[quote=Dr. Pizza;1414605]שחר, אני מדווח עליך.[/quote]
בהצלחה גבר
Printable View
[quote=Dr. Pizza;1414605]שחר, אני מדווח עליך.[/quote]
בהצלחה גבר
שחר? זה אתה? אבוי
[QUOTE=Trundle;1414606]בהצלחה גבר[/QUOTE]
שמע, אסו לבנאדם כ"כ סקסי לקחת את הכינוי המעפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הזה.
אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור
[quote=!!!;1414608]שחר? זה אתה? אבוי[/quote]
אכן זה אני
[quote=Dr. Pizza;1414609]שמע, אסו לבנאדם כ"כ סקסי לקחת את הכינוי המעפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הזה.
אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור[/quote]
:love:
[QUOTE=Dr. Pizza;1414602]יאללה 3>
חתיך ודיסלקט, האירוע המרכזי.
כולם מוזמנים, לא מגלה מתי, איפה ואיך. אבל יהיה שם סקס.[/QUOTE]
אני החתיך כן??!!!!!
הסקס לא יהיה עם אמצעי מיגון מבטיח לך
80 במבחן בריצה.. אוף ציפיתי ליותר
[QUOTE=asuna;1414633]80 במבחן בריצה.. אוף ציפיתי ליותר[/QUOTE]
איזה מרחק?
בוקר טוב תלמידים ותלמידות.
סיימתי את legend of the legendary heroes
אחרי המבחן לא יכולתי ללכת כי רצתי מהר מידי-שעמדתי פשוט נטתי הצידה וממש כאב לי הראש והבטן עכשיו אני מרגישה בסדר אבל נראתי כל כך זוועה שהמורה שלי רצתה לוודא שבאוטובוס אני נוסעת עם חברות למקרה שיקרה משהוxd
טוב, את לפחות מרגישה טוב...
אני עכשיו הולך ליסוע שעה באופניים, לסייף שעה, ליסוע חזרה, וכנראה גם בלי לאכול... כי אמא שלי מאחרת, והיא חושבת שהיא תגיע בזמן להכין לי חזה עוף במחבת, והיא מתעקשת לא לקנות לי פלאפל...
[QUOTE=PizzaBlaster;1414648]טוב, את לפחות מרגישה טוב...
אני עכשיו הולך ליסוע שעה באופניים, לסייף שעה, ליסוע חזרה, וכנראה גם בלי לאכול... כי אמא שלי מאחרת, והיא חושבת שהיא תגיע בזמן להכין לי חזה עוף במחבת, והיא מתעקשת לא לקנות לי פלאפל...[/QUOTE]
סתום, סייף זה כיף וגם אופניים.
אני תקוע 3 וחצי שעות היום בשיעור מתמטיקה
לא לדבר על זה שבחנוכה שאתה קם מתי שבא לך אני קם מוקדם כל יום ללמוד למבחן שיש לי ב9 בבוקר עד 3 בצהריים, זה על 2 ארוחות
[QUOTE=scrapi;1414650]סתום, סייף זה כיף וגם אופניים.
אני תקוע 3 וחצי שעות היום בשיעור מתמטיקה
לא לדבר על זה שבחנוכה שאתה קם מתי שבא לך אני קם מוקדם כל יום ללמוד למבחן שיש לי ב9 בבוקר עד 3 בצהריים, זה על 2 ארוחות[/QUOTE]
אני יודע שזה כיף, אבל זה מעייף, ואני לא אכלתי כלום מהבוקר...
[QUOTE=Trundle;1414611]אכן זה אני
:love:[/QUOTE]
this is wat i call a true love :love:
[QUOTE=L.Lawliet;1414619]אני החתיך כן??!!!!!
הסקס לא יהיה עם אמצעי מיגון מבטיח לך[/QUOTE]
לא, שנינו החתיכים... אתה גם הדיסלקט.
ורק בשבילך אני מסכים שזה יהיה בלי אמצעי מניעה.
80 בספורט מה את מתבכיינת אני כל הזמן נכשל בזה וזה הורס לי את הממוצע