-
[QUOTE=הראשון מהסוף;599795][B][COLOR=DimGray]B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen] אתה בועט ושורט אותו, אבל הכנפיים שלך עוד לא התפתחו מספיק בשביל שתוכל להוציא אותן. "אולי מספיק? אני מנסה לעוף ישר!" הוא אומר לך בכעס.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אבל מה אתה בידיוק עושה ?"
אגיד בשילוב ידיים ופרצוף עקום ואחכה שאגיע .[/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;599832][B][COLOR=royalblue]אריאל-[/COLOR][/B][spoiler] [B][COLOR=royalblue]אין תגובה:sunglasses:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]-----------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה משוטט לאורך זירת ההתרחשות. דם רב עוד יש על האדמה, באיזור מסויים צינור מים נהרס וכעת סילונים של מים ניתזים ממנו, אך אין שום זכר לבחור הקירח והמקועקע.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]'שיהיה' אאחשוב לעצמי, המעבר לברונקס הועיל לי בדבר אחד, התשובות.
לכן לא נותר לי מה לעשות שם יותר.
'אם אגיע היום עם ליסה לסטט איילנד, המקום בו מחר יהיה הפיגוע האחרון והכי קריטי' אני משער.
'נצליח לעצור זאת' אחשוב לעצמי.
"ליסה זזים!" אקרא מעוצבן במקצת ואכנס לאוטו.
"אנחנו הולכים לשכור מלון בסטט איילנד, שם יתרחש מחר הפיגוע הבא תסמכי עליי" אומר לה ואתניע את המכונית, אחכה שהיא תיכנס.[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]"זה סיפור ארוך. אם נקצר, פשוט נאמר שהיא אחות של קארלוס."[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]הם נראים קצת מודאגים. "אנחנו לא אמורים לדבר על זה..." אומר אחד מהם בחשש, אבל נראה שהוא מפחד ממך וקצת שכנוע ישבור אותו[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Green]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]"עוד לא החלטתי." אומר לך האיש. "אני אחליט אחרי שנתרחק טיפה מכאן."[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=RoyalBlue] ליסה באה אליך אבל נראה שהיא לא מתכוונת להצטרף. "אני לא באה." היא אומרת[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;600174][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]"זה סיפור ארוך. אם נקצר, פשוט נאמר שהיא אחות של קארלוס."[/B][/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"תן לי לנחש מאשימה אותך בזה שבגללך הוא מת ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"לא זה קצת יותר מסובך מזה..." הוא אומר. "אני חושב שאמרתי לך שהכרתי שלושה אינפרנלים אם לא מחשיבים את ג'ייקוב, שניים דתיים מאוד ואחד חילוני מאוד, נכון?"[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;600193][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"לא זה קצת יותר מסובך מזה..." הוא אומר. "אני חושב שאמרתי לך שהכרתי שלושה אינפרנלים אם לא מחשיבים את ג'ייקוב, שניים דתיים מאוד ואחד חילוני מאוד, נכון?"[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"אמרת לי את זה לפניי עשר דקות ..."אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"הקיצר היא הייתה דתייה.. מאוד... הגעתי אליהם אחרי שג'ייקוב הרג את המורה המאוד חילוני שלי, ולה ולאח שלה היה מין מקלט כזה לאינפרנלים... הם סגדו שם לישו כל היום והשתמשו בכוחות שלהם כדי לעזור לאנשים..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;600205][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"הקיצר היא הייתה דתייה.. מאוד... הגעתי אליהם אחרי שג'ייקוב הרג את המורה המאוד חילוני שלי, ולה ולאח שלה היה מין מקלט כזה לאינפרנלים... הם סגדו שם לישו כל היום והשתמשו בכוחות שלהם כדי לעזור לאנשים..."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"הבנתי ,איך היא יכולה לעזור לנו ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"אני לא בטוח." הוא מודה. "היא אינפרנלית יותר זמן ממני, כך שהיא יודעת יותר ממני. אבל אני לא יודע כמה עזרה אני אוכל להפיק ממנה, במיוחד עם בפעם הקודמת גם בעזרתה ובעזרת אח שלה לא הצלחנו להרוג את ג'ייקוב... אבל אם יש לך רעיון אחר, אני אשמח לשמוע."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;600219][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"אני לא בטוח." הוא מודה. "היא אינפרנלית יותר זמן ממני, כך שהיא יודעת יותר ממני. אבל אני לא יודע כמה עזרה אני אוכל להפיק ממנה, במיוחד עם בפעם הקודמת גם בעזרתה ובעזרת אח שלה לא הצלחנו להרוג את ג'ייקוב... אבל אם יש לך רעיון אחר, אני אשמח לשמוע."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"אפשר רק לקוות שהיא יודעת משהו שיכול לעזור לנו "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"בכל מקרה זה לא יהיה נעים." הוא אומר, ומחזיק באיזור המפשעה שלו. "שמעתי שהיא נהייתה אגרסיבית, ואולי אני ארצה עוד ילדים." הוא אומר למראה המבט שלך.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;600174][COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]"זה סיפור ארוך. אם נקצר, פשוט נאמר שהיא אחות של קארלוס."[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]הם נראים קצת מודאגים. "אנחנו לא אמורים לדבר על זה..." אומר אחד מהם בחשש, אבל נראה שהוא מפחד ממך וקצת שכנוע ישבור אותו[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Green]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]"עוד לא החלטתי." אומר לך האיש. "אני אחליט אחרי שנתרחק טיפה מכאן."[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=RoyalBlue] ליסה באה אליך אבל נראה שהיא לא מתכוונת להצטרף. "אני לא באה." היא אומרת[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"אם אתה לא תדבר אז אני אאלץ להוציא את זה ממך בצורה כואבת,תבחר.." אגיד ו"אתכונן" להרביץ לו כשאני מרים אגרוף ומושך אותו אחורה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]הבחור השני מסתובב אליך. יש לו פנס בעין אחת ושן שבורה. הבחור שאיתו דיברת מקמץ אגרופים, ואתה רואה שיש לו בידיים חבלות ויבלות. "הוא נראה מתאים." אומר הבחור שדיבר איתך. "כן, בוא ניקח אותו." אומר הבחור עם הפנס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;600232][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"בכל מקרה זה לא יהיה נעים." הוא אומר, ומחזיק באיזור המפשעה שלו. "שמעתי שהיא נהייתה אגרסיבית, ואולי אני ארצה עוד ילדים." הוא אומר למראה המבט שלך.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-----------------------
אצחק קצת ואומר "נסתדר ".
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;600360][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]הבחור השני מסתובב אליך. יש לו פנס בעין אחת ושן שבורה. הבחור שאיתו דיברת מקמץ אגרופים, ואתה רואה שיש לו בידיים חבלות ויבלות. "הוא נראה מתאים." אומר הבחור שדיבר איתך. "כן, בוא ניקח אותו." אומר הבחור עם הפנס.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"לקחת אותי לאן? ומה זה הקרבות האלו? תסבירו לי בבקשה." אבקש מהם.[/SPOILER]