-
לורן-
וויבייל שולח קרן קרח, בזריזות ספירו מתחמק ואז מעוור את וובייל הלייזר. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, וויבייל מנסה לתקוף בחיתוך לילה אך אינו רואה לאן, ספירו משתמש בצווחה ומחריש את אוזניו. "ספירוו מאחוריך, אז תשתמש בקרן קרח" אומרת אנבל, אבל וויבייל אינו מצליח לשמוע אותה וספירוו תוקף בהתקפת זעם
ניב-
אתה זורק על ריהורן פוכדור אך הוא משתחרר, לאחר מכן אתה קופץ עליו ומנסה להישתמש בפוכדור מקרוב אך זה נכשל וריהורן מעיף אותך כאשר קופסת הממתקים האחרונה בידו. "אם כדור מסטר לא עבד אז בטח שכדור ספארי לא יעבוד" אומר האיש סיפר לך על הריהורן מקודם
-
[quote][b]לורן-
וויבייל שולח קרן קרח, בזריזות ספירו מתחמק ואז מעוור את וובייל הלייזר. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, וויבייל מנסה לתקוף בחיתוך לילה אך אינו רואה לאן, ספירו משתמש בצווחה ומחריש את אוזניו. "ספירוו מאחוריך, אז תשתמש בקרן קרח" אומרת אנבל, אבל וויבייל אינו מצליח לשמוע אותה וספירוו תוקף בהתקפת זעם[/b][/quote]ואז מה? "ספירו עוד קצת! התקפת פתע ואז בלימה!"
-------------------------------------
הוא לא אמור ללמוד אס אוירי?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 10:21 PM
[b]
עומר-
"יש לך חכה?" שואל אחד הדייגים
[/b][/quote]
"לא, איפה אני יכול להשיג אחת" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 10:54 PM
[b] ניב-
אתה זורק על ריהורן פוכדור אך הוא משתחרר, לאחר מכן אתה קופץ עליו ומנסה להישתמש בפוכדור מקרוב אך זה נכשל וריהורן מעיף אותך כאשר קופסת הממתקים האחרונה בידו. "אם כדור מסטר לא עבד אז בטח שכדור ספארי לא יעבוד" אומר האיש סיפר לך על הריהורן מקודם [/b][/quote]
"אז איך תופסים את הריהורן הזה בלי להילחם בו? הלוואי שהיינו יכולים לגרום לו להילחם בפוקימון אחר מהסאפרי, ואז הם היו מביסים זה את זה. תגיד, כדור מאסטר לא עובד בכל מצב?"
-
ניב-
"אכן, כדור מאסטר בלי לעשות כלום אמור לתפוס פוקימון ולא משנה איזה" אומר האיש "אף אחד לא יודע ממש על הריהורן הזה, אחרי שמנהיג מכון פיושה חזר מהכלא הוא הביא את הריהורן הזה לפה בלי לאמר כלום"
עומר-
"לפי מה שידוע לי, מוכרים אותם בדרך 24" אומר הדייג השני
לורן-
וויבייל מתאושש ויכול לראות ולשמוע שוב. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, ספירוו לא מבזבז זמן והבלימה שלא מתנגשת בחיתוך הלילה של וויבייל-חיתוך הלילה פוגע בספירוו ומעיף אותו
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 11:22 PM
[b]
עומר-
"לפי מה שידוע לי, מוכרים אותם בדרך 24" אומר הדייג השני [/b][/quote]
"אוקי אני אקנה שם" אני אומר "אני יכול להצטרף אליכם בדרך?" אני שואל
____
ד"א שכחת להוסיף את אקנס D:
-
[quote][b]לורן-
וויבייל מתאושש ויכול לראות ולשמוע שוב. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, ספירוו לא מבזבז זמן והבלימה שלא מתנגשת בחיתוך הלילה של וויבייל-חיתוך הלילה פוגע בספירוו ומעיף אותו [/b][/quote]"קדימה ספירו אתה יכול! נסה להתאושש ולהשתמש בצווחה שוב בכל בכוח ואז לעוור אותו בליזר ואז כשהוא לא ישים לב השתמש בהתקפת פתע!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 10:21 PM
[b] ארתור-
