-
[QUOTE=Snivy Boy;1487764][CENTER][B][COLOR=#2f4f4f][SIZE=5]אוקיי חברהההה,[/SIZE]
אז אחרי די הרבה זמן שלא הגבתי, מצאתי זמן.
וגםםםםם, ערכתי את כל דף הרשומים, לכו תראו. כמו כן, גם את הדף עם מרכז הפוקימונים והEVENTS מתחת.
לקח לי מלא זמן לעשות את זה, כל מיני בעיות עם הספוילרים והצבעים.. אבל הצלחתי בסוף.
אגב, חיכיתי עם זה קצת כדי שכל אחד יספיק להתקדם במסע- אבל בשביל החג שהיה לנו, כל אחד מהפוקימונים ההתחלתיים שלכם למד מתקפה, אתם מוזמנים ללכת לבדוק מה היא. [/COLOR][/B][COLOR=#2f4f4f](חוץ ממך אדם! רק הרגע צ'רמנדר למד)
[B]יאללה, תהנו מהיום האחרון של החופש, אנסה להגיב היום בערב כמה שאוכל, אז אם יש כאן כמה חיות לילה.. [/B]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
רון;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]פאראס משתמשת בחתך זעם כנגד טופר המתכת של ארון, והם שניהם מועפים אחורה, מותשים. פאראס מעט יותר[/COLOR]
[COLOR=#000000]ארון מיד מתעשת על עצמו, ומתחיל לרוץ בכעס לעברה. היא בתגובה נושפת אבקה כתומה של נבגי הלם[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"ארון, נסה לקפוץ מעל ענן האבקה! נגיחה!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487780][B]מליפאן;[/B]
אתה זורק את הפוכדור אל צ'ינגלינג, שנשאבת לתוכו, בפעם השנייה.
לאחר מספר נדנודים, הפוכדור נעצר, לכדת צ'ינגלינג.
אעדכן בהקדם
[/QUOTE]
"מצויין. קרב טוב. אתה יכול לחזור כעת." אני אומר לסינדקוויל ואחזיר אותו לפוכדור. 'טוב, הגיע הזמן לבדוק מה עם זואי' אני אתחיל לחזור לכיוון שבו ראיתי אותה לאחרונה.
-
[b]דור;[/b]
"זה לא היה הוא, זה היה אני!" אומר קול מאחוריך, ואתה רואה ילד דמוי קוף.
הוא מתחיל לרוץ ברחבי הזירה, שואג ומרביץ לקופים אחרים, כשלפתע הוא נעלם בתוך היער.
"שנמשיך?" שואלת המאמנת.
[b]
רון;[/b]
ארון, הלא כלכך אתלטי- לא מצליח לקפוץ מעל ענן האבקה, ונפגע מנבגי ההלם, עומד משותק.
הוא מתחיל להתקדם אל עבר פאראס, מזיז לאט לאט את רגליו, נראה שהוא לא מצליח להזיז את עצמו.
עיניו זוהרות באור כחול, והאדמה סביבו גם כן, כשלפתע מספר אבנים זוהרות באור כחול- ונזרקות על פאראס, שנפגעת ומתעלפת. (ancient power)
[b]
מליפאן;[/b]
אתה מחזיר את סינדקוויל, ומתקדם אל עבר זואי, "יש לי חבר חדש בצוות!" היא אומרת בשמחה, סרביין לצידה מאושרת גם כן.
השעה כבר 6 וחצי, מתחיל לרדת חושך.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487785][B]דור;[/B]
"זה לא היה הוא, זה היה אני!" אומר קול מאחוריך, ואתה רואה ילד דמוי קוף.
הוא מתחיל לרוץ ברחבי הזירה, שואג ומרביץ לקופים אחרים, כשלפתע הוא נעלם בתוך היער.
"שנמשיך?" שואלת המאמנת.
