-
[QUOTE=Tigraro;1243748][COLOR=teal]
[B][COLOR=darkorchid]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorchid]הוא מטיס אותך אל הבקתה, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים עומד שם, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]הוא מדבר עם נער בגילך, שנראה כי ממוזג עם נמלה.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מה תעשי?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler]
[/COLOR][/QUOTE]
" אווו.. אז זה ראסטם? D: " אשאל את אייס ואצביע על הנער שממוזג עם הנמלה. ' הוא נראה מוזר.. 0-0 אבל שיהיה, ' אחשוב לעצמי, ואביט על המחושים שלו.
אתחיל להתקרב אל הנער, ואשאל אותו " אתה ראסטם? 3: " בחיוך קטן.
-
[quote=Tigraro;1243748][B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"זה קיק" גמד שעבר לידך אומר לך ונעלם בי כל היצורים "המקום הזה".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה נכנס לבקתה ועולה בגרם המדרגות המייגע, אתה חושב שהוא לא ייגמר לעולם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]כעבור עשרים וחמש דקות את מגיע לדלת שאליה היית אמור להגיע, אתה מטפס פנימה [הדלת בתקרה].[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]בפנים אתה רואה אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.[/COLOR][/quote]
"שלום אתה קיק? אני רוברט. הטיטאן שלח אותי אליך, זה שגר ביער. באתי ללחמוד ממך איך להתמש בגוף החדש שלי. אבל לדעתי אני כבר את הרוב, אני והיצור שהתמזגתי איתו מאוד דומים."אני פונה אליו ומתרשם מהריחוף הטוב שלו.
-
[QUOTE=Tigraro;1243748][B][COLOR=teal]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"איני יודע מה זה נמלה, אך נראית בך אנושיות, אתה חצי חצי" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]"בשביל זה צריך לעשות שני דברים- להרוג את דינאקס, ולמזג את כל אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מאחוריך נוחת אדם עם כנפיים, ביחד עם נערה.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45812857"][COLOR=sienna][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/8960/tek4e4cc863f0db31119702.png[/IMG][/COLOR][/URL][/spoiler]
[/QUOTE]
"המקום הזה נהיה מוזר יותר ויותר בכל רגע" אני אומר, "מי זה בדיוק דינאקס הזה?". אני עושה סלטה באוויר, ואומר בהתלהבות "ומה זה אבני הטיטאנים, אה?! פוחלץ שכמותך!!". אני מתחיל לדפוק את הראש בקיר.
-
[COLOR="Red"][B]התמונות של סאלי,סיא והמאסטר שנמחקו בגלל האתר חודשו ועודכנו[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkOrchid"]מאי[/COLOR]~[COLOR="DarkOrchid"]רין קאגאמינה[/COLOR]-[/B]
''זה לא רסטאם'' אייס לוחש אליך.
את ניגשת אל הנער והאדם הזקן, שמסתבר שהוא רסטאם.
את שומעת את מה שהוא אומר לנער (תמשיכי לקרוא זה ההמשך של אוהד).
~המשך למטה~
[B][COLOR="Blue"]אוהד[/COLOR]~[COLOR="Blue"]צ'אז אנטיפאקט[/COLOR]-[/B]
''דינאקס הוא אדם שחזר מעולם המתים, כמו שאת ממוזג עם חיה שאתה מכנה נמלה- כך הוא ממוזג עם חיה שאותה הוא מכנה טירנוזאור רקס''.
~המשך למטה~
[B]המשך משותף, מאי ואוהד~ [COLOR="DarkOrchid"]רין קאגאמינה[/COLOR] ו[COLOR="blue"]צ'אז אנטיפאקט[/COLOR]-[/B]
''תכירו- רין, צ'אז - צ'אז, רין'' הוא מכיר לכם אחד את השני ''אני רסטאם''.
''על אבני הטיטאנים המאסטר כבר יספר לכם, האם אתם מוכנים לקיק? מקום האימונים של אנימלנד?''.
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''אני לא קיק, קיק זה השם של העיר'' הוא עונה בנינוחות ''אני המאסטר''.
''אתה מדבר בטח על לייף, טוב אני אגש ישר לעניין'' הוא אומר ''תצטרף לארגון שהקמתי, ארגון ששמו AD?''
''אם יש שאלות אתה מוזמן לשאול''.
[B]עומר~טום רידל-[/B]
''על אדמונד?'' היא שואלת, אתה בוחן את הנער חפרפר.
הוא נמוך, שיערו זהוב ומבולגן, עם משקפיי שמש כהים.
ואז אתה מגיע לחלק ה''חפרפרי'' שבו:
אפו מזכיר מעט כוכב, בידייו ורגליו טפרים עצומים ועורו בגוון חום~שחרחר.
''אני אשמח להשתתף איתך'' היא אומרת.
-
[quote=Tigraro;1244234][B]עומר~טום רידל-[/B]
''אני אשמח להשתתף איתך'' היא אומרת.[/quote]
אגיד לאדמונד:"תגיד אדמונד רוצה להיות איתי ועם הולי?".
