-
[quote=שלושה מחוזות;1034154][B][COLOR=darkorange]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.3הוא שולח כמות אש גדולה שזה גחלת לעבר מאנקי.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב למאנקי הוא משתמש עליו בדחיפה הכי חזקה שלו.גם מזה מאנקי לא מצליח להתחמק.מאנקי מתעלף על האדמה.אתה ניגש לפוכדור של פיצ'ו לוקח אותו ושם אותו אצלך בתיק.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "יפה מאוד, לקחתי את הפוקימון שאני צריך, תודה רבה טאפיג", אני מכניס את טאפיג ויוצא לדרך להמשך המסע שלי.
-
[quote]ברוס
אתה מורה לסייטר להשתמש באותו מהלך שהוא השתמש במקודם על מרובה.הוא עף לאוויר ועף לגובה רב.כך סייטר מצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכןן סייטר עף מעל מנרובה ומתחיל להסתחרר מעליו ולבלבל אותו.הוא מצליח לבלבל את מרובה בהצלחה.סייטר תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת הוא עף לעבר מרובה ופוגע בו קשה בכנף מתכת.מרובה איכשהו משותק לכמה דקות.[/quote]
"יופי סייטר!" אומר לסייטר "עכשיו תשתמש בהתקפה מהירה ותחדוף אותו אל מחוץ לזירה!" אומר לסייטר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034154][B][COLOR="Red"][B][COLOR="Red"]תומר
וויבל קופץ לובה ומשתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות וכך הוא מצליח להתחמק מציפור האמיצה של וורגו.ורגו לא מוותר ותוקף שוב בציפור אמיצה את ויבל.ויבל תוקף בהתקפה מהירה וברסיסי קרח את וורגו.שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר מסך עשן.לאחר שמסך העשן נעלם אתה רואה שויבל מעולף וורגו עוד עף.אני מכריזזה"תומר הפסדת.אני מצטערת שהפסדת אך אתה מאמן חזק.אימנת תפוקימונים שלך בחוזקה.אני מציעה לך עוד קצת להתאמן ואז תוכל להביס את הוורגו שלי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את ויבל לפוקדור שלו ואז ארה באני במהירות ואז אגנוב את כול הפוקימונים שלה.
אחרי כול הדברים האלה אברח מאומת האוויר ואז אעוף לעיר ג'קס שבמחוז האש.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034154][B][COLOR="Red"]לוק
ברוך שובך
סינדקוויל רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הצל של הונדום.סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על הונדום.הוא מתחיל להתגלגל לעבר הונדום ואש מקיף אותו.הוא מתגלגל במהירות רבה לעבר הונדום של טריס.הונדום לא מצליח להתחמק מן גלגל הלהבה של סינדקוויל.הונדום נפגע קשה ולבסוף מתעלף על הזירה. 1 0 לך.טריס מחזיר את הונדום לפוכדור שלו ואומר לך"יפה אתה חזק.עכשיו צא מגמרוטאר לקרב".טריס מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/467.png[/IMG] מגמרוטאר לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
תאיונט לא משיגים פשוט משחקים.תבין יותר שהיה.לא היית צריך להוציא גם אאת שלגון
-----------------
אתה מוציא את שלגון שיעזור לך לשבור את הדלת האדומה.שלגון יוצא החוצה.הוא משתמש בזעם דרקון על הדלת האדומה.זעם הדרקון של שלגוןן פוגע בדלת האדומה וכמעט שובר אותה.הקול ברמקול אומר "אם לא הבנתם אתם רשאים להיכנס למבחן האחרון אתם לא צריכים לפתוח את שני הדלתות האחרות.מספיק דלת אחת לפתוח.אז עכשיו כנסו ובהצלחה במחן האחרון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.3הוא שולח כמות אש גדולה שזה גחלת לעבר מאנקי.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב למאנקי הוא משתמש עליו בדחיפה הכי חזקה שלו.גם מזה מאנקי לא מצליח להתחמק.מאנקי מתעלף על האדמה.אתה ניגש לפוכדור של פיצ'ו לוקח אותו ושם אותו אצלך בתיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אנשי צוות ניוטק שומעים את הנאום שאתה נוהם להם אך הם לא עושים כלום.אתה ולך למאוחרי הגג שם אאתה מכין טיל ארטיקונו.אתה משגר אותו לאוויר.טיל הארטיקונו מצליח להקפיא חלק מצוות ניוטק.אור אומר לך"עזוב מלהתאמץ הם לא יקשיבו לך בכול דרך אפשרית שתמצא לך.אתה יכול להמשיך את המסע שלך במחוז המים.וסבהצלחה בהסת שאר המכונים שנותרו לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
אתה מתעלם מן פוקימוני החרק שנלחמים זה בזה.אתה מחליט לחפש את מרובה ביער הגדול.מיל אומרת לך"אז אתה מרובה.רק שתדע אני חושבת שהוא נדיר ביער הזה אבל אולי נמצא אותו".אתם מתחילים ללכת ביער הגדול ששרוף ומחפשים אחר מרובה.אתם הולכים והולכים עד שאתם רואים משהו זז ביער.אתה מסתכל מה זה ואתה רואה שזה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/636.png[/IMG] מרובה קטן מטייל ביער הגדול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מורה לסייטר להשתמש באותו מהלך שהוא השתמש במקודם על מרובה.הוא עף לאוויר ועף לגובה רב.כך סייטר מצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכןן סייטר עף מעל מנרובה ומתחיל להסתחרר מעליו ולבלבל אותו.הוא מצליח לבלבל את מרובה בהצלחה.סייטר תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת הוא עף לעבר מרובה ופוגע בו קשה בכנף מתכת.מרובה איכשהו משותק לכמה דקות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