[/QUOTE]
"איך אני אומר להמשיך אחרי שדבר כזה קרה לעזאזל"
"למה היה פה קוף עם מקל ענקי שהרביץ לקופים אחרים וברח"
"איך את עוברת על זה כאילו זה סדר יום"
[IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/d4/52/20/d452201d26c7a9b7292ab8634013e9d6.gif[/IMG]
אני אומר, מחזיר את נזליף וממשיך לפאקינג עיר הבאה אני רוצה קרב מכון כבר אין לי זמן לבזבז על פריקיות שרוצות קרב באמצע היער פפפפ
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487785][B]מליפאן;[/B]
אתה מחזיר את סינדקוויל, ומתקדם אל עבר זואי, "יש לי חבר חדש בצוות!" היא אומרת בשמחה, סרביין לצידה מאושרת גם כן.
השעה כבר 6 וחצי, מתחיל לרדת חושך.[/QUOTE]
"כן, גם אני לכדתי צ'ינגלינג מעצבנת במיוחד. הפעמונית הזאת גרמה לי לבזבז עליה פאקינג שני פוכדורים. כזאת חוצפה." המשפט יתחיל בקול רם, אבל ייגמר כשאני ממלמל לעצמי בזעם נשלט ביותר דברים. "בכל מקרה, מחשיך. אולי כדאי שנחזור לעיר? שמעתי שיש שם איזשהו ארוע נחמד כזה, אני יודע." אשאל לדעתה.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487785][b]
[b]
רון;[/b]
ארון, הלא כלכך אתלטי- לא מצליח לקפוץ מעל ענן האבקה, ונפגע מנבגי ההלם, עומד משותק.
הוא מתחיל להתקדם אל עבר פאראס, מזיז לאט לאט את רגליו, נראה שהוא לא מצליח להזיז את עצמו.
עיניו זוהרות באור כחול, והאדמה סביבו גם כן, כשלפתע מספר אבנים זוהרות באור כחול- ונזרקות על פאראס, שנפגעת ומתעלפת. (ancient power)
[/QUOTE]
בתור התחלה אזרוק פוקדור על פאראס בכל הכוח. אנסה שגם עצם הזריקה תפגע בה יותר. אחר כך אומר לארון:" כל הכבוד! אתה פשוט מתחזק מרגע לרגע". אם פאראס לא נתפסת אתחפף ואומר לארון להשתמש בכוח עתיק שוב. אם היא כן אשאל את איימי:"שנמשיך ללכת לעבר ראסטבורו?"
-
[QUOTE]לוקאס;
אפשרי
--
אתה רץ ביחד עם סייטר אל עבר החלון, מחפשים אחר הבחורה וכלי התעופה שלה.
אתה מופתע לראות שצדקת, היא לא סתם תקפוץ. אבל כלי התעפה שונה ממה שציפית לו, ציפור גדולה ושחורה מחכה לה בחלון, והבחורה עולה עליה, ומדרבנת אותה לצאת. אתה מורה לסייטר לקפוץ ולעצור אותם, והוא מנסה- מרים את להבו, וחותך את הפוקימון בחזקה, ובנוסף גם מצליח לחתוך כמה מהדפים של האישה, היא מקללת, אבל ממשיכה בדרכה.
רוקסן וניקי יוצאות, "לאן היא נעלמה?" שואלת רוקסן בדאגה.[/QUOTE]
"לעזאזל" אומר "היא בטח הלכה לבסיס שלה, סייטר פצע את הפוקימון שלה אז היא תהיה איטית יותר, וגם קרענו לה כמה מהתרשימים" אמשיך.. "טוב ניקי נראלי הגיע הזמן לישון הייתה לנו מספיק התרגשות ליום אחד, את רוצה לחזור למרכז?"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487764][CENTER][B][COLOR=#2f4f4f][SIZE=5]אוקיי חברהההה,[/SIZE]
אז אחרי די הרבה זמן שלא הגבתי, מצאתי זמן.
וגםםםםם, ערכתי את כל דף הרשומים, לכו תראו. כמו כן, גם את הדף עם מרכז הפוקימונים והEVENTS מתחת.
לקח לי מלא זמן לעשות את זה, כל מיני בעיות עם הספוילרים והצבעים.. אבל הצלחתי בסוף.
