-
[size="6"]סליחה על העיכוב אבל אני מרגישה נורא וגם הייתי במסיבת הפתעה של חבר האז לא היה לי איך להגיב (לול הלכתי לישון בשש בבוקר) שימו לב מעכשיו אני אכתוב מה השעה אצלכם, מומלץ שיהיה מחנה מוקם\חדר שכור עד 10 בלילה, בניית מחנה לוקחת כשעתיים[/size]
[b]אנדי[/b]
השעה עכשיו 10:45 בבוקר
האחות ג'וי מטפלת זמן די ממושך בזורא, לבסוף היא מוסרת לך אותו ישן.
אתה מחכה כאשר זורא ישן ביידך, לאחר כשעה הוא פוקח עיינים הוא מביט סביבו בבילבול ומלקק אותך שהור רואה אותך
מזל טוב זורא הסכים להצטרף לצוות שלך!
אתה מגיעה לזירת האימונים ומוציא את צ'יקו
[b]אופק[/b]
השעה עכשיו 1:56 בצהריים
אתה מתחיל לשאול שאלות במהירות את הנערה המוזרה והיא עונה אחת אחת ''קוראים לי סקיטי אבל אתה יכול לקרא לי וונדי, צוות הרס עשה לי את זה, הם כתבו את זה כדי שאנשים יפחדו ויתרחקו ממני ולא יעזרו לי עם צוות הרס יקיף אותי או משהו'' אומרת לך סקיטי
אתה סורק את הפוקימון שלכדת ''סווינאב פוקימון הקרח, סווינאב הוא פוקימון מסוג קרח, הוא עוצמתי בהתפתחותו האחרונה, מאמוסווין''
אתה הולך לתחרות פוקימוני האש, התחרות תתחיל ב6:00 מה תעשה עד אז?
[b]אריאל[/b]
השעה עכשיו 4:23
___________________-
אתה משבח את הפוקימונים שלך ומרפא אותם אצל האחות ג'וי
אתה מגיע למכון, בחור בעל שיער קוצים לבן, בעל עיינים כחולות מביט בך במבט חודר
''מה שמך ילד? כמה זמן אתה במסע? כמה תגים יש לך?'' חוקר האיש
[b]קווין[/b]
שום דבר לא זז עדיין פליזזז אתה תודה לי עם תעשה את זה
השעה עכשיו 3:56
קומסקין ורץ ומתחיל לבעוט בעץ שבקרבת מקום, הוא בועט ובועט, פעמיים בכל פעם, קשה לו מעט להישאר באוויר אבל הוא מנסה, אתה רואה אט אט שקקומבסקין משתפר יותר ויותר! מזל טו קטמבסקין למד בעיטה כפולה.
הונדור מתחיל לנשוך את הענף, שאתה מסתובב חזרה אל הונדור אתה מגלה שבטעות הוא אכל את הענף, ונראה שהיה לו טעים כך שהוא מתיל לאכול ענפים מהעץ הקרוב
ריאלו מנסה ללמוד אגרוף שואב, אך לצמחים אין שום שינוי ''אגרוף שואב היא מתקפה ממש קשה לביצוע, לי לקח שנים עד שלמדתי אותה''
סוובלו מנסה להפתיע את כוחלם אך הם מתעלמים ממנו
[b]ריי[/b]
לול אופס אסתכל אחר כך
השעה 7:37
אתה מוציא את צ'יקוריטה ומכיר אותה לכולם, צ'יקוריטה נראת מאוד שמחה לראות את כולם.
אתה מחפש יציאה מהקרקס שלפתע אתה קולט למה לא ראית את המכון, המכון בתוך הקרקס!
אתה רץ בשמחה למכון ונכנס, אתה מאתגר את מנהיג המכון, לוקסיו, לוקסיו מוציא מיילוטיק!
-
[quote=ttrrtte;1364770][SIZE=6]סליחה על העיכוב אבל אני מרגישה נורא וגם הייתי במסיבת הפתעה של חבר האז לא היה לי איך להגיב (לול הלכתי לישון בשש בבוקר) שימו לב מעכשיו אני אכתוב מה השעה אצלכם, מומלץ שיהיה מחנה מוקם\חדר שכור עד 10 בלילה, בניית מחנה לוקחת כשעתיים[/SIZE]
[B]קווין[/B]
קומסקין ורץ ומתחיל לבעוט בעץ שבקרבת מקום, הוא בועט ובועט, פעמיים בכל פעם, קשה לו מעט להישאר באוויר אבל הוא מנסה, אתה רואה אט אט שקקומבסקין משתפר יותר ויותר! מזל טו קטמבסקין למד בעיטה כפולה.