אתה מסתכל על טרטוויג. טרטוויג מתחיל להבהב, לאחר מכן לזהור, לבסוף הוא משנה צורה. טרטוויג היתפתח לגרוטל-[img]http://i41.tinypic.com/2004ewg.png[/img] [/b][/quote]
"טרטוויג" אומר בחיוך ואז אצחק ואומר לו "בעצם אני צריך לומר גרוטל התפתחת" אומר לו בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון מערת הירח בזמן שאני אבדוק בפוקפון אם יש התפתחויות חשות בקרוב
-
עומר-
"כמובן" אומרים המאמנים. אתה הולך איתם לדרך 24-שם את רואה המון מאמנים שמנסים לדוג. אתה מסתכל לצד ורואה דוכן חכות
לורן-
זה נקרא התקפת זעם, לא פתע
-------------------
ספירוו נורא שמח מהעידוד. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, ספירוו עומד להישתמש בצווחה אבל וויבייל תוקף בחיתוך לילה. אבל ספירוו לא נכנע! הוא משתמש בלייזר ומעוור את וויבייל, רגע לאחר מכן ספירוו מעיף את וויבייל בהתקפת זעם
ארתור-
~לא קיים פוקימון שיתפתח בזמן הקרוב~
אתה רוצה להיתקדם אבל גרוטל לא זז-נראה שהוא טיפה עייף
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 11:34 PM
[b] ארתור-
~לא קיים פוקימון שיתפתח בזמן הקרוב~
אתה רוצה להיתקדם אבל גרוטל לא זז-נראה שהוא טיפה עייף [/b][/quote]
"גרוטל נראה לי שאתה לא רגיל לגוף החדש שלך" אומר לו ואתרחק ממנו 10 צעדים ואז אצעק לו "גרוטל תנסה ללכת אליי הכי מהר שאתה יכול"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 11:34 PM
[b] עומר-
"כמובן" אומרים המאמנים. אתה הולך איתם לדרך 24-שם את רואה המון מאמנים שמנסים לדוג. אתה מסתכל לצד ורואה דוכן חכות [/b][/quote]
אני ניגש לדוכן "שלום כמה עולה חכה?" אני שואל את אחד מהמוכרים.
-
ארתור-
אתה הולך עשר צעדים, גרוטל הולך שניים וכבר מרגיש נורא חלש
עומר-
"תלוי אומרת המוכרת "יש שלוש:
חכה יד שנייה-500%
חכה רגילה-1000%
חכה מקצועית-2000%
במה תבחר?" שואלת המוכרת
-
[quote][b]לורן-
זה נקרא התקפת זעם, לא פתע
-------------------
ספירוו נורא שמח מהעידוד. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, ספירוו עומד להישתמש בצווחה אבל וויבייל תוקף בחיתוך לילה. אבל ספירוו לא נכנע! הוא משתמש בלייזר ומעוור את וויבייל, רגע לאחר מכן ספירוו מעיף את וויבייל בהתקפת זעם[/b][/quote] "עכשיו ספירו צווחה והתקפת זעם!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 11:42 PM
[b]
עומר-
"תלוי אומרת המוכרת "יש שלוש:
חכה יד שנייה-500%
חכה רגילה-1000%
חכה מקצועית-2000%
במה תבחר?" שואלת המוכרת [/b][/quote]
"מה המחיר של המקצועית והרגילה?" אני שואל
-
עומר-
"אמרתי כבר" אומרת המוכרת "המחירים:
חכה רגילה-1000%
חכה מקצועית-2000%
ברור?" היא שואלת
לורן-
"אנחנו לא עושים את אותה הטעות" אומרת אנבל "תקפוץ גבוה לאוויר כדי שלא תשמע את הצרחה, ואז מלמעלה קרן קרח", ספירוו משתמש בצווחה אבל וויבייל קופץ גבוה לאוויר היכן שלא ניתן לשמוע את הצרחה. ספירוו עולה לאוויר לכיוון וויבייל על מנת לתקוף במתקפת זעם אבל אז וויבייל מעיף את ספירוו בקרן קרח. "יפה" אומרת אנבל "חיתוך לילה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 11:48 PM
[b] עומר-
"אמרתי כבר" אומרת המוכרת "המחירים:
חכה רגילה-1000%
חכה מקצועית-2000%
ברור?" היא שואלת
[/b][/quote]
כתבת % במקום $
____
"אני אקח את הרגילה" אני אומר ומגיש לה את הכסף. אחרי שאני מקבל את החכה אני מנסה לדוג משהו.