אגב, חיכיתי עם זה קצת כדי שכל אחד יספיק להתקדם במסע- אבל בשביל החג שהיה לנו, כל אחד מהפוקימונים ההתחלתיים שלכם למד מתקפה, אתם מוזמנים ללכת לבדוק מה היא. [/COLOR][/B][COLOR=#2f4f4f](חוץ ממך אדם! רק הרגע צ'רמנדר למד)
[B]יאללה, תהנו מהיום האחרון של החופש, אנסה להגיב היום בערב כמה שאוכל, אז אם יש כאן כמה חיות לילה.. [/B]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
רון;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]פאראס משתמשת בחתך זעם כנגד טופר המתכת של ארון, והם שניהם מועפים אחורה, מותשים. פאראס מעט יותר[/COLOR]
[COLOR=#000000]ארון מיד מתעשת על עצמו, ומתחיל לרוץ בכעס לעברה. היא בתגובה נושפת אבקה כתומה של נבגי הלם[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אייס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]המאמן מתעלם ממך, וממשיך ללכת אל עבר היציאה מהיער.[/COLOR]
[COLOR=#000000]--[/COLOR]
[COLOR=#000000]זהו. פעם הבאה תגיב עוד משהו בנוסף לדיבורים עמית'לה[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]דור;
[/B]שני הפוקימונים עייפים, ומתנשפים בכבדות. זנבו של וורטרטל מתחיל להתנענע (וויגל וויגל), וסביבו סובבים הרבה מים, הוא מתחיל לרוץ אל עבר סניזל ומטיח בה את זנבו, היא לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, נופלת על הרצפה, ולא יכולה להלחם.
--
עונש על זה שלא הגבת
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]מליפאן;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]הממ.. פחות או יותר צ'ינגלינג, שתופסת בקרן של רהיהורן עם שני הפעמונים שלה ולא מרפה. זה התיאור הכי טוב שלי[/COLOR]
[COLOR=#000000]רהיהורן מנסה לאתר עץ קרוב, ומתחיל לרוץ, נכנס בו עם כל גופו העליון וגורם לו לקרוס, עוצמתי למדי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא צועד אחורה, וצ'ינגלינג עוד על הקרן שלו, אך נפגעה בעוצמה ולכן מרפה ונופלת על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רהיהורן נוהם עליה בכוח, ונראה כי צ'ינגלינג עייפה מכדי להילחם, כשלפתע גופה קורן אנרגיה בהירה, ופצעיה מתרפאים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]היא חוזרת לרחף, ומצייצת בחזקה, נראה שהיא נרפאה כמעט לגמרי. [/COLOR]
[COLOR=#000000]היא פותחת את פיה, ויוצרת רעשי פעמונים חזקים ובלתי נסבלים, שפוגעים ומשגעים את רהיהורן. (round)[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]לוקאס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אפשרי[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה רץ ביחד עם סייטר אל עבר החלון, מחפשים אחר הבחורה וכלי התעופה שלה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מופתע לראות שצדקת, היא לא סתם תקפוץ. אבל כלי התעפה שונה ממה שציפית לו, ציפור גדולה ושחורה מחכה לה בחלון, והבחורה עולה עליה, ומדרבנת אותה לצאת. אתה מורה לסייטר לקפוץ ולעצור אותם, והוא מנסה- מרים את להבו, וחותך את הפוקימון בחזקה, ובנוסף גם מצליח לחתוך כמה מהדפים של האישה, היא מקללת, אבל ממשיכה בדרכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רוקסן וניקי יוצאות, "לאן היא נעלמה?" שואלת רוקסן בדאגה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]מייק;[/B]
"מעולה! אז ניפגש מחר!" הוא אומר, לוחץ את ידך, ואתם נפרדים מהחבורה.
קורה קוראת לך ומתיחלה לרוץ אל עבר דרך 116, ביציאה המערבית מהעיר. "בוא כבר!" היא אומרת בהתלהבות, ואתה רץ אחריה. אתם מגיעים אל דרך ירוקה, עם גבעה גדולה, מספר עצים והר גדול בסוף השביל, בתוכו מערה.
"איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/585.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/585.gif[/IMG]
[B]לילי;[/B]
קאיטו שולף מפה קטנה מהכיס שלו, ואת מביטה לתוכה. מפה של העיר רסטבורו
"את מבינה, אמא שלי הביאה לי את זה לפני שיצאנו היום. כאן אנחנו נמצאים.." הוא אומר ומצביעה על הנקודה התחתונה.