הונדור מתחיל לנשוך את הענף, שאתה מסתובב חזרה אל הונדור אתה מגלה שבטעות הוא אכל את הענף, ונראה שהיה לו טעים כך שהוא מתיל לאכול ענפים מהעץ הקרוב
ריאלו מנסה ללמוד אגרוף שואב, אך לצמחים אין שום שינוי ''אגרוף שואב היא מתקפה ממש קשה לביצוע, לי לקח שנים עד שלמדתי אותה''
[/quote]
באמת? הייתי בטוח שעשית מרתון פיירי טייל :):):)
תרגעי זה לוקח זמן זה מסוג הדברים שמתחילים בקטן ולאט לאט גדלים (שימי לב שהתחלתי להעביר את צ'ואי לריאלו ולא לטליה!)
ד"א יש לי כבר חדר שכור במלון מהיום הקודם
אני מסתכל על האימונים ומתפוצץ מצחוק ואז אני קולט שריאלו לידי אז אני מסמיק ומשתדל להפסיק "טוב עבודה טובה!" אני קורא ומרכז את הפוקימונים שלי סביבי "עכשיו החלק השני של האימונים - הקרבות!" ואז אני פונה לריאלו במבוכה "את יכולה אולי לעזור לי בבקשה לחלק אותם? אני אמממ קצת לא בפוקוס" אני מסמיק ומחכה לראות איך היא תגיב
-
[QUOTE=ttrrtte;1364770][size="6"]סליחה על העיכוב אבל אני מרגישה נורא וגם הייתי במסיבת הפתעה של חבר האז לא היה לי איך להגיב (לול הלכתי לישון בשש בבוקר) שימו לב מעכשיו אני אכתוב מה השעה אצלכם, מומלץ שיהיה מחנה מוקם\חדר שכור עד 10 בלילה, בניית מחנה לוקחת כשעתיים[/size]
[b]אנדי[/b]
אתה מחכה כאשר זורא ישן ביידך, לאחר כשעה הוא פוקח עיינים הוא מביט סביבו בבילבול ומלקק אותך שהור רואה אותך
[b]אופק[/b]
השעה עכשיו 1:56 בצהריים
אתה מתחיל לשאול שאלות במהירות את הנערה המוזרה והיא עונה אחת אחת ''קוראים לי סקיטי אבל אתה יכול לקרא לי וונדי, צוות הרס עשה לי את זה, הם כתבו את זה כדי שאנשים יפחדו ויתרחקו ממני ולא יעזרו לי עם צוות הרס יקיף אותי או משהו'' אומרת לך סקיטי
אתה סורק את הפוקימון שלכדת ''סווינאב פוקימון הקרח, סווינאב הוא פוקימון מסוג קרח, הוא עוצמתי בהתפתחותו האחרונה, מאמוסווין''
אתה הולך לתחרות פוקימוני האש, התחרות תתחיל ב6:00 מה תעשה עד אז?
[b]אריאל[/b]
___________________-
''מה שמך ילד? כמה זמן אתה במסע? כמה תגים יש לך?'' חוקר האיש
[b]קווין[/b]
[b]ריי[/b]
לול אופס אסתכל אחר כך
אתה מוציא את צ'יקוריטה ומכיר אותה לכולם, צ'יקוריטה נראת מאוד שמחה לראות את כולם.