וויבל קופץ לובה ומשתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות וכך הוא מצליח להתחמק מציפור האמיצה של וורגו.ורגו לא מוותר ותוקף שוב בציפור אמיצה את ויבל.ויבל תוקף בהתקפה מהירה וברסיסי קרח את וורגו.שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר מסך עשן.לאחר שמסך העשן נעלם אתה רואה שויבל מעולף וורגו עוד עף.אני מכריזזה"תומר הפסדת.אני מצטערת שהפסדת אך אתה מאמן חזק.אימנת תפוקימונים שלך בחוזקה.אני מציעה לך עוד קצת להתאמן ואז תוכל להביס את הוורגו שלי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ''ישש'' ומוציא את פרינפלאפ ואומר לו ''תתקוף את מרובה בניקור מקדחה ועכשיו באקדח מים בכל הכוח'' ובזמן הזה אני מוציא פוכדור מהתיק ומתקונן לזרוק עליו
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034154][B][COLOR="Red"]לוק
ברוך שובך
סינדקוויל רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הצל של הונדום.סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על הונדום.הוא מתחיל להתגלגל לעבר הונדום ואש מקיף אותו.הוא מתגלגל במהירות רבה לעבר הונדום של טריס.הונדום לא מצליח להתחמק מן גלגל הלהבה של סינדקוויל.הונדום נפגע קשה ולבסוף מתעלף על הזירה. 1 0 לך.טריס מחזיר את הונדום לפוכדור שלו ואומר לך"יפה אתה חזק.עכשיו צא מגמרוטאר לקרב".טריס מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/467.png[/IMG] מגמרוטאר לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
תאיונט לא משיגים פשוט משחקים.תבין יותר שהיה.לא היית צריך להוציא גם אאת שלגון
-----------------
אתה מוציא את שלגון שיעזור לך לשבור את הדלת האדומה.שלגון יוצא החוצה.הוא משתמש בזעם דרקון על הדלת האדומה.זעם הדרקון של שלגוןן פוגע בדלת האדומה וכמעט שובר אותה.הקול ברמקול אומר "אם לא הבנתם אתם רשאים להיכנס למבחן האחרון אתם לא צריכים לפתוח את שני הדלתות האחרות.מספיק דלת אחת לפתוח.אז עכשיו כנסו ובהצלחה במחן האחרון"[/COLOR][/B]
טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.3הוא שולח כמות אש גדולה שזה גחלת לעבר מאנקי.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב למאנקי הוא משתמש עליו בדחיפה הכי חזקה שלו.גם מזה מאנקי לא מצליח להתחמק.מאנקי מתעלף על האדמה.אתה ניגש לפוכדור של פיצ'ו לוקח אותו ושם אותו אצלך בתיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אנשי צוות ניוטק שומעים את הנאום שאתה נוהם להם אך הם לא עושים כלום.אתה ולך למאוחרי הגג שם אאתה מכין טיל ארטיקונו.אתה משגר אותו לאוויר.טיל הארטיקונו מצליח להקפיא חלק מצוות ניוטק.אור אומר לך"עזוב מלהתאמץ הם לא יקשיבו לך בכול דרך אפשרית שתמצא לך.אתה יכול להמשיך את המסע שלך במחוז המים.וסבהצלחה בהסת שאר המכונים שנותרו לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
אתה מתעלם מן פוקימוני החרק שנלחמים זה בזה.אתה מחליט לחפש את מרובה ביער הגדול.מיל אומרת לך"אז אתה מרובה.רק שתדע אני חושבת שהוא נדיר ביער הזה אבל אולי נמצא אותו".אתם מתחילים ללכת ביער הגדול ששרוף ומחפשים אחר מרובה.אתם הולכים והולכים עד שאתם רואים משהו זז ביער.אתה מסתכל מה זה ואתה רואה שזה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/636.png[/IMG] מרובה קטן מטייל ביער הגדול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מורה לסייטר להשתמש באותו מהלך שהוא השתמש במקודם על מרובה.הוא עף לאוויר ועף לגובה רב.כך סייטר מצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכןן סייטר עף מעל מנרובה ומתחיל להסתחרר מעליו ולבלבל אותו.הוא מצליח לבלבל את מרובה בהצלחה.סייטר תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת הוא עף לעבר מרובה ופוגע בו קשה בכנף מתכת.מרובה איכשהו משותק לכמה דקות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
"סינדקוויל מסך עשן!" אומר ואחשוב על המהלך הבא
"תישאר בתנועה כל הזמן!"
-
[quote=שלושה מחוזות;1030816][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גראודון אומר לך בטלטפיה"אם אתה מתכוון לאגדיים שנמצאים אצל צוות ניוטק.אז נמצאים אצל צוות ניוטק בשליטה מולטרס וגנטס.שני אגדיים חזקים מאוד.נבחרים אחרים ניו להציל את שני האגדיים אך לא הצליחו בזה.ואם אתה מתכוון לאגדי שצריך עזרה עכשיו אז אקטיקונו שנמצא בהר אקוס במחוז המים נמצא כרגע בצרה.אך נבחר שנמצא שם מנסה לעזור לו"[/COLOR][/B]
[/quote]
'אתה חושב שהוא צריך עזרה?' אענה לו
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034010][B][COLOR="Green"]בר
תגלה בעמוד ב150
אתה מורה לטראפינץ' לקפוץ לעבר אומנגה ולגמור אותו בנשיכה אכזרית.טראפינץ' קופץ לעבר סופת החולח.הוא מצליח להיכנס לעבר סופת החול.בשהוא בסופת החול הוא רץ במהירות לעבר אומנגה בנשיכה אכזרית מאוד.אומנגה לא מצליח להתחמק מן הנשיכה של טראפינץ' ומפסיד בקרב.סופת החול נעלמת מן המקום.טראפינץ' ניצח את אומנגה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד לך חבר, קדימה בוא נחפש עוד קרב אתה ממש חזק" אגיד לו אחזיר אותו לפוכדור שלו והלך לחפש עוד פוקימונים כדי להיתאמן איתם
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
תערוך תגובה לא צריך להתאבד אם אתה רוצה לפרוש מהמשחק אז תגיד שאתה רוצה לפרוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' שמח שהוא ניצח וד פוקימון בעוד קרב.אתה שמח מטראפינץ' החזק שלך.אתה מחליט לתת לו עוד קרב נגד פוקימון אחר.אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו ומתחיל להמשיך ללכת בדרך 2 ולחפש פוקימונים לאימון טראפינץ'.לפתע מולך נפער חור שחור ענק ששאוב אותך לתוכו.אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא דרך 2.עוד חור שחור מופיע ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/487.png[/IMG] גיראטינה האגדי.(זה לא חלק מהאיוונט).[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
