[QUOTE=Art;1397852]מי פה?[/QUOTE]
אני.
Printable View
[QUOTE=Art;1397852]מי פה?[/QUOTE]
אני.
[IMG]http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5473808_460s.jpg[/IMG]
[IMG]http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5475696_460s.jpg[/IMG]
אני לא חושב שיש דבר נפלא יותר מלעשות כיבוש עולמי לצלילי המנגינה הבאה:[url]http://www.youtube.com/watch?v=0P6em8hTchY&feature=BFa&list=PL20F5E72BC88D4333[/url]
מה זה המשחק הזה?
[quote=!!!;1397857]מה זה המשחק הזה?[/quote]
Civilization היא סדרת משחקי אסטרטגיה בתורות, שבהן אתה מנהיג מדינה (שמבוססת במובן מסויים על אימפריות אמיתיות שהתקיימו בהיסטוריה של האנושות פעם), בהרבה מאוד הבטים של המדינה הזו, וצריך להביא אותה לגדולה.
[QUOTE=LordAbizi;1397858]Civilization היא סדרת משחקי אסטרטגיה בתורות, שבהן אתה מנהיג מדינה (שמבוססת במובן מסויים על אימפריות אמיתיות שהתקיימו בהיסטוריה של האנושות פעם), בהרבה מאוד הבטים של המדינה הזו, וצריך להביא אותה לגדולה.[/QUOTE]
אפשר הורדה?
[quote=המלך;1397847]שתדע זה מעליב אותי באופן אישי זה שאתה לא מאמין בתאורייה זכותך זו תאורייה אבל אתה לא צריך להשמיץ אותה.[/quote]
צודק.
אני גם לא מאמין בתנ"ך, אבל בניגוד לתיאוריה שלך את זה אפשר לשלול לחלוטין.
סיבה לכם החרדים-
שבירה ברורה של חוקי הפיזיקה[חציית ים סוף(נראה לכם שמים יכולים לעמוד ככה יותר מכמה שניות?)],שבירה של חוקי הביולוגיה[בריאת החיות ובמיוחד בריאת האדם(נראה לכם שיצור חי יכול להיווצר ממשהו דומם?או בכלל מכלום?)] והפרחת דברים מוכחים[בריאת העולם(הפרחת המפץ הגדול שעומד להיות מוכח,אי קיום דינוזאורים ואי קיום האדם הקדמון.בנוסף-טעינה שהעולם קיים בסביבות 5000 שנים,דבר שמוכח שהעולם קיים מיליארדי שנים)].
הינה לכם חרדים קטנים שבפורום-התנ"ך לא קיים והרבנים מקשקשים לכם בשכל כדי שתביאו להם עוד כסף.
[QUOTE=Shanks;1397861]צודק.
סיבה לכם החרדים-
שבירה ברורה של חוקי הפיזיקה[חציית ים סוף(נראה לכם שמים יכולים לעמוד ככה יותר מכמה שניות?)],שבירה של חוקי הביולוגיה[בריאת החיות ובמיוחד בריאת האדם(נראה לכם שיצור חי יכול להיווצר ממשהו דומם?או בכלל מכלום?)] והפרחת דברים מוכחים[בריאת העולם(הפרחת המפץ הגדול שעומד להיות מוכח,אי קיום דינוזאורים ואי קיום האדם הקדמון.בנוסף-טעינה שהעולם קיים בסביבות 5000 שנים,דבר שמוכח שהעולם קיים מיליארדי שנים)].
הינה לכם חרדים קטנים שבפורום-התנ"ך לא קיים והרבנים מקשקשים לכם בשכל כדי שתביאו להם עוד כסף.[/QUOTE]
מצאתי כמה דתיים שטענו שהתנינים הגדולים הם בעצם דינוזאורים....ברור שזה בולשיט.
לכל שונאי DXD שיש בפורום.
סרטון זה בשבילכם [url]http://www.youtube.com/watch?v=pDfgaLLc6Hs&feature=g-hist[/url].
סיבה לכם החרדים-
הינה לכם חרדים קטנים שבפורום-התנ"ך לא קיים והרבנים מקשקשים לכם בשכל כדי שתביאו להם עוד כסף.[/QUOTE]
כל המדע של היום הוא בעצם רק תאוריה שעוד לא הופרכה רק שתדע ): מצטער שאני הורס לך את החיים האתאיסטים שלך (אני לא דתי או משהו אבל גם לא אתאיסט)
[quote=!!!;1397860]אפשר הורדה?[/quote]
יש לי איפשהו את ההורדה, אבל אני לא כל כך מוצא אותה והאינטרנט שלי לא הופך את העבודה הזו לקלה יותר עבורי...
תנסה לחפש באינטרנט Civilization 5 .
כן, המדע ודת שניהם הבטים שונים של אותו דבר: מניחים משהו בלי סיבה הגיונית, ועל סמך זה קובעים חוקים. הבדל אחד עקרוני ביניהם הוא שהמדע לא קובע נורמות חברתיות, לעומת הדת.
סיבה לכם החרדים-
מה הקשר?
אמונה זה אמונה
אתה יכול לבחור להאמין או לא להאמין
אמונה זה דבר יותר חזק מהוכחות.
אתה יכול לחשוב מה שבא לך אבל למה לפוצץ את זה ככה?
[QUOTE=Art;1397866]מה הקשר?
אמונה זה אמונה
אתה יכול לבחור להאמין או לא להאמין
אמונה זה דבר יותר חזק מהוכחות.
אתה יכול לחשוב מה שבא לך אבל למה לפוצץ את זה ככה?[/QUOTE]
מאותה סיבה של למה יש מחזירים בתשובה.
[QUOTE=The Stranger;1397867]מאותה סיבה של למה יש מחזירים בתשובה.[/QUOTE]
לא הבנתי מה רע בזה.
אתם סתם מתנכלים לדת היהודית.
[quote=Art;1397868]לא הבנתי מה רע בזה.
אתם סתם מתנכלים לדת היהודית.[/quote]
אדם מאמין שאין אלוהים. מישהו באמצע הרחוב מנסה לשכנע אותו שאלוהים קיים. הוא פוגע באמונה שלו. לפגוע באמונה זה גרוע יותר מלפגוע בבן אדם עצמו.
\סוף דיון.