אתה רץ בשמחה למכון ונכנס, אתה מאתגר את מנהיג המכון, לוקסיו, לוקסיו מוציא מיילוטיק![/QUOTE]
'מעניין' אחשוב 'סקיטי' אחשוב "סקיטי אני הולך לאמן את הפוקימונים שלי לתחרות רוצה לבוא גם?" אשאל את סקיטי אני יוציא את סווינאב ואת סקווירטל "בואו אנחנו הולכים להתאמן" אומר להם ואלך לחפש פוקימונים להתאמן עליהם עם סקווירטל וסווינאב 'אני מקווה שאני יצליח ללכוד עוד פוקימון אני מעדיף עשב או אייוי' אחשוב
-
[quote]אריאל
___________________-
''מה שמך ילד? כמה זמן אתה במסע? כמה תגים יש לך?'' חוקר האיש[/quote]
"אריק. אני בערך שבועיים במסע ויש לי שני תגים." אומר ואראה לו אותם. "ועכשיו", אומר ואוציא את אמבריאון וגארצ'ומפ שיראו כועסים. "מי אתה?" אומר ואם הוא לא יענה לי אז אמבריאון וגארצ'ומפ יתקרבו אליו עוד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1364770][size="6"]סליחה על העיכוב אבל אני מרגישה נורא וגם הייתי במסיבת הפתעה של חבר האז לא היה לי איך להגיב (לול הלכתי לישון בשש בבוקר) שימו לב מעכשיו אני אכתוב מה השעה אצלכם, מומלץ שיהיה מחנה מוקם\חדר שכור עד 10 בלילה, בניית מחנה לוקחת כשעתיים[/size]
[b]אנדי[/b]
[/QUOTE]
אני אגיד לצ'יקו שינסה להשתמש שוב בסופת עלים ואז כשהוא יצליח אני אוציא את סינדקוויל ואומר לו להשתמש בגחלת חזקה ושהוא ינסה לחזק אותה כל הזמן כדי שיצא להביור. אחר שהם ילמדו אוציא את מריפ ואומר לה לנסות להשתמש בניצון בריצה כדי שתיצא התקלת וולט.
-
בטעות שלחתי את ההודעה פעמיים.
נא להתעלם.
-
[QUOTE=ttrrtte;1364770][size="6"]
[b]ריי[/b]
לול אופס אסתכל אחר כך
אתה רץ בשמחה למכון ונכנס, אתה מאתגר את מנהיג המכון, לוקסיו, לוקסיו מוציא מיילוטיק![/QUOTE]
"טוב , צ'יקוריטה , את תילחמי נגדו , תשתמשי בעלי תער (יש לה את המתקפה הזאת לא , כי הסתכלתי במתקפות של צ'יקוריטה בדף הרשמה של qulavaxd) , לאחר מכן תשתמשי בהתקלה , לאחר מכן בצווחה ותזכור להתחמק מכל דבר שמיילוטיק תשלח עליך." אומר .
-
[B]קווין[/B]
אני אתן לך עוד רמז שיגרום לך אולי לנסות יותר-תביט פעם אחת על הדף של ריאלו בסרבי, מה ישר בולט לך שקשור לאהבה? [URL="http://www.serebii.net/pokedex-dp/447.shtml"]לחיץ[/URL]
השעה 4:30 בצהריים
''כן בטח'' היא אומרת ומסמיקה מעט גם
''קומבסקין אתה תהייה נגד הונדור, שניכם פוקימוני אש כך שזה יהיה אימון מעולה בשבילכם, סוובלו אתה תהיה נגד ריאלו, וצ'ואי, אתה תהיה נגדי'' אומרת ריאלו וקורצת לצ'ואי שבידיה, אתה מבין שיש לה תוכנית
''מקובל?'' היא שואלת אותך
[B]אופק[/B]
השעה 2:10 בצהריים
''כן בשמחה'' אומרת סקיטי
אתם הולכים לשדה יפייפה ומושלם לאימונים אתה מוציא את סקווירטל ואת סווינאב
[B]אריאל[/B]
השעה עכשיו 4:35
האיש מחייך חיוך מרושע ואומר ''אני מנהיג המכון..שני תגים הא? קדימה אתה פה בשביל קרב או בשביל לבכות?'' הוא שואל ברשעות
אתה נכנס אחריו למכון
הוא מחייך שוב חיוך אפל ומוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/274.png[/IMG] ''ברוכה הבא למכון האופל ילד'' הוא אומר בחיוך
[B]אנדי[/B]
השעה עכשיו 12:00
אתה מוציא את צ'יקו שמנסה שוב סופת עלים והפעם בהצלחה!
מזל טוב צ'יקו למדה סופת עלים
אתה מוציא את סינדקוויל ואומר לו להשתמש בגחלת חזקה אך הוא לא מצליח להפיק להביור
לבסוף אתה מוציא את מאריפ, היא מנסה ליצר מכל וולט אך היא עדיין לא למדה אפילו מכת ברק כך שזה בלתי אפשרי בשבילה
[B]ריי[/B]
נשעה עכשיו 7:38 בערב
אתה מוציא את צ'יקוריטה ואומר לה להשתמש בעלי תער, צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער ומיילוטיק נפגע אך לא נראה מושפע יותר מידי ותוקף במשאבת מים חזרה! צ'יקוריטה נפגעת אך משתמשת בתנופ בכדי לחזק את ההתקלה שלה ומנצלת את הקרבה אל מיילוטיק בצרחה חזקה.