גראודון אומר לך"ארטיקונו בהחלט צריך עזרה.הנבחר שניסה להציל אותו נכשל בזה וכת צוות ניוטק מחזיק גם בארטיקונו.אני לא מציע לך לעזור לו רק אם תהיה בבסיס של צוות ניוטק ותראה שם את ארטיקונו.אז תעזור לארטיקונו.אני ממליץ לך לעזור לפוקימונים האגדיים שחיים במחוז העשב כך היה לך יותר קל לעזור לאגדיים.יש אגדי שאולי בקרוב אצטרך עזרה והוא נמצא אחירי דרך 4.אבל זה רחוק מאיתנו.יקח לך הרבה זמן להגיע לשם."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סינדקוויל משתמש במסך עשן.הוא פותח את הפה שלו ומתוכו מוציא עשן כבד שאי אפשר לראות בו כלום.מסך העשן של סינדקוויל מחסה את כול זירת הקרב וזה לא נותן למגמרוטאר או סינדקוויל לראות מה עושה היריב.טריס אומר לך"המהלך הזה לא יעזור לך להציל את סינדקוויל מפגיעה ישירה.זה רק יתן לנו יתרון.מגמרוטאר קפוץ וצא מהמסך העשן ואז תשתמש בלהביור על הרפיח".מגמרוטאר קופץ מן מסך העשן ואז יורה להביור לעבר מסך העשן.סינדקוויל עדין נמצא במסך העשן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה שמח שפגשת את הפוקימון שיצא לך.אתה מוציא מהר את פרינפלאפ שילחם נגד מרובה.פרינפלאפ יוצא החוצה לקרב.הוא תוקף, בניקור מקדחה את מרובה.המקור שלו גדל לעד כמה מטרים ואז הוא תוקף את מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף באקדח מים את מרובה.מרובה זז במהירות ומתחמק מהאקדח מים.אתה מוציא פוכדור ומתכנן לזרוק אותו על מרובה.מרובה רץ לעבר פרינפלאפ בנשיכת חרק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את ויבל לפוכדור שלו.אתה יורה במהירות יריה לעבר אני.לפני שאני מבינה מה שקורה פה היה שוכת על הריצפה פצועה.אתה ניגש אליה ולוקח לה את 4 הפוכדורים שלה.אתה יוצא מהמכון ואז מחוץ למכון אתה פוגש את ואלאס.ואלאס עוצרק אותך מהלמשיך.הוא אומר לך"לפני שאתן לך לברוח עם הפוכדורים של מנהיגת מכון האויר של מדינת האווייר.עליך להחזיר לי תפוכדור של כרטוס.אם לא תיתן לי תפוכדור שלי סופך יגיע"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מנצל את זה שמרובה משותק לכמה דקו ת איכשהו.הוא משתמש בהתקפה מהירה על מרובה.סייטר מתחיל לרוץ במהירות רבה לעבר מרובה שמשותק בשניות האלו.מכיוון שמרובה משותק הוא לא מתחמק מהתקפה המהירה של סייטר.המתקפה המהירה של סייטר פוגעת במרובה ומצליחה להעיף אותו אל מחוץ לזירה.המאמן בהלם ויוד מן הזירה בפנים עצובות.הוא מחזר את מרובה לפוכדור שלו.השופט אומר "המנצח הוא ברוס וסייטר שלו".הקהל מריע לך[/COLOR][/B]
אתה שמח שהשגת את הפוקימון שרצית.אתה מודה לטאפיג שלך על העזרה הרבה שהוא נתן לך בקרב.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וממשיך ללכת בדרך 1.ללאחר כמה דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ואתה מרגיש קור רציני.מולך אתה רואה מערת קרח ענקית.מולך שלט שכתוב עליו"מערת הקרח אלסק.זהוי מערת קרח שניצן בה למצא פוקימוני קרח רבים.לאחר שתעברו את מערת הקרח אלסק תגיעו לעיר סנוי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
טוני אומר לך"כן אני בא אחריך".אתה,טוני ושלגון נכנסים דרך הדלת הירוקה.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב.הקול אומר לך"אחד מכן צריך להביס את טריס בקרב פוקימונים.תחליטו אתם מי זה אך אם תפסידו זה היה אשמת המפסיד שתמותו.אם הוא מנצח אז תוכלו לצאת מהבסיס הזה.".מולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] איש עם גיטרה שאומר לכם"שמי טריס אז מי מכם נלחם נגדי.הקרב היה 3על 3אם אין לכם 3פוקימונים אז זה היה קרב 2על 2"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034311][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את ויבל לפוכדור שלו.אתה יורה במהירות יריה לעבר אני.לפני שאני מבינה מה שקורה פה היה שוכת על הריצפה פצועה.אתה ניגש אליה ולוקח לה את 4 הפוכדורים שלה.אתה יוצא מהמכון ואז מחוץ למכון אתה פוגש את ואלאס.ואלאס עוצרק אותך מהלמשיך.הוא אומר לך"לפני שאתן לך לברוח עם הפוכדורים של מנהיגת מכון האויר של מדינת האווייר.עליך להחזיר לי תפוכדור של כרטוס.אם לא תיתן לי תפוכדור שלי סופך יגיע"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
תעדכן לי את הפוקימונים שגנבתי...
---------------
"טוב ואלאס"אומר לו ואגיש לו את הפוקדור של כרטוס ואם זה במרכז הפוקימונים אז אלך עם ואלאס למרכז הפוקימונים כדי להביא לו את כרטוס.
-
[quote=שלושה מחוזות;1034010]
[B][COLOR=darkred]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה חוזר לצורה אנשושית שלך.הקול אומר לך"קרב צללים זה קרב מסוכן מאוד שיכול לגרו לך למות.פשוט כשהפוקימון נפגע גם המאמצן נפגע.הוא חוטף אותו נזק.וגם היריב שלך יכול להיפגע.אז כדי שתיזהר לא למות.והפוקימון שתמש בו יתחמק מהתקפות הפוקימון של צלי.אז בהצלחה לך במבחן ה1".בזמן שהקול מסביר לך את משנה את צורתך למס' פוקימונים וחוזר לצור האנוית שלך.צלי אומר לך"אתה מוכן?"[/COLOR][/B][/quote]
"כן! אני יוציא אותך לקרב בפעם הריאשונה מחות לאזור מחייתך, צא סניזל!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר,אחכה שיצא ואשאל:"אתה מוכן להתחיל צלי? אבל תזהר,אני לוהט ואתה תהפוך לצלי!
