-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו יוצא ומתקיף במכת כנף חזקה שפוגעת קשה ברטטה.רטטה מחזיר לספירו בשריטות שפוגעות בו קשה.ספירו מותש מכל הקרבות שהשתף בהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
קצין האש אומר בנימיות" תירגע אניי ספר לך הכול אך תגיד לי הפליפר שנלחם נגד מגמרוטאר שלי היה שלך.או של מישהו אחר.מיל בדר גמור אתה תראה אותה בקרוב[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;691343][B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו יוצא ומתקיף במכת כנף חזקה שפוגעת קשה ברטטה.רטטה מחזיר לספירו בשריטות שפוגעות בו קשה.ספירו מותש מכל הקרבות שהשתף בהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
קצין האש אומר בנימיות" תירגע אניי ספר לך הכול אך תגיד לי הפליפר שנלחם נגד מגמרוטאר שלי היה שלך.או של מישהו אחר.מיל בדר גמור אתה תראה אותה בקרוב[/COLOR][/B][/QUOTE]
לא הוא לא שלי
-
[quote=Eustass Kid;691343][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו יוצא ומתקיף במכת כנף חזקה שפוגעת קשה ברטטה.רטטה מחזיר לספירו בשריטות שפוגעות בו קשה.ספירו מותש מכל הקרבות שהשתף בהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קצין האש אומר בנימיות" תירגע אניי ספר לך הכול אך תגיד לי הפליפר שנלחם נגד מגמרוטאר שלי היה שלך.או של מישהו אחר.מיל בדר גמור אתה תראה אותה בקרוב[/COLOR][/B][/quote]
"ספירו השתמש במתקפת ניקור ואז במכת כנף" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Eustass Kid;691172][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שואל את מיל היא לא עונה לך לפתע אתהמרגיש אגרוף בגב ומתעלף. אתה מתעורר במקום מוזר ולא רואה כבר את מיל או מהשהיה בהר מגמה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מטפס ע ההר ואתה רואה עדר של פוקימוני מים שרץ אליך ממש מהר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בטאידוה והוא מובס המאמן מחזיר אותו ואומר לך" כל הכבוד אתהחזק אני חלשבוא נמשיך את הקרב"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חראאאאא!!! בואו נברח!!!"
*איזה פוקימוני מים??? איזה סוג בוויזל או סטריו מה??
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
קצין האש אומר"טוב רוצה לראות את מיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה יכול לעוף עם קללות תיזהר בויזל מים
לוקאס אתה בורח מהפוקימונים ברגע האחרון ורואה אור כחול מהפסגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו משתמש במכת כנף אך הוא לפתע מתעלף באמצע הקרבאתהמבין שאין לו כוח יותר להילחם[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;691408][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קצין האש אומר"טוב רוצה לראות את מיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס אתה יכול לעוף עם קללות תיזהר בויזל מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס אתה בורח מהפוקימונים ברגע האחרון ורואה אור כחול מהפסגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו משתמש במכת כנף אך הוא לפתע מתעלף באמצע הקרבאתהמבין שאין לו כוח יותר להילחם[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסיפרו ולמאמן: "תודה לך ספירו, ניצחת אותי, כל הכבוד לך".
-
[QUOTE=Eustass Kid;691408][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו משתמש במכת כנף אך הוא לפתע מתעלף באמצע הקרבאתהמבין שאין לו כוח יותר להילחם[/COLOR][/B][/QUOTE]
כן אני רוצה לראות אותה
-
[QUOTE=Eustass Kid;691408][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו משתמש במכת כנף אך הוא לפתע מתעלף באמצע הקרבאתהמבין שאין לו כוח יותר להילחם[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני הולך לשם"
*סליחה.... אבל מה? להקת בוויזל?