-
[QUOTE=Tigraro;1244234][COLOR="Red"][B]התמונות של סאלי,סיא והמאסטר שנמחקו בגלל האתר חודשו ועודכנו[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkOrchid"]מאי[/COLOR]~[COLOR="DarkOrchid"]רין קאגאמינה[/COLOR]-[/B]
''זה לא רסטאם'' אייס לוחש אליך.
את ניגשת אל הנער והאדם הזקן, שמסתבר שהוא רסטאם.
את שומעת את מה שהוא אומר לנער (תמשיכי לקרוא זה ההמשך של אוהד).
~המשך למטה~
[B][COLOR="Blue"]אוהד[/COLOR]~[COLOR="Blue"]צ'אז אנטיפאקט[/COLOR]-[/B]
''דינאקס הוא אדם שחזר מעולם המתים, כמו שאת ממוזג עם חיה שאתה מכנה נמלה- כך הוא ממוזג עם חיה שאותה הוא מכנה טירנוזאור רקס''.
~המשך למטה~
[B]המשך משותף, מאי ואוהד~ [COLOR="DarkOrchid"]רין קאגאמינה[/COLOR] ו[COLOR="blue"]צ'אז אנטיפאקט[/COLOR]-[/B]
''תכירו- רין, צ'אז - צ'אז, רין'' הוא מכיר לכם אחד את השני ''אני רסטאם''.
''על אבני הטיטאנים המאסטר כבר יספר לכם, האם אתם מוכנים לקיק? מקום האימונים של אנימלנד?''.
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''אתה מדבר בטח על לייף, טוב אני אגש ישר לעניין'' הוא אומר ''תצטרף לארגון שהקמתי, ארגון ששמו AD?''
[B]עומר~טום רידל-[/B]
''אני אשמח להשתתף איתך'' היא אומרת.[/QUOTE]
"אני יודע מה זה טירנוזאורוס רקס..." אני ממלמל ונהפך לרציני, "ואני לא בטוח שיצור כמו נמלה יוכל להביס אותו..."
"שלום לך רין!" אני אומר בשמחה לנערת הנמר שעומדת מולי, "אני צ'אד, ואת ממש מוצאת חן בעיני! בואי נלך למקום האימונים ביחד!"
"אני מוכן ללכת!" אני אומר לרסטאם, "בוא נראה לטירנוזאורוס רקס שגם נמלה תנצח אותו!"
-
[b]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/b]
אלא אם הוא לא ידרוך עליה קודם Xd
מוקפא עד שמאי תגיב
[b]עומר~טום רידל-[/b]
''איך אתה יודע את השם שלי?'' הוא נבהל.
אתה רואה שכל השאר הסתדרו בקבוצות והוא מסכים.
אתה רואה את קרסיליוס מסתכל בספר בצד, מחכה בלי לשים לב למתרחש.
מה תעשה?
-
[quote=Tigraro;1244256]
[B]עומר~טום רידל-[/B]
''איך אתה יודע את השם שלי?'' הוא נבהל.
אתה רואה שכל השאר הסתדרו בקבוצות והוא מסכים.
אתה רואה את קרסיליוס מסתכל בספר בצד, מחכה בלי לשים לב למתרחש.
מה תעשה?[/quote]
אחייך ואומר לו:"יש לי כוחות על טבעיים,סתם סתם הולי סיפרה לי,אז אתה רוצה להיות בצוות כן או לא?".
-
[quote=Tigraro;1244234][COLOR=red][B]התמונות של סאלי,סיא והמאסטר שנמחקו בגלל האתר חודשו ועודכנו[/B][/COLOR]
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
[/quote]
"אהה.. אוקי מאסטר, אני אצטרף לארגון גם שלא נראה לי שהועיל לכם. תגיד מאסטר מהו תפקידו של הארגון? לאסוף את האבנים האבודות?"אני עונה למאסטר בעניין.
-
[QUOTE=Tigraro;1243748][B][COLOR=teal]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]תודיע לי כשתחליט.[/COLOR]
[COLOR=purple]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני אנג'י" היא עונה ומורידה לך את התחבושת.[/COLOR]
[COLOR=purple]"וזה מלאך שמתעקש לשמור עליי מאז איזו תקרית ביער" היא לוחשת "שמו סקוטר".[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאנג'י " תודה שטיפלת בי בזמן שהיתי בהכרה.טוב להתראות לכם תמסרו ממני לג'אמפר החלמה מהירה " .אני יוצא מהמרפאה ומחפש עוד דברים שאפשר לעשות במקום הזה
-
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''כמו השם, להביס את דינאקס ולא לאפשר לו למזג את כל האבנים האגדתיות''.
''ולמזג אותם, כדי שהלא שייך יחזור לעולמו'' הוא ממשיך ''כמובן, אני מתכוון למי שכמוך, שמקורו לא באנימלנד''.