-
[quote]לוק
סינדקוויל משתמש במסך עשן.הוא פותח את הפה שלו ומתוכו מוציא עשן כבד שאי אפשר לראות בו כלום.מסך העשן של סינדקוויל מחסה את כול זירת הקרב וזה לא נותן למגמרוטאר או סינדקוויל לראות מה עושה היריב.טריס אומר לך"המהלך הזה לא יעזור לך להציל את סינדקוויל מפגיעה ישירה.זה רק יתן לנו יתרון.מגמרוטאר קפוץ וצא מהמסך העשן ואז תשתמש בלהביור על הרפיח".מגמרוטאר קופץ מן מסך העשן ואז יורה להביור לעבר מסך העשן.סינדקוויל עדין נמצא במסך העשן.[/quote]
"סינדקוויל גלגל להבה!" אצעק בזעם "תחזור! צא גנגר!"
-
[B][COLOR="Red"]לוק
סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על הלהביור של מגמרוטאר.הוא קופץ מן הערפיח וכך הוא יוצא מהערפיח.הוא מתנגש בלהביור של מגמרוטאר עם גללגל הלהבה שלו.גלגל הלהבה שלו מתחזק מעוצמת הלהביור.זינדקוויל מתגלגל במהירות לעבר מגמרוטאר בגלגל להבה.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מגלגל הלהבה ונפגע קצת.מסך העשן נעלם מהזירה.אתה מחזיר את סינדקוויל ובמקומו מוציא את גנגר החחוצה לקרב.מגמרוטאר תוקף בלהביור את גנגר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה מוציא את סניזל לקרב הצללים.צלי מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/94.png[/IMG] גנגר שלו לקרב ואומר"קרב הצללים התחיל ברגע זה אין יציאה מן קרב הצללים הזה עד שמישהו יפסיד או ימות".להבות גדולות מתחילות מקפיות ותכם בצורת עיגול.צלי אומר לך"אני לא היה צלי צלוי אתה עומד למות אז תקוף ראשון אם תרצה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה וואלאס הולכים למרכז הפוקימונים של העיר.לאחר כמה דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.שם אתה נכנס למרכז הפוקימונים.מן המחשב שם אתה מוציא את הפוכדור של כרטוס ומגיש אותו לולאס.ואלאס לוקח תפוכור של כרטוס ואומר לך"תודה שהחזרת לי את הפוכדור שנתת.אז להתראות תיזהר מאור הוא חזק מאוד יותר ממה שדימנתי הוא כמעט הרג אותי עם התכסיסים שלו.אז להתראות"ואלאס יוצא מהמרכז לפוקימונים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034324][B][COLOR="Red"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה וואלאס הולכים למרכז הפוקימונים של העיר.לאחר כמה דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.שם אתה נכנס למרכז הפוקימונים.מן המחשב שם אתה מוציא את הפוכדור של כרטוס ומגיש אותו לולאס.ואלאס לוקח תפוכור של כרטוס ואומר לך"תודה שהחזרת לי את הפוכדור שנתת.אז להתראות תיזהר מאור הוא חזק מאוד יותר ממה שדימנתי הוא כמעט הרג אותי עם התכסיסים שלו.אז להתראות"ואלאס יוצא מהמרכז לפוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אלך למחשב אוציא את סלאמנס, אצא החוצה, אוציא את סלאמנס הגנוב, אשתלב איתו ואעוף לעיר ג'קס שבמחוז האש.
-
[quote]ברוס
סייטר מנצל את זה שמרובה משותק לכמה דקו ת איכשהו.הוא משתמש בהתקפה מהירה על מרובה.סייטר מתחיל לרוץ במהירות רבה לעבר מרובה שמשותק בשניות האלו.מכיוון שמרובה משותק הוא לא מתחמק מהתקפה המהירה של סייטר.המתקפה המהירה של סייטר פוגעת במרובה ומצליחה להעיף אותו אל מחוץ לזירה.המאמן בהלם ויוד מן הזירה בפנים עצובות.הוא מחזר את מרובה לפוכדור שלו.השופט אומר "המנצח הוא ברוס וסייטר שלו".הקהל מריע לך[/quote]
"יש!כל הכבוד סייטר-ניצחנו!" אומר בשמחה לסייטר.
לאחר מכן אני אחזיר אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים בשביל לרפא את סייטר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034324][B][COLOR="Red"]לוק
סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על הלהביור של מגמרוטאר.הוא קופץ מן הערפיח וכך הוא יוצא מהערפיח.הוא מתנגש בלהביור של מגמרוטאר עם גללגל הלהבה שלו.גלגל הלהבה שלו מתחזק מעוצמת הלהביור.זינדקוויל מתגלגל במהירות לעבר מגמרוטאר בגלגל להבה.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מגלגל הלהבה ונפגע קצת.מסך העשן נעלם מהזירה.אתה מחזיר את סינדקוויל ובמקומו מוציא את גנגר החחוצה לקרב.מגמרוטאר תוקף בלהביור את גנגר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה מוציא את סניזל לקרב הצללים.צלי מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/94.png[/IMG] גנגר שלו לקרב ואומר"קרב הצללים התחיל ברגע זה אין יציאה מן קרב הצללים הזה עד שמישהו יפסיד או ימות".להבות גדולות מתחילות מקפיות ותכם בצורת עיגול.צלי אומר לך"אני לא היה צלי צלוי אתה עומד למות אז תקוף ראשון אם תרצה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה וואלאס הולכים למרכז הפוקימונים של העיר.לאחר כמה דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.שם אתה נכנס למרכז הפוקימונים.מן המחשב שם אתה מוציא את הפוכדור של כרטוס ומגיש אותו לולאס.ואלאס לוקח תפוכור של כרטוס ואומר לך"תודה שהחזרת לי את הפוכדור שנתת.אז להתראות תיזהר מאור הוא חזק מאוד יותר ממה שדימנתי הוא כמעט הרג אותי עם התכסיסים שלו.אז להתראות"ואלאס יוצא מהמרכז לפוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש בכדור צל ואז תעלם מאחוריו ותשתמש בהיפנוזה!"