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
המאמן הולך לאן תלך עכשיו ממשיך בדרך או למרכז הפוקימונים הקרוב אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס אומר לך בניחשות"אין בעיה אנייביל אותך אליה אך עם תוציא אחד פוקימוניך ותגיד להם לתקוף אותי אז לא תראה יותר את מיל הבנת בחור מעצבן משיג גבול"אומר בכעס [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מגיע לפסגה ואתה מרגיש משב רענן ואתה רואה אגם גדול מאוד בפסגה ובו ישהרבה פוקימוני מים כמו:בויזזך טוטודיל לוטד סקרויטל שנהנים להם באגם[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;691719][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]המאמן הולך לאן תלך עכשיו ממשיך בדרך או למרכז הפוקימונים הקרוב אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טריס אומר לך בניחשות"אין בעיה אנייביל אותך אליה אך עם תוציא אחד פוקימוניך ותגיד להם לתקוף אותי אז לא תראה יותר את מיל הבנת בחור מעצבן משיג גבול"אומר בכעס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מגיע לפסגה ואתה מרגיש משב רענן ואתה רואה אגם גדול מאוד בפסגה ובו ישהרבה פוקימוני מים כמו:בויזזך טוטודיל לוטד סקרויטל שנהנים להם באגם[/COLOR][/B][/quote]
"אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לטפל ב2 הפוקימנים" אמרתי לעצמי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;691719][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס אומר לך בניחשות"אין בעיה אנייביל אותך אליה אך עם תוציא אחד פוקימוניך ותגיד להם לתקוף אותי אז לא תראה יותר את מיל הבנת בחור מעצבן משיג גבול"אומר בכעס [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מגיע לפסגה ואתה מרגיש משב רענן ואתה רואה אגם גדול מאוד בפסגה ובו ישהרבה פוקימוני מים כמו:בויזזך טוטודיל לוטד סקרויטל שנהנים להם באגם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר
-
[QUOTE=Eustass Kid;691719][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מגיע לפסגה ואתה מרגיש משב רענן ואתה רואה אגם גדול מאוד בפסגה ובו ישהרבה פוקימוני מים כמו:בויזזך טוטודיל לוטד סקרויטל שנהנים להם באגם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני קורא לסקווירטל ומוציא את קראקונה שילך לשחק באגם "סקווירטל!!!... רוצה לערוך קרב איתי ואם אני אנצח להצטרף?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה קורא לסקרויטל הוא שומע את הצעה אך הוא לא מסכים להילחם נגדך.אתה מוציא את קאקונה והוא שוחה לו בכיף באגם המים עם כל שאר פוקימוני המים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס שמח שהבנת אותו ואומר בכעס"בוא תעקוב אחרי בעוד כמה דקות תראה אותה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
אתה מחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ולאחר כמה דקות מוצא אותו.אתהנכנס אליו האחות ג'וי אומרת בשמחחה"מה אתה רוצה ילד"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;691730][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה קורא לסקרויטל הוא שומע את הצעה אך הוא לא מסכים להילחם נגדך.אתה מוציא את קאקונה והוא שוחה לו בכיף באגם המים עם כל שאר פוקימוני המים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טריס שמח שהבנת אותו ואומר בכעס"בוא תעקוב אחרי בעוד כמה דקות תראה אותה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ולאחר כמה דקות מוצא אותו.אתהנכנס אליו האחות ג'וי אומרת בשמחחה"מה אתה רוצה ילד"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לה: "את יכולה לרפא את הפוקימונים שלי בבקשה?".
-
[QUOTE=Eustass Kid;691730][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה קורא לסקרויטל הוא שומע את הצעה אך הוא לא מסכים להילחם נגדך.אתה מוציא את קאקונה והוא שוחה לו בכיף באגם המים עם כל שאר פוקימוני המים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס שמח שהבנת אותו ואומר בכעס"בוא תעקוב אחרי בעוד כמה דקות תראה אותה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
אתה מחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ולאחר כמה דקות מוצא אותו.אתהנכנס אליו האחות ג'וי אומרת בשמחחה"מה אתה רוצה ילד"[/COLOR][/B][/QUOTE]
' טוב נו' אני חושב לעצמי "קראקונה! אולי גם אני אכנס איתכם למים?" אני שואל את קראקונה שלי..
