זה פשוט פלופי 1 פלופי2 אופיר פלופי 4 נדב
Printable View
זה פשוט פלופי 1 פלופי2 אופיר פלופי 4 נדב
[QUOTE=F|upy;1343603]אז תודה שטעית ותבקש סליחה על זה שכינית אותם ילדים קטנים.[/QUOTE]
את מי כיניתי? דיברתי אל שניכם וככה כניתי אותכם, בכל מקרה מתנצל על זה...
[QUOTE]אבל כל הפלופים כאן באו באותה דעה של "גרמניה של היום זה לא של 43"[/QUOTE]
טוב
[QUOTE=stavis1001;1343608]צהריים טובים.[/QUOTE]
סוף סוף חזרת סתיו... חשבתי שפרשת חח... מה קורה?
כולה הלכתי לאכול והתקדמתם כל כך הרבה?!
[QUOTE=X-Drake;1343607]אני קורא מפגרים למי שמעצבן אותי ואומר לי שיש לי צורת חשיבה חשוכה, ווואלה לא ידעתי שאני שם על זה שאתם חושבים שיש לי צורת חשיבה חשוכה מה שאני לא מסכים. תפסיקו להתווכח על משהו לא 'ווכיח' כבר!!! אתם מביאים אוצתי לשימוש במילים האלה[/QUOTE]
וואלה יופי שאתה לא מסכים ושזה מעצבן אותך, אבל זה עדיין לא נותן לך את הזכות לקרוא לאף אחד פה מפגר. יש צורה להתווכח או לדון בנושא מסויים, ואם אתה רוצה שמישהו יקח אותך ברצינות כדאי שתיישם את הצורה הזאת.
קורה Xd
[QUOTE=FIupy;1343598]קיצר גרמניה זה אחלה ויש שם ימבה כוסיות ):[/QUOTE]
יש שם כוסית בכל פינה וגם את הגלידה הזאת של בן אנד ג'רי. ואני באמת קשור לעניין העצוב(לא רוצה לאמר את השם של זה) עם גרמניה אבל אני הייתי בגרמניה.
[QUOTE=Prxj;1343565]התדרדר ברמות שאי אפשר להבין![/QUOTE]
מה אני ואתה יכולים לעשות עם המצב הזה? כבר משנת 07' התדרדר הפורום, חוץ מזה, אני בעצמי זוכר את זה ככה כי התחילו לבוא הילדים הקטנים שהשתלטו על הפורום והפיצו דברים חסרי טאקט לחלוטין, שלא נדבר על זה שיש הרבה ילדים קטנים שעלו לניהול ומאז הם עושים לכל משתמש את המוות בגלל כל תגובה שהוא בעצמו לא כתב קללה או העלבה או משהו אחר...
ואני עוד מעט שמה תשע שנים..
מה עושים :d?
שתפו אותי
[QUOTE=NapTime;1343567]שמי שחר נעים מאוד[/QUOTE]
[QUOTE=Gil_Gil;1343616]מה אני ואתה יכולים לעשות עם המצב הזה? כבר משנת 07' התדרדר הפורום, חוץ מזה, אני בעצמי זוכר את זה ככה כי התחילו לבוא הילדים הקטנים שהשתלטו על הפורום והפיצו דברים חסרי טאקט לחלוטין, שלא נדבר על זה שיש הרבה ילדים קטנים שעלו לניהול ומאז הם עושים לכל משתמש את המוות בגלל כל תגובה שהוא בעצמו לא כתב קללה או העלבה או משהו אחר...
ואני עוד מעט שמה תשע שנים..[/QUOTE]
אנחנו לא יכולים לעשות כלום...
אני לא זוכר כמה שנים אני שם, אבל מספיק בשביל לראות את הרמה יורדת, כל מה שאמרת נכון.
המנהלים שם שווים לתחת והם בני 12-14 ולא מבינים פסיק מהחיים שלהם...
בקיצור תת רמה.
א. אמרתי מה אתם מפגרים, לא משהו כמו 'תגידו לי ימפגרים'
ב. תפסיקו להתווכח על שטויות מטומטמות ועל [SIZE=7][COLOR=red][B][U]רגשות [/U][/B][SIZE=2][COLOR=black]של בן אדם, אני מרגיש ככה, מי אתם שתגידו לי לא להרגיש ככה!!!!!!!!!!!!!!! כשתלמדו דבר בסיסי מבחינת היגיון בן אנוש שלא מתווכחים על רגשות, אז 'יקחו [B]אתכם[/B] ברצינות'[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
אני מתחרפן פה!!!
אני בא להראות למשתמש חדש איך זה מקום שאמור להיות משפחתי וכו',
וכמה אנשים מחליטים להתעקש ליצור וויכוח מטומטם ללא בסיס קיום!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=Gil_Gil;1343610]את מי כיניתי? דיברתי אל שניכם וככה כניתי אותכם, בכל מקרה מתנצל על זה...
טוב[/QUOTE]
לא אתה כינית את פלופי המקורי ופלופי נדיו אתה צריך לעקוב!
אני סתם פלופי אחר
כי התעסקת עם פלופי התעסקת עם פלופים.
[QUOTE=omer2012;1343611]סוף סוף חזרת סתיו... חשבתי שפרשת חח... מה קורה?[/QUOTE]
בסדר, איתך?
אם הייתי פורש, לא הייתי עומד בלחץ והשעמום.
[QUOTE=Prxj;1343612]כולה הלכתי לאכול והתקדמתם כל כך הרבה?![/QUOTE]
שני דברים:
1. קוראים לי סתיו וגם לך.
2. אתה לא יודע כמה הודעות יש ב-10 דקות.
[QUOTE=X-Drake;1343620]א. אמרתי מה אתם מפגרים, לא משהו כמו 'תגידו לי ימפגרים'
ב. תפסיקו להתווכח על שטויות מטומטמות ועל [SIZE=7][COLOR=red][B][U]רגשות [/U][/B][SIZE=2][COLOR=black]של בן אדם, אני מרגיש ככה, מי אתם שתגידו לי לא להרגיש ככה!!!!!!!!!!!!!!! כשתלמדו דבר בסיסי מבחינת היגיון בן אנוש שלא מתווכחים על רגשות, אז 'יקחו [B]אתכם[/B] ברצינות'[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
אני מתחרפן פה!!!
אני בא להראות למשתמש חדש איך זה מקום שאמור להיות משפחתי וכו',
וכמה אנשים מחליטים להתעקש ליצור וויכוח מטומטם ללא בסיס קיום!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
לא נורא אחי, אל תתרגש ואל תתחרפן, איש איש באמונתו יחייה
חבל על העצבים שלך...
אני הייתי מנהל בגיל 16 בפורום משחקים טוב נו 16 זה בסדר Xd יש שם גם ייעוץ מיני כל פורום עם זה הוא כבר תת רמה
אגב לפתוח במשוב שוב נושא "מתעלמים ממני בנו"ד"?
אתמול לא עמדתי במתח וקראתי 10 פרקי מנגה של נארוטו.. מה לעשות כשהאנימה איטית XD