-
[COLOR=Red][B]אסור לגנוב פוקימונים אם תנסו ותצליחו הפוקימון לא היה שלכם
לוק
גנגר תוקף בכדור צל את הלהביור של מגמרוטאר.כדור הצל של גנגר פוגע בלהביור ומסיט אותו מכיוון גנגר.הלהביור פוגע בזירה ונעלם.גנגר נעלם מן הזירה.מגמרוטאר לא מצליח להבחין איפה נמצא גנגר שלך.בזמן שמגמרוטאר מנסה להבין איפה נמצא גנגר.גנגר הולך לו אל מאוחרי מגמרוטאר.הוא יוצא ממצב בלתי נראה ותוקף בהיפנוזה את מגמרוטאר.מגמרוטאר לא מצליח להתתחמק מהפינוזה של גנגר.היפנוזה משפיעה על מגמרוטאר והוא לא יכול לזוז .[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]
ברוס
אתה שמח שניצחת בתחרות החרק.אתה מחזיר את סייטטר לפוכדור שלו אתה מתחיל ללכת למרכז הפוקימונים.השופט עוצר אותך ואומר לך"לאן אתה חושב ללכת עוד לא קיבלת את הפרסים שזכית בהם.אוקי קיבלת 1000$ מזומן וגם ביצה פוקימון בתוך כדור.הכדור הזה מיוחד בתוכו נמצא פוקימון.אל תשמיד תכדור אחרת הפוקימנון ימות".המוכר מגיש לך תפרסים ואתה לוקח אותם.אתה יורד מהזירה ומגיע למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי מרפאה לך את הפוקימונים שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
תומר
איזה פוקימון אתה מחזיר למחשב?
אתה חוזר למרכז הפוקימונים וניגש למחשב אתה מוציא את סאלאמנסושם אותו בישיה שלך ופוקימון מהשישיה שלך שם במחשב.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ומוציא את הסאלאמנס שגנבת.אתה משתלב עם סאלאמנס בעזרת הכוחות שלך.אתה מתחיל לעוף לעבר היציאה מן מדינת האוויר.אך לפני שאתה מגיע ליציאה טיל ורה אליך אתה מצליח להתחמק מהטיל בקלות.אתה מסוב את ראשך ורואה 20 אנשים עפים אליך עם נשקים[/B][/COLOR]
-
[quote]ברוס
אתה שמח שניצחת בתחרות החרק.אתה מחזיר את סייטטר לפוכדור שלו אתה מתחיל ללכת למרכז הפוקימונים.השופט עוצר אותך ואומר לך"לאן אתה חושב ללכת עוד לא קיבלת את הפרסים שזכית בהם.אוקי קיבלת 1000$ מזומן וגם ביצה פוקימון בתוך כדור.הכדור הזה מיוחד בתוכו נמצא פוקימון.אל תשמיד תכדור אחרת הפוקימנון ימות".המוכר מגיש לך תפרסים ואתה לוקח אותם.אתה יורד מהזירה ומגיע למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי מרפאה לך את הפוקימונים שלך
[/quote]
"תודה האחות ג'וי!" אומר ואלך למכון.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034387][COLOR=Red][B]אסור לגנוב פוקימונים אם תנסו ותצליחו הפוקימון לא היה שלכם
לוק
גנגר תוקף בכדור צל את הלהביור של מגמרוטאר.כדור הצל של גנגר פוגע בלהביור ומסיט אותו מכיוון גנגר.הלהביור פוגע בזירה ונעלם.גנגר נעלם מן הזירה.מגמרוטאר לא מצליח להבחין איפה נמצא גנגר שלך.בזמן שמגמרוטאר מנסה להבין איפה נמצא גנגר.גנגר הולך לו אל מאוחרי מגמרוטאר.הוא יוצא ממצב בלתי נראה ותוקף בהיפנוזה את מגמרוטאר.מגמרוטאר לא מצליח להתתחמק מהפינוזה של גנגר.היפנוזה משפיעה על מגמרוטאר והוא לא יכול לזוז .[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]
ברוס
אתה שמח שניצחת בתחרות החרק.אתה מחזיר את סייטטר לפוכדור שלו אתה מתחיל ללכת למרכז הפוקימונים.השופט עוצר אותך ואומר לך"לאן אתה חושב ללכת עוד לא קיבלת את הפרסים שזכית בהם.אוקי קיבלת 1000$ מזומן וגם ביצה פוקימון בתוך כדור.הכדור הזה מיוחד בתוכו נמצא פוקימון.אל תשמיד תכדור אחרת הפוקימנון ימות".המוכר מגיש לך תפרסים ואתה לוקח אותם.אתה יורד מהזירה ומגיע למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי מרפאה לך את הפוקימונים שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
תומר
אתה חוזר למרכז הפוקימונים וניגש למחשב אתה מוציא את סאלאמנסושם אותו בישיה שלך ופוקימון מהשישיה שלך שם במחשב.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ומוציא את הסאלאמנס שגנבת.אתה משתלב עם סאלאמנס בעזרת הכוחות שלך.אתה מתחיל לעוף לעבר היציאה מן מדינת האוויר.אך לפני שאתה מגיע ליציאה טיל ורה אליך אתה מצליח להתחמק מהטיל בקלות.אתה מסוב את ראשך ורואה 20 אנשים עפים אליך עם נשקים[/B][/COLOR][/QUOTE]
"גנגר תשתמש בכדורי צל שמשולבים עם קרן על חושית!" אומר "אל תפסיק עד שהוא מפסיד!!!!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034387][COLOR=Red][B][COLOR=Red][B]
תומר
אתה חוזר למרכז הפוקימונים וניגש למחשב אתה מוציא את סאלאמנסושם אותו בישיה שלך ופוקימון מהשישיה שלך שם במחשב.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ומוציא את הסאלאמנס שגנבת.אתה משתלב עם סאלאמנס בעזרת הכוחות שלך.אתה מתחיל לעוף לעבר היציאה מן מדינת האוויר.אך לפני שאתה מגיע ליציאה טיל ורה אליך אתה מצליח להתחמק מהטיל בקלות.אתה מסוב את ראשך ורואה 20 אנשים עפים אליך עם נשקים[/B][/COLOR][/QUOTE]
ראיצ'ו
-------------------
אני אצא מהשילוב שלי ושל סלאמנס, אעלה על סלאמנס ואז אגיד לו תוך כדי שאני מוציא את צ'אריזארד החוצה:"סלאמנס תשתמש בזעם דרקון על החיילים ואתה צ'אריזארד תשתמש בלהביור על החיילים בכול הכוח!:
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034311][B][COLOR="Blue"]ניר
תערוך תגובה לא צריך להתאבד אם אתה רוצה לפרוש מהמשחק אז תגיד שאתה רוצה לפרוש[/COLOR][/B]
