[quote=Kratos;664034]השחקן שמשחק אותו אנס סוס לפני קהל גדול.. O:[/quote]
תראו שניכם ^
Printable View
[quote=Kratos;664034]השחקן שמשחק אותו אנס סוס לפני קהל גדול.. O:[/quote]
תראו שניכם ^
כן באמת המוות של דמבלדור היה דבילי ועוד שמאלפוי יחבור לוולדמורט הכי מתומטם והשיא זה שסנייפ עוד הרג אותו ה**** ******* הזה ( זה לא באמת קללה זה סתם כאלה** אבל כאילו בשביל הקטע).
[quote=MCshay;664044]כן באמת המוות של דמבלדור היה דבילי ועוד שמאלפוי יחבור לוולדמורט הכי מתומטם והשיא זה שסנייפ עוד הרג אותו ה**** ******* הזה ( זה לא באמת קללה זה סתם כאלה** אבל כאילו בשביל הקטע).[/quote]
למה מטומטם אבא שלו אוכל צללים (או איך שלא קוראים לזה)..
[quote=Kratos;664040]כן זה מעצבן שחילקו..
והמוות של דמבלדור היה ממש מטומטם.. הוא התנהג כמו מפגר, הוא יכל להביס את דראקו ואת סנייפ תוך שנייה אבל הוא בחר לדבר ואז לתת לסנייפ להרוג אותו..[/quote]
זה לא מטומטם סנייפ ודמבלדור הסכימו על זה מראש הוא היה אמור למות [דמבלדור] דמבלדור רצה שסנייפ יהרוג אותו בגלל שהוא לא רצה שהתלמידים שלו היו חושבים שהוא מת ממחלה או זקנה [רובם במילא חשבו שהוא חולה נפש זקן וסנילי].
[quote=אדון פריון;664046]זה לא מטומטם סנייפ ודמבלדור הסכימו על זה מראש הוא היה אמור למות [דמבלדור] דמבלדור רצה שסנייפ יהרוג אותו בגלל שהוא לא רצה שהתלמידים שלו היו חושבים שהוא היה חולה או זקן [רובם במילא חשבו שהוא חולה נפש זקן וסנילי].[/quote]
כי לא ראו אותו עושה כלום ודארקו גם כן השפיע..
אבל הקטע המטומטם באמת זה שהוא דיבר עם דארקו למרות שהוא עמד למות כאילו כדי לעזור לו למרות שזה לא היה עוזר..
ערב טוב לכולםם הלכתי לראות הישרדות
[quote=Kratos;664050]כי לא ראו אותו עושה כלום ודארקו גם כן השפיע..
אבל הקטע המטומטם באמת זה שהוא דיבר עם דארקו למרות שהוא עמד למות כאילו כדי לעזור לו למרות שזה לא היה עוזר..[/quote]
אתה לא מבין את הגאונות של הדבר,מאלפוי לא היה מסוגל להרוג אפילו את הארי פוטר,סנייפ התערב במכוון בשביל להרוג את דמבלדור,על דמבלדור הוטלה קללה מהטבעת של גונט בסוף השנה במילא דמבלדור היה מת עם מאלפוי או בלי,על סנייפ או בלי.
[quote=אדון פריון;664056]אתה לא מבין את הגאונות של הדבר,מאלפוי לא היה מסוגל להרוג אפילו את הארי פוטר,סנייפ התערב במכוון בשביל להרוג את דמבלדור,על דמבלדור הוטלה קללה מהטבעת של גונט בסוף השנה במילא דמבלדור היה מת עם מאלפוי או בלי,על סנייפ או בלי.[/quote]
מאלפוי לא מסוגל להרוג זה ברור, הראו את התכונות שלו במהלך כל סדרת הסרטים ובאחרון היה ברור שהוא לא עומד להרוג אף אחד.
מצד שני השיחה שדמבלדור עשה איתו הייתה סתם בשביל שידע על סנייפ והכל וכדי להרוויח זמן עד שסנייפ יגיע.
הארי יצא דביל והתחבא מתחת לגלובוס בלי לעזור לו עם דארקו..
ואם הוא היה מת ממילא אז כל הדבר הזה היה מיותר, היה אפשר שהוא ילך לסנייפ או מישהו אחר פרטי כזה וימות.. לא צריך כזה דבר מטומטם..
אוי לא, כמה ספוילרים. אני רק סיימתי לקרוא את האסיר מאזקבן. נו טוב, אני במילא אכול ספויילרים, אז למי אכפת.
[quote=Kratos;664060]מאלפוי לא מסוגל להרוג זה ברור, הראו את התכונות שלו במהלך כל סדרת הסרטים ובאחרון היה ברור שהוא לא עומד להרוג אף אחד.
מצד שני השיחה שדמבלדור עשה איתו הייתה סתם בשביל שידע על סנייפ והכל וכדי להרוויח זמן עד שסנייפ יגיע.
הארי יצא דביל והתחבא מתחת לגלובוס בלי לעזור לו עם דארקו..
ואם הוא היה מת ממילא אז כל הדבר הזה היה מיותר, היה אפשר שהוא ילך לסנייפ או מישהו אחר פרטי כזה וימות.. לא צריך כזה דבר מטומטם..[/quote]
סנייפ היה צריך לחסל את דמבלדור בגלל שהוא נדר את הנדר הכובל וגם בגלל שהוא היה יכול להיות יד ימינו של וולדמורט.
והוא לא התחבא מתחת לגלובוס הוא התחבא מתחת לגלימת היעלמות.
מאלפוי היה צריך לחסל את דמבלדור בגלל שאם הוא לא וולדמורט היה מחסל אותו ואת משפחתו.
[quote=LordAbizi;664065]אוי לא, כמה ספוילרים. אני רק סיימתי לקרוא את האסיר מאזקבן. נו טוב, אני במילא אכול ספויילרים, אז למי אכפת.[/quote]
בספר יהיו יותר פרטים..
אדון פריון, הוא נדר שדארקו יהרוג אותו לא? או שהוא נדר שדמבלדור ימות? אני לא זוכר..
בקשר להארי, אני התכוונתי שהוא היה מתחת לגלובוס הזה, לא התכוונתי איך הוא התחבא.. O:
רק הישרדות מקים אותה מהפייסבוק חחח
זזתי לראות איתה...
שלום
אחרי כדורגל בשכונה
אני יכול להגיד
שאני דויד וויה הבא
[quote=SexStyle;664071]רק הישרדות מקים אותה מהפייסבוק חחח
זזתי לראות איתה...[/quote]
תהנה XD
[quote=Kratos;664068]בספר יהיו יותר פרטים..
אדון פריון, הוא נדר שדארקו יהרוג אותו לא? או שהוא נדר שדמבלדור ימות? אני לא זוכר..
בקשר להארי, אני התכוונתי שהוא היה מתחת לגלובוס הזה, לא התכוונתי איך הוא התחבא.. O:[/quote]
סנייפ נדר שאם מאלפוי לא יצליח במשימתו סנייפ יגמור אותה ושהוא ישמור על מאלפוי.