''והאבנים לא אבודות'' הוא מוסיף ''כל אחת אצל הטיטאן שיצר אותה, למרות שאני מתאר לעצמי שאחת לא''.
[b]עומר~טום רידל-[/b]
הוא מסכים, הקבוצות הן כאלו:
-אתה, הולי האיילה, אדמונד החפרפר
-האלף, הפרפרית, הדוב.
-הטרול, שני הגמדים.
לראשי קבוצה קרסיליוס ממנה אותך, את הפרפרית ואת אחד מהגמדים.
''טוב, תגרילו מזל'' קרסיליוס קורא בהתלהבות ''תבחרו מספרים מ- 1 עד 10!'
שני ראשי הקבוצה בוחרים מספרים, הפרפרית את 1 והגמד את , במה תבחר?
[b]ליאור~לי אוזומאקי-[/b]
''אתה יכול לבחור אימון להיום'' אנג'י אומרת לך.
"אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".
''כמובן שאל תלך לאימון שהלכת ביום הראשון שלך כאן'' היא מוסיפה.
-
[quote=Tigraro;1244455]
[B]עומר~טום רידל-[/B]
הוא מסכים, הקבוצות הן כאלו:
-אתה, הולי האיילה, אדמונד החפרפר
-האלף, הפרפרית, הדוב.
-הטרול, שני הגמדים.
לראשי קבוצה קרסיליוס ממנה אותך, את הפרפרית ואת אחד מהגמדים.
''טוב, תגרילו מזל'' קרסיליוס קורא בהתלהבות ''תבחרו מספרים מ- 1 עד 10!'
שני ראשי הקבוצה בוחרים מספרים, הפרפרית את 1 והגמד את , במה תבחר?
.[/quote]
*הגמד מה בחר?
אומר לקרסיליוס:"אנחנו בוחרים במספר שלוש"
-
[QUOTE=Tigraro;1244455][b]
''אתה יכול לבחור אימון להיום'' אנג'י אומרת לך.
"אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".
''כמובן שאל תלך לאימון שהלכת ביום הראשון שלך כאן'' היא מוסיפה.[/QUOTE]
אני אומר לאנג'י" אל תדאגי אני לא אלך לאן שהלכתי בפעם הקודמת.אני לא רוצה לחטוף עוד פעם פציעה קשה ולא להיות בהכרה במשך 3 ימים.אני אלך להתאמן בנשק על בובות אימון.אני מנחש שם אני לא אפצע קשה מהאימון". לאחר שאגיד לה את זה אלך למקום שבו מתאמנים עם נשק על בובות.
-
''יהיה לך קשה להשיג נשק'' בקוטר המלאך עף בזמזום וחוסם את היציאה.
''תוכל לנסות להשיג נשק, או ללכת בכלל ללחימה בנשק ששם בטוח תקבל נשק''.
[b]עומר~טום רידל-[/b]
8, מחקתי בטעות כנראה כי מיהרתי.
---
''אלו המצבים שיצאו!'' הוא קורא בהתלהבות ומקריא.
''לקבוצה שבחרה ב1 יש הפתעה של יער, יער עם עצים צפופים, דשא גבוה ואופל ששורר עקב העצים המסתירים את אור היום.
לכם מצפה מפגש לא נעים עם שדונים שלא שמחו שפלשתם ליער שלהם.
בלהבלהבלהלא עדכוני למספרים שבחרתם...
לקבוצה שבחרה ב3 יש הפתעה של מדבר, בשעת לילה, הרוח המקפיאה, המון בעלי החיים המשוטטים, החול הקפוא והמציק ברגליים.
לכם מצפה מפגש עם להקת אנשי זאב, נפלתם על אתגר קשה.
בלהבלהבלהבלהבלהבלהבלההנה שמונה!
לכם מצפה מפגש עם רוצחים שכירים בביצה, הרוצחים מהמין המוכר לכם בתור 'בני האדם', לא אתגר קשה במיוחד, אילולא הוא היה מתרחש בעמק הביצות הנשכחות, בצורה תיאורטית כמובן''.
-
[quote=Tigraro;1244455][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''כמו השם, להביס את דינאקס ולא לאפשר לו למזג את כל האבנים האגדתיות''.
''ולמזג אותם, כדי שהלא שייך יחזור לעולמו'' הוא ממשיך ''כמובן, אני מתכוון למי שכמוך, שמקורו לא באנימלנד''.
''והאבנים לא אבודות'' הוא מוסיף ''כל אחת אצל הטיטאן שיצר אותה, למרות שאני מתאר לעצמי שאחת לא''.
[/quote]
"הבנתי, אני חושב. אז דינאקס זה הרע? ואני לא יוכל לחזור לעולמי?!" אני מתפלא 'לא הוכל לחזור! זה לא טוב... טוב אז כדי שהתחיל להביס את דינקאס כדי שאחזור לביתי ' ולאחר מכן אני מוסיף "אז מאסטר, אני מתחיל באימונים?"