טראפינץ' שמח שהוא ניצח וד פוקימון בעוד קרב.אתה שמח מטראפינץ' החזק שלך.אתה מחליט לתת לו עוד קרב נגד פוקימון אחר.אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו ומתחיל להמשיך ללכת בדרך 2 ולחפש פוקימונים לאימון טראפינץ'.לפתע מולך נפער חור שחור ענק ששאוב אותך לתוכו.אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא דרך 2.עוד חור שחור מופיע ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/487.png[/IMG] גיראטינה האגדי.(זה לא חלק מהאיוונט).[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
גראודון אומר לך"ארטיקונו בהחלט צריך עזרה.הנבחר שניסה להציל אותו נכשל בזה וכת צוות ניוטק מחזיק גם בארטיקונו.אני לא מציע לך לעזור לו רק אם תהיה בבסיס של צוות ניוטק ותראה שם את ארטיקונו.אז תעזור לארטיקונו.אני ממליץ לך לעזור לפוקימונים האגדיים שחיים במחוז העשב כך היה לך יותר קל לעזור לאגדיים.יש אגדי שאולי בקרוב אצטרך עזרה והוא נמצא אחירי דרך 4.אבל זה רחוק מאיתנו.יקח לך הרבה זמן להגיע לשם."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סינדקוויל משתמש במסך עשן.הוא פותח את הפה שלו ומתוכו מוציא עשן כבד שאי אפשר לראות בו כלום.מסך העשן של סינדקוויל מחסה את כול זירת הקרב וזה לא נותן למגמרוטאר או סינדקוויל לראות מה עושה היריב.טריס אומר לך"המהלך הזה לא יעזור לך להציל את סינדקוויל מפגיעה ישירה.זה רק יתן לנו יתרון.מגמרוטאר קפוץ וצא מהמסך העשן ואז תשתמש בלהביור על הרפיח".מגמרוטאר קופץ מן מסך העשן ואז יורה להביור לעבר מסך העשן.סינדקוויל עדין נמצא במסך העשן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה שמח שפגשת את הפוקימון שיצא לך.אתה מוציא מהר את פרינפלאפ שילחם נגד מרובה.פרינפלאפ יוצא החוצה לקרב.הוא תוקף, בניקור מקדחה את מרובה.המקור שלו גדל לעד כמה מטרים ואז הוא תוקף את מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף באקדח מים את מרובה.מרובה זז במהירות ומתחמק מהאקדח מים.אתה מוציא פוכדור ומתכנן לזרוק אותו על מרובה.מרובה רץ לעבר פרינפלאפ בנשיכת חרק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מנצל את זה שמרובה משותק לכמה דקו ת איכשהו.הוא משתמש בהתקפה מהירה על מרובה.סייטר מתחיל לרוץ במהירות רבה לעבר מרובה שמשותק בשניות האלו.מכיוון שמרובה משותק הוא לא מתחמק מהתקפה המהירה של סייטר.המתקפה המהירה של סייטר פוגעת במרובה ומצליחה להעיף אותו אל מחוץ לזירה.המאמן בהלם ויוד מן הזירה בפנים עצובות.הוא מחזר את מרובה לפוכדור שלו.השופט אומר "המנצח הוא ברוס וסייטר שלו".הקהל מריע לך[/COLOR][/B]
אתה שמח שהשגת את הפוקימון שרצית.אתה מודה לטאפיג שלך על העזרה הרבה שהוא נתן לך בקרב.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וממשיך ללכת בדרך 1.ללאחר כמה דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ואתה מרגיש קור רציני.מולך אתה רואה מערת קרח ענקית.מולך שלט שכתוב עליו"מערת הקרח אלסק.זהוי מערת קרח שניצן בה למצא פוקימוני קרח רבים.לאחר שתעברו את מערת הקרח אלסק תגיעו לעיר סנוי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
טוני אומר לך"כן אני בא אחריך".אתה,טוני ושלגון נכנסים דרך הדלת הירוקה.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב.הקול אומר לך"אחד מכן צריך להביס את טריס בקרב פוקימונים.תחליטו אתם מי זה אך אם תפסידו זה היה אשמת המפסיד שתמותו.אם הוא מנצח אז תוכלו לצאת מהבסיס הזה.".מולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] איש עם גיטרה שאומר לכם"שמי טריס אז מי מכם נלחם נגדי.הקרב היה 3על 3אם אין לכם 3פוקימונים אז זה היה קרב 2על 2"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ''תתקוף אותו בבועות'' ואחרי זה אני זורק עליו פוכדור
-
[COLOR=Blue][B]איתי
פרינפלאפ רץ במהירות ומצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף בבבועות את מרובה.הוא מעיף הרבה בועות לעבר מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מכול הבועות של פרינפלאפ ופגע מהם קשה.את הפוכדור שאתה מחזיק ביד אתה זורק אותו על מרובה.מרובה זז במהירות ומצליח להתחמק מן הפוכדור שלך.מרובה שולח גחלת אדירה על פרינפלאפ שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה יוצא מן השילוב שלך ושל סאלאמנס ואז אתה רוכב על סאלאמנס.אתהמוציא את צ'איזארד מחוץ לפכדור שלו שיעזור לך להילחם נגד האנשים שרדופים אחריכך.סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את החילים שרודפים אחריך .זעם הדרקון מצליח להפיל את חלקם מהאוויר.צ'איזארד יורה להביור לעבר החיילים.הלהביור מביס חלק מהחלים.נותרו לך להביס 8 חיילים.החילים הנותרים מייצרים הוריקן ומעיפים אותו אליך.
לוק
גנגר זורק כדורי צל שמשולבים עם קרן על חושית על מגמרוטאר של טריס.מגמרוטאר עדין בהשפעת היפנוזה של גנגר והוא לא מתחמק ונפגע מהמתקפות.לאחר דקה מגמרוטאר מצליח להשתחרר מהשפעת היפנוזה.הוא קופץ אל מאוחרי גנגר ומתחמק מהתקופתיו.טריס אומר"מגמרוטאר קרן סולארית על גנגר שלו".מגמרוטאר מכוון את ידו לעבר גנגר וטוען עליו קרן סולארית.
