-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 02:28 AM
[b] [b][color=red]אליס-[/color][/b]
היפודון משתמשת בסתירת בוץ ומכבה את הלהביור. היפודון משתמשת בקבר חול, אבל סלוגמה מתחמק עם צוות כפול ושולח זריקת אבנים לעבר היפודון. [/b][/quote]
"השתמשי במתקפת חול ונסי להתחמק מכמה שיותר אבנים." אני אומרת, "תקפי את סלאגמה עם ניב רעם!"
-
[b][color=red]אליס-[/color][/b]
היפודון שולחת מתקפת חול וסלוגמה מפספס לבד את רוב האבנים. היפודון יוצאת עם ניב רעם ופוגעת בסלוגמה. סלוגמה שולח שוב להביור לכל עבר וכמה מהם מתקרבים לעבר היפודון.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 02:35 AM
היפודון שולחת מתקפת חול וסלוגמה מפספס לבד את רוב האבנים. היפודון יוצאת עם ניב רעם ופוגעת בסלוגמה. סלוגמה שולח שוב להביור לכל עבר וכמה מהם מתקרבים לעבר היפודון. [/b][/quote]
"לעזאזל," אני רוטנת, "השתמשי בקבר חול אל מולך כדי שיהווה מעין חומה וימנע מהלהביור להגיע אליך!" אני קוראת. "תמשיכי עם הקבר חול אל סלאגמה."
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 12:15 AM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אתה ממשיך להתקדם ומגיע לאגם גדול. אתה מזהה שם כמה פוקימונים מים כמו מג'יקארפים,גולדינים,קוולפישים ולאבדיסקים שוחים בקרוב לגדה. במים העמוקים יותר אתה מזהה קורסולה,פינון וכמה רמוריידים. על הגדה עצמה אתה מבחין בשלושה סלופוקים.
תבלה D: [/b][/quote]
"צא,אומנייט" אני קורא ומוציא אותו "לך תשחה לעצמך קצת" אני אומר לו "בינתיים האפיני, צאי! לכי תזמיני את אחד הסלופוקים לקרב." אני אומר לה
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 29 2009, 09:26 PM
[b]
[b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
אתה הולך למרכז פוקימונים ויורד לקומת המרתף הענקית. אתה רואה שם שלושה אזורים. קיר טיפוס, ירייה למטרה, וקרב בין פוקימון של המרכז. [/b][/quote]
"צא דסקונייר,כדורי צל על המטרות" אני פוקד.
-
[quote][b]אינג'ל-
ספיל מישתמש ברוח קרה ובכדור קרח ופוגע בטנגלה. טנגלה שולחת נבגי שיתוק. ספיל משותק ולא מצליח לתקוף. טנגלה מנצלת את ההזמנות ווגעת בו בגפן מצליפה. [/b][/quote]
תוסיף את הרוח קרה .
---
"ספיל תשתמש בצווחה ואז תנסה להשתמש בכדור קרח "אני אומר .
-
היפודון משתמשת בקבר אבנים במקום קבר חול (*היפודון למדה קבר אבנים!*) והמתקפה נעצרת. היפודון שולחת קבר חול בשילוב עם קבר אבנים וסלגמה תקוע בפנים. סלגמה משתמש בפיצוץ אש ומעיף את כל האבנים. סלוגמה משתמש בפהיוק שמתקרב לעבר היפודון.
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אומנייט קופץ למים והאפיני הולכת לסלופוקים. כעבור כמה שניות אתה רואה ששלושת הסלופוקים משתמשים עליה באקדח מים. ומתוך האגם קופץ וורטלטל ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa008.png[/img]) ומעיף את אומנייט מהאגם.
דסקונייר שולח כדורי צל לעבר המטרות. בהתחלה הוא פוגע בקצוות שלהם, אבל לבסוף מצליח לפגוע ברובן בדיוק במרכז. חלק בכלל הוא משמיד לגמרי.
[b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
אני אוסיף עוד מעט X:
ספיל צווח, אבל זה לא נראה משפיע כ"כ על טנגלה. ספיל שולח כדור קרח על טנגלה ופוגע בה קשה. ספיל עדיין משותק.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 03:08 PM
[b]
דסקונייר שולח כדורי צל לעבר המטרות. בהתחלה הוא פוגע בקצוות שלהם, אבל לבסוף מצליח לפגוע ברובן בדיוק במרכז. חלק בכלל הוא משמיד לגמרי.