-
[quote][b]לורן-
"אנחנו לא עושים את אותה הטעות" אומרת אנבל "תקפוץ גבוה לאוויר כדי שלא תשמע את הצרחה, ואז מלמעלה קרן קרח", ספירוו משתמש בצווחה אבל וויבייל קופץ גבוה לאוויר היכן שלא ניתן לשמוע את הצרחה. ספירוו עולה לאוויר לכיוון וויבייל על מנת לתקוף במתקפת זעם אבל אז וויבייל מעיף את ספירוו בקרן קרח. "יפה" אומרת אנבל "חיתוך לילה"[/b][/quote] "התחמק ותתחיל לעוף מסביבו כדי שהוא יסתחרר ואז מתקפת זעם!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 11:42 PM
[b] ארתור-
אתה הולך עשר צעדים, גרוטל הולך שניים וכבר מרגיש נורא חלש [/b][/quote]
אני מתקדם ליד גרוטל ואז אני יורד על 4 ומתחיל לזחול ליד גרוטל ואז אני אומר לו "תנסה לעשות כמוני וככה תלמד ללכת ולשלוט על הגוף, החדש שלך" ואמשיך לזחול
-
ארתור-
גרוטל אינו יכול, הוא מרגיש נורא עייף-זה מאוד מוזר בשבילו, אחרי הכל הוא היה טרטוויג זריז. "אתה פשוט לא מבין" נשמע קולו של סקוט, אתה רואה אותו מלמעלה מסתכל
עומר-
נשאר לך 500$
------------------
האישה מגישה לך את החכה ואומרת:"תתחדש" בחיוך. אתה הולך לכיוון המים, "אתה יודע איך לדוג?" שואל אחד הדייגים
לורן-
ספיירוו מסתובב סביב וויבייל, אך וויבייל נוחת על הריצפה. ספירוו נוחת אליו בהתקפת זעם בעוד וויבייל מתכונן בחיתוך לילה-השניים מתנגשים. התוצאה שווה-ספירוו ווויבייל אינם יכולים להילחם עוד. "צא סנורלאקס" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/2im6ceu.jpg[/img]
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:08 AM
[b]
עומר-
נשאר לך 500$
------------------
האישה מגישה לך את החכה ואומרת:"תתחדש" בחיוך. אתה הולך לכיוון המים, "אתה יודע איך לדוג?" שואל אחד הדייגים [/b][/quote]
"להכניס את החכה למים לא?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:08 AM
[b] ארתור-
גרוטל אינו יכול, הוא מרגיש נורא עייף-זה מאוד מוזר בשבילו, אחרי הכל הוא היה טרטוויג זריז. "אתה פשוט לא מבין" נשמע קולו של סקוט, אתה רואה אותו מלמעלה מסתכל [/b][/quote]
"מה קרה סקוטי?" אשא אותו מלמטה
-
ארתור-
"לא משנה לוזר" אומר סקוט והולך
עומר-
"לא ממש" אומר הדייג, "כאשר אתה קולט שתפסת משהו תסובב את הידית. ברור?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:17 AM
[b] ארתור-
"לא משנה לוזר" אומר סקוט והולך [/b][/quote]
"טוב כנראה אתה הולך כי אתה מפחד מלהפסיד לי בקרב" אומר לו בזלזול ואמשיך לזחול מול גרוטל
-
[QUOTE]לורן-
ספיירוו מסתובב סביב וויבייל, אך וויבייל נוחת על הריצפה. ספירוו נוחת אליו בהתקפת זעם בעוד וויבייל מתכונן בחיתוך לילה-השניים מתנגשים. התוצאה שווה-ספירוו ווויבייל אינם יכולים להילחם עוד. "צא סנורלאקס" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס- [QUOTE/]"ספירו קידמה ליזר כדי לעוור אותו ואז מתקפת זעם וצווחה!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 11:22 PM