מיילוטיק הזועם תוקף במערבולת!
-
[quote]השעה עכשיו 4:35
האיש מחייך חיוך מרושע ואומר ''אני מנהיג המכון..שני תגים הא? קדימה אתה פה בשביל קרב או בשביל לבכות?'' הוא שואל ברשעות
אתה נכנס אחריו למכון
הוא מחייך שוב חיוך אפל ומוציא ''ברוכה הבא למכון האופל ילד'' הוא אומר בחיוך[/quote]
"ברור שבשביל קרב!" אומר. 'רגע, אני חושב שראיתי מישהו שנראה דומה לו בבסיס של צוות הרס'. אחשוב לעצמי ואז אגיד:"גרוליט, אני בוחר בך!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1364926][B]קווין[/B]
[B]אנדי[/B]
השעה עכשיו 12:00
אתה מוציא את צ'יקו שמנסה שוב סופת עלים והפעם בהצלחה!
מזל טוב צ'יקו למדה סופת עלים
אתה מוציא את סינדקוויל ואומר לו להשתמש בגחלת חזקה אך הוא לא מצליח להפיק להביור
לבסוף אתה מוציא את מאריפ, היא מנסה ליצר מכל וולט אך היא עדיין לא למדה אפילו מכת ברק כך שזה בלתי אפשרי בשבילה
[/QUOTE]
אבל עם הוא ירוץ אם ניצוץ תצא מתקפת וולט XD
ומאריפ כן יודעת מכת ברק
[QUOTE=ttrrtte;1364926][B]
[B]ריי[/B]
נשעה עכשיו 7:38 בערב
אתה מוציא את צ'יקוריטה ואומר לה להשתמש בעלי תער, צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער ומיילוטיק נפגע אך לא נראה מושפע יותר מידי ותוקף במשאבת מים חזרה! צ'יקוריטה נפגעת אך משתמשת בתנופ בכדי לחזק את ההתקלה שלה ומנצלת את הקרבה אל מיילוטיק בצרחה חזקה.
מיילוטיק הזועם תוקף במערבולת![/QUOTE]
"צ'יקוריטה , תשתמשי בעלי תער על לב המערבולת כדי שהמערבולת תתפוצץ ולאחר מכן תשתמשי בהתקלה ותוך כדי בעלי תער שיהיו מסביבך להגנה ולהוספת נזק , נקרא לזה התקלת תער."אומר , "לאחר מכן תשתמשי בצווחה ואז בעלי תער ותזכרי להתחמק מכל מתקפה של מיילוטיק." אומר לצ'יקוריטה .
-
[quote=ttrrtte;1364926][B]קווין[/B]
אני אתן לך עוד רמז שיגרום לך אולי לנסות יותר-תביט פעם אחת על הדף של ריאלו בסרבי, מה ישר בולט לך שקשור לאהבה? [URL="http://www.serebii.net/pokedex-dp/447.shtml"]לחיץ[/URL]
השעה 4:30 בצהריים
''כן בטח'' היא אומרת ומסמיקה מעט גם
''קומבסקין אתה תהייה נגד הונדור, שניכם פוקימוני אש כך שזה יהיה אימון מעולה בשבילכם, סוובלו אתה תהיה נגד ריאלו, וצ'ואי, אתה תהיה נגדי'' אומרת ריאלו וקורצת לצ'ואי שבידיה, אתה מבין שיש לה תוכנית
''מקובל?'' היא שואלת אותך
[/quote]
את רצינית? טוב אני אעבוד על זה
השעה עכשיו 4:40
אתה מוציא את גרוליט שמביט ביפייה ביריבו ''תכיר את הנאזלף דלי קוראים לו דארק, דארק עכשיו חבטת ראש!'' צועק מנהיג המכון לנאזליף ששמו דארק
[B]אנדי[/B]
לול
_____
השעה 1:34 בצהריים
אתה הולך למכון הלינה ומבקש מהמזכירה חדר היא שואלת לשמך וכותבת זאת ברשמות המכון, היא מבאיה לך מפתח ומכוונת אותך לחדר 56754 שבקוצה 12, אתה עולה במעלית ונכנס לחדר ענק עם שלוש מיטות מרווחות וכ9 מיטות פוקימונים נוחות צמוגות לקיר, בחדר יש מטבחון עם אוכל, שירותים ושולחן כדורגל.
אתה הולך למכון, שאתה מגיע מתקרב אלייך מנהיג המכון ואומר ''שלום ילד, יש ךף כבר תגים או שזה המכון הראשון שלך?'' (בפרצוף מאיים כזה)
[B]ריי[/B]
השעה 7:40 בערב
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער, הך הם משתלבים עם המערבולת ויוצים איתה סוג של מערבולת עלים חזקה!
צ'יקוריטה נפגעת בעוצמה ועפה לאחור מעולפת!
צ'יקוריטה קמה באיטיות ובאה אלייך בפרצוף מתנצל ומאוכזב וגם מבוייש
[B]קווין[/B]
השעה 5:35 בצהריים
ריאלו מחלקת הוראות לפוקימוים שמיד מתחלקים לצוותים ומתחילים להילחם
ריאלו מתכופפת ומבקשת מפיצ'ו לתקוף אותה בהתקלה, פיצ'ו מתחיל בהתלהבות להתקיל את ריאלו, לא נראה שזה מכאיב לה אך אט אט אתה שם לב שפיצ'ו משתדל יותר ויותר, ריאלו מתחילה לחייך מהחיזוק המשמעותי בפיצ'ו
ניצחונות בקרבות:
קומבסקיןvsהונדור- המנצח קומבסקין
סוובלוvsריאלו- המנצח סוובלו
-
[QUOTE=ttrrtte;1365208][B]אריאל[/B]
אתה מוציא את גרוליט שמביט ביפייה ביריבו ''תכיר את הנאזלף דלי קוראים לו דארק, דארק עכשיו חבטת ראש!'' צועק מנהיג המכון לנאזליף ששמו דארק
[B]אנדי[/B]
לול
_____
השעה 1:34 בצהריים
אתה הולך למכון הלינה ומבקש מהמזכירה חדר היא שואלת לשמך וכותבת זאת ברשמות המכון, היא מבאיה לך מפתח ומכוונת אותך לחדר 56754 שבקוצה 12, אתה עולה במעלית ונכנס לחדר ענק עם שלוש מיטות מרווחות וכ9 מיטות פוקימונים נוחות צמוגות לקיר, בחדר יש מטבחון עם אוכל, שירותים ושולחן כדורגל.
אתה הולך למכון, שאתה מגיע מתקרב אלייך מנהיג המכון ואומר ''שלום ילד, יש ךף כבר תגים או שזה המכון הראשון שלך?'' (בפרצוף מאיים כזה)
[B]ריי[/B]
השעה 7:40 בערב
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער, הך הם משתלבים עם המערבולת ויוצים איתה סוג של מערבולת עלים חזקה!
צ'יקוריטה נפגעת בעוצמה ועפה לאחור מעולפת!
צ'יקוריטה קמה באיטיות ובאה אלייך בפרצוף מתנצל ומאוכזב וגם מבוייש
[B]קווין[/B]
השעה 5:35 בצהריים
ריאלו מחלקת הוראות לפוקימוים שמיד מתחלקים לצוותים ומתחילים להילחם
ריאלו מתכופפת ומבקשת מפיצ'ו לתקוף אותה בהתקלה, פיצ'ו מתחיל בהתלהבות להתקיל את ריאלו, לא נראה שזה מכאיב לה אך אט אט אתה שם לב שפיצ'ו משתדל יותר ויותר, ריאלו מתחילה לחייך מהחיזוק המשמעותי בפיצ'ו
ניצחונות בקרבות:
קומבסקיןvsהונדור- המנצח קומבסקין
סוובלוvsריאלו- המנצח סוובלו[/QUOTE]
אני אומר לו בתמימות מבויימת שזה המכון השני שלי וושאני מקווה להצליח. לאחר מכן אחשוב לעצמי איזה סוג מכון זה
-
[quote]אריאל
אתה מוציא את גרוליט שמביט ביפייה ביריבו ''תכיר את הנאזלף דלי קוראים לו דארק, דארק עכשיו חבטת ראש!'' צועק מנהיג המכון לנאזליף ששמו דארק[/quote]
חתימה יפה.
ודארק... איזו מקוריות!
"גרוליט, תזוז הצידה ותתחמק מחבטת הראש. ודארק, אין לך נימוסים, אה? האורחים מתחילים ראשונים! גרוליט, תתקוף אותו בגחלת ואז להביור על הרצפה שמסביב לנאזליף. אני רוצה שייה לו חם כשהוא עומד עליה!"