-
[quote=מאסטר אספיון;866852][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את גייר שלך מחייך אליך ואת באבל ואת בטרי מעודדים אותו בשמחה רבה,אתה רואה את טורקול משתמש בפיצוצי להבה חזקים שמנטרלים את כדור הג'ירו ופוגע בגייר שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"גייר תקשיב יש לי רעיון,שהוא משתמש במתקפות שלא זזות,תסתובב לכיוון ההפוך,ומתי שמתקפות שכן זזות,תתאפך בזמן הסיבוב ואז תיהיה כדור גדול יותר וזה יהיה כמו,מתקפה הגנתית התקפית" אחייך אליו ואחשוב על עוד אסטרטגיות
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר:"שיטה יפה,אני מבין שאתה הולך כאן על שיטת אש מתכת,מהלך מאוד חזק שיודעים להשתמש בו,טורקול קרן בלבול!",אתה רואה את טורקול משגר קרן סגולה מוזרה שמבלבלת את גייר שלך לחלוטין,והוא מתחיל להיכנס בעצים בשביל להתרפות מזה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;866874][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר:"שיטה יפה,אני מבין שאתה הולך כאן על שיטת אש מתכת,מהלך מאוד חזק שיודעים להשתמש בו,טורקול קרן בלבול!",אתה רואה את טורקול משגר קרן סגולה מוזרה שמבלבלת את גייר שלך לחלוטין,והוא מתחיל להיכנס בעצים בשביל להתרפות מזה.[/FONT][/COLOR][/quote]
*מה זה כבל מתכת?
----------
"גייר תעמוד במקום ותירגע אתה תשתחרר מזה בבא הזמן,אבל אני יודע מה אתה יכול לעשות,תשתמש בכדור גיירו על האדמה מתחתיך בשביל להתחפר בה ותחכה שם עד שהבילבול היגמר!" אחייך אליו ואומר לבטרי:"תתכונן לקרב"
-
[QUOTE=מאסטר
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זה קרב מלא שישה על שישה וזה תיקו חמש-חמש זה הסיבוב האחרון ניצחון אחד למישהו והשני בחוץ,גליסקור אני מאמין בך זכור את זה בימים שאני לא יהיה כאן,שאני חבר שלך,ניב קרח!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אז בהצלחה אני מחזיק שגליסקור שלך ינצח את פיקאצ'ו של אש קטאצ'ם"אני ממשיך לצפות בקרב של עומר נגד אש
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866773][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אגרון משתמש בתותח פלאש שפוגע בגיבל ומביס אותו,אש מחזיר את גיבל ומוציא במקומו את הפיקאצ'ו הנאמן שלו,אתה רואה שעומר נראה לחוץ מתמיד הוא מחזיר את הגליסקור החזק שלו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי משחק עם המחשב שלו וגוביטו משתמש במתקפת אדמה חזקה מאוד שאתה מזהה בתור רעידת-אדמה,אתה מרגיש את האדמה רועדת לך מתחת לרגליים ואתה רואה שטורצ'יק נפגעה בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טורצ'יק את יכול אל תוותרי כולכך בקלות תראי לגוביטו הזה איך נלחמים עכשיו תקפצי עליו ותשתמשי בניקור ישירות לפנים שלו". אגיד בעידוד לטורצ'יק.
ואגיד לג'פרי: "מממ אני רואה שהתאמנת מעולה אם הגוביטו שלך אבל גם אני התאמנתי אם הטורצ'יק שלי הרבה אז בוא נראה אותך בהמשך הקרב שלנו".