[/b][/quote]
"מצויין" אני אומר ומחזיר אותו" צא קבוטו,פעימות מים על המטרות"
-
קבוטו יוצא ושולח עשרות פעימות מים לעבר המטרות הגדולות שבצד השני של החדר. עצומת הפעימות חזקה אבל הוא מפספס את רוב המטרות. ואם הוא פגע זה רק בשוליים שלהם.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 04:25 PM
[b] [b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
קבוטו יוצא ושולח עשרות פעימות מים לעבר המטרות הגדולות שבצד השני של החדר. עצומת הפעימות חזקה אבל הוא מפספס את רוב המטרות. ואם הוא פגע זה רק בשוליים שלהם. [/b][/quote]
"טוב קבוטו,נלך לקרב נגד פוקימון המרכז" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 01:08 PM
היפודון משתמשת בקבר אבנים במקום קבר חול (*היפודון למדה קבר אבנים!*) והמתקפה נעצרת. היפודון שולחת קבר חול בשילוב עם קבר אבנים וסלגמה תקוע בפנים. סלגמה משתמש בפיצוץ אש ומעיף את כל האבנים. סלוגמה משתמש בפהיוק שמתקרב לעבר היפודון. [/b][/quote]
"השתמשי במתקפת חול ונסי להמנע מהפיהוק! תקפי בפיהוק גם את!" אני קוראת.
-
[b] [b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
אני אוסיף עוד מעט X:
ספיל צווח, אבל זה לא נראה משפיע כ"כ על טנגלה. ספיל שולח כדור קרח על טנגלה ופוגע בה קשה. ספיל עדיין משותק. [/b][/quote]
:(
---------
"ספיל תשתמש באקדח מים ואז ברוח קרה עוד פעם ואז תשלח במהירות כדור קרח !"אני אומר .
"אם הוא תוקף תשתמש בכיפוף הגנה !"אני מוסיף .
-
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אומנייט קופץ למים והאפיני הולכת לסלופוקים. כעבור כמה שניות אתה רואה ששלושת הסלופוקים משתמשים עליה באקדח מים. ומתוך האגם קופץ וורטלטל ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa008.png[/img]) ומעיף את אומנייט מהאגם. [/b][/quote]
"היי וורטלטל, מה עשית?! לא תקפנו אותך!" אני קורא בסעם "שלח לעברו מי מלח! האפיני מתקפת נגד על הסלופוקים!"
-
אתם הולכים לפינה של הקרב. אתה רואה זירה גדולה. אתה ניכנס לזירה. מולכם עולה אגסקיוטור ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa103.png[/img]).
היפודון שולחת מתקפת חול, אבל הפיהוק ממשיך. במהירות על היפודון שולחת גם פיהוק. שני הפוקימונים רדומים.
ספיל מנסה לתקוף, אבל הוא משותק. טנגלה שולחת שוב גפן מצליפה ופוגעת בספיל.
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
לא אמרת שאתה בטבריה? X:
ורטלטל מוציא לשון ושולח אקדח מים לפרצוף שלך ואז קופץ למים וחובט באחריו בשביל להרגיז אותך. האפיני משתמשת בינתיים במתקפת נגד ומעיפה את שלושת הסלופוקים אחורה. שלושת מתעצבנים ופוגעים בה בפעימת מים חזקה במיוחד!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 07:02 PM
היפודון שולחת מתקפת חול, אבל הפיהוק ממשיך. במהירות על היפודון שולחת גם פיהוק. שני הפוקימונים רדומים. [/b][/quote]
'לפחות הוא לא יכול לתקוף את היפודון עכשיו.' אני חושבת לעצמי בהקלה ומשחררת אנחה קטנה, "התעוררי היפודון, והשתמשי בנשיכה!"
-
היפודון מתעוררת לפני סלגמה ותוקפף אותו בנשיכה. סלגמה מתעורר ושולח להביור שפוגע בה ישירות. שני הפוקימונים מסוחררים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 09:02 PM
ספיל מנסה לתקוף, אבל הוא משותק. טנגלה שולחת שוב גפן מצליפה ופוגעת בספיל. [/b][/quote]
"ספיל תצא מזה !"אני צועק .
"תשתמש באקדח מים ואז ברוח קרה בשביל להקפיא אותו ואז בכדור קרח !"אני מוסיף .
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 08:38 PM
היפודון מתעוררת לפני סלגמה ותוקפף אותו בנשיכה. סלגמה מתעורר ושולח להביור שפוגע בה ישירות. שני הפוקימונים מסוחררים. [/b][/quote]
"השתלטי על הסיחרור ותחזרי לעצמך! השתמשי בהפלה בכל העוצמה!" אני קוראת בקול.
