-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468556][B][COLOR="#0000CD"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
[COLOR="#0000CD"]*במהלך משימה
*שעה-בוקר מאוחר
*כסף-5,300 פ''ד
*מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
*gps-דרך 2, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות, לוחש לקירליה ולסקורופי משהו ומחזיר את סקורופי לפוקדור שלו. צ'רמנדר יורה מפיו גחלות רותחות ובוערות לעבר וויזינג, פוגע בו רגיל. וולקרונה יוצרת הוריקאן ושולטת בו בעזרת כוחותיה כדי שיעמוד במקום, ואז היא יוצרת גל חום מחניק ומשלבת אותו עם ההוריקאן, יוצרת הוריקאן חום מחניק. היא שולחת אותו לעבר וויזינג, גורמת לו נזק בינוני. קירליה משכפל את עצמו הרבה פעמים, ויורה מגופו קרניים ורודות דקות שפוגעות בסלווקינג וויזינג, מעלפות את וויזינג וגורמות נזק קל לסלווברו. אתה מוציא את סקורופי בפתאומיות ואומר לו להשתמש בנשיכה.סקורופי ניגש אל סלווברו, נושך אותו בעצבניות ומעלף אותו. פרוטון מתעצבן עוד יותר, ואומר:" ארבוק, קאמראפט, פנגורו, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים נחש קוברה ענקי, גמל-פרה ענקי עם שתי דבשות שהן הרי געש קטנים ופנדה ענקית עם גלימה ועיניים שחורות כלילה. ברוק אומר:"אני רואה שאתה מסתדר. אם כך, אני אמשיך בדרכי" הוא אומר ונכנס אם אוניקס וסודוודו על חור באדמה, סותם אותו אחריו. נועה אומרת:"ג'ייק, אני ישאיר לך ת הזכות לגמור את האיש העלוב הזה".
מצב חיים שלך:
קירליה- 10/10
סקורופי- 10/10
וולקרונה- 5/10
מגה סיזור- 10/10
הליופטייל- 10/10
צ'רמנדר- 10/10
מה תעשה?[/COLOR]
קירליה ,הגנה על כולם , הליופטייל , רעידת אדמה!
לאחר רעידת האדמה אומר : "צ'רמנדר תנסה למקד את הגחלת לצורה של להביור , אם לא תצליח תשתמש בגחלת רגילה.
סיזור , מספריי אקס על פנגורו , הליופטייל , משאבת הידרו על קאמפרט! קירליה , וולקרונה , הוריקאן בלבול על ארבוק וקאמפרט!"
'וואו כמה פוקימונים עוד יש לו!' אחשוב
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468556]
[B][COLOR=#800000]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-צהריים
*כסף-6,800 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps- לומיוס, קאלוס
אתה אומר לטארה שתלכו למכון החשמל בלומיוס. אתה גם מציע לה קרב קטן כדי לראות מי יותר חזק, והיא אומרת:"נדבר אחרי המכון". אתם משתגרים לפלזת סנטריקו בעיר לומיוס שבקאלוס. אתם נכנסים למגדל המנסרה הענקי שבמרכז העיר, הלוא הוא מכון העיר לומיוס. אתם מגיעים למכון מלא אורות. אתם עולים במעלית שנמצאת במרכז המגדל לקומה השישית, ושם אתה רואה זירת קרב ענקית, ובה יושבים ונחים איש מבוגר ושני ילדיו, אחד מהם גדול יותר עם משקפיים לבנות וזרועות מכניות על הגב, ואחת קטנה יורת, עם קוקו קטן בצד הראש שלה. לין פונה לאדם המבוגר ואומר:"שלום, באנו להילחם במכון לומיוס. אתה המנהיג?" אתה בא ומסמן לה עם הראש שהילד עם זרועות הגב המכניות הוא המנהיג. היא פונה אל הילד ואומרת:"סליחה, מר מנהיג. נרצה להילחם מולך". הילד אומר:"אני קלמונט, מנהיג מכון העי לומיוס. כמו שאני יכול לראות, אתם שניים. אתם תרצו להילחם מולי אחד אחד, או בקרב כפול שבצד שלי נהיה אני ואבי?"
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"נעשה קרב כפול?"שאלתי את לין, מוציא את הפוקדור של סלביאון.
-
[B][COLOR="#000000"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]*כן, הם איתך
*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ"ד
*מיקום בסיס- סנוובל, קאלוס
*gps-סנוובל, קאלוס
אתה מודה לברנדון, ואז משתגר לעיר סנוובל שבקאלוס, כולה מושלגת וקפואה. אתה מתקשר דרך ההולו קאסטר לפרופ' סיקאמור, והוא מופיע הולוגרמה. אתה מספר לו על הסיפור על המגדל השרוף, ושואל אותו אם הוא יודע על זה משהו. סיקאמור עונה:"אני לא יודע כל כך הרבה יותר ממך, אבל בגלל שהמגדל בג'וטו אני מניח שמדובר על צוות פלזמה רמפא"ג. לא ידוע לי על פעולה שלהם במגדל השרוף, אבל זה בטח בגלל שהסוכנות במעקב אחריהם רק חצי שנה, והפעולה הפומבית היחידה שלהם מאז היתה ניסיון להפיל את מגדל הנבט בויולט. בכל מקרה, אני מניח שאםה תדבר עם אנשים באקרוטיק או במהוגני, שחשודה כבסיס פעולה של פלזמה רמפא"ג, תמצא יותר מידע" הוא אומר ומנתק את השיחה. לאחר מכן אתה מטייל בעיר סנוובל, מנסה למצוא כניסה למפקדה של סנוובל. זקיפי הקרח שעל גגות הבתים מושכים מאוד את עיניך. ואז, פתאום, לאחר מבט חטוף לכיוון הבוטיק של סנוובל, אתה רואה לידו חנות חדשה בשם "תרופות עץ והר". אתה רואה על זקיפי הקרח שעל גג הבית שחורטים בקרח עץ והר, בדיוק כמו בסמל של צוות אג'נטרה. אתה נכנס פנימה ורואה המון דברים. המוכר רואה את תג הסוכן הנוצץ שלך, וקורא לך לבוא אליו. הוא ואמר:"אתה לצוות הסוכנים, נכון?". אתה עונה לו שכן ואז הוא אומר לך:"לך למחסן. בכניסה למחסן תמצא את ספר התרופות של העץ וההר. תרים אותו". אתה תוהה לבקשו המוזרה, אך עושה כך. אתה נכנס למחסן הקטן ומרים מהרצפה את ספר התרופות של העץ וההר. אתה רואה ששחררת מתג שהיה לחוץ, ונפתחת דלת נסתרת בקיר. אתה משאיר את הספר ליד המתג ואחרי השאתה נכנס הדלת הסודית נסגרת חזרה. אתה מגיע לחדר מעליות יפה ולבן. אתה לוחץ על כפתור המעלית, ומגיעה מעלית שקופה שמובילה אותך כלפי מטה. אתה רואה על הפיר של המעלית מסכים שמציגים כתבות מהחדשות, ביניהם גם על שוד החפצים הגדו, הנסיון להפלת מגדל הנבט שסיקאמור דיבר עליו, התקרית במגדל השרוף ופלישה של פיראטים עם מדים כחולים לעיר סאנישור שבסינו. לבסוף, דלת המעלית נפתחת ואתה רואה לובי לבן כקרח, עם קירות מקרח שעליהם חקוקים בקרח סמל העץ וההר של הצוות. משני צידי היציאה מהמעלית יש פסלי ארד ענקיים של ברנדון והטורטרה האגדי שלו. אתה מתרשם מהמראה, ממשיך להיכנס פנימה אל תוך הבסיס הקריר. אתה ניגש לדלפק, גם הוא עשוי מקרח, ואומר לפקידה שאתה חדש כאן. היא עונה לך:"היי ריצ'י, אני ג'ני הפקידה מבסיס סנוובל. ריצ'י גולד נכון? אמרו לי שתגיע. החדר שלך הוא חדר מס' 018 בקומה -13. בהצלחה!". אתה מודה לה, לוקח את המפתח לחדר שלך והולך למעלית פנימית של הבסיס, יורד לקומה -13. אתה רואה קומה מהודרת ויפה, לא עשויה מקרח לשם שינוי, וביציאה מהמעלית שלט:"חדרים 015-017: ימינה. חדרים 018-020: שמאלה". אתה ממשיך שמאלה, ואחרי הליכה קצרה אתה רואה דלת שרשום עליה 018. אתה פותח את הדלת, ומגיע לדירת החלומות: סלון רכזי גדול עם ספה גדולה ולידו מטבח, מקרר ומזווה. יש טלוויזיה בסלון. בהמשך הבית יש מסדרון, עם חדר מכל צד וחדר בקצה. אתה רואה שהחדר בקצה הוא חדר מחסן של הדירה שלך, ובינתיים יש לך בו רק אינקובטור לביצה. החדר מצד ימם של המסדרון הוא חדר אמבטיה ענקי משיש, עם כיור, טלוויזיה פנימית, שירותים ומערכת סטריאו שמחוברת לקיר, וכמובן אמבטית שיש ענקית, עם דאקלט גומי לידה. החדר בצד השמאלי הוא חדר השינה הענקי שלך. יש לו קירות בצבע עץ כהה יפהפה, וריצוף קטיפה ירוק. יש לך מיטת כפולה ענקית עם מצעים כהים, וטלוויזיה מול המיטה. יש לך בקיר אחד של החדר כמה צגים שמשמשים כחלונות וכרגע מציגים את העיר סנוובל, ולידם יש לך שלט שאתה יכול לבעזרתו לשנות את הנוף מהם לכל מקום בעולם הפוקימון. יש לך גם דלת קטנה בקיר ולידה טלופן שרדכה אתה יכול להזמין אוכל מהתפריט של מסעדת הבסיס ישר אל חדר השינה שלך. אתה חוזר למטבח ואה גם שם מעלית שירות רק שלידה יש צג מגע שדרכו אתה יכול להזמין מצרכים למקרר ולמזווה שכרגע ריקים, והם יגיעו דרך מעלית השירות.