-
[QUOTE=Eustass Kid;691730][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
אתה מחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ולאחר כמה דקות מוצא אותו.אתהנכנס אליו האחות ג'וי אומרת בשמחחה"מה אתה רוצה ילד"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני עוקב אחריו
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת בשמחה"בשמחה אני רפא" היא מרפא לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עוקב אחרי טריס ולאחר כמהדקות אתם נכנכסים לדת כולשאי ואתה רואה את מיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה חושב על להיכנבס למים אך קרן בצבע כחול פוגעת באגם וכול פוקימוני המים מנסים להרוג אותך כולל קאקונה שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;691765][B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת בשמחה"בשמחה אני רפא" היא מרפא לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עוקב אחרי טריס ולאחר כמהדקות אתם נכנכסים לדת כולשאי ואתה רואה את מיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה חושב על להיכנבס למים אך קרן בצבע כחול פוגעת באגם וכול פוקימוני המים מנסים להרוג אותך כולל קאקונה שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה יופי קראקונה תחזור!" אני אומר ורץ לכיוון הקרן הכחולה "סטרלי צא תעיף אותם למים עם רוח חזקה"
-
[quote=Eustass Kid;691765][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האחות ג'וי אומרת בשמחה"בשמחה אני רפא" היא מרפא לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה עוקב אחרי טריס ולאחר כמהדקות אתם נכנכסים לדת כולשאי ואתה רואה את מיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה חושב על להיכנבס למים אך קרן בצבע כחול פוגעת באגם וכול פוקימוני המים מנסים להרוג אותך כולל קאקונה שלך[/COLOR][/B][/quote]
"תודה לך" אני אומר לאחות ג'וי ויוצא להמשך דרך 1.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה יוצר מן המרכז ומשיך בדרך 1 אתה רואה קבוצה של מריפ עוברת בדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה חוזר סטארלי יוצא אך הרוח חקזה שלו לא מספיקה בשביל להעיף את הקרן הכחולה. פוקימוני המים רודפם אחריך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;691794][B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה יוצר מן המרכז ומשיך בדרך 1 אתה רואה קבוצה של מריפ עוברת בדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה חוזר סטארלי יוצא אך הרוח חקזה שלו לא מספיקה בשביל להעיף את הקרן הכחולה. פוקימוני המים רודפם אחריך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סטרלי תנסה להעיף את הפוקימונים עם הרוח הכי חזקה שתיצור!" אני אומר וממשיך לרוץ אל הקרן
-
[quote=Eustass Kid;691794][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יוצר מן המרכז ומשיך בדרך 1 אתה רואה קבוצה של מריפ עוברת בדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה חוזר סטארלי יוצא אך הרוח חקזה שלו לא מספיקה בשביל להעיף את הקרן הכחולה. פוקימוני המים רודפם אחריך[/COLOR][/B][/quote]
אני בודק בפוקידע מה זה הפוקימון הזה ואז אני אומר: "צא טרטויג!".
-
[QUOTE=Eustass Kid;691765][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה חושב על להיכנבס למים אך קרן בצבע כחול פוגעת באגם וכול פוקימוני המים מנסים להרוג אותך כולל קאקונה שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחבק את מיל ולוחש לה באוזן עם הפוקימונים שלה אצלה
-
[quote=Eustass Kid;690853][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מנסה דחיפה אך הוא לא מגיע אל איפום.איפום נמצא על צמרת העץ וזה גבוה בשביל פיפלאפ.איפום מחליט להשתמש בזריזות הכי חזקה שלו על פיפלאפ[/COLOR][/B]
אני אומר לפיפלאפ להיתחמק ואז בועות
-
[QUOTE=Eustass Kid;690754][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
איוי וארון נחושים להביס את בידריל.ארון עולה על איוי ואיוי מניף את ארון בכל הכח שנשאר לו.ארון מהר משתמש בראשיה הכי חזקה שלו כאשר הוא באוויר.בידרילשם לב לזה ותוקף בעוקץ רעל אך זה לא משפיע על ארון.בידריל נפגע מהראשיה ונופל על האדמה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תורך איווי" אומרת לו .
"מתקפה מהירה !חסל אותו !"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פיפלאפ משתמש מתחמק ומשתמש בקרן בהועות חזקה שמביס את איפום [/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
איוי שומע אותך ומשתמש בהתקפה מהירה.בידריל רואה זאת ומחמק מאיוי וחוזר לעוףבאויר ומשתמש בעוקץ רעל ע איוי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס קולט שאתה מנסה לעשות משהו חריג אז הוא מוציא סקמורי ואמרא בכעס לסקרמורי" רוח חזקה על הילד תלמד אותו לקח" לפתע אתה נמותקף על ידי רוח חזקה. טריס אומר לך בכעס" אתה הולחך למות עכשיו ואז הילדה הזאת גם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה בודק בפוקיגע והפוקידע אומר"מריפ פוקימון כשה החשמל הם אוהבים לחיות בעדרים"אתה מוציא את טרטויג לפתע אחד מהמריפ מבחין בך ותוקף ברעם את טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
סטארלי מצליח להעיף הרבה פוקימוני מים ולך ישדרך מופנה מפוקימוני מים אל הקרן הכחולה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;692089][B][COLOR="Blue"]
איוי שומע אותך ומשתמש בהתקפה מהירה.בידריל רואה זאת ומחמק מאיוי וחוזר לעוףבאויר ומשתמש בעוקץ רעל ע איוי שלך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
ארון תגן על איוי ותשתמש ציפורן ברזל.