[COLOR=Navy]ברוס
אתה מודה להאחות ג'וי על ריפואי הפוקימונים שלך.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לעבר מכון העיר בג.אתה מגיע למכון ורואה שהוא פוח כעת.אתה נכנס אליו .בתוך המכון אתה זירה ענקית ועליה מס' עצים.מלפני הזירה בצדשל מנהיג המכון מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr180.png[/IMG].היא אומרת לך"שמי לינה ואני מנהיגת המכון.הקרבהיה 2על 2 ביחידים.רק לך מותר להחליף פוקימונים אז תפוקימון ה1 שלך"[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034497][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
אתה יוצא מן השילוב שלך ושל סאלאמנס ואז אתה רוכב על סאלאמנס.אתהמוציא את צ'איזארד מחוץ לפכדור שלו שיעזור לך להילחם נגד האנשים שרדופים אחריכך.סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את החילים שרודפים אחריך .זעם הדרקון מצליח להפיל את חלקם מהאוויר.צ'איזארד יורה להביור לעבר החיילים.הלהביור מביס חלק מהחלים.נותרו לך להביס 8 חיילים.החילים הנותרים מייצרים הוריקן ומעיפים אותו אליך.
[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל על ההוריקן ואז תחזיר אותו לחיליים ואתה סלאמנס תשתמש על החיליים זעם דרקון קטלני!"אומר לצ'אריזארד ולסלמאנס.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034497][COLOR=Blue][B]איתי
פרינפלאפ רץ במהירות ומצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף בבבועות את מרובה.הוא מעיף הרבה בועות לעבר מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מכול הבועות של פרינפלאפ ופגע מהם קשה.את הפוכדור שאתה מחזיק ביד אתה זורק אותו על מרובה.מרובה זז במהירות ומצליח להתחמק מן הפוכדור שלך.מרובה שולח גחלת אדירה על פרינפלאפ שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
לוק
גנגר זורק כדורי צל שמשולבים עם קרן על חושית על מגמרוטאר של טריס.מגמרוטאר עדין בהשפעת היפנוזה של גנגר והוא לא מתחמק ונפגע מהמתקפות.לאחר דקה מגמרוטאר מצליח להשתחרר מהשפעת היפנוזה.הוא קופץ אל מאוחרי גנגר ומתחמק מהתקופתיו.טריס אומר"מגמרוטאר קרן סולארית על גנגר שלו".מגמרוטאר מכוון את ידו לעבר גנגר וטוען עליו קרן סולארית.
[COLOR=Navy]ברוס
אתה מודה להאחות ג'וי על ריפואי הפוקימונים שלך.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לעבר מכון העיר בג.אתה מגיע למכון ורואה שהוא פוח כעת.אתה נכנס אליו .בתוך המכון אתה זירה ענקית ועליה מס' עצים.מלפני הזירה בצדשל מנהיג המכון מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr180.png[/IMG].היא אומרת לך"שמי לינה ואני מנהיגת המכון.הקרבהיה 2על 2 ביחידים.רק לך מותר להחליף פוקימונים אז תפוקימון ה1 שלך"[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
'הקרן הסולארית יוצאת דרך חור ביד של מאגמורטר' אחשוב ואז אומר "תנסה במהירות לסתום את החור ביד של מאגמורטר עם כדור צל ואז הקרן תתפוצץ ביד שלו!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034497][COLOR=Blue][B]איתי
[COLOR=Red][B]תומר
לוק
[COLOR=Navy]ברוס
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפרינפלאפ ''תחמוק ותתקוף אותו שוב בבועות'' ואני לוקח עוד פוכדור וזורק אותו עליו מתי שפרינפלאפ תוקיף אותו
-
[quote]ברוס
אתה מודה להאחות ג'וי על ריפואי הפוקימונים שלך.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לעבר מכון העיר בג.אתה מגיע למכון ורואה שהוא פוח כעת.אתה נכנס אליו .בתוך המכון אתה זירה ענקית ועליה מס' עצים.מלפני הזירה בצדשל מנהיג המכון מופיעה .היא אומרת לך"שמי לינה ואני מנהיגת המכון.הקרבהיה 2על 2 ביחידים.רק לך מותר להחליף פוקימונים אז תפוקימון ה1 שלך"[/quote]
"טוב לינה, אני ברוס!" אומר.
לאחר מכן אומר:,טוב, הינה הפוכדור הראשון שלי-לוקאריו צא!" אומר ואוציא את לוקאריו מהפוכדור, ואחכה שלינה תוציא את הפוקימון שלה.
-
[quote=שלושה מחוזות;1034311][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טוני אומר לך"כן אני בא אחריך".אתה,טוני ושלגון נכנסים דרך הדלת הירוקה.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב.הקול אומר לך"אחד מכן צריך להביס את טריס בקרב פוקימונים.תחליטו אתם מי זה אך אם תפסידו זה היה אשמת המפסיד שתמותו.אם הוא מנצח אז תוכלו לצאת מהבסיס הזה.".מולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] איש עם גיטרה שאומר לכם"שמי טריס אז מי מכם נלחם נגדי.הקרב היה 3על 3אם אין לכם 3פוקימונים אז זה היה קרב 2על 2"[/COLOR][/B][/quote]
[B]"אני ילחם נגדך ראשון!" אני אומר בראש מורם,[/B]
[B]" שלגון צא!" אני זורק את הפוקדור של שלגון לאוויר והוא יוצא,[/B]
[B]"אז.... אם מי אתה תילחם?" אני שואל אותו.[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034311]
[/QUOTE]
"רגע עם גיראטינה פה אז אני כנראה בעולם ההפוך (לא זוכר איך קוראים לו ראיתי תסרט ממזמן), כדי שאחפש מקום לצאת ממנו כי גיראטינה מאוד מפחיד אותי" אגיד לעצמי ואלך לחפש יציאה
-
[quote=שלושה מחוזות;1034311][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גראודון אומר לך"ארטיקונו בהחלט צריך עזרה.הנבחר שניסה להציל אותו נכשל בזה וכת צוות ניוטק מחזיק גם בארטיקונו.אני לא מציע לך לעזור לו רק אם תהיה בבסיס של צוות ניוטק ותראה שם את ארטיקונו.אז תעזור לארטיקונו.אני ממליץ לך לעזור לפוקימונים האגדיים שחיים במחוז העשב כך היה לך יותר קל לעזור לאגדיים.יש אגדי שאולי בקרוב אצטרך עזרה והוא נמצא אחירי דרך 4.אבל זה רחוק מאיתנו.יקח לך הרבה זמן להגיע לשם."[/COLOR][/B][/quote]
'טוב, תודה' אענה לו בעודי שואל את עצמי אילו אגדיים יש במחוז העשב.