מה תעשה?[/COLOR]
"עובדים יסודי הרמפא"ג שהיו באקרוטיק"... אחשוב לעצמי אך אחרי זה אתעשת על עצמי ואוציא את כל הפוקימונים שלי ואכיר בין בוויזל אלקיד ודרגונייר לשאר. לאחר מכן, אלך לצג מגע כדי להזמין אוכל ושתייה לי ולפוקימונים שלי. אחר כך, אלך לפקידה שבכניסה לבסיס ואשאל אותה אם יש לה עבודה בשבילי ליום למחרת תוך כדי שהמחשבות על צוות פלזמה-רמפא"ג מעסיקות אותי. אם היא תגיד שלא אחזור לחדרי ואלך להתקלח ולישון.
-
[QUOTE]נועם
*אפשר לעשות rematches ולכל אחד מהם יש סט חזק לקרב 6 על 6 עוצמתי וסט שמתאים לפוקימונים הרגילים שלהם, רק שהוספתי כמה בשביל שיהיו שישה
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-בוקר
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו
אתה משבח את הפוקימונים שלך ומחזיר אותם, ואז הולך עם טארה, אומר לה שתלכו לבדוק עם מגנו אם יש לו משהו בשבילכם לעשות. אתם ניגשים לדלפק הכניסה בלובי, והפקידה אומרת בנחמדות:"שלום לכם, אני ג'ני של הבסיס שלכם בפיוטר, מה רצונכם?" טארה אומרת לג'ני:"היי. אנחנו טירונים בצוות, ואנחנו רוצים לדבר עם מגנו. את יודעת איפה המשרד שלו?" ג'ני עונה:"כן. המשרד של מגנו הוא בבסיס העיר נימבאסה. הכניסה היא בשיחים מאחורי בובת הפי'צו הזוהרת שבפארק השעשועים בנימבאסה". טארה מודה לה, ואתם משתגרים מיד אל העיר נימבאסה שביונובה. העיר מלאה במתקנים, אצטדיונים, אולמות ואף פארק שעשועים ענקית שהופך את השהיה בעיר למלהיבה ומסעירה. אתם ניגשים לפארק השעשועים הגדול, וממש בכניסה שלו אתם מוצאים שני פסלים, של פיקאצ'ו ושל פיצ'ו. טארה לוחשת לך:"כשנגיע למאחורי הפסל, נחיל לחפש מהר את הפתח כדי שלא נגרום לאנשים לחשוד". אתה מהנהן. ואתם הולכים למאחורי הפסל. אתה וטארה מתחילים לחפש במהירות בשיחים. תוך כעשדר שניות טארה אומרת:"טורי, בוא!" היא מוצאת בתוך השיחים קוביית אבן ענקית שרשום עליה "入り口は少し彫像への秘密の扉を介して行われ". טארה סורקת את הכיתוב עם פוקדקס הסוכן, ומראה לך שהוא תירגם את זה מיפנית כמשפט "הכניסה היא דרך דלת סודית בפסל הקטן". טארה מבינה שהפסל הקטן הוא פסל הפיצ'ו. אתם ממששים אותו ממאחרוה ורואים שיוצאת ממנו עין לייזר קטנה מעופפת שסורקת אתכם, ואז מקרינה על האוויר בקטן את כל הפרטים שהסכונות יודעת עליכם. מיד לאחר מכן נפתחת דלת נמוכה בפסל, ואתם עוברים דרכה בקושי. הפסל נסגר אחריכם ואתם רואים את עצמכם בתוך חד מעלית מעוצב בדיוק בצורה של פסל הפיצ'ו מבפנים. אתה וטארה מתלהבים מהאבטחה, ואז לוחצים על הכפתור במעלית. המעלית יורדת למטה ומביאה אתכם ללובי הענקי של בסיס נימבאסה. כל קירות הבסיס עשויים ממתכת ועליה נורות ניאון חומות וירוקות, מאירות את סמל הסוכנות. אתם ניגשים לדלפק הקבלה, וטארה מבקשת הכוונה לחדר של מגנו. ג'ני של נימבאסה עונה לכם:"החדר של מגנו הוא בקומת המשרדים של הבסיס הזה. קומה -5". טארה מודה לה ואתם נכנסים למעלית הפנימית של הבסיס, לוחצים על הכפתור של קומה -5 ומגיעים לקומה מהודרת מאוד שבהתחלתה יש עוד דלפק כניסה. טארה שואלת את המזכירה איפה המשרד של מגנ, והיא עונה לכם:"לכו בצד ימים עד הסוף, אתם תראו שלט". אתם הולכים לחלק הימני של הקומה, רואים הרבה דלתות עם שלטים זוהרים באורות ניאון. בקצה המסדרון אתם רואים מסך-חלון כמו שיש בבסיס שלכם, רק שהוא לצורכי אבטחה, מציג את מה שרואים מהעין הימנית של פסל הפיצ'ו כלפי כל הכיוונים. אתם רואים שיש רק דלת אחת בקצה ועליה רשום:" מגנו ציאן, אחאי הטירונים בצוות וראש בסיס נימבאסה". אתם דופקים על הדלת בנימוס, ומגנו פותח לכם אותה. הוא ומאר:"טורי, טארה, שוב נפגשים! תודה על העזרה בהארטהום, מאט נמצא בבסיס אימונים במעבדת ראסטבורו והוא לומד להיות סוכן מתקדם. בכלמקרה, מה רציתם?". טארה ניגשת אליו, ואתם שלושתכם יושבים על שולחן הישיבות שבמשרדו הענק. אתה רואה על קיר אחד הרבה מסכים שמציגים תמונות מנימבאסה, שדרת ג'וין, מדבר רזורט, שרידי הטירה ודרכים 4,5 ו-16 ובנוסף צילומים מיער לוסטלורן המסתורי. מגנו מזהה את התעניינותך שמסכים ואומר:"בגלל שאני האחראי על בסיס נימבאסה, אני גם אחראי על כל האזור שבאחריות הבסיס הזה, שהוא מדרך 4 מדרום עד יער לוסטלורן בצפון. בכל מקרה, בטח רציתם משימה אה?" טארה אומרת:"רצינו לדעת אם יש משהו בוער, שחשוב לעשות". מגנו אומר:"באזור הזה אין לי, אבל יש לי הרגשה שהעניינים מתחילים להתחמם בקאלוס. אני אצור קשר עם האחראי בלומיוס" הוא אומר ופונה לאחד המסכים, מחייג עליו מספר מסובך. אתם רואים שמדבר איתו בשיחת וידאו אוגוסטין סיקאמור, הפרופ' של קאלוס שנתן לכם משימה על חקר התפתחויות המגה לפני כחצי שנה. מגנו אומר:"טורי, טארה ,אתם מכירים את סיקאמור, נכון?" סיקאמור עונה לכם דרך השיחה:" שלום טארה, טורי, כמה זמן לא התראנו! דרך אגב, טורי,טארה ,איך אתם מסתדרים עם המגה אבסולים? רק שתדעו שעקב הגילוי שלכם של אבסולים תינוקות שנראים אחרת, הובלתם אותי ואת אוק ורוואן לפריצת דרך בנושא חקר ההתפתחויות. דרך אגב טורי, איך אתהמסתדר עם לוקאריו? לפי מה שהבנתי ממגנו, לאחד הזה שנפלת עליו יש לא מעט כוחות מיוחדים. בכל מקרה, העניינים כאן בלומיוס באמת מתחילים להתחמם. אני צריך שני סוכני שטח שיצאו לסיור במערה באזור אמברט. אתם מעוניינים? אם אתם בעניין תפגשו אותי ליד דוכן הגאלטים של לומיוס" הוא אומר ומנתק את השיחה. מגנו אומר:"מקווה שפתרתי לכם את הבעיה. מקווה שנתראה בהמשך!" הוא אומר ואתם יוצאים מהבסיס של נימבאסה.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]גם תגובות בגודל חצי עמוד, וגם אתה מחזיק פה חצי מהפורום? רציני שאתה הבנאדם הכי משקיען ורציני שראיתי פה בפורום, אני אמליץ עליך לניהול חת"ם בקרוב![/I]
"וואו..." אתפלא מגודל הבסיס בנימבאסה ברגע שניכנס אליו, אני וטארה. "היי מגנו, מה שלומך?" אומר למגנו ואלחץ את ידו כשניכנס אל חדרו. אחר כך, אפנה אל פרופ' סיקאמור שבמסך. "היי, פרופ', מה העניינים? איך הולך שם בקאלוס? משהו חדש?" אשאל אותו ואשמח על שהודיע לנו על פריצת הדרך בחקר ההתפתחויות בזכותנו, ועל המערה שבאמברט. "כמובן, פרופ' ! אנחנו מיד מגיעים!" אומר לפרופ' סיקאמור ואפרד ממנו וממגנו. לאחר שנצא מן הבסיס, אפנה לטארה. "חקירה של מערה מסתורית... נדמה שזו הולכת להיות חתיכת משימה... מוכנה?" אשאל אותה ואז אכוון את המשגר שלי אל דוכן הגאלטים של לומיוס. "מוכנה? קאלוס, אנחנו מגיעים!!"