"כאן מכון העיר, כאן בניין החברה DEVON.. כאן מרכז הפוקימונים.. כאן אולם תחרויות סרט.." הוא אומר ומראה לך, בזמן שצ'רובי ושאר הפוקימונים משחקים בהמשך הדרך, "ולפי מה שהבנתי, יש עכשיו פסטיבל" הוא אומר בשמחה.
את שואלת מה הוא הפסטיבל, והוא מסביר לך. (*יש תיאור באחת התגובות בדף הראשי של המשחק)
את מביטה אל העיר ורואה הרבה אורות, קישוטים ודוכנים. אי שם, במרכז העיר, שני מאמנים נלחמים במתחם קרבות.
[B]סטיבן;
[/B]אתה ממשיך ללכת ברחבי היער, כשלפתע מרקרוו יוצא מהפוכדור, נראה שהוא רוצה להיות קצת בחוץ.
אתה מתחיל להתקדם כשמרקרוו מעופף לצדך, ולאחר כחצי שעה- אתה נעצר.
אתה מסתכל סביבך, ורואה שהגעת לאותו מקום. אתה מנסה להבין איך זה ייתכן, כשלפתע מרקרוו קורא ומצביע ימינה.
אתה מביט לשם, ורואה פוקימון קטן מצחקק, כנראה האחראי לטעות שלכם.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/708.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אתה קם במהרה, ומביט במבוכה באמה.
"היי למי אתה קורא ילד?!" אתה קורא לעבר הנער, והוא מסובב את גבו אליכם.
"טימ טימבור!" קורא טימבור ומתקדם קדימה, "טים טים!" הוא ממשיך וקורא. אתה רואה שהמאמן מסתובב.
"זה הפוקימון שלך? מסכן.." הוא מסנן, וממשיך לצעוד.
"בוררר!" טימבור נוהם לעברו, גם פיקאצ'ו מתקדמת כעוסה מעט. "עזבו אותו, סתם עוד ערס.." מעירה אמה.
[/COLOR][/QUOTE]
"למה הוא לא מגלה את השם שלו?" אשאל את תום
"טוב לא משנה... בוא נתקדם למחוץ ליער, יש שם מכון והפוקימונים שלי רעבים לקרב מולה." אודיע לו ואתקדם לכיוון העיר רסטובורו
-
[COLOR=#000000][B]דור;[/B]
אתה מחזיר את נאזליף לפוכדורך, ומתחיל לצעוד, מתעלם לגמרי מקריאותיה של המאמנת וקללותיה.
אתה מתחיל להתקדם, ויוצא מהיער המחורבן, מולך מופיעה חנות פרחים קטנה, ושדה ענק מאחוריה.
בהמשך הדרך, בריכה ומעליה גשר המוביל אל רסטבורו.
[B]מליפאן;[/B]
זואי מצחקקת למשמע הסיפור על צ'ינגלינג. "צ'ינגלינג קטנה גרמה לכל כך הרבה צרות?" היא שואלת, ואתה מאשר.
שניכם מחליטים לגשת אל העיר, אבל אתם לא רואים שום שלט או דוכן.
אתה פונה בבלבול לאחד האנשים באזור, "מה, פסטיבל העיר? הוא מתרחש.. אממ..", הוא אומר ומגרש בראשו.
"כן.. חושב שבעוד יומיים, או מחר? אני לא בטוח בדיוק.." הוא אומר, ואתם מודים לו.
[B]רון;[/B]
אתה זורק פוכדור על הפאראס, שנשאבת לתוכו בפעם השנייה.
הפוכדור נע מצד לצד, ולפתע נשבר, שוב.
ארון משתמש בכוח עתיק, אך פאראס חותכת אותם עם חתך זעם. היא עדיין עייפה ומותשת מאוד
[B]לוקאס;[/B]
הייתי ברור שתרצה לדעת על מה מדובר 0:
--
"זה בסדר, תודה רבה" מודה לכם רוקסן, "ו.. מה אמרת? קרעתם חלק מהתרשימים?" היא שואלת, הבעת פניה נראת קצת יותר שמחה, ואתה מאשר את זה. רוקסן הולכת ומספרת לתומאס המודאג, שנרגע מעט.
