-
עומר- אומרים גוטנקס, ולא גוטנרקס O.o
עומר האחר- פרסמתי התחלות במשחק שלי!
-
אבל תחשוב על זה!
הוא פתח את האשכול והוא לא ערך אלא עשה הודעה נוספת ומיותרת בשביל שיירשם,זה כאילו מישהו שפותח שרשור יעשה הודעה נוספת בשביל לרשום את עצמו
עדיף כבר הייתי פונה לארווין
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284545]אוקיי הבנתי
אז השני ביוגי הו פייב דיס הוא פילר[/QUOTE]
לא הבנתי, מה זה השני ביוגי הו פיב דייס?
-
שכחתי את המילה 'פרק' הפרק השני בפייב דיס הוא פילר [אני חושב שזה הפרק השני,הפרק שהוא נלחם נגד לני והחרקים {זה נשמע כמו להקה לא?}]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284557]שכחתי את המילה 'פרק' הפרק השני בפייב דיס הוא פילר [אני חושב שזה הפרק השני,הפרק שהוא נלחם נגד לני והחרקים {זה נשמע כמו להקה לא?}][/QUOTE]
כע נשמע להקה
נראה לי שאתה מתכוון למנגה
יש סיכוי שזה פילר
לא קראתי תמנגה של פייב דיס אולי חוץ מהפרק ה1
-
לא זה מהאנימה
אני יכול לדמיין את זה,יוסיי בא ואז ריילי מציג לו אותם:"יוסיי תכיר 'לני והחרקים!'" ואז לני בא עם דיסק דו-קרב דמוי גיטרה ומזמן כמה מפלצות חרק והם מתחילים לנגן ואיזו דבורה מתחילה לשיר Xd
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284561]לא זה מהאנימה
אני יכול לדמיין את זה,יוסיי בא ואז ריילי מציג לו אותם:"יוסיי תכיר 'לני והחרקים!'" ואז לני בא עם דיסק דו-קרב דמוי גיטרה ומזמן כמה מפלצות חרק והם מתחילים לנגן ואיזו דבורה מתחילה לשיר Xd[/QUOTE]
לא זכור לי הקטע הזה היה באנימה
-
זה לא היה באנימה מה שאמרתי לך XD
הנה לינק לפרק בויקי [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Yu-Gi-Oh!_5D%27s_-_Episode_002"][COLOR=#0066cc]http://yugioh.wikia.com/wiki/Yu-Gi-Oh!_5D%27s_-_Episode_002[/COLOR][/URL]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284553]אבל תחשוב על זה!
הוא פתח את האשכול והוא לא ערך אלא עשה הודעה נוספת ומיותרת בשביל שיירשם,זה כאילו מישהו שפותח שרשור יעשה הודעה נוספת בשביל לרשום את עצמו
עדיף כבר הייתי פונה לארווין[/QUOTE]
יואב עושה את הזה עם השרשור O:
-
[right]הוא פתח את השרשור?
אם כן,אז גם הוא ספאמר מהסוג של ליאון [רק פחות גרוע] [/right]
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1284549]עומר- אומרים גוטנקס, ולא גוטנרקס O.o
עומר האחר- פרסמתי התחלות במשחק שלי![/QUOTE]
כן לפי הדיבוב העיברי, כמו שוג'יטה זה מקיטה ופיקולו זה פיקורו..
-
[QUOTE=Cool Nick;1284576]כן לפי הדיבוב העיברי, כמו שוג'יטה זה מקיטה ופיקולו זה פיקורו..[/QUOTE]
אני אומר גוטנקס וכך זה גם יהיה בחידון!
-
סבבה.. להגיד גם מקיטה ופיקורו..?
-
עומר, מה עם המסן׳?
הבטחת שתכין אם אכין לך צבא שניצלים מעופפים-כך עשיתי-ואתה לא נתת ת׳מסן!
-
*אם
אכפת לך להתייחס למה שאמרתי לך קודם?