WTF קורה בריבורן?!
[COLOR="Yellow"]קרום ורוקודו מוקרו חולקים את אותו גוף?![/COLOR]
Printable View
WTF קורה בריבורן?!
[COLOR="Yellow"]קרום ורוקודו מוקרו חולקים את אותו גוף?![/COLOR]
הי,יש המורה לאנגלית מגישה אותי ל4 יחידות.מקווה שבמתמטיקה יגישו אותי ל4 יחידות,לא בא לי 5.
אני וגיאומטריה לא הולכים ביחד.
היום היתי בתיכון,בקושי ראיתי שם בן אדם הולך,כזה שקט לא שמעתי מלא זמן בזמן שהיתי.זה תמיד ככה שיש בגרות?
.אה בהצלחה לכל מי שעושה בגרות במתמטיקה היום.מישהו עושה פה בגרות ב6 בערב עד 8 בערב"אז זה שאלחון/יחידה זה. בא לי לדעת.
[QUOTE=monster;1328503]הי,יש המורה לאנגלית מגישה אותי ל4 יחידות.מקווה שבמתמטיקה יגישו אותי ל4 יחידות,לא בא לי 5.
היום היתי בתיכון,בקושי ראיתי שם בן אדם הולך,כזה שקט לא שמעתי מלא זמן בזמן שהיתי.זה תמיד ככה שיש בגרות?
.אה בהצלחה לכל מי שעושה בגרות במתמטיקה היום.מישהו עושה פה בגרות ב6 בערב עד 8 בערב"אז זה שאלחון/יחידה זה. בא לי לדעת.[/QUOTE]
לא, זה בגרות במתמטיקה ורוב התיכוניסטים עושים היום.
יו"דים של 5[חוץ ממופ"תים] ויו"דים של 4 לא עושים בגרות במתמטיקה היום, אז הם כן באים.
אני עושה ב15:30 עד 19:00, חמש יחידות שאלון 806.
[quote=monster;1328503]הי,יש המורה לאנגלית מגישה אותי ל4 יחידות.מקווה שבמתמטיקה יגישו אותי ל4 יחידות,לא בא לי 5.
.אה בהצלחה לכל מי שעושה בגרות במתמטיקה היום.מישהו עושה פה בגרות ב6 בערב עד 8 בערב"אז זה שאלחון/יחידה זה. בא לי לדעת.[/quote]
אני עושה וזה יחידה ראשונה לתלמידי שלוש יחדות בכיתה י'. שאלון 801 אם אנלא טועה.
לאחותי יש היום בגרות, 5 יחידות נראלי קשה מאוד ><
הלכתי לראות פאי בריין
[QUOTE=RangerForce;1328507]לאחותי יש היום בגרות, 5 יחידות נראלי קשה מאוד ><[/QUOTE]
לא כזה קשה אחרי שמתרגלים ומתגרלים.
[QUOTE]הלכתי לראות פאי בריין
[/QUOTE]
זה פי(fi) בריין.פאי כותבים Pi.
כותבים את זה Phi Brain לא Pi Brain
דווקא היה אחלה מפמ"ר היום.
אתה כיתה ט' אלון או ז'?
ראיתי שהיה לכיתה ז' היום מפמ"ר
כבר אין לי זמן לפורום..
רק שיבוא כבר החופש!
הוא כיתה ז'
Wtf איך טרינר מורחק?