אתה מתכוון להציע לניקי ללכת בחזרה למרכז, כשלפתע תומאס ניגש אליך. "רציתי להודות לכם.." הוא ממלמל.
"אני לא באמת יודע מאין באתם, או מי אתם, אבל ייתכן מאוד שאם לא הייתם פה, ולולא סייטר, הם היו בורחים עם התרשימים המלאים" הוא אומר, "אבל היא כן ברחה עם חלקם.." ממלמלת ניקי.
"ובכן, כן, אבל אני מאמין שללא התרשימים במלואם, לא יהיה לה הרבה מה לעשות איתם" הוא אומר, נראה שהוא מנסה מעט גם לשכנע את עצמו. אתה מציע לניקי ללכת חזרה למרכז, והיא מסכימה. רוקסן שומעת את השיחה, "אני אשמח ללוות אתכם."
אתם מתחילים לצאת מהבניין, כשחלק מהעובדים מודים לרוקסן, חלקם גם לכם. לבסוף לאחר הליכה של מספר דקות, אתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים המואר, השעה כבר מאוחרת ביותר. "אז, כמו שהבנתם, אני מודה לכם מאוד על העזרה שלכם היום, בהחלט הייתם נהדרים. אתם מתכוונים להישאר בעיר?", היא שואלת.
[B]אייס;[/B]
"כנראה פשוט לא אכפת לו.." ממלמל תום, "לך תבין.. דושים"
אתם ממשיכים בשביל, ולבסוף יוצאים מהיער. מולכם עומד שדה פרחים גדול, ולצידו חנות פרחים קטנה.
ילדה קטנה משקה את הפרחים, לצידה שני פוקימונים משחקים.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/133.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/133.gif[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487809][COLOR=#000000][B]
[B]רון;[/B]
ארון משתמש בכוח עתיק, אך פאראס חותכת אותם עם חתך זעם. היא עדיין עייפה ומותשת מאוד
[/QUOTE]
"ארון, נמאס לי! תעשה משהו, העיקר שפאראס תסיים כערמת זבל על הקרקע!"אומר לו בזעם.
-
[B]רון;[/B]
ארון רץ אל עבר פאראס, אך באמצע נתקע, נבג ההלם משפיע.
פאראס נועצת את ידה בארון, והחוד שלה זוהר באור ירקרק. היא מתחילה להתרפא, בעודה נועצת את ידה בארון.
הוא זועק, ופצעיה מתחילים להחלים!
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487811][B]רון;[/B]
ארון רץ אל עבר פאראס, אך באמצע נתקע, נבג ההלם משפיע.
פאראס נועצת את ידה בארון, והחוד שלה זוהר באור ירקרק. היא מתחילה להתרפא, בעודה נועצת את ידה בארון.
הוא זועק, ופצעיה מתחילים להחלים![/QUOTE]
אאו
~~~
"ארון חזור! וורמפל, צא! שלח עוקץ רעל אל תוך העיניים של פאראס!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487809][COLOR=#000000][B]דור;[/B]
אתה מחזיר את נאזליף לפוכדורך, ומתחיל לצעוד, מתעלם לגמרי מקריאותיה של המאמנת וקללותיה.
אתה מתחיל להתקדם, ויוצא מהיער המחורבן, מולך מופיעה חנות פרחים קטנה, ושדה ענק מאחוריה.
בהמשך הדרך, בריכה ומעליה גשר המוביל אל רסטבורו.
[B]מליפאן;[/B]
זואי מצחקקת למשמע הסיפור על צ'ינגלינג. "צ'ינגלינג קטנה גרמה לכל כך הרבה צרות?" היא שואלת, ואתה מאשר.
שניכם מחליטים לגשת אל העיר, אבל אתם לא רואים שום שלט או דוכן.
אתה פונה בבלבול לאחד האנשים באזור, "מה, פסטיבל העיר? הוא מתרחש.. אממ..", הוא אומר ומגרש בראשו.
"כן.. חושב שבעוד יומיים, או מחר? אני לא בטוח בדיוק.." הוא אומר, ואתם מודים לו.