-
[B][COLOR="#808080"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF8C00"]*בפוקדקס של הסוכנים יש מספור שונה, לכן אם מישהו ישתמש בפוקדקס שלו הוא יקבל מספר שהוא המספור בפוקדקס סוכנים וסביר להניח שזה לא יהיה המספור הרגיל שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800000"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B]עומר[/B]
*פוריגון הוא בעצם פוריגון 2 והוא לקרב המשך אז אני מוציא לך בנוסף לשינקס את דרילבאר במקום
*תבחר לעצמך צבע
*שעה-???
*כסף-5,000 פ"ד
*GPS-???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שזאת ההזדמנות שלך וזורק החוצה את שינקס ודרילבאר, סורק אותם בפוקדע. הפוקדע אומר:"מס' 186- שינקס, פוקימון הניצוץ. מתפתח אחרי 3 קרבות ללאקסיו. ההתכווצות וההתמתחות של שריריו יוצרת חשמל. הוא זוהר כשהוא מרגיש מאוים. שינקס זה יודע להשתמש בניצוץ, התקלה ונשיכה" "מס' 226- דרילבאר, פוקימון החפרפרת. מתפתח אחרי 6 קרבות לאקסקדריל. הוא נע במהירות דרך האדמה על ידי כך שהוא מצמיד את טפריו יחד ומספתחרר במהירות גבוהה. דרילבאר זה יודע להשתמש בשריטה, חפירה וסחרור מהיר". ברנדון, יריבך אומר:"אם כך, עכשיותורי להוציא את הפוקימונים שלי! קלאמפרל, בלדום, צאו!" הוא אומר ומהפוקדורים שלו יוצאים יצור מתכתי עם עין אדומה וארבע צבתות קטנות באחורי גופו וצדפה מרופדת שבתוכה יושבת פנינה וורודה עם עיניים סגורות. הוא ואמר:"קלאמפרל,תשתמשי באקדח מים על דרילבאר! בלדום, הפלה על שינקס!". קלאמפרל יורה זרנוק מים מרוכז לעבר דרילבאר, פוגעת בו קשה. בלדום מרחף במהירות לעבר שינקס ומתנגש בו בעוצמה, גורם לשינקס נזק רגיל ופוגע בעצמו קצת.
מצב חיים שלך:
שינקס- 8/10
דרילבאר- 6/10
מה תעשה?
[B][COLOR="#FF0000"]נדב[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]*שעה-???
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
אתה גאה בפוקימונים שלך ואומר להם ששיתוף הפעולה ביניהם מדהים. אתה אומר להם מה לעשות כדי לגמור את הקרב הזה. גראולית' יורה מפיו להבה ענקית, ואז מתחיל להתגלגל, נעטף בלהבה הזו ופוגע במילטאנק, גורם לה נזק רגיל. לאחר מכן גילט מתחפר באדמה, יוצא שוב פעם מתחת למילטאנק ונוגח בה, מעלף אותה. ברנדון אומר:"מילטאנק, חזרי! כל הכבוד ג'ימי! הראית לי את מה שאני מצפה מסוכן אבל, זה עוד לא מספיק. קח" הוא אומר וזורק אליך פוקדור סגול עם ציור של טופר אדומה עליו. "אני רוצה לקבל עוד קרב אחד, פוקימון 1 לכל צד, כדי להיות בטוח שאתה מתאים להיות סוכן. אם תנצח אותי, תתקבל לסכונות ותזכה בכל שלושת הפוקימונים שלך, אולי בעוד כמה מתנות בנוסף. אם תפסיד, אני אקבל את כל הפוקימונים שלך אליי ואתה תשכח את כל מה שקרה היום. אלאקזאם, צא!" הוא ומאר ומהפוקדור יוצא פוקימון צהוב עם גוף חום ושתי כפיות מכופפות בידיו. "הפוקימון שקיבלת הוא טוקסיקרוק, מסוגי לחימה ורעל. אלאקזאם הוא סוג על-חושי, מה שאומר שהוא חזק פי 4 על טוקסיקרוק. אם תצליח לנצח את הקרב הזה, אתה תוכיח לי שאתה מתאים ותתקבל לצוות".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#0000CD"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
*שעה-בוקר מאוחר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-דרך 2, קנטו
אתה מחזיר את סקורופי לפוקדור שלו ואומר לשאר הפוקימונים שלך מה לעשות. קירליה יוצרת בועת מגן סביב כולם, שרק הפוקימונים שלך יכולים לעבור דרכה. הליפוטייל מרעידה את האדמה בחוזקה סביב יריביך, גורמת לארבוק וקאמראפט נזק קשה ולפנגורו נזק רגיל. צ'רמנדר מנסה ליצור הרבה גחלות ולמקד אותן לצורת להביור. הוא לא מצליח ליצור להביור, אך הוא מצליח ליצור זרנקו אש חלש יותר, פוגע בשלושת יריביו וגורם לארבוק נזק רגיל, לקאמראפט נזק קל ולפנגורו נזק רגיל. *מזל טוב! צ'רמנדר למד [B]שריפה[/B] incinerate!!!*. הליפוטייל משתמש במשאבת הידרו על קאמראפט, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. וולקרונה יוצרת הוריקאן, מחזיקה אותו במקום, ואז קיליה יורה פנימה הרבה קרני בלבול וורודות, הופך את ההוריקאן לוורוד ומבלבל למראה. וולקרונה שולחת את ההוריקאן לעבר ארבוק, מעלפת גם אותו. סיזור גורם לידיו לזהור, ואז תוקף בחוזקה את פנגורו כשידיו בצורת X ,גורם לו נזק קשה. פרוטון מתעצבן ואומר:"פנגורו, תשתמש על ולקרונה הזאת בנקמת מוות!". פנגורו יוצר אשליה של בית, ואז פורץ מתוכו ותוקף את וולקרונה בחוזקה, גורם לה נזק קשה. נועה אומרת לך:"ג'ייק תיזהר! נקמת מוות זו מתקפה שמתחזקת ככל שנהרגו יותר פוקימונים לצד התוקף באותו התור! בנוסף, היא גם חודרת דרך כל ההגנות הקיימות!"
מצב חיים שלך:
קירליה-10/10 (ארבוק התעלף)
סיזור- 10/10 (פנגורו הרבה הרבה פחות)
וולקרונה- 6/10 (ארבוק התעלף, פנגורו הרבה פחות)
הליופטייל- 10/10 (קאמראפט וארבוק התעלפו, פנגורו הרבה הרבה פחות)
צ'רמנדר- 10/10 (קאמראפט וארבוק התעלפו, פנגורו הרבה הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#800000"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="#800000"]*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-צהריים
*כסף-6,800 פ''ד
*gps- לומיוס, קאלוס
לין מסכימה ואתם אומרים לקלמונט שתעשו קרב כפול. הילדה הקטנה אומרת:"אני בוני. אני אשפוט בקרב". לין מגחכת ואומרת:"חח ילדה קטנה תשפוט? איך היא יכולה בכלל?". בוני מתעצבנת ומראה ללין תג של ליגת השופטים הרשמית של עולם הפוקימון, גורמת לה לשתיקה מביכה. בוני אומרת:" הקרב יהיה קרב מולטי. כל מאמן ישתמש ב-2 פוקימונים. הצד הראשון שכל הפוקימונים שלו יתעלפו מפסיד. תנו לקרב להתחיל!" אתה מוציא את סילבאון. לין אומרת:"בייטר, צא!" קלמונט אומר:"מגנטון! הראה להם את כוחך!" ומהפוקדור יוצא פוקימון שמורכב משלושה מגנמייטים מחוברים אחד לשני. אביו של קלמונט אומר:"לכל מקרה שתדעו, שמי הוא מייר. אמפרוס, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא אמפרוס כמו של לין.לין אומרת:"בייטר, חפירה על מגנטון!" בייטר מתחפר באדמה, פורץ בעוצמה מתחת למגנטון וגורם לו נזק קשה מאוד. מייר אומר:"אמפרוס, אגרוף קרח על ויבראבה!". אמפרוס מקפיא את אגרופו, חובט בחוזקה בביטר וגורם לו נזק קשה מאוד. קלמונט אומר:"מגנטון, מכת ברק על סילבאון!". מגנטון נטען בחשמל, ואז שולח מכת חשמל עוצמתית לעבר סילבאון, פוגע בו בצורה בינונית.
מצב חיים שלך:
סילבאון- 7/10 (מגנטון פחות)
בייטר של לין- 5/10 (מגנטון אותו דבר, אמפרוס הרבה הרבה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#000000"]*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-סנוובל, קאלוס
אתה מזמין דרך חלון הסופר אוכל ושתייה לך ולפוקימונים שלך. אתה מקבל בשבילך סלט חסה וחביתה ובשביל הפוקימונים שלך שתי שקיות ג'מבו של פוקי-פוד וקופסה מהודרת שמכילה 7 פאפינים מקצועיים. מבחינת השתייה, אתה מקבל בקבוק מים ומרק ירקות והפוקימונים שלך מקבלים משקה גרגרים. אתה פותח לך שולחן ומסדר לפוקימונים שלך על הרצפה ב7 צלוחיות אוכל פאפין אחד וכמות יפה של פוקי-פוד וליד זה קערית נוספת עם משקה גרגרים, ולך מניח את הסלט, המרק והחביתה בצלחות נורמליות ואת המים בכוס. אתה מוציא את כל הפוקימונים לשך ומבצע היכרות בין דרגונייר, בוויזל ואלקיד לבין מיסמאגיוס, מגה סיזור, מדקיפ הזוהר וטוטודייל. הם נפגשים ביחד ונחמדים אחד אל השני. אתה מסיים לאכול ומשאיר את הפוקימונים שלך בחדר לגמור לאכול, עולה ללובי. אתה שואל את הפקידה אם יש איזה משימה בשבילך, והיא אומרת:"אני לא יודעת להגיד, למרות שבדרך כלל מגויסים חדשים מקבלים משימה בבוקר שלאחר הגיוס שלהם". אתה מודה לה וחוזר לחדרך. ברגע שאתה נכנס אתה רואה שכל הפוקימונים סיימו לאכול, וכולם רצים לחבק אותך. אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם שינוחו, נכנס להתרחץ, עולה על בגדי שינה והולך לחזרך, ישן שנת לילה טובה. למחרת בבוקר אתה מתעורר למשמע צפצוף מעצבן. אתה מחפש אחר מקור הצפוצוף ורואה שהוא בא מהתיק שלך. אתה פותח אותו ורואה שלוח המשימות שלך מצפצף ואומר שיש לך הודעה חדשה. אתה פותח את ההודעה ומגלה את המסר הבא:
"לכבוד ריצ'י גולד.
הנידון: משימה ראשונה.
ריצ'י היקר, ברוך הבא אל צוות אג'נטרה! הנה הפירוט על משימתך הראשונה:
משימה מס' 1- כנופיית הספינדה
בדרך 21 שבקאלוס, נפוץ מאוד למצוא עדרים משוטטים של 5 ספינדות, אך לאחרונה קיבלנו הרבה תלונות על עדר בעייתי של ספינדות ששורץ ליד הגשר לדרך הניצחון ומתעלל במאמנים. לך לבדוק את המצב.
דרגת קושי- ארד
פרס- 500 פ"ד
בהצלחה!!!"
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FF8C00"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF8C00"]*תודה
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה מדבר עם כל האנשים שנתקלת בהם, ואז יוצא מהבסיס של נימבאסה. אתה שואל את טארה אם היא מוכנה. היא אומרת שכן ואתם משתגרים לדוכן הגאלטים בלומיוס. אתם פוגשים ליד דוכן הגאלטים את סיקאמור. הוא אומר:"אה, טורי, טארה, יופי שבאתם! בכל מקרה, הבעיה היא במערה המנצנצת שליד העיר אמברט, שנחשדת כבסיס סודי של הצוות שכרגע מאיים על קאלוס, צוות פלייר. אני רוצה שתגיעו לעיר אמברט, תשכרו רייהורנים כדי לרכב עליהם לאורך דרך 9 בעלת התנאים הקשים ותגיעו למערה מנצנצת. שם, תחפשו את צוות פלייר, נסו לנטרל את השליטה שלהם במקום בגלל שהוא המקום המרכזי למציאת מאובנים בקאלוס וחפשו קשרים ביניהם לבין צוות רמפא"ג, כי אני חושד שקשרים כאלו קיימים. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את המקום. טארה אומרת:"נו, טורי, מוכן למשימה הראשונה בהתנדבות שלנו?"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468571][B][COLOR=#808080]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#FF8C00]*בפוקדקס של הסוכנים יש מספור שונה, לכן אם מישהו ישתמש בפוקדקס שלו הוא יקבל מספר שהוא המספור בפוקדקס סוכנים וסביר להניח שזה לא יהיה המספור הרגיל שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800000]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800000]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-צהריים
*כסף-6,800 פ''ד
*gps- לומיוס, קאלוס
לין מסכימה ואתם אומרים לקלמונט שתעשו קרב כפול. הילדה הקטנה אומרת:"אני בוני. אני אשפוט בקרב". לין מגחכת ואומרת:"חח ילדה קטנה תשפוט? איך היא יכולה בכלל?". בוני מתעצבנת ומראה ללין תג של ליגת השופטים הרשמית של עולם הפוקימון, גורמת לה לשתיקה מביכה. בוני אומרת:" הקרב יהיה קרב מולטי. כל מאמן ישתמש ב-2 פוקימונים. הצד הראשון שכל הפוקימונים שלו יתעלפו מפסיד. תנו לקרב להתחיל!" אתה מוציא את סילבאון. לין אומרת:"בייטר, צא!" קלמונט אומר:"מגנטון! הראה להם את כוחך!" ומהפוקדור יוצא פוקימון שמורכב משלושה מגנמייטים מחוברים אחד לשני. אביו של קלמונט אומר:"לכל מקרה שתדעו, שמי הוא מייר. אמפרוס, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא אמפרוס כמו של לין.לין אומרת:"בייטר, חפירה על מגנטון!" בייטר מתחפר באדמה, פורץ בעוצמה מתחת למגנטון וגורם לו נזק קשה מאוד. מייר אומר:"אמפרוס, אגרוף קרח על ויבראבה!". אמפרוס מקפיא את אגרופו, חובט בחוזקה בביטר וגורם לו נזק קשה מאוד. קלמונט אומר:"מגנטון, מכת ברק על סילבאון!". מגנטון נטען בחשמל, ואז שולח מכת חשמל עוצמתית לעבר סילבאון, פוגע בו בצורה בינונית.
מצב חיים שלך:
סילבאון- 7/10 (מגנטון פחות)
בייטר של לין- 5/10 (מגנטון אותו דבר, אמפרוס הרבה הרבה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי, סילביאון, תשתמש במהירות על אמפרוס (מהירות זאת המתקפה שהפוקימון שולח כוכבים על היריב? או שאתה מתכוון למתקפה מהירה?), לאחר מכן תשתמש ברוח פיה גדולה כך שתפגע גם במגנטון וגם סילביאון."
"לין, תתקפי את מגנטון במתקפות אדמה, כך שהוא יפגע קשה וימות במהירות."אמרתי לה, "בזמן הזה אני אסיח את הדעת של אמפרוס בעזרת סילביאון."אמרתי לה.
"אחרי שתחסלי את מגנטון תתקפי את אמפרוס יחד איתי.
-
*שעה-בוקר מאוחר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-דרך 2, קנטו
אתה מחזיר את סקורופי לפוקדור שלו ואומר לשאר הפוקימונים שלך מה לעשות. קירליה יוצרת בועת מגן סביב כולם, שרק הפוקימונים שלך יכולים לעבור דרכה. הליפוטייל מרעידה את האדמה בחוזקה סביב יריביך, גורמת לארבוק וקאמראפט נזק קשה ולפנגורו נזק רגיל. צ'רמנדר מנסה ליצור הרבה גחלות ולמקד אותן לצורת להביור. הוא לא מצליח ליצור להביור, אך הוא מצליח ליצור זרנקו אש חלש יותר, פוגע בשלושת יריביו וגורם לארבוק נזק רגיל, לקאמראפט נזק קל ולפנגורו נזק רגיל. *מזל טוב! צ'רמנדר למד [B]שריפה[/B] incinerate!!!*. הליפוטייל משתמש במשאבת הידרו על קאמראפט, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. וולקרונה יוצרת הוריקאן, מחזיקה אותו במקום, ואז קיליה יורה פנימה הרבה קרני בלבול וורודות, הופך את ההוריקאן לוורוד ומבלבל למראה. וולקרונה שולחת את ההוריקאן לעבר ארבוק, מעלפת גם אותו. סיזור גורם לידיו לזהור, ואז תוקף בחוזקה את פנגורו כשידיו בצורת X ,גורם לו נזק קשה. פרוטון מתעצבן ואומר:"פנגורו, תשתמש על ולקרונה הזאת בנקמת מוות!". פנגורו יוצר אשליה של בית, ואז פורץ מתוכו ותוקף את וולקרונה בחוזקה, גורם לה נזק קשה. נועה אומרת לך:"ג'ייק תיזהר! נקמת מוות זו מתקפה שמתחזקת ככל שנהרגו יותר פוקימונים לצד התוקף באותו התור! בנוסף, היא גם חודרת דרך כל ההגנות הקיימות!"
מצב חיים שלך:
קירליה-10/10 (ארבוק התעלף)
סיזור- 10/10 (פנגורו הרבה הרבה פחות)
וולקרונה- 6/10 (ארבוק התעלף, פנגורו הרבה פחות)
הליופטייל- 10/10 (קאמראפט וארבוק התעלפו, פנגורו הרבה הרבה פחות)
צ'רמנדר- 10/10 (קאמראפט וארבוק התעלפו, פנגורו הרבה הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
"אוי לא , וולקרונה , את בסדר?" אשאל בדאגה.
לעומת זאת אגש לצ'רמנדר ואגיד לו " צ'רמנדר , עבודה טובה!למדת התקפה חדשה ,
עכשיו תנסה לעשות אותה שוב על פנגורו.
וולקרונה , הוריקאן חום בכל הכוח פעם אחרונה וסיזור מספריי אקס שוב על פנגורו.
-
[QUOTE]נועם
*תודה
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה מדבר עם כל האנשים שנתקלת בהם, ואז יוצא מהבסיס של נימבאסה. אתה שואל את טארה אם היא מוכנה. היא אומרת שכן ואתם משתגרים לדוכן הגאלטים בלומיוס. אתם פוגשים ליד דוכן הגאלטים את סיקאמור. הוא אומר:"אה, טורי, טארה, יופי שבאתם! בכל מקרה, הבעיה היא במערה המנצנצת שליד העיר אמברט, שנחשדת כבסיס סודי של הצוות שכרגע מאיים על קאלוס, צוות פלייר. אני רוצה שתגיעו לעיר אמברט, תשכרו רייהורנים כדי לרכב עליהם לאורך דרך 9 בעלת התנאים הקשים ותגיעו למערה מנצנצת. שם, תחפשו את צוות פלייר, נסו לנטרל את השליטה שלהם במקום בגלל שהוא המקום המרכזי למציאת מאובנים בקאלוס וחפשו קשרים ביניהם לבין צוות רמפא"ג, כי אני חושד שקשרים כאלו קיימים. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את המקום. טארה אומרת:"נו, טורי, מוכן למשימה הראשונה בהתנדבות שלנו?"
מה תעשה?[/QUOTE]
"לשכור רייהורנים... מערה מנצנצת... צוות פלייר... שום בעיה פרופ'!" אומר לסיקאמור ואלך עם טארה עד שנגיע אל נקודת הרייהורנים. "שלום, אני והשותפה שלי רוצים לשכור רייהורנים." לאחר שנרכב על הרייהורנים, נגיע אל פתח המערה וניכנס אליה. " וואו, חשוך פה.." אומר. "מצאת משהו?" אומר לטארה.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468571][B][COLOR=#808080]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]*בפוקדקס של הסוכנים יש מספור שונה, לכן אם מישהו ישתמש בפוקדקס שלו הוא יקבל מספר שהוא המספור בפוקדקס סוכנים וסביר להניח שזה לא יהיה המספור הרגיל שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800000]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B]עומר[/B]
*פוריגון הוא בעצם פוריגון 2 והוא לקרב המשך אז אני מוציא לך בנוסף לשינקס את דרילבאר במקום
*תבחר לעצמך צבע
*שעה-???
*כסף-5,000 פ"ד
*GPS-???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שזאת ההזדמנות שלך וזורק החוצה את שינקס ודרילבאר, סורק אותם בפוקדע. הפוקדע אומר:"מס' 186- שינקס, פוקימון הניצוץ. מתפתח אחרי 3 קרבות ללאקסיו. ההתכווצות וההתמתחות של שריריו יוצרת חשמל. הוא זוהר כשהוא מרגיש מאוים. שינקס זה יודע להשתמש בניצוץ, התקלה ונשיכה" "מס' 226- דרילבאר, פוקימון החפרפרת. מתפתח אחרי 6 קרבות לאקסקדריל. הוא נע במהירות דרך האדמה על ידי כך שהוא מצמיד את טפריו יחד ומספתחרר במהירות גבוהה. דרילבאר זה יודע להשתמש בשריטה, חפירה וסחרור מהיר". ברנדון, יריבך אומר:"אם כך, עכשיותורי להוציא את הפוקימונים שלי! קלאמפרל, בלדום, צאו!" הוא אומר ומהפוקדורים שלו יוצאים יצור מתכתי עם עין אדומה וארבע צבתות קטנות באחורי גופו וצדפה מרופדת שבתוכה יושבת פנינה וורודה עם עיניים סגורות. הוא ואמר:"קלאמפרל,תשתמשי באקדח מים על דרילבאר! בלדום, הפלה על שינקס!". קלאמפרל יורה זרנוק מים מרוכז לעבר דרילבאר, פוגעת בו קשה. בלדום מרחף במהירות לעבר שינקס ומתנגש בו בעוצמה, גורם לשינקס נזק רגיל ופוגע בעצמו קצת.
מצב חיים שלך:
שינקס- 8/10
דרילבאר- 6/10
מה תעשה?
[COLOR=#800000]
[/COLOR][/QUOTE]
תכלת תודה :)
---------------
אני אחשוב לעצמי 'וואו הוא מאוד חזק!'
אני אצעק לעבר הפוקימונים שלי " שינקס תשתמש בניצוץ על קלמפרל ודרילבאר תשתמש בחפירה כדי לבלבל את בלדום ושהוא לא ישים לב תצא מהאדמה ותפגע בו!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468571][B][COLOR="#808080"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF8C00"]*בפוקדקס של הסוכנים יש מספור שונה, לכן אם מישהו ישתמש בפוקדקס שלו הוא יקבל מספר שהוא המספור בפוקדקס סוכנים וסביר להניח שזה לא יהיה המספור הרגיל שלו.[/COLOR][/B]
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
אתה גאה בפוקימונים שלך ואומר להם ששיתוף הפעולה ביניהם מדהים. אתה אומר להם מה לעשות כדי לגמור את הקרב הזה. גראולית' יורה מפיו להבה ענקית, ואז מתחיל להתגלגל, נעטף בלהבה הזו ופוגע במילטאנק, גורם לה נזק רגיל. לאחר מכן גילט מתחפר באדמה, יוצא שוב פעם מתחת למילטאנק ונוגח בה, מעלף אותה. ברנדון אומר:"מילטאנק, חזרי! כל הכבוד ג'ימי! הראית לי את מה שאני מצפה מסוכן אבל, זה עוד לא מספיק. קח" הוא אומר וזורק אליך פוקדור סגול עם ציור של טופר אדומה עליו. "אני רוצה לקבל עוד קרב אחד, פוקימון 1 לכל צד, כדי להיות בטוח שאתה מתאים להיות סוכן. אם תנצח אותי, תתקבל לסכונות ותזכה בכל שלושת הפוקימונים שלך, אולי בעוד כמה מתנות בנוסף. אם תפסיד, אני אקבל את כל הפוקימונים שלך אליי ואתה תשכח את כל מה שקרה היום. אלאקזאם, צא!" הוא ומאר ומהפוקדור יוצא פוקימון צהוב עם גוף חום ושתי כפיות מכופפות בידיו. "הפוקימון שקיבלת הוא טוקסיקרוק, מסוגי לחימה ורעל. אלאקזאם הוא סוג על-חושי, מה שאומר שהוא חזק פי 4 על טוקסיקרוק. אם תצליח לנצח את הקרב הזה, אתה תוכיח לי שאתה מתאים ותתקבל לצוות".
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"משימה קשה ברנדון. אני אוכל להתמודד איתה!" אזרוק את הפוכדור ואצעק:"טוקסיקרוק, צא!!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468571][B][COLOR="#808080"]הודעות[/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-סנוובל, קאלוס
אתה מזמין דרך חלון הסופר אוכל ושתייה לך ולפוקימונים שלך. אתה מקבל בשבילך סלט חסה וחביתה ובשביל הפוקימונים שלך שתי שקיות ג'מבו של פוקי-פוד וקופסה מהודרת שמכילה 7 פאפינים מקצועיים. מבחינת השתייה, אתה מקבל בקבוק מים ומרק ירקות והפוקימונים שלך מקבלים משקה גרגרים. אתה פותח לך שולחן ומסדר לפוקימונים שלך על הרצפה ב7 צלוחיות אוכל פאפין אחד וכמות יפה של פוקי-פוד וליד זה קערית נוספת עם משקה גרגרים, ולך מניח את הסלט, המרק והחביתה בצלחות נורמליות ואת המים בכוס. אתה מוציא את כל הפוקימונים לשך ומבצע היכרות בין דרגונייר, בוויזל ואלקיד לבין מיסמאגיוס, מגה סיזור, מדקיפ הזוהר וטוטודייל. הם נפגשים ביחד ונחמדים אחד אל השני. אתה מסיים לאכול ומשאיר את הפוקימונים שלך בחדר לגמור לאכול, עולה ללובי. אתה שואל את הפקידה אם יש איזה משימה בשבילך, והיא אומרת:"אני לא יודעת להגיד, למרות שבדרך כלל מגויסים חדשים מקבלים משימה בבוקר שלאחר הגיוס שלהם". אתה מודה לה וחוזר לחדרך. ברגע שאתה נכנס אתה רואה שכל הפוקימונים סיימו לאכול, וכולם רצים לחבק אותך. אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם שינוחו, נכנס להתרחץ, עולה על בגדי שינה והולך לחזרך, ישן שנת לילה טובה. למחרת בבוקר אתה מתעורר למשמע צפצוף מעצבן. אתה מחפש אחר מקור הצפוצוף ורואה שהוא בא מהתיק שלך. אתה פותח אותו ורואה שלוח המשימות שלך מצפצף ואומר שיש לך הודעה חדשה. אתה פותח את ההודעה ומגלה את המסר הבא:
"לכבוד ריצ'י גולד.
הנידון: משימה ראשונה.
ריצ'י היקר, ברוך הבא אל צוות אג'נטרה! הנה הפירוט על משימתך הראשונה:
משימה מס' 1- כנופיית הספינדה
בדרך 21 שבקאלוס, נפוץ מאוד למצוא עדרים משוטטים של 5 ספינדות, אך לאחרונה קיבלנו הרבה תלונות על עדר בעייתי של ספינדות ששורץ ליד הגשר לדרך הניצחון ומתעלל במאמנים. לך לבדוק את המצב.
דרגת קושי- ארד
פרס- 500 פ"ד
בהצלחה!!!"
מה תעשה?[/COLOR]
"המשימה הראשונה שלי" אחשוב בגאווה. לאחר מכן אוציא את טוטודייל ואומר לו שהרבה זמן חיכיתי כדי לקבל אחד כמוהו וסוף סוף התמזל מזלי. לאחר שאומר לו את זה אשאל אותו אם הוא רוצה אבן נצח. אם יגיד שכן אלך לקנות לו בחנות שבבסיס. אחר כך אוציא את כל הפוקימונים שלי ואספר להם על המשימה שקיבלנו ושאני משאיר בבסיס את טוטודייל ואת מיסמאגיוס בגלל שטוטודייל צעיר ומיסמאגיוס לא משפיעה על פוקימונים מסוג רגיל. לבסוף אשתגר לאזור 21 לחפש את עדר הספידנות.
-
[B][COLOR="#800000"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="#800000"]*אתה יודע שכל מאמן משתמש ב2 פוקימונים כן?
*מהירות זה הכוכבים
*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-צהריים
*כסף-6,800 פ''ד
*gps- לומיוס, קאלוס
אתה אומר לסילבאון מה לעשות. הוא שולח כוכבים זוהרים לעבר אמפרוס, והם ממוקדים על המטרה, פוגעים בו וגורמים לו נזק רגיל. לאחר מכן סילבאון שולח רוח וורודה נוצצת לעבר שניהם, גורם נזק רגיל לאמפרוס ונזק קל למגנטון. אתה אומר ללין את האסטרטגיה שלך, והיא אומרת לבייטר:" בייטר, נסה לפוצץ את האדמה מתחת למגנטון!". בייטר מתאמץ, ומצליח לגרום לפרץ אוויר חם ולבה מהאדמה שמתחת למגנטון, מעלף אותו. קלמונט אומר:"מהלך מחוכם, אך צפוי. אמולגה, תפתיע אותם!" קלמונט אומר ומוציא מהפוקדור שלו את אמולגה, עכבר צהוב-שחור חשמלי מעופף. קלמונט אומר:" אמולגה, אס אווירי על סילבאון!" הוא אומר ואמולגה עושה לופ באוויר, ממשיך לדאות קרוב לאדמה, ממוקד למטרה כמו חץ, ופוגע בסילבאון רגיל. אתה רואה שסילבאון נהיה מוקף בזרמים חשמליים קטנים. קלמונט אומר:"היכולת המיוחדת של אמולגה היא 'סטטי', שמשמעות היכולת הזו היא שלכל סוג של מגע פיזי מאחד הצדדים של הפוקימונים גורם לכ-30% ליריב של אמולגה להפוך למשותק". מייר אומר:"אמפרוס, שוב! אגרוף קרח על ויבראבה!". אמפרוס ממקד את אגרופו ומקפיא אותו ובא לפגוע איתו בבייטר, אך עיניו של בייטר זוהרות בכחול והוא מקדים את אמרפוס, מתחמק ממנו. מייר אומר:"מדהים! איך זה בכלל אפשרי?". קלמונט מסביר:"המתקפה שהרגע השתמש בה ויבראבה היא איתור, שגורמת לאתור מראש של המתקפ והתחמקות מרוב סוגי המתקפות של 100% הצלחה. הבעיה היא שלויבראבה לא אמורה להיות היכולת ללמוד איתור. נראה שויבראבה זיהה את הרצון שלך לנצח ואת הסיכויים שלו לשרוד עוד אגרוף קרח והצליח להתחמק".
מצב חיים שלך-
סילבאון *משותק- 5/10 (אמפרוס קצת יותר, אמולגה הרבה יותר, מגנטון התעלף)
בייטר- 5/10 (אמפרוס קצת יותר, מגנטון התעלף)
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-בוקר מאוחר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-דרך 2, קנטו
אתה שואל את וולקרונה מתוך דאגה אם היא בסדר ואומר לפוקימונים שלך מה לעשות צ'רמנדר שולח להביור לא כל כך עוצמתי לעבר פנגורו, גורם לו נזק רגיל ומעלף אותו. פרוטון חושק שינים ואומר:"אני עוד אתוס אתכם ואתם תבינו מי זה פרוטון כשתקבלו את הנקמה לפרצוף שלכם!" הוא אומר ועוזב חזרה בריצה מהירה לתוך בסיס רמפא"ג. נועה אומרת:"וואו. איזה.. שימוש מתאים במילים" היא אומרת ומגחכת בו זמנית. "אני חושבת שנתקפל חזרה עם הזחל לבסיס של וורמיליון ונגמור עם המשימה הזו". אתה מסכים איתה ואתם נכנסים חזרה לתוך הדחפור-חופר-זחל הזה ועוברים בתעלה הנוחה להליכה שחפרתם בדרך חזרה לוורמיליון. אתם מגיעים לוורמיליון ויוצאים לתוך הקצה של העיר וורמיליון. סרג' בא ולוקח מכם את הזחלשלו, אומר:"איזה איש אחד מהצוות שלכם התקשר וביקש שתבואו לפגוש אותו בתחנת הרכבת של העיר נימבאסה". הוא עוזב את המקום ואתה נשאר עם נועה ליד המערה שבדיוק סיימתם לחפור.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FF8C00"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF8C00"]*זה מרחק גדול מדי בשביל ללכת אותו...
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה מוודא עם סיקאמור שקלטת את כל הפרטים ןמתחיל ללכת ברגל לכיוון העיר אמברט, עד שטארה עוצרת אותך ואומת:"תגדי רגע, טורי, אתה רציני? זה הליכה של 5 שעות בערך מפה לאמברט. בוא נשתגר". אתה מסכים ואתה וטארה משגרים את עצמכם לעיר אמברט. שם, אתם רואים מעבדה גדולה ולידה גשר מעבר כמו שיש תמיד בקאלוס. אתם רואים ליד הגשר שלט בצרפתית:" Monstres location position de conduite est ici". טארה מסבירה לך את פשר השלט בצרפתית:" עד לא מזמן, השפה המדוברת היחידה בקאלוס היתה צרפתית, אך לאחרונה הם מתחילים להיחשף גם לאנגלית. בכל מקרה, את זה נתרגם ותפעיל את הפוקדקס שלך, יש בו מיקרופון עם פונקציה לתרגום המלל שלך לשפות שונות אז תכוון אותו לצרפתית" טארה אומרת ובו זמנית לוקחתאת הפוקדקס שלה, לוחצת המשבצת בתוך מסך הבית של הפוקדקס שבה רואים מיקרופון עם שפות שונות. יוצאת לה גלגלת קטנה מהצד של הפוקדקס ועליה רשומות 4 שפות: עברית, אנגלית, צרפתית ויפנית. היא מסובבת את הגלגלת לצרפתית והגלגלת חוזרה חזרה. לאחר מכן היא פותחת משבצת אחרת בדף הבית שעליה רואים מלל שסורקים אותו והוא מתורגם בתךו האייקון הקטן של הפוקדקס. היא מכוונת את הפוקדקס לשלט, הוא סורק ואומר בקול מכני: "תורגם מ-צרפתית. פירוש המשפט הוא- עמדת השכרת מפלצות הרכיבה היא כאן". טארה אומרת:"הם בטח התכוונו שכאן משכירים את הרייהורהנים. היא פותחת שוב את אפליקציית תרגום המלל ואז נכנסת איתך לשער. אתה רואה בקצה מדע ן עם שלט עם תמונה של רייהורן. היא מדברת איתו:" שלום, כמה עולה להשכיר 2 רייהורנים?". המדען עונה לה משהו בצרפתית, ואתה מצלח לזהות את המילה "סיקאמור". טארה עונה לו:"מצוין. אם כך איפה נוכל לקבל אותם?". הוא עונה לה שוב משהו בצרפתית והוא מביא לכם שני ופונים עם תמונה של רייהורן. אתם יוצאים מהגשר וטארה אומרת לך:"הוא אמר שאנחנו צריכים לרדת דרך האקווריום של אמברט לחלק של אמברט שהוא על החוף, כי שם מסתובבים הרייהורנים. אנחנו צריכים לתת למדען שיושב שם את הקופנים והוא ייתן לנו את הרייהורנים". אתם נכנסים לאקווריום הימי הענקי של אמברט, שבו בולט מאוד עיצובו המהודר ופסל המג'יקרפ המוזהב הענקי. אתם יוצאים החוצה מצדו השני של האקווריום ומגיעים לחוף ים בו מתרוצצים הרבה רייהונים ושוברים סלעים עם הקרן שלהם. טארה מביאה למדען את הקופונים והוא מחזיר לפוקדורים שלהם שני רייהורנים, לוחש להם משהו ונותן אתום לכם. אתם עוברים חזרה אל הגשר ועוברים בו, ומגיעים אל דרך 9, דרך סלעית מחודדת שאי אפשר לעבור בה עם רגלי אדם. אתם מוציאים את הרייהורנים ועולים עליהם. הם קצת מחוספסים למגע, והם מתחילים ללכת על הסלעים הקוצניים. אתם מכוונים אותם על ידי קצה הראש שלהם. אתם מנווטים בדרך 9 ובשלב מסוים נתקלים בסלע ענק. הרייהורן שלך נוגח בו ושובר אותו. אתה וטארה מאוד נהנים לרכב על הרייהורנים. אתם מגיעים לבסוף לרמה סלעית קטנה אפשרית למעבר אדם. אתם רואים תיבה שדרכה מחזירים את הרייהורנים. אתם מחזירים אותם לפוקדורים שלהם, שמים אותם בתיבה, היא זוהרת ואז מופיע מסך שדרכו אתם רואים את המדען מאשר לכם להמשיך. לבסוף, אתם סופסוף נכנסים למערה המנצנת. אתם נכנסים ונתקלים במבוך מנהרות חשוך וצר. אתם עוברים אותו ולבסוף מגיעים לעוד מעבר פנימי במערה. אתם עוברים דרכו ושומעים לחשושים ברקע. אתם מתקרבים ורואים את האנשים הכי הזויים שראיתם בחיים שלכם: שני זכרים עם בלורית בצורת להבה, שיער אדום ומשקפיים אדומות, חליפה אדומה לגמרי עם חלקים כסופים מתחתיה. אחד מהם רואה אותכם ואומר:" מה זה?! מי מעז להתעסק עם צוות פלייר רמפפא"ג?". טארה לא יכולה לעצור את עצמה ומתפקעת מצחוק. היא אומרת:"רמפפא"ג? מה זה בדיחה הזו?". לצערכם, ההומור של טארה רק עצבן את החייל. הוא אמר:"בגלל שצוות פלייר הצהירו שייכות לצוות רמפא"ג, השם בקאלוס שונה לצוות פלייר רמפפא"ג ובשאר המחוזות לא כדי שלא ידעו שיש לנו איתם קשר כדי שלא ידעו שהמנהיג שלהם נמצא..." הוא מפסיק לדבר כי החייל השני סותם לו את הפה העוצמה כל כך חזקה שהוא מאדים מיד. החייל השני אומר לו:"השתגעת? אולי גם תאמר לו שסיירוס לא באמת המפקד של צוות רמאפ"ג וש"... ובאותו רגע הדיע הזמן של שני האנשים הפטפטנים לסתום אחד לשני את הפיות. במהרה מגיעות מאחוריהן שתי חיילות, אשר נראות אותו דבר רק שלבנות שי שתי בלוריות. הן אומרות:"חבורת ראשי פחם! סתמו כבר! אנחנו נטפל כבר בפרחחים הקטנים האלה. האונדור, אלקטרייק, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים כלב קטן ושחור ואריה קטנטן ירוק-צהוב.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#00FFFF"]עומר[/COLOR][/B]
[COLOR="#00FFFF"]*בסדר?
*שעה-???
*כסף-5,000 פ"ד
*GPS-???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. שינקס מתחיל לרוץ לעבר קלאמפרל, מוקף בניצוצות חשמל כחולים ופוגע בו קשה. ילבאר מתחפר באדמה, מכוון את התעלה שלו לעבר קלאמפרל ואז מפתיע את כולם ולבסוף בחוזקה את בלדום, גורם לו נזק קשה מאוד עקב גורם ההפתעה. ברנדון אומר:"יפה מאוד! דרילבאר גרם לכולם, כולל לי, לחשוב שהוא הולך לתקוף את קלאמפרל אך בסוף תקף בהפתעה את בלדום גרם לו נזק כבד יותר. אבל, עכשיו תורי שוב. קלאמפרל, אקדח מים על דרילבאר! בלדום, כוח נסתר של דרילבאר!". קלאמפרל יורה זרנוק מים עוצמתי לעבר דריבלאר, גורם לו נזק קשה. בלדום שולח אלוויר בועות רבות בצבע תכלת בהיר, פוגע איתן בדרילבאר ומעלף אותו. ברנדון מסביר:"אתה מבין, כוח נסתר היא מתקפה מיוחדת, שכל פוקימון שלומד אותה יקבל אותה בסוג אחר. הבלדום שלי קיבל אותה בסוג קרח. אני אחליש מעט את בלדום כדי לעשות את הקרביותר הוגן" הוא ומאר וזורק אליו כדור שנפתח להיות כדור אש, גורם לו נזק בינוני וכמעט מעלף אותו. אתה ושינקס מבינים שאתם צריכים מתקפה חזקה שתפגע בו זמנית גם בקלאמפרל וגם בבלדום ותעלף את שניהם.
מצב חיים שלך:
שינקס- 8/10 (קלמפרל פחות)
דרליבאר- 0/10 (בלדום הרבה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
אתה מוציא את טוקסיקרוק. ברנדון אומר:"אלאקזאם, תקל עליו בתור התחלה! חבטה!". אלאקזאם גורם לכפית שלו לזהור ופוגע בך איתה, גורם לך נזק קל.
מצב חיים שלך:
טוקסיקרוק- 9/10 (אלקאזאם קצת יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#000000"]*במהלך משימה
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-דרך 21, קאלוס
אתה מוציא את טוטודייל, מתלבט אם לשאול אותו על אבן נצח. אתה מחליט לטפל בזה אחרי שתחזור מהמשימה. אתה מחליט להשאיר בבסיס במעון הפוקימונים (הם לא עולים שם רמות) את טוטודייל כי הוא עוד חלש ואת מיסמאגיוס כי היא לא משפיעה על ספינדות. אתה הולך עם חמשת פוקימוניך הנותרים והולך ברגל לדרך 21 כי היא נמצאת בשכנות לבסיס שלך. אתה מריח את האוויר הקריר של סנוובל בבוקר, ונהנה ממנו עד מאוד. אתה יואצ לכיוון דרך 21 ורואה המון אנשים עם פוקימונים מעולפים רצים מהקצה של דרך 21 אל עבר העיר סנוובל. ברגע שאתה נכנס לדרך 21 אתה רואה באופק את הלובי המרשים של דרך הניצחון. ליד הצד שמאלי של הלובי, שנמצא בדרך 21, אתה רואה סימנים לספירלות מסתובבות באוויר. אתה מתקרב ורואה 5 סוואבלואים פראיים מנוצחת על ידי כנופיית ספידנות שהבוס שלה הוא ספינה עם כתמים כחולים, זוהר. אתה מבין שסתם להתנפל לקרב לא יהיה טוב כי הספינדות חזקים, וחושב שאולי אם תצליח איכשהו להפריד את המנהיג מהחבורה שלו תוכל לפתור את הבעיה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
B][COLOR="#0000CD"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
*שעה-בוקר מאוחר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-דרך 2, קנטו
אתה שואל את וולקרונה מתוך דאגה אם היא בסדר ואומר לפוקימונים שלך מה לעשות צ'רמנדר שולח להביור לא כל כך עוצמתי לעבר פנגורו, גורם לו נזק רגיל ומעלף אותו. פרוטון חושק שינים ואומר:"אני עוד אתוס אתכם ואתם תבינו מי זה פרוטון כשתקבלו את הנקמה לפרצוף שלכם!" הוא אומר ועוזב חזרה בריצה מהירה לתוך בסיס רמפא"ג. נועה אומרת:"וואו. איזה.. שימוש מתאים במילים" היא אומרת ומגחכת בו זמנית. "אני חושבת שנתקפל חזרה עם הזחל לבסיס של וורמיליון ונגמור עם המשימה הזו". אתה מסכים איתה ואתם נכנסים חזרה לתוך הדחפור-חופר-זחל הזה ועוברים בתעלה הנוחה להליכה שחפרתם בדרך חזרה לוורמיליון. אתם מגיעים לוורמיליון ויוצאים לתוך הקצה של העיר וורמיליון. סרג' בא ולוקח מכם את הזחלשלו, אומר:"איזה איש אחד מהצוות שלכם התקשר וביקש שתבואו לפגוש אותו בתחנת הרכבת של העיר נימבאסה". הוא עוזב את המקום ואתה נשאר עם נועה ליד המערה שבדיוק סיימתם לחפור.
מה תעשה?[/COLOR]
"נועה , סוף סוף סיימנו את המשימה הראשונה שלנו! " אומר בהתלהבות
"עכשיו בוא נלך לתחנת הרכבת של העיר נימבאסה ונראה מה יבקשו ממנו לעשות.
-
[COLOR="#000000"]*במהלך משימה
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-דרך 21, קאלוס
אתה מוציא את טוטודייל, מתלבט אם לשאול אותו על אבן נצח. אתה מחליט לטפל בזה אחרי שתחזור מהמשימה. אתה מחליט להשאיר בבסיס במעון הפוקימונים (הם לא עולים שם רמות) את טוטודייל כי הוא עוד חלש ואת מיסמאגיוס כי היא לא משפיעה על ספינדות. אתה הולך עם חמשת פוקימוניך הנותרים והולך ברגל לדרך 21 כי היא נמצאת בשכנות לבסיס שלך. אתה מריח את האוויר הקריר של סנוובל בבוקר, ונהנה ממנו עד מאוד. אתה יואצ לכיוון דרך 21 ורואה המון אנשים עם פוקימונים מעולפים רצים מהקצה של דרך 21 אל עבר העיר סנוובל. ברגע שאתה נכנס לדרך 21 אתה רואה באופק את הלובי המרשים של דרך הניצחון. ליד הצד שמאלי של הלובי, שנמצא בדרך 21, אתה רואה סימנים לספירלות מסתובבות באוויר. אתה מתקרב ורואה 5 סוואבלואים פראיים מנוצחת על ידי כנופיית ספידנות שהבוס שלה הוא ספינה עם כתמים כחולים, זוהר. אתה מבין שסתם להתנפל לקרב לא יהיה טוב כי הספינדות חזקים, וחושב שאולי אם תצליח איכשהו להפריד את המנהיג מהחבורה שלו תוכל לפתור את הבעיה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מדקיפ, בוויזל, אלקיד, דרגונייר אני צריך אתכם מדקיפ משאבת הידרו על הספינדה השמאלי, בוויזל בום על קולי על הספינדה שלידו, אלקיד אגרוף רעם על הספינדה הכי ימני ודרגונייר זנב ברזל על הספינדה שלידו." לאחר שיפרידו ביניהם כל הספינדות אומר " צא סיזור! תשתמש בראש ברזל על מהניג הספינדות."
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468603]
[B][COLOR=#00ffff]עומר[/COLOR][/B]
[COLOR=#00ffff]*בסדר?
*שעה-???
*כסף-5,000 פ"ד
*GPS-???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. שינקס מתחיל לרוץ לעבר קלאמפרל, מוקף בניצוצות חשמל כחולים ופוגע בו קשה. ילבאר מתחפר באדמה, מכוון את התעלה שלו לעבר קלאמפרל ואז מפתיע את כולם ולבסוף בחוזקה את בלדום, גורם לו נזק קשה מאוד עקב גורם ההפתעה. ברנדון אומר:"יפה מאוד! דרילבאר גרם לכולם, כולל לי, לחשוב שהוא הולך לתקוף את קלאמפרל אך בסוף תקף בהפתעה את בלדום גרם לו נזק כבד יותר. אבל, עכשיו תורי שוב. קלאמפרל, אקדח מים על דרילבאר! בלדום, כוח נסתר של דרילבאר!". קלאמפרל יורה זרנוק מים עוצמתי לעבר דריבלאר, גורם לו נזק קשה. בלדום שולח אלוויר בועות רבות בצבע תכלת בהיר, פוגע איתן בדרילבאר ומעלף אותו. ברנדון מסביר:"אתה מבין, כוח נסתר היא מתקפה מיוחדת, שכל פוקימון שלומד אותה יקבל אותה בסוג אחר. הבלדום שלי קיבל אותה בסוג קרח. אני אחליש מעט את בלדום כדי לעשות את הקרביותר הוגן" הוא ומאר וזורק אליו כדור שנפתח להיות כדור אש, גורם לו נזק בינוני וכמעט מעלף אותו. אתה ושינקס מבינים שאתם צריכים מתקפה חזקה שתפגע בו זמנית גם בקלאמפרל וגם בבלדום ותעלף את שניהם.
מצב חיים שלך:
שינקס- 8/10 (קלמפרל פחות)
דרליבאר- 0/10 (בלדום הרבה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
די מציק... אפשר אולי כחול? וגם תעדכן מתקפות לפוקימונים שלי :)
-------------------------
'איך אני לעזאזל אנצח אותו?!' אחשוב לעצמי בכעס ואגיד " אין מצב שאני אצליח במכה אחת.. אבל מה יש להפסיד! שינקס תתקיל את בלדום ואז תרוץ במהירות כמה שיותר מהר לקרמפרל ושאתה מתקרב תקפוץ עליו ותשתמש בניצוץ!" אני אצעק אליו ואקווה שאני אצליח לנצח את ברנדון.