[b] ניב-
"אכן, כדור מאסטר בלי לעשות כלום אמור לתפוס פוקימון ולא משנה איזה" אומר האיש "אף אחד לא יודע ממש על הריהורן הזה, אחרי שמנהיג מכון פיושה חזר מהכלא הוא הביא את הריהורן הזה לפה בלי לאמר כלום" [/b][/quote]
"רק רגע, מה עם זה לא פוקימון?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:17 AM
[b]
עומר-
"לא ממש" אומר הדייג, "כאשר אתה קולט שתפסת משהו תסובב את הידית. ברור?" [/b][/quote]
"אוקי" אני ומכניס את החכה למים.
-
ארתור-
"אני ממהר" אומר סקוט "אז קרב אחד על אחד שיהיה גרוטל שלך מול אחד מפוקימונים שלי? כך נדע אם אתה באמת מבין"
לורן-
"אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, ספירוו משתמש בלייזר אך עיניו של סנורלאקס כמעט סגורות לגמרי כך שהוא לא שם לב לליזר. ספירוו מתקדם במתקפת זעם אך סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד-ספירוו מתחיל להיסתחרר
ניב-
"לא אמרתי שזה לא פוקימון" אומר האיש "כנראה עשו לריהורן הזה משהו, ורק מנהיג מכון פיושה יודע. האמת שזה די מוזר מפני שכאשר קוגה הביא את הריהורן הוא היה לכוד בתוך פוכדור רגיל"
עומר-
אתה מכניס את החכה למים והיא מתנער-תפסת משהו. אתה מסובב את הידית ואז יוצא מג'יקרפ-[img]http://i39.tinypic.com/334k801.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:27 PM
[b] ארתור-
"אני ממהר" אומר סקוט "אז קרב אחד על אחד שיהיה גרוטל שלך מול אחד מפוקימונים שלי? כך נדע אם אתה באמת מבין" [/b][/quote]
"אני רוצה 5 על 5 בשביל לבחון באמת מי מאיתנו יותר חזק" אומר לו בפוזה כמו שאתה אוהב
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:27 PM
[b] ניב-
"לא אמרתי שזה לא פוקימון" אומר האיש "כנראה עשו לריהורן הזה משהו, ורק מנהיג מכון פיושה יודע. האמת שזה די מוזר מפני שכאשר קוגה הביא את הריהורן הוא היה לכוד בתוך פוכדור רגיל" [/b][/quote]
"רק רגע אחד"
זורק על הריהורן פוקדור [color=red][SIZE=3]רגיל לא ספארי[/color][/SIZE]
-
ניב-
חפציך נלקחו בכניסה, אבל אז אתה רואה שנשאר לך פוכדור אחד בכיס. אתה זורק אותו ריהורן והפוכדור מתנדנד... נכשל! ריהורן בורח
ארתור-
"אני ממהר" אומר סקוט "או קרב אחד על אחד שישתתף בו גרוטל או כלום"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:52 PM
[b] ניב-
חפציך נלקחו בכניסה, אבל אז אתה רואה שנשאר לך פוכדור אחד בכיס. אתה זורק אותו ריהורן והפוכדור מתנדנד... נכשל! ריהורן בורח [/b][/quote]
"טוב, אז זה לא זה"
לוקח את הפוקדור והולך משם במחשבה "בזבוז זמן, אני עדיין צריך לתפוס פוקימון דרקון"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:52 PM