~~
[i]הפלה = הורדה למטה
הפירוש המתאים ביותר זה "הפלה"[/i]
-
[b][SIZE=4][color=#FF1493]יאללה אנשים היום 150!!!!! D:[/color][/SIZE][/b]
אני אשנה D:
והמתקפה מורידה חיים גם למשתמש X:
היפודון משתמשת בהפלה ומעלפת את סלגמה, אבל נפגעת גם בעצמה. היריב שלך מוציא קקונה([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa014.png[/img])
ספיל קם לאט ולבסוף נעמד. ספיל שולח אקדח מים, אבל מפספס ואז שולח רוח קרהה ומקפיט את טנגלה. טנגלה קפואה. ספיל שולח כדור קרח ומחסל את טנגלה. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 09:49 PM
[b] [b][SIZE=4][color=#FF1493]יאללה אנשים היום 150!!!!! D:[/color][/SIZE][/b]
אני אשנה D:
והמתקפה מורידה חיים גם למשתמש X:
היפודון משתמשת בהפלה ומעלפת את סלגמה, אבל נפגעת גם בעצמה. היריב שלך מוציא קקונה([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa014.png[/img]) [/b][/quote]
"קדימה היפודון, תתחילי בניב אש, עכשיו!" אני קוראת ומקווה שהמתקפה תעבוד לפני שתתעלף.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 11:49 PM
ספיל קם לאט ולבסוף נעמד. ספיל שולח אקדח מים, אבל מפספס ואז שולח רוח קרהה ומקפיט את טנגלה. טנגלה קפואה. ספיל שולח כדור קרח ומחסל את טנגלה. מה תעשה?
[/b][/quote]
האנוס את טנגלה D:
---
אני זורק פוכדור על טנגלה ומעודד את ספיל על הניצחון .
-
[b][color=#FF1493]אליס-[/color][/b]
היפדון המותשת מתקרבת לקקונה עם ניב אש. אבל קקונה מישתמש בעוקץ רעל ומרעיל אותה. היפודון שעוד מותשת מהקרב הקודם מתעלפת על הריצפה.
אתה זורק פוקדור על טנגלה.
גילגול ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי, נתפסה!
*תפסת טנגלה!*
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 12:07 AM
[b]
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
נידוקווין ופלריאון יוצאים. נידוקווין משתמשת בצוות כפול ומישתמשת באגרוף ממוקד. אבל אבסול מישתמש ראיית העתיד ומתחמק ותוקף את נידוקווין ישירות במתקפה. פלריאון שולח מתקפת חול, אבל מייטה מישתמש בצוות כפול ומתחמק מהמתקפות של פלריאון ואז מישתמש בלעיסה ופוגע בפלריאון. [/b][/quote]
ראיית עתיד זה בכלל מתקפה שאמורה לפגוע אחרי שלוש תורת, לא להתחמק ><
"פלאריון, מהר! תשתמש בלהביור ואז באש רפאים! נידוקווין, תנסי להשתמש שוב באגרוף ממוקד, ואז בבעיטה כפולה!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 1 2009, 12:04 AM
אתה זורק פוקדור על טנגלה.
גילגול ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי, נתפסה!
*תפסת טנגלה!*
מה תעשה? [/b][/quote]
תפסתי עד עכשיו כל פוקימון שראיתי חחח אני מתחיל להבין את המשפט עוד אתפוס את כולם חח.
-------
אני ימשיך בדרכי לכיוון העיר הבאה בעוד אני מחזיק את ספיל .
-
[color=#FF1493]דיוויס-[b][/color][/b]
אין תורות במשחק X:
פלריאון משתמש בלהביור ופוגע במייטנה, אבל האש רפאים הוא מפספס. מייטנה מגיב בפעימת אופל ופוגע בפלריאון. נידוקווין מהצד שני פוגעת ישירות באבסול באגרוף ממוקד. אבסול מגיב ברוח חדה בנידוקייון ופוגע חזק בה. נידוקווין משתמשת בבעיטה כפולה, אבל אבול מתחמק ומשתמש בכדור צל ופוגע בה. מייטנה ואבסול שולחים כדורי צל.
אתה מחזיק בספיל וממשיך ללכת. אתה מגיע להיתפצלות ימינה ושמאלה. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 1 2009, 12:21 AM
אתה מחזיק בספיל וממשיך ללכת. אתה מגיע להיתפצלות ימינה ושמאלה. מה תעשה? [/b][/quote]
שמת לב שתמיד אני מגיע להתפצלויות ?
---------
אני שואל את ספיל לאן כאדי לי ללכת לאן שהוא אומר אני הולך .
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 1 2009, 12:21 AM
[b] [color=#FF1493]דיוויס-[b][/color][/b]
אין תורות במשחק X:
פלריאון משתמש בלהביור ופוגע במייטנה, אבל האש רפאים הוא מפספס. מייטנה מגיב בפעימת אופל ופוגע בפלריאון. נידוקווין מהצד שני פוגעת ישירות באבסול באגרוף ממוקד. אבסול מגיב ברוח חדה בנידוקייון ופוגע חזק בה. נידוקווין משתמשת בבעיטה כפולה, אבל אבול מתחמק ומשתמש בכדור צל ופוגע בה. מייטנה ואבסול שולחים כדורי צל.
