[QUOTE=BlackGroudon;1171708]אבל מתי אתה תלך בפעם האחרונה היום?
הוא עושה את זה המון פעמים...[/QUOTE]
אחרי זה אני לא פה יותר, אני הולך לבר מצווה, ואז מן הסתם לישון, כבר יהיה 1-2, זאת בר מצווה ארוכה כולל בבית כנסת..
Printable View
[QUOTE=BlackGroudon;1171708]אבל מתי אתה תלך בפעם האחרונה היום?
הוא עושה את זה המון פעמים...[/QUOTE]
אחרי זה אני לא פה יותר, אני הולך לבר מצווה, ואז מן הסתם לישון, כבר יהיה 1-2, זאת בר מצווה ארוכה כולל בבית כנסת..
עכשיו מישהו יגיב?
כן מישהו הגיב! D:
[QUOTE=Druddigon man;1171705]יואב איפה אתה? היינו באמצא שיחה S:[/QUOTE]
אני פה. ואמרתי לך, כיסחתי ליריב שלי את הצורה :)
דניאל אתה כן שם לב אתה תעשה את עצמך! הוכחה שאתה עושה הודעה אחרת כל הזמן!
תקשיב אחי, אני רציני, אסור לעשות את זה! אם דניס המנהל ראשי יתפוס אותך, תקבל אזההרה! O:
[QUOTE=Druddigon man;1171719]דניאל אתה כן שם לב אתה תעשה את עצמך! הוכחה שאתה עושה הודעה אחרת כל הזמן!
תקשיב אחי, אני רציני, אסור לעשות את זה! אם דניס המנהל ראשי יתפוס אותך, תקבל אזההרה! O:[/QUOTE]
אם דניס יראה את זה אז אולי יותר מאזהרה כי הוא עשה דאבל איזה 5 פעמים
אבל דניאל אם אתה כותב הודעה אז רד למטה ותסתכל מי הגיב אחרון. אם זה אתה אל תכתוב, ואם זה מישהו אחר אז תגיב
[QUOTE=CrashRide;1171717]אני פה. ואמרתי לך, כיסחתי ליריב שלי את הצורה :)[/QUOTE]
נו ואז שאלתי אותך אם אתה היריב שלך העכשווי, מללך השדים, הוא סתם יריב או משימת שליחות.. S:
אתם עד כדי כך פוחדים מאזהרות?
עד כמה זה באן?
משעמם פה לאללללה
[QUOTE=Daniel;1171727]אתם עד כדי כך פוחדים מאזהרות?
עד כמה זה באן?[/QUOTE]
את השורה האחרונה תגיד בצורה אחרת בבקשה לא הבנתי כל כך
הי חזרתי
נדב לניהול פורום ציצים וכסף!
[QUOTE=BlackGroudon;1171722]אם דניס יראה את זה אז אולי יותר מאזהרה כי הוא עשה דאבל איזה 5 פעמים[/QUOTE]
אז אפילו יותר רע! אתה חייב להפסיק עם זה דניאל!
[QUOTE=Druddigon man;1171724]נו ואז שאלתי אותך אם אתה היריב שלך העכשווי, מללך השדים, הוא סתם יריב או משימת שליחות.. S:[/QUOTE]
גם וגם. אני כל הזמן נלחם נגדו והוא כל הזמן מנסה לעצור אותי. בערך כמו צוות רוקט, רק שהוא בצבע שחור עם קוצים וכנפיים של דרקון והוא ממש חזק.
[QUOTE=KillerBee;1171732]משעמם פה לאללללה[/QUOTE]
אז תמצא תעסוקה
כמה אזהרות צריך כדי להגיע לבאן?