[b] ארתור-
"אני ממהר" אומר סקוט "או קרב אחד על אחד שישתתף בו גרוטל או כלום" [/b][/quote]
"כלום" אומר לו בפוזה כמו שאתה אוהב ואז גם אגיד לו "טוב כנראה שאני אצטרך ללכת בכל העיר ולהגיד להם שסקוט פחד לעשות מולי קרב של 5 על 5 פחדן פחדן"(ואז אתחיל לעשות קולות של תרנגולת)
-
ניב-
אתה מתקדם בסאפרי ורואה כמה אנשים עומדים סביב האגם ומחכים-לא ממ ברור למה
ארתור-
"אותי לא תצליח לגרות" אומר סקוט והולך
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 01:02 PM
[b] ארתור-
"אותי לא תצליח לגרות" אומר סקוט והולך [/b][/quote]
"צאו מטפוד ובלדום" אומר ואוציא את מטפוד ובלדום ואומר להם "עכשיו אתם תעזרו לי לאמן את גרוטל שלי נתחיל איתך בלדום" אומר לבלדום ואז אומר גם לבלדום וגם לגרוטל "בלדום תשתמש על גרוטל בהנתחתה וגרוטל תתחמק הכי מהר שאתה יכול"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 01:02 PM
[b] ניב-
אתה מתקדם בסאפרי ורואה כמה אנשים עומדים סביב האגם ומחכים-לא ממ ברור למה [/b][/quote]
אני ניגש אליהם ושואל "מה קורא פה, למה אתם מחכים?"
-
ארתור-
בלדום מתקדם אל גרוטל בהנחתה-גרוטל לא זז ובלדום פוגע בו.
ניב-
"באגם הזה נמצאת האגדה" אומר אחד האנשים "דרטיני! ואני הולך לתפוס אותה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 01:13 PM
[b] ארתור-
בלדום מתקדם אל גרוטל בהנחתה-גרוטל לא זז ובלדום פוגע בו. [/b][/quote]
"בלדום תתרחק ממנו ותנסה שוב להשתמש בהנחתה אבל הפעם תעשה את זה באיטיות כדי שיהיה לגרוטל זמן להתחמק"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 01:13 PM
[b] ניב-
"באגם הזה נמצאת האגדה" אומר אחד האנשים "דרטיני! ואני הולך לתפוס אותה" [/b][/quote]
"דרטיני הא? היחיד שיתפוס פה דרטיני יהיה אני.
תגידו, אין אגדה על דרגונייר?"
-
ניב-
"אכן, וזה מדבר על אגם בהוואן" אומר האיש "ואני יהיה זה שיתפוס דרטיני. אנחנו מכינים צינור שאיתו אוכל לנשום במים וכך אגיע אל דרטיני"
ארתור-
גם כאשר בלדום מתקדם לאט גרוטל אינו מנסה לזוז-זה מאוד לא אופייני לו
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 01:26 PM
[b] ניב-
"אכן, וזה מדבר על אגם בהוואן" אומר האיש "ואני יהיה זה שיתפוס דרטיני. אנחנו מכינים צינור שאיתו אוכל לנשום במים וכך אגיע אל דרטיני" [/b][/quote]
"אתם לא באמת רוצים לעשות את זה נכון? זה מטופש, דרטיני צריך לרצות להיות איתכם, פה אי אפשר לתפוס פוקימון בכוח"
הולך למקום אחר באגם, יושב ואומר לעצמי "אני מקווה שהם לא יצליחו עם הצינור, אם דרטיני לא רוצה במאמן כמאמן שלו, אז הוא לא יהיה המאמן שלו. אני מקווה שדרטיני ירצה בי כמאמן שלו, או שכל המסע הנה היה לשו"