-
[QUOTE=Eustass Kid;692089][B][COLOR="Blue"]תומר
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס קולט שאתה מנסה לעשות משהו חריג אז הוא מוציא סקמורי ואמרא בכעס לסקרמורי" רוח חזקה על הילד תלמד אותו לקח" לפתע אתה נמותקף על ידי רוח חזקה. טריס אומר לך בכעס" אתה הולחך למות עכשיו ואז הילדה הזאת גם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה בודק בפוקיגע והפוקידע אומר"מריפ פוקימון כשה החשמל הם אוהבים לחיות בעדרים"אתה מוציא את טרטויג לפתע אחד מהמריפ מבחין בך ותוקף ברעם את טרטויג[/COLOR][/B]
סטארלי מצליח להעיף הרבה פוקימוני מים ולך ישדרך מופנה מפוקימוני מים אל הקרן הכחולה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי מהר סטרלי תן לי מהירות עם מכת רוח חזקה! ותחזור!"
-
[quote=Eustass Kid;692089][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ משתמש מתחמק ומשתמש בקרן בהועות חזקה שמביס את איפום [/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]איוי שומע אותך ומשתמש בהתקפה מהירה.בידריל רואה זאת ומחמק מאיוי וחוזר לעוףבאויר ומשתמש בעוקץ רעל ע איוי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טריס קולט שאתה מנסה לעשות משהו חריג אז הוא מוציא סקמורי ואמרא בכעס לסקרמורי" רוח חזקה על הילד תלמד אותו לקח" לפתע אתה נמותקף על ידי רוח חזקה. טריס אומר לך בכעס" אתה הולחך למות עכשיו ואז הילדה הזאת גם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה בודק בפוקיגע והפוקידע אומר"מריפ פוקימון כשה החשמל הם אוהבים לחיות בעדרים"אתה מוציא את טרטויג לפתע אחד מהמריפ מבחין בך ותוקף ברעם את טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סטארלי מצליח להעיף הרבה פוקימוני מים ולך ישדרך מופנה מפוקימוני מים אל הקרן הכחולה[/COLOR][/B][/quote]
אני שואל את טרטויג ואז אומר לו: "השתמש בשוטי גפן ואז בנשיכה על מריפ".
-
[QUOTE=Eustass Kid;692089][B][COLOR="Blue"]תומר
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
סטארלי מצליח להעיף הרבה פוקימוני מים ולך ישדרך מופנה מפוקימוני מים אל הקרן הכחולה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו עם אתה רוצה קרב אתה תקבל אני מוציא את טרטויג צ'ימצ'אר וספיל ואני אומר לצ'ימצ'אר לחפור בור ולטרטויג לתקוף בגפן מצלפה על סקרמורי וספיל תתקוף את טריס בקרן קרח
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
סקרמורי תוקף אותך בכנך ברזל ולא נותן לך להוציא עף פוקימון.אתה נפצע קשה מהמכה ולא יכול להזיז את יד ימין שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק ומשתמש בשוטי הגפן שלו.כול העדר מריפ בטרח לכול הכיונים וטרטויג לא יודע במי לתקוף בנשיכה הוא מבולבל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי נותן לך מכת רוח חקזה במיוחד שמעיפה אותך לקרן הכחולה.סטארלי חוזר ואתהמתחיל לעוף בשמים עם הקרן הכחולה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
ארון מגן על איוי בכל כוחו ומצלח לספוג את העוקץ רעל.בידריל מנסה נעיצת רעל על איוי אל ארון משתמש בציפורן ברזל שפוגעת בו קשה [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;692157][B][COLOR="Red"]יגאל
סקרמורי תוקף אותך בכנך ברזל ולא נותן לך להוציא עף פוקימון.אתה נפצע קשה מהמכה ולא יכול להזיז את יד ימין שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק ומשתמש בשוטי הגפן שלו.כול העדר מריפ בטרח לכול הכיונים וטרטויג לא יודע במי לתקוף בנשיכה הוא מבולבל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי נותן לך מכת רוח חקזה במיוחד שמעיפה אותך לקרן הכחולה.סטארלי חוזר ואתהמתחיל לעוף בשמים עם הקרן הכחולה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
ארון מגן על איוי בכל כוחו ומצלח לספוג את העוקץ רעל.בידריל מנסה נעיצת רעל על איוי אל ארון משתמש בציפורן ברזל שפוגעת בו קשה [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל להוציא פוקימון ולהקפיא את סקרמורי
-
[QUOTE=Eustass Kid;692157][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Blue"]מרי
ארון מגן על איוי בכל כוחו ומצלח לספוג את העוקץ רעל.בידריל מנסה נעיצת רעל על איוי אל ארון משתמש בציפורן ברזל שפוגעת בו קשה [/COLOR][/B][/QUOTE]
"ווייייי אני עף אני עף!!! ביי פוקימוני מים" אני אומר ומוציא להם לשון "נה נה נה נה נההההההה"
-
[QUOTE=Eustass Kid;692157][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
"עוד ציפורן ברזל !
