[QUOTE=totodile;1506639]אתה מתגייס ביום שלישי?[/QUOTE]
חחחחחחחח לא מפתאום
התגייסתי באוגוסט
מטעם התפקיד
Printable View
[QUOTE=totodile;1506639]אתה מתגייס ביום שלישי?[/QUOTE]
חחחחחחחח לא מפתאום
התגייסתי באוגוסט
מטעם התפקיד
[QUOTE=IHavePipi;1506640]חחחחחחחח לא מפתאום
התגייסתי באוגוסט
מטעם התפקיד[/QUOTE]
חחח אה מה התפקיד שלך? ומה יש לך לחפש דווקא בניצנים?
[QUOTE=totodile;1506641]חחח אה מה התפקיד שלך? ומה יש לך לחפש דווקא בניצנים?[/QUOTE]
טירונים, אלא מה
יש שם בשפע.
מש"ק או"מ וקישור לצה"ל בימ"ל שב"ס
או בהרחבה
משק אוכלוסיות מיוחדות וקישור לצהל ביחידה מחוץ לסדר הכוחות שירות בתי הסוהר
אווץ' אלון, סורי להגיד לך אבל זה נשמע כמו הדבר הכי משעמם אי פעם.
[QUOTE=LordAbizi;1506643]אווץ' אלון, סורי להגיד לך אבל זה נשמע כמו הדבר הכי משעמם אי פעם.[/QUOTE]
נהה, כמות התפקידים המשעממים בצה"ל בלתי ניתנת לספירה, תאמין לי.
והאמת שדווקא לא כלכך משעמם. בעקרון העבודה היא מול אנשים, אז תמיד יש מה לעשות ותמיד עוד סיפורים לשמוע
יוצא לי מלא ללכת לבט"רים שונים על מנת לראיין ולקלוט חיילים, ללכת לבתי סוהר שונים, וכמו כן מלא אירועים והטבות של אנשי הקבע שאני מקבל מכיוון ואני חלק מהארגון
כן, הבנתי שזאת עבודה מול אנשים, זה לדעתי תורם לתחושה. למשל, בתור מי שמקבל 3000000 שאלות במייל ביום לקראת המבחן של הסטודנטים שלי, זה לא היבט כיפי של עבודה מול בני אדם.
but to each their own i guess.
[QUOTE=LordAbizi;1506645]כן, הבנתי שזאת עבודה מול אנשים, זה לדעתי תורם לתחושה. למשל, בתור מי שמקבל 3000000 שאלות במייל ביום לקראת המבחן של הסטודנטים שלי, זה לא היבט כיפי של עבודה מול בני אדם.
but to each their own i guess.[/QUOTE]
למעשה אני גם לא מת על הקטע של עבודה מול אנשים
מעדיף לעבוד מול תוכנות ומחשבים
אבל אי אפשר לקרוא לזה משעמם דווקא בגלל זה, אולי ההגדרה המתאימה היא לא מעניין/כיף, אבל לא כמשעמם :>
אבל בלי קשר
מה שאני כן מאד אוהב באיפה שאני הוא שהיחס שאני מקבל הוא לא יחס של מסגרת צבאית
מכיוון ואני נמצא ביחידה שהיא מחוץ לסדר הכוחות, אז גם היחס אליי בהתאם
כאילו שאני עובד מדינה רגיל, לכל דבר. כמובן שקיימת ההיררכיה של מפקד>פקוד, אבל בצורה הרבה פחות מטרטרת
כן, גם אני לא הייתי בדיוק בצבא הפרופר. ישבתי בתעשייה ומי שהתעסק איתי יום יום היה בגדול הבוס שלי, בעוד שהמפקד שלי היה בגדול רוח רפאים (גם בקרב האנשים שחיפשו אותו מסיבות מקצועיות :}).
אז מי הולך לא-הא?
[QUOTE=totodile;1506631]אני מפקד טירונים במגל, פתחתי מחזור ראשון, אין מספק מזה.[/QUOTE]
אה יפה, אתה לא בן 18 או משהו? איך יכול להיות שכבר מפקד?
וסתם שאלה למי שאולי מבין בנושא, מה אתם חושבים על להמשיך יג' - יד'? שווה את זה?
[QUOTE=totodile;1506631]אני מפקד טירונים במגל, פתחתי מחזור ראשון, אין מספק מזה.[/QUOTE]
ניצנים? מחנש? מפרשית?
[QUOTE=IHavePipi;1506646]למעשה אני גם לא מת על הקטע של עבודה מול אנשים
מעדיף לעבוד מול תוכנות ומחשבים
אבל אי אפשר לקרוא לזה משעמם דווקא בגלל זה, אולי ההגדרה המתאימה היא לא מעניין/כיף, אבל לא כמשעמם :>
אבל בלי קשר
מה שאני כן מאד אוהב באיפה שאני הוא שהיחס שאני מקבל הוא לא יחס של מסגרת צבאית
מכיוון ואני נמצא ביחידה שהיא מחוץ לסדר הכוחות, אז גם היחס אליי בהתאם
כאילו שאני עובד מדינה רגיל, לכל דבר. כמובן שקיימת ההיררכיה של מפקד>פקוד, אבל בצורה הרבה פחות מטרטרת[/QUOTE]
נשמע בנזונה אחי
[QUOTE=Pikipek;1506649]אה יפה, אתה לא בן 18 או משהו? איך יכול להיות שכבר מפקד?
וסתם שאלה למי שאולי מבין בנושא, מה אתם חושבים על להמשיך יג' - יד'? שווה את זה?[/QUOTE]
תראה אחי, אני יודע שהרוב הכמעט מוחלט של מי שעושה את זה מתחרט אחכ, אני כמעט הלכתי לעתודה כי פיתו אותי עם מונחים מעניינם ומנסים למכור לך שזה כמו קולג' בסרטים אמריקאיים
תכלס שמח שלא הלכתי בסוף, אבל בכל זאת יש לי חבר אחד שעכשיו התחיל י"ד שדי נהנה
[QUOTE=Pikipek;1506649]אה יפה, אתה לא בן 18 או משהו? איך יכול להיות שכבר מפקד?
וסתם שאלה למי שאולי מבין בנושא, מה אתם חושבים על להמשיך יג' - יד'? שווה את זה?[/QUOTE]
כן הייתי מיועד לפיקוד מלפני שהתגייסתי. נחמד מאוד. ולעמית, אני בניצנים.
[QUOTE=totodile;1506651]כן הייתי מיועד לפיקוד מלפני שהתגייסתי. נחמד מאוד. ולעמית, אני בניצנים.[/QUOTE]
די איזה פלוגה?
@Pikipek
פשוט לא. אל תעשה את זה.
לדעתי זה מיותר. מיותר מאוד. אתה סתם תיטחן בצבא, ובאזרחות אין לזה כל כך משקל אם אתה לא מתכוון לעסוק בתחום הזה בעתיד (להרחיב לימודים, תואר וכו')
הודעה.