יבש מאוד...
Printable View
יבש מאוד...
חזרתי
אני מוכרח להגיד שפעם המשתמשים היו רבים כל יום ופותחים 500 נושאים במשוב, אין שבוע בלי נושא מריבה. הפעם הרבה יותר רגוע...
[QUOTE=Blackbeard;1185601]אני מוכרח להגיד שפעם המשתמשים היו רבים כל יום ופותחים 500 נושאים במשוב, אין שבוע בלי נושא מריבה. הפעם הרבה יותר רגוע...[/QUOTE]
צודק.אני זוכר שהיה פעם כל יום כמעט נושא מריבה...
[QUOTE=Blackbeard;1185601]אני מוכרח להגיד שפעם המשתמשים היו רבים כל יום ופותחים 500 נושאים במשוב, אין שבוע בלי נושא מריבה. הפעם הרבה יותר רגוע...[/QUOTE]
אין על מה לריב O:
[QUOTE=Machine X;1185599]חזרתי[/QUOTE]
היי יואב מה קורה?
חזרתי מהפיצרייה עכשיו ואני עצבנית ברמות!!!
[QUOTE=Giant Bison;1185606]היי יואב מה קורה?[/QUOTE]
אני סבבה,גיליתי שילדה שמהשכבה שלי שנחשבת דבה היא בעצם ממש כוסית...מה איתך?
[QUOTE=♥leafeon♥;1185607]חזרתי מהפיצרייה עכשיו ואני עצבנית ברמות!!![/QUOTE]
מה קרה נל?
[QUOTE=Machine X;1185608]אני סבבה,גיליתי שילדה שמהשכבה שלי שנחשבת דבה היא בעצם ממש כוסית...מה איתך?[/QUOTE]
גם בסדר אני אולי אקבל עוד כמה זמן חיה :)
[QUOTE]חזרתי מהפיצרייה עכשיו ואני עצבנית ברמות!!![/QUOTE]
אוקיי
[QUOTE=Giant Bison;1185610]גם בסדר אני אולי אקבל עוד כמה זמן חיה :)[/QUOTE]
איזה?
[QUOTE=Machine X;1185608]אני סבבה,גיליתי שילדה שמהשכבה שלי שנחשבת דבה היא בעצם ממש כוסית...מה איתך?
מה קרה נל?[/QUOTE]
כל הזמן יש שם איזה חבורה של 5 ערסים סתומים שמנסים להתחיל איתי ועם סוזי, חברה שלי |:-(
[QUOTE=Machine X;1185612]איזה?[/QUOTE]
עברתי היום בקניון שקרוב לבית שלי ויש שם חנות חיות מחמד וראיתי שם כזאת ציפור צהובה קטנה ועוד כמה ימים אני הולך עם אמא שלי לראות כמה היא עולה ואם היא זולה אז אולי קונים לי אותה :)
[QUOTE=♥leafeon♥;1185615]כל הזמן יש שם איזה חבורה של 5 ערסים סתומים שמנסים להתחיל איתי ועם סוזי, חברה שלי |:-([/QUOTE]
אין מקום אחר שאפשר ללכת אליו?
[QUOTE=♥leafeon♥;1185615]כל הזמן יש שם איזה חבורה של 5 ערסים סתומים שמנסים להתחיל איתי ועם סוזי, חברה שלי |:-([/QUOTE]
אה...איזה ערסים? יש כל מיני סוגים את יודעת :) יש ערס צעצוע, יש ערס סחבקים,יש מתוחכמים, יש מלא :)
אני שונא ערסים, יש לי חברים שהם בערך ערסים, אבל בכל זאת O: