[quote=ACMilaneZi;1316584]איך באזור פרק 130 מראים מי זה טובי[/quote]
אני טוען שטובי הוא או "החלק האפור של זטסו", או השד עם עשר הזנבות, שמשום מה כלוא בגוף אנושי. אבל זו סברה פסיכית לגמרי.
Printable View
[quote=ACMilaneZi;1316584]איך באזור פרק 130 מראים מי זה טובי[/quote]
אני טוען שטובי הוא או "החלק האפור של זטסו", או השד עם עשר הזנבות, שמשום מה כלוא בגוף אנושי. אבל זו סברה פסיכית לגמרי.
שמעו יכול להיות שבימים הקרובים תהיה לנו נציגות רשמית באנימה ספין.
מה?? מפתאום... יש חלק שהוא אומר לפיין ולקונן (אם ככה קוראים לה, אני שכחתי..) שהוא אומר שהוא מאדארה.. או שזה היה עם סאסקה אחרי שסאסקה ניצח את איטאצ׳י.. אבל חוץ מזה עד לפרק 200 לא הראו בוודעות מי הוא..
[QUOTE=Crown♕Clown;1316585]שניכם טועים.
בינתיים הזהות של טובי אינה ברורה.
שתי האפשרויות שאמרתם לא יתאפשרו בגלל סיבות שיהיו בפרקים הבאים בשיפודן(אני מדבר על החדשים) ואחד מהפרקים הקודמים.[/QUOTE]
אם כבר אמרת שהוא לא מאדרה אז לפי הפרקים במאנגה.
טובי הוא "אף אחד".
מישהו רוצה לשמוע את ההשערה שלי? ובדקתי, זה לא מי שהיה בספוילר
אייל, באיזה פרק אתה?
[QUOTE=מאסטר ליאון;1316590]מישהו רוצה לשמוע את ההשערה שלי? ובדקתי, זה לא מי שהיה בספוילר[/QUOTE]
מה היא?
אתה לא רואה נארוטו ויש לך השערות [IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/oing.gif[/IMG].
[quote=~prinny;1316588]מה?? מפתאום... יש חלק שהוא אומר לפיין ולקונן (אם ככה קוראים לה, אני שכחתי..) שהוא אומר שהוא מאדארה.. או שזה היה עם סאסקה אחרי שסאסקה ניצח את איטאצ׳י.. אבל חוץ מזה עד לפרק 200 לא הראו בוודעות מי הוא..[/quote]
בני אדם, ואפילו שדים בעלי עשר זנבות (לפי הסברה שלי) יכולים לשקר...
[QUOTE=~prinny;1316588]מה?? מפתאום... יש חלק שהוא אומר לפיין ולקונן (אם ככה קוראים לה, אני שכחתי..) שהוא אומר שהוא מאדארה.. או שזה היה עם סאסקה אחרי שסאסקה ניצח את איטאצ׳י.. אבל חוץ מזה עד לפרק 200 לא הראו בוודעות מי הוא..[/QUOTE]
נו....
גם למאדארה יש ריננגן
ליאור, מה זאת אומרת ״אף אחד״?
[quote=~prinny;1316596]ליאור, מה זאת אומרת ״אף אחד״?[/quote]
חשוב לזכור שזו בסך הכל השערה, ושלאף אחד אין כל כך מושג נכון להיום מי באמת מסתתר מאחורי המסכה. דיאדרה כמעט היה יכול לגלות (איפשהו בסגת הסנבי), אבל הוא בחר שלא...
[QUOTE=~prinny;1316596]ליאור, מה זאת אומרת ״אף אחד״?[/QUOTE]
היה איזה שם של פרק אחד במאנגה שקרואי לו "אף אחד" שדיבר על טובי.השערה שלי טובי הוא "אף אחד"
בקיצור לא ידוע מי זה טובי ,מעניין אם היוצר יודע מי הוא.
תאמת שבהתחלה חשבתי שטובי זה ריקודו או אבל זה לא אפשרי.
גיא, יש לטובי ריננגן מנאגאטו...
ואביזי, זה כשטובי אכל אז הוא הוריד את המסכה והזיז את הראש הצידה ^^
זה מוזר.. לכל הביג׳וים השמות שלהם זה מספר יפני+ בי חוץ מהשוקאקו..
למשל סאנבי, סאן (שלוש ביפנית) + בי
קיובי, קיוו (תשע ביפנית) + בי..
[QUOTE=~prinny;1316601]גיא, יש לטובי ריננגן מנאגאטו...
ואביזי, זה כשטובי אכל אז הוא הוריד את המסכה והזיז את הראש הצידה ^^
זה מוזר.. לכל הביג׳וים השמות שלהם זה מספר יפני+ בי חוץ מהשוקאקו..
למשל סאנבי, סאן (שלוש ביפנית) + בי
קיובי, קיוו (תשע ביפנית) + בי..[/QUOTE]
נו אז? אולי טובי למד בתור מאדארה?