גוו ארון !!""
-
[quote=Eustass Kid;692157][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סקרמורי תוקף אותך בכנך ברזל ולא נותן לך להוציא עף פוקימון.אתה נפצע קשה מהמכה ולא יכול להזיז את יד ימין שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מתחמק ומשתמש בשוטי הגפן שלו.כול העדר מריפ בטרח לכול הכיונים וטרטויג לא יודע במי לתקוף בנשיכה הוא מבולבל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי נותן לך מכת רוח חקזה במיוחד שמעיפה אותך לקרן הכחולה.סטארלי חוזר ואתהמתחיל לעוף בשמים עם הקרן הכחולה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ארון מגן על איוי בכל כוחו ומצלח לספוג את העוקץ רעל.בידריל מנסה נעיצת רעל על איוי אל ארון משתמש בציפורן ברזל שפוגעת בו קשה [/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "תודה טרטויג חזור לפוכדור" ומניח למריפים וממשיך הלאה.
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל לא יכולה להוציא אך פוקימון מכיון שהיא קשורה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג שמח וחוזר לפוכדור שלו.אתתה ממשיך בדרך ולפתע אתה מותקף בברק שכמעט פוגע בך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
ארון משתמש בציפורן ברזל.בידריל עוד לא התאושש מהציפורן הברזל הקודמת ולכן נפגע גם מזאת. בידריל נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]לוקאס
אתה מעצבן את פוקימוני המים והם תוקפים אותך באקדח מם אך הם מפסיפסים אותך אתה ממשיך לרחף באוויר בקרן הכחולה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;692173][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג שמח וחוזר לפוכדור שלו.אתתה ממשיך בדרך ולפתע אתה מותקף בברק שכמעט פוגע בך[/COLOR][/B]
ארון משתמש בציפורן ברזל.בידריל עוד לא התאושש מהציפורן הברזל הקודמת ולכן נפגע גם מזאת. בידריל נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]לוקאס
אתה מעצבן את פוקימוני המים והם תוקפים אותך באקדח מם אך הם מפסיפסים אותך אתה ממשיך לרחף באוויר בקרן הכחולה[/COLOR][/B][/QUOTE]
'כמה שאני אוהב לעצבן' אני חושב במוחי וממשיך להנות מהריחוף
-
[QUOTE=Eustass Kid;692173][B][COLOR="Red"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד ארון ואייוי !"
"זה היה חתיכת בידריל מניאק XD"
"קדימה הולכים.!"
-
[quote=Eustass Kid;692173][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל לא יכולה להוציא אך פוקימון מכיון שהיא קשורה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג שמח וחוזר לפוכדור שלו.אתתה ממשיך בדרך ולפתע אתה מותקף בברק שכמעט פוגע בך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]ארון משתמש בציפורן ברזל.בידריל עוד לא התאושש מהציפורן הברזל הקודמת ולכן נפגע גם מזאת. בידריל נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]אתה מעצבן את פוקימוני המים והם תוקפים אותך באקדח מם אך הם מפסיפסים אותך אתה ממשיך לרחף באוויר בקרן הכחולה[/COLOR][/B][/quote]
"מה קרה כאן עכשיו?" אני שאלתי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;692173][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Cyan"]לוקאס
אתה מעצבן את פוקימוני המים והם תוקפים אותך באקדח מם אך הם מפסיפסים אותך אתה ממשיך לרחף באוויר בקרן הכחולה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מסתובב עם הגב לסקרמורי ומנסה להוציא את צ'ימצ'אר