[B]רון;[/B]
[B]לוקאס;[/B]
הייתי ברור שתרצה לדעת על מה מדובר 0:
--
"זה בסדר, תודה רבה" מודה לכם רוקסן, "ו.. מה אמרת? קרעתם חלק מהתרשימים?" היא שואלת, הבעת פניה נראת קצת יותר שמחה, ואתה מאשר את זה. רוקסן הולכת ומספרת לתומאס המודאג, שנרגע מעט.
אתה מתכוון להציע לניקי ללכת בחזרה למרכז, כשלפתע תומאס ניגש אליך. "רציתי להודות לכם.." הוא ממלמל.
"אני לא באמת יודע מאין באתם, או מי אתם, אבל ייתכן מאוד שאם לא הייתם פה, ולולא סייטר, הם היו בורחים עם התרשימים המלאים" הוא אומר, "אבל היא כן ברחה עם חלקם.." ממלמלת ניקי.
"ובכן, כן, אבל אני מאמין שללא התרשימים במלואם, לא יהיה לה הרבה מה לעשות איתם" הוא אומר, נראה שהוא מנסה מעט גם לשכנע את עצמו. אתה מציע לניקי ללכת חזרה למרכז, והיא מסכימה. רוקסן שומעת את השיחה, "אני אשמח ללוות אתכם."
אתם מתחילים לצאת מהבניין, כשחלק מהעובדים מודים לרוקסן, חלקם גם לכם. לבסוף לאחר הליכה של מספר דקות, אתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים המואר, השעה כבר מאוחרת ביותר. "אז, כמו שהבנתם, אני מודה לכם מאוד על העזרה שלכם היום, בהחלט הייתם נהדרים. אתם מתכוונים להישאר בעיר?", היא שואלת.
[B]אייס;[/B]
"כנראה פשוט לא אכפת לו.." ממלמל תום, "לך תבין.. דושים"
אתם ממשיכים בשביל, ולבסוף יוצאים מהיער. מולכם עומד שדה פרחים גדול, ולצידו חנות פרחים קטנה.
ילדה קטנה משקה את הפרחים, לצידה שני פוקימונים משחקים.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/133.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/133.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
"היי תראה תום, שני איווים! אחד נראה שונה... בוא נלך לבדוק מה קורה שם עם הבחורה הזאת" אומר ונתקדם לכיוון הבחורה. כשנגיע אליה אשאל:"איזה איווים חמודים יש לך! אבל... למה אחד מהם בצבע שונה? הם שלך? אם כן את מעוניינת בקרב קטן? אני ותום על שני האיווים."
-
[COLOR=#000000][B]רון;[/B]
אתה מוציא את ווארמפל, ששולחת מיד עוקץ רעל, פוגעת בפאראס בחזקה.
פאראס שועטת לעברו, אך ווארמפל מתחמקת במהרה. ווארמפל תוקפת בבלימה, והורגת את פאראס.
אני אעשה את זה מהיר, אז נניח שזרקת פוכדור, בום. פאראס נלכדה. מזל טוב
[B]
אייס;[/B]
וואלה מתאים לי מרתון אם לך מתאים
--
הילדה נראת מעט נבוכה, ואתם שואלים אותה על האיווי. "אה.. כן הם באמת חמודים! אבל הם לא שלי, הם של אחותי.. היא נמצאת בחנות.. אני שומרת עליהם.." ממלמלת הילדה.
מהחנות יוצאת נערה, נראה שהיא קצת יותר מבוגרת מכם. "היי, מה פשר ההתאספות?" היא שואלת, ושני האיווי מיד רצים לכיוונה, קופצים עליה ומלקקים את פניה.
"אתם משהו מיוחד!" היא אומרת, וצוחקת לה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487817][COLOR=#000000][B]רון;[/B]
אתה מוציא את ווארמפל, ששולחת מיד עוקץ רעל, פוגעת בפאראס בחזקה.
פאראס שועטת לעברו, אך ווארמפל מתחמקת במהרה. ווארמפל תוקפת בבלימה, והורגת את פאראס.
אני אעשה את זה מהיר, אז נניח שזרקת פוכדור, בום. פאראס נלכדה. מזל טוב
[/COLOR][/QUOTE]
אשמח שתפסתי את היצור הזה סוף סוף. אמשיך ללכת עם וורמפל לידי בחיפוש אחר אתגר בשבילה