[QUOTE=LordAbizi;1430331]לא לא לא לא, אבל אז אתה תהיה אסיר בידי הסמכות שלך, כמו סייבר. לא למדת שום דבר? השליט צריך להיות מושא הקנאה של כל הנתינים![/QUOTE]
יא
ראית פייט זירו?
אני אוהב אותך
ממש אבל
חוץ מזה שבסוף לסייבר כן היה HAPPY ENDING ):
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1430331]לא לא לא לא, אבל אז אתה תהיה אסיר בידי הסמכות שלך, כמו סייבר. לא למדת שום דבר? השליט צריך להיות מושא הקנאה של כל הנתינים![/QUOTE]
יא
ראית פייט זירו?
אני אוהב אותך
ממש אבל
חוץ מזה שבסוף לסייבר כן היה HAPPY ENDING ):
[quote=Saber;1430335]יא
ראית פייט זירו?
אני אוהב אותך
ממש אבל
חוץ מזה שבסוף לסייבר כן היה HAPPY ENDING ):[/quote]
טוב, זה גובל בפייט סטיי נייט /UBW ואני אשקר אם אני אגיד שאני זוכר משהו משם, אבל הHAPPY ENDING שלה התקבל אחרי שהיא הפסיקה לנסות להיות שבויה בידי הסמכות שלה.
[QUOTE=LordAbizi;1430336]טוב, זה גובל בפייט סטיי נייט /UBW ואני אשקר אם אני אגיד שאני זוכר משהו משם, אבל הHAPPY ENDING שלה התקבל אחרי שהיא הפסיקה לנסות להיות שבויה בידי הסמכות שלה.[/QUOTE]
ראית את FSN או שקראת את הVN?
ולא נכון, בFATE היא המשיכה עם הסמכות שלה
אמנם לא באותה צורה שהיא תכננה, אבל במקום להשתמש בגרייל כדי להישאר עם שירו ולחיות כמו שמגיע לה היא השמידה אותו למרות שהוא רצה שהיא תשאר איתו ):
חוצמזה ששירו תמיד נדבק לאידיאלים שלו בשני הROUTES הראשונים במשחק והיה לו סוף שמח ובROUTE השלישי בגלל שהוא נוטש את האידיאלים שלו הוא מת בסוף.
[quote=Saber;1430337]ראית את FSN או שקראת את הVN?
ולא נכון, בFATE היא המשיכה עם הסמכות שלה
אמנם לא באותה צורה שהיא תכננה, אבל במקום להשתמש בגרייל כדי להישאר עם שירו ולחיות כמו שמגיע לה היא השמידה אותו למרות שהוא רצה שהיא תשאר איתו ):
חוצמזה ששירו תמיד נדבק לאידיאלים שלו בשני הROUTES הראשונים במשחק והיה לו סוף שמח ובROUTE השלישי בגלל שהוא נוטש את האידיאלים שלו הוא מת בסוף.[/quote]
ראיתי. נו יותר מדוייק יהיה להגיד שחבר שלי הראה לי, כי אני מיוזמתי לא כל כך רואה אנימות.
וכפי שאמרתי אני לא זוכר שום דבר מזה.
המסקנה העיקרית היא שהשליט צריך להיות מושא הקנאה של כל נתיניו, ושאלוהים אוהב את החטאים ואת המצוות כאחד.
אדם אתה מגיב במ"ת?
או שלא הבנת את התגובה שלי חחחח
[QUOTE=LordAbizi;1430338]ראיתי. נו יותר מדוייק יהיה להגיד שחבר שלי הראה לי, כי אני מיוזמתי לא כל כך רואה אנימות.
וכפי שאמרתי אני לא זוכר שום דבר מזה.
המסקנה העיקרית היא שהשליט צריך להיות מושא הקנאה של כל נתיניו, ושאלוהים אוהב את החטאים ואת המצוות כאחד.[/QUOTE]
נו ברור שאני צריך להיות מושא קנאה של הנתינים שלי, ככה ריידר אמר ):
מצד שני, אסור לנטוש את האידיאלים שלך אחרת אתה תעשה יותר מדי פרוג'קשן והגוף שלך לא יוכל לעמוד בזה ואתה תמות ):
אגב האנימה של סטיי נייט ממש גרועה, עדיף לך לקרוא את הVN אם יש לך זמן
[quote=Saber;1430340]נו ברור שאני צריך להיות מושא קנאה של הנתינים שלי, ככה ריידר אמר ):
מצד שני, אסור לנטוש את האידיאלים שלך אחרת אתה תעשה יותר מדי פרוג'קשן והגוף שלך לא יוכל לעמוד בזה ואתה תמות ):
אגב האנימה של סטיי נייט ממש גרועה, עדיף לך לקרוא את הVN אם יש לך זמן[/quote]
אני לא מתעניין בזה כל כך... בגדול אני רואה אנימה, אוסף משפט הזוי ממנה, וממשיך הלאה.
חבל, אתה מפספס חתיכת דבר ):
החרא הזה גרם לי לבכות
[QUOTE=~Ace Ventura~;1430327]אדם מיצה את זה,אבל אם באמת אתה עומד מאחורי הטענה הזו אז זה מה שיש לי לומר יאשה-
על כן אני לא אסבול העלבות כאלו גם אם לדעתך זאת לא העלבה....
זאת לא הפעם הראשונה שאתה נטפל אליו בצורה כלשהי ולכן האזהרה.[/QUOTE]
קודם כל תרגע.
אןם נפגעת, עמית נפגע, אז סליחה. לא התכוונתי.
ובכלל לא היה לי אכפת אם הפורום דיקטטורי או לא, איך בכלל הכנסתם את זה?
לאיזה מצב עלוב הפורום הגיע ):
איזה? ):
זה.
מה גרוע בדיוק?
איזה ):
השיפוט של ההנהלה.
מפחיד אותי להגיב פה, בחיי.