-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283015]
סקוט-"אין לי שום מושג. אבל יש לי השערה כללית." אתה אומר ולא מוסיף עוד.'אחותה היא פוקימון. אני מנחש שכוחות מסתוריים הם אל הדבר הכי מוזר שיש להן במשפחה.' אתה חושב לעצמך, מאי מקשיבה לך ולבסוף שואלת ''איזו השערה כללית?'' היא מסתכלת בך במבט ''צמא'' לידיעה[/QUOTE]
"השערה.לא חשוב איזה." אני אומר ואוחז בידה של מישל."בבקשה,תתעוררי." אני לוחש לעצמי ומסתכל עליה בדאגה.
-
[QUOTE=r03e;1283089]אנדרו-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, אנדרו,מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטפיג קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.[/quote]
"אני מסכים להצתרף לצוות ולעמוד בכל מה שיבוא בעיקבות זאת" אומר, ואז ארד על הבירכיים ואלטף את טפיג ואגיד "נכון טפיג"
-
אנדרו-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה ואמר ''לטפיג גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
מרקוס- ''כבר הסתדרת לגמרי בעצמך'' משלימה מאיה בחיוך, משתרר רגע של שתיקה מביכה ביניכם.
לבסוף, שאתה רואה שמאיה אינה יוזמת את המשך השיחה אתה אומר ''אז.....'' כדי לפתוח בשיחה
מאיה, כאילו מתנערת מחלום אומרת ''אז... לאן נלך עכשיו? אני לא יכולה לזוז כל כך עם הרגל הזאת...''
סקוט- אתה אוחז בידה של מישל, ואומר ''בבקשה תתעוררי'', לפתע, ללא כל אזהרה פוקחת מישל את עיניה ובתנופה אדירה, היא קמה ואוחזת מעט את ראשה בכדי להתייצב, ללא כל מילה מיותרת היא אומרת ''תראו'' היא מצביע מעלה ואתם רואים את העיר הבאה, אתם הולכים אחרי מישל בשתיקה מביכה ומלאת מתח, לבסוף אתם מגיעים לעיר ורואים כי כבר מאוחר
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283256]אנדרו-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה ואמר ''לטפיג גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
מרקוס- ''כבר הסתדרת לגמרי בעצמך'' משלימה מאיה בחיוך, משתרר רגע של שתיקה מביכה ביניכם.
לבסוף, שאתה רואה שמאיה אינה יוזמת את המשך השיחה אתה אומר ''אז.....'' כדי לפתוח בשיחה
מאיה, כאילו מתנערת מחלום אומרת ''אז... לאן נלך עכשיו? אני לא יכולה לזוז כל כך עם הרגל הזאת...''
סקוט- אתה אוחז בידה של מישל, ואומר ''בבקשה תתעוררי'', לפתע, ללא כל אזהרה פוקחת מישל את עיניה ובתנופה אדירה, היא קמה ואוחזת מעט את ראשה בכדי להתייצב, ללא כל מילה מיותרת היא אומרת ''תראו'' היא מצביע מעלה ואתם רואים את העיר הבאה, אתם הולכים אחרי מישל בשתיקה מביכה ומלאת מתח, לבסוף אתם מגיעים לעיר ורואים כי כבר מאוחר[/QUOTE]
*רוצה איתי שרשור פוקימון יהיה בו משהו מיוחד אומר בה"פ
"שכחת שאני יכול לרחף או כן ויש לי קצת אוכל תתכבדי" אומר ואראה למאיה את האוכל.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283256]
סקוט- אתה אוחז בידה של מישל, ואומר ''בבקשה תתעוררי'', לפתע, ללא כל אזהרה פוקחת מישל את עיניה ובתנופה אדירה, היא קמה ואוחזת מעט את ראשה בכדי להתייצב, ללא כל מילה מיותרת היא אומרת ''תראו'' היא מצביע מעלה ואתם רואים את העיר הבאה, אתם הולכים אחרי מישל בשתיקה מביכה ומלאת מתח, לבסוף אתם מגיעים לעיר ורואים כי כבר מאוחר[/QUOTE]
"אוקיי,בואו נלך למרכז וניקח לנו חדרים." אני אורמ בביטחון והולך אל עבר מרכז הפוקימונים. אני נכנס ומבקש מהאחות ג'וי חדר לשלושה.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283256]אנדרו-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה ואמר ''לטפיג גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'[/QUOTE]
אומר לפרופסור תודה ואלך לכיוון דרך 1 כשטפיג לידי
-
דבר ראשון כמה מילים, נרשמו למ''ת הזה הרבה אנשים (שבעה כי זה המקסXD) והשקיעו והשקיעו, ופתאום הפסיקו להשקיע, הפסיקו להגיב , הפסיקו להתחבר לפורום, ולאט לאט נשרו.
גם עם התזכורות שלי בה''פ, בנ''וד ומה לא, הם לא הגיבו ולכן אני סוגרת את המ''ת, בקרוב אפתח חדש לא על פוקימון שבוא בשביל להישאר יהיה צורך בסטאנדרטים גבוהים יחסית.
אני רוצה לשבח פה את אלו שהמשיכו להגיב ולא הפסיקו כמו השאר-
Sire Despair- תודה רבה על שהשקע והגבת!
מאסטר ליאון- תודה רבה גם לך, שהשקעת והגבת במ''ת!
r03e-אתה חדש במ''ת, ולכן איני יודעת מה לכתוב אבל תודה רבה שנרשמת!
מצטערת מאוד כולם :)
המ''ת ננסגר
-
שם פרטי :דור
שם במשחק:רד
תיאור מראה או תמונה:עיניים ירוקות,שיער בהיר,גבוה,עור בהיר
רקע: רד נולד בעיירה קטנה במחוז אחר. רד אהב מאוד טבע ופוקימונים. כשרד היה עדיין קטן,יום אחד הוא יצא לטייל בנחל שהיה ליד ביתו,ושלושה וופרים שובבים החליטו להפיל אותו למים.רד הקטן לא ידע לשחות,והוא ניסה להישאר מעל המים ולהזעיק עזרה. פתאום,בין השיחים הופיע סניווי שתפס אותו בעזרת הגפנים שלו והציל אותו. מאותו יום,רד החליט שאם הוא יצא למסע פוקימונים,הוא יבחר בסניווי
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים (לא לשנות)
כסף:3000 ₪ (לא לשנות)
הערות/הארות/בקשות: