-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;984532]כל הכבוד אלכס!
עשיתי אתגר סיקור השבוע ואפילו סיקור אחד(!) לא ראיתי (אם לא מחשיבים את הסיקור המועתק מויקיפדיה...).[/quote]
הייתי בשמחה כותב הסבר על הטבלה המחזורית, אבל יש מילה מצוינת באנגלית לתיאור הדעה שלי על זה:
Troublesome.
בכל מקרה, באיום של אלכס/ניצן אין שום ביסוס לוגי. כל זה נובע מהעובדה שאנשים חיים באשליה שיש דבר כזה השקעה. (דבר שהוא בדרך כלל נכון)
-
-
[quote=~Poke Chef~;984534]גם אני אותך סטיבן :)[/quote]
אני אציע חוק נגד הדברים הנ"ל...
[quote=LordAbizi;984540]הייתי בשמחה כותב הסבר על הטבלה המחזורית, אבל יש מילה מצוינת באנגלית לתיאור הדעה שלי על זה:
Troublesome.
בכל מקרה, באיום של אלכס/ניצן אין שום ביסוס לוגי. כל זה נובע מהעובדה שאנשים חיים באשליה שיש דבר כזה השקעה. (דבר שהוא בדרך כלל נכון)[/quote]
חבל, זה דווקא נושא מעניין ביותר. אתה יכול גם לרשום הסבר על עוצמות או על העתקות לינאריות זה יספק אותי ביותר :D
השקעה: השקעה או ברבים השקעות, קוראת כאשר מישהו לוקח משהו שהוא יודע/מכיר מלמידה/ידע כללי שנרכש במהלך חייו וכותב/מדבר עליו במקום מסוים ממושכות תוך כדי פירוט כל פרט קטן שבקטן שבנושא עד שאפילו בור מוחלט בנושא יבין אותו לחלוטין בלי שאלות.
אם אנשים יתחילו להשקיע ככה זה יהיה מעולה D:
-
אלכס אז תנעל את הנו''ד מה יקרה יש לנו את המסן להתכתב שם
-
-
[QUOTE=The King Of The Werewolf;984552]בוא למסן![/QUOTE]
למי לסטיבן
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;984548]אני אציע חוק נגד הדברים הנ"ל...
חבל, זה דווקא נושא מעניין ביותר. אתה יכול גם לרשום הסבר על עוצמות או על העתקות לינאריות זה יספק אותי ביותר :D
השקעה: השקעה או ברבים השקעות, קוראת כאשר מישהו לוקח משהו שהוא יודע/מכיר מלמידה/ידע כללי שנרכש במהלך חייו וכותב/מדבר עליו במקום מסוים ממושכות תוך כדי פירוט כל פרט קטן שבקטן שבנושא עד שאפילו בור מוחלט בנושא יבין אותו לחלוטין בלי שאלות.
אם אנשים יתחילו להשקיע ככה זה יהיה מעולה D:[/quote]
למה שאני אכתוב על דבר כזה? אני לא עושה את זה בשבילך, אני כותב על דברים שיכולים לעזור באמת למשתמשים...
וזה למה הקורס במתמטיקה היה די מאכזב. כי אם רק Guille היה נרשם, אז הייתי מהנהן ואומר: "ברור, תתי אדם ובבונואידים".
אבל זה לא היה המצב. אנשים נרשמו. [B]מתוך [COLOR=white]אקסיומת [/COLOR]הבחירה.[/B] אז אם כבר בחרתם, ללמוד, למה לא לנסות להמשיך?!?!!?!
בכל מקרה, המושג הזה של השקעה לא תקף ל-"משחק תפקידים מושקע", או דברים מהסוג. ולדעתי יש להסתייג על כך ש-"אפילו בור מוחלט יוכל להבין בנושא". לדעתי ההסבר צריך להיות טוב, שכל מי שהדבר קשור אליו, יוכל להבין אותו. (למשל, בהסבר שלי על ג'אווה הסתמכתי על זה שלקורא יש מעט ניסיון בשפה, או בהסבר על אינדוקציה, אני מסתמך על זה שהקורא יודע ארבע פעולות חשבון לפחות)
-
-
-
-
[quote=LordAbizi;984558]למה שאני אכתוב על דבר כזה? אני לא עושה את זה בשבילך, אני כותב על דברים שיכולים לעזור באמת למשתמשים...
וזה למה הקורס במתמטיקה היה די מאכזב. כי אם רק Guille היה נרשם, אז הייתי מהנהן ואומר: "ברור, תתי אדם ובבונואידים".
אבל זה לא היה המצב. אנשים נרשמו. [B]מתוך [COLOR=white]אקסיומת [/COLOR]הבחירה.[/B] אז אם כבר בחרתם, ללמוד, למה לא לנסות להמשיך?!?!!?!
בכל מקרה, המושג הזה של השקעה לא תקף ל-"משחק תפקידים מושקע", או דברים מהסוג. ולדעתי יש להסתייג על כך ש-"אפילו בור מוחלט יוכל להבין בנושא". לדעתי ההסבר צריך להיות טוב, שכל מי שהדבר קשור אליו, יוכל להבין אותו. (למשל, בהסבר שלי על ג'אווה הסתמכתי על זה שלקורא יש מעט ניסיון בשפה, או בהסבר על אינדוקציה, אני מסתמך על זה שהקורא יודע ארבע פעולות חשבון לפחות)[/quote]
הכוונה שלי הייתה שבמידה ואדם אשר מתעניין בנושא ולא יודע ארבע פעולות חשבון למשל, יש להסביר לו את 4 פעולות החשבון.
-
סטיבן בא לעזור וככה אתה אומר לו?
יא זבל
-
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=35181"]לחובבי יוגי הו כנסו[/URL]
-
[quote=שלושה מחוזות;984582][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=35181"]לחובבי יוגי הו כנסו[/URL][/quote]
שום דבר לא ישתווה לגאוניות של יוגי הו GX...
-
[QUOTE=LordAbizi;984584]שום דבר לא ישתווה לגאוניות של יוגי הו GX...[/QUOTE]
הסדרה החדשה נראות טובה
יוגי חמשת הדרקונים יותר טוב מGX