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*מתקפה חזקה מסוג מתכת[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את גייר שלך מתבלבל והוא משתמש בכדור ג'ירו חזק מאוד שפוגע בעץ שלידך והוא מעיף אותו וממנו יוצא מטפוד ועוד מטפוד,אתה רואה את טורקול משתמש בפיצוץ להבה שפוגע בגייר שלך ומביס אותו,אתה שומע את אלקטבז שלך מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך הפסיד,2-1 לצ'רלס.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של גליסקור הופך לקרח,אתה רואה את פיקאצ'ו טוען את הברקים בדיוק כמו בקרב שלך נגד אש,אתה רואה את שרשרת הברקים משתחררת שוב אתה רואה מאמן בעל כובע כחול וחליפה כחולה משגר מין אנרגיה כחולה שלוכדת את הברקים ומעלימה אותם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי שוב משחק עם המחשב שלו בזריזות רבה מאוד ואתה רואה את גוביטו משתמש בכדור צל חזק מאוד שמשוגר לכיוונה של טורצ'יק שלך,כדור הצל של גוביטו מתקרב מאוד לטורצ'יק ואתה רואה אותה נפגשת אך היא יכולה עוד להילחם.[/FONT][/COLOR]
-
כינוי: אני בובי בוטן כן
שם במשחק: תומר קקון
תמונה:[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות: אני רוצה ליתפוס את מיג'ומרו אבל זכר
-
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]נרשמת,היריב שלך,הדף משתמש שלך נמצאים בדף מספר אחד באחת ההודעות שלי,ההתחלה נמצאת בעמוד אחד בסופו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'רמנדר והולך לעזור לילד
-
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*להבא הודעות יותר מושקעות בסדר כמו שאר המשתמשים בסדר מההודעה הבא אני מתחיל לתת לך כוכבים אדומים אם לא תגיב מושקע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]צ'רמנדר שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי שמשתמש גם הוא במתקפת חבטה חזקה מאוד,אתה רואה שזה צ'רמנדר רק זוהר,אתה רואה את שני הצ'רמנדרים נלחמים זה בזה בחוזקה רבה בזמן שהילד נראה מפוחד מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868103][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*להבא הודעות יותר מושקעות בסדר כמו שאר המשתמשים בסדר מההודעה הבא אני מתחיל לתת לך כוכבים אדומים אם לא תגיב מושקע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]צ'רמנדר שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי שמשתמש גם הוא במתקפת חבטה חזקה מאוד,אתה רואה שזה צ'רמנדר רק זוהר,אתה רואה את שני הצ'רמנדרים נלחמים זה בזה בחוזקה רבה בזמן שהילד נראה מפוחד מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד שלא יפחד ואז אני אומר לצ'רמנדר להישתמש במתקפת חבטה על הצרמנדר השני ואם הוא יתחמק להישתמש עוד הפעם בחבטה
-
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*יותר טוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]הצ'רמנדר שלך משתמש בחבטות חזקות ומהירות שפוגעות אחת אחרי השנייה בצורה מדהימה כמו של פוקימון לחימה מקצועי,אתה רואה את הצ'רמנדר הזוהר מתחיל להתעצבן והלהבה של זנבו מתחילה לשרוף את גופו של הצ'רמנדר הזוהר,הילד אומר לך:"תיזהר,הוא משתמש בשריון אש!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868107][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*יותר טוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]הצ'רמנדר שלך משתמש בחבטות חזקות ומהירות שפוגעות אחת אחרי השנייה בצורה מדהימה כמו של פוקימון לחימה מקצועי,אתה רואה את הצ'רמנדר הזוהר מתחיל להתעצבן והלהבה של זנבו מתחילה לשרוף את גופו של הצ'רמנדר הזוהר,הילד אומר לך:"תיזהר,הוא משתמש בשריון אש!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את הילד מזה שיריון אש? ואומר לצ'רמנדר שלי להיתחמק ולישתמש בחבטה נוספת על הצ'רמנד הזוהר
-
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*תגיד יש לך בעיה לכתוב " כי זה די מעצבן בלי זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]הילד מסביר לך:"שריון אש,היא מתקפת אש שיכולה להיות מגן,המתקפה שורפת את הפוקימון המשתמש בה באופן מוזר מגדיל את כוחו פי שלושה,טוב אני בורח,ביי!",אתה רואה את הילד בורח לכיוון דרך מספר אחד,ואת שריון האש של הצ'רמנדר הזוהר מתחיל לאט לאט להיעלם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868111][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*תגיד יש לך בעיה לכתוב " כי זה די מעצבן בלי זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]הילד מסביר לך:"שריון אש,היא מתקפת אש שיכולה להיות מגן,המתקפה שורפת את הפוקימון המשתמש בה באופן מוזר מגדיל את כוחו פי שלושה,טוב אני בורח,ביי!",אתה רואה את הילד בורח לכיוון דרך מספר אחד,ואת שריון האש של הצ'רמנדר הזוהר מתחיל לאט לאט להיעלם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר "לחזור" והולך אל הילד שברח לדרך מס' 1