[/b][/quote]
אז מה, זה לא אומר שזה נותן לו להתחמק ><
"נידוקווין, תשתמשי בחפירה בשביל להתחמק! פלאריון, קפוץ אל הבור שנידוקווין חפרה בשביל להתחמק גם! אחרי זה תצאו מאחוריהם ותשתמשו באגרוף ממוקד ולהביור על אבסול!"
-
ספיל מסמן לך שמאלה, אך יש לך תחושה חזקה לפנות ימינה. מה תעשה?
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
תוכיח :P
נידוקווין חופרת בור גדול ונכנסת לתוכו. פלריאון נכנס אחריה. נידוקווין יוצאת ופוגעת באגרוף ממוקד על אבסול, אבל אין שום סימן לפלריאון.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 1 2009, 12:38 AM
ספיל מסמן לך שמאלה, אך יש לך תחושה חזקה לפנות ימינה. מה תעשה? [/b][/quote]
"ראיתי כבר לאן התחושות שלי מובילות אותי "אני חושב .
ומתחיל ללכת שמאלה .
-
אתה פונה שמאלה ושם עומדים שלושה אורסרינגים([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa217.png[/img]) עצבנים ששולחים לכיוונך קרן על!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 1 2009, 12:45 AM
אתה פונה שמאלה ושם עומדים שלושה אורסרינגים([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa217.png[/img]) עצבנים ששולחים לכיוונך קרן על! [/b][/quote]
"מה אני עשיתי "אני חושב .
"כנראה שהתחושות שלי יותר טובות משל ספיל"אני חושב ומתחיל לרוץ משם .
שאני מגיע לפיצול אני פונה ימינה .
-
אתה מתחיל ללכת והאורסרינגים מתחילים לרוץ אחריך!
אחד מהם שולח להביור, אחד קרן קרח והשלישי שולח קרן סולרית!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 1 2009, 12:48 AM
אתה מתחיל ללכת והאורסרינגים מתחילים לרוץ אחריך!
אחד מהם שולח להביור, אחד קרן קרח והשלישי שולח קרן סולרית! [/b][/quote]
"לעזאזל "אני אומר אני מוציא אוכל וזורק להם בשביל שיעזבו אותי .
-
האורסרינגים מתעלמים וממשיכים לרדוף אחריך. אם לא תעשה משהו הם יחסלו אותך.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 1 2009, 12:51 AM
האורסרינגים מתעלמים וממשיכים לרדוף אחריך. אם לא תעשה משהו הם יחסלו אותך. [/b][/quote]
ספיל תשתמש באקדח מים ואז ברוח קרה על הריצפה בשביל לגרום להם להחליק .
-
אורסרינג משתמש בלהביור ושורף את הרח. הם ממשיכים לרוץ אחריך ושני האורסרינגים האחרים שולחים ביחד קרן קרח!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 1 2009, 12:53 AM
אורסרינג משתמש בלהביור ושורף את הרח. הם ממשיכים לרוץ אחריך ושני האורסרינגים האחרים שולחים ביחד קרן קרח! [/b][/quote]
"ספיל תשתמש אליהם באקדח מים ואז ברוח קרה בשביל להקפיא אותם !"אני צועק מרוב פחד .
-
התוכנית מצליחה קצת. ואורסרינג אחד נקפא ונופל. שני האורסרינגים האחרים ממשיכים לרוץ אחריך. לפתע שלושה אורות אדומים פוגעים בהם והם חוזזרים לפוקדורים. אתה רואה מאחד השיחים איש זקן שיוצא משם. "עברת את המבחן שלי!" הוא אומר ונותן לך פוקדור ואז נעלם בשיחים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 31 2009, 10:04 PM
[b] [b][color=#FF1493]אליס-[/color][/b]
היפדון המותשת מתקרבת לקקונה עם ניב אש. אבל קקונה מישתמש בעוקץ רעל ומרעיל אותה. היפודון שעוד מותשת מהקרב הקודם מתעלפת על הריצפה. [/b][/quote]
"היית מעולה, היפודון. חזרי!" אני קוראת וזורקת עליה את הפוכדור שלה, "עכשיו צא, הופיפ!" אני אומרת ומכוונת את הפוכדור של הופיפ על הקרקע. "השתמש בבלבול על קקונה!"
-
[color=red]אליס-[b][/color][/b]
הופיפ יצוא ומשתמש בבילבול על קקונה. קקונה ניפג ושולח עוקץ רעל שפוגע בהופיפ. קקונה שולח שוב עוקץ רעל.