"סאלי, אני חושב שאני מוכן למכון, בואי נלך" אלך איתה למכון ואכנס אליו.
-
[COLOR=Green][B]אייס
גראודון אומר לך"אני לא ממש זוכר איזה אגדיים נמצאים במחוז העשב אך בטח כשהיית בסופות המוות פגשת אגדי אחד".אתה וסאלי יוצאים ממקדש גראודון והולכים למכון העיר.תוך דקה אתם מגיעים למכון העיר.שניכם נכנסים למכון העיר.מולכם נמצאת זירת קרבות ענקית ומלפניה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]שאומר לכם"שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה של העיר קלרק.אז מי מכם נלחם נגדי?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][B]בר
אתה מחפש יציאה מן העולם של גיראטינה אך אתה לא מוצא יציאה מן העולם שלו.גיראטינה מדבר איתך בשפת בני האנוש"הי אל תפחד מימני.לא באתי להרוג אותך.זימנתי אותך לעולם שלי כדי שאני אתן לך כוחות שיעזרו לך להמשך המסע.אחרי זה תוכל לחזור לעולם שלך.אבל קודם לפני שאתן לך כוחות חדשים שמעת את הסיפור על שלושת מחוזות האופל?.תרצה שאספר לך אותו?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחליט להילחם ראשון נגד טריס.אתה מוציא את שלגון שלך לקרב.טריס אומר לך"אז אתה נלחם עם שלגון שלך.אוקי אני אלחם עם הונדום שלי.אבל תזכור תפסיד לי שניכם תמות תנצח אותי אתם רשאים לעזוב את הביס הזה.צא הונדום שלי לקרב.".טריס זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/229.png[/IMG]הונדום של טריס.טריס מוסיף"תסער על שלגון בלהביור".הונדום מסתער על שלגון ותוקף אותו בלהביור[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Navy]
ברוס
אתה זורק את הפוכדור של לוקריו שלך החוצה לקרב.לוקראיו יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא מוכן להילחם נגד הפוקימון שתוציא לינה.לינה אומרת לך"אוקי נעים הכיר אותך ברוס.צא הוגייה לקרב".לינה זורקת פוכדור החוצה ומנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/544.png[/IMG]זוהר.לינה אומרת להוגייה"גילגול על לוקאריו שלו".הוגייה מתחיל להתגלגל לעבר לוקראיו כשהוא משתמש במתקפת גילגול על לוקאריו.[/COLOR][/B]
[COLOR=Blue][B]איתי
פרינפלאפ זז במהירות והוא מתחמק מהגחלת של מרובה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף את מרובה בבועות.הוא משגר בועות חזקות לעבר מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מן הבועות של פרינפפלאפ ונפגע מכולם.אתה לוקח את הפוכדור שזרקת על מרובה.אתה זורק אותו שוב על מרובה.מרובה הפעם לא מצליח להתחמק מהפוכדור.הפוכדור מכניס אליו את מרובה.הפוכדור זז וזז עד שנעצר.לכדת מרובה.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
לוק
גנגר משתמש במהירות בכדור צל על התותח של מגמרוטאר.כדור הצל חוסם את התותח של מגמרוטאר ווחסם את הקרן הסולארית שלו.קרן הסולארית של מגמרוטאר מתפוצצת בתוך גופו.עשן סמיך מכסה את מגמרוטאר ואז נעלם.אתה רואה שמגמרוטאר נפצע קשה מהפיצוץ וחצי מהגוף שלו מכוסה בדם.טריס אומר לך"מה זה נסית להרוג לי את מגמרוטאר שלי.תשלם על זה יוקר.להביור"מגמרוטאר יורה להביור על גנגר[/B][/COLOR].
[COLOR=Red][B]תומר
צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל על הוריקן שבא אליכם.אגרוף חשמל מצליח להעיף את ההוריקן בחזרה אל החילים.ההוריקן פוגעב חיילים אך לא הורג אותם.סאלאמנס עף לעבר החיילים ותוקף אותם בזעם דרקון.החילים לא מצליחים להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס ונהרגים במקום.כול החיילים מתו.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034845][COLOR=Green][B][COLOR=Red][B]תומר
צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל על הוריקן שבא אליכם.אגרוף חשמל מצליח להעיף את ההוריקן בחזרה אל החילים.ההוריקן פוגעב חיילים אך לא הורג אותם.סאלאמנס עף לעבר החיילים ותוקף אותם בזעם דרקון.החילים לא מצליחים להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס ונהרגים במקום.כול החיילים מתו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
'יש הצלחתי להרוג את כול החיילים'אחשוב לעצמי בשמחה, אחזיר את צ'אריזארד לפוקדור שלו
ואז אגיד לסאלמנס בשמחה וקצת בעידוד:"היית מעולה עכשיו אז סלאמנס תיקח אותי לעיר ג'קס מיד!"
-
[quote=שלושה מחוזות;1034845][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]גראודון אומר לך"אני לא ממש זוכר איזה אגדיים נמצאים במחוז העשב אך בטח כשהיית בסופות המוות פגשת אגדי אחד".אתה וסאלי יוצאים ממקדש גראודון והולכים למכון העיר.תוך דקה אתם מגיעים למכון העיר.שניכם נכנסים למכון העיר.מולכם נמצאת זירת קרבות ענקית ומלפניה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]שאומר לכם"שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה של העיר קלרק.אז מי מכם נלחם נגדי?"[/COLOR][/B] [/quote]
"אני" אענה לו בביטחון "צא צ'יקו!" אזרוק את הפוקדור של צ'יקו כשנתמקם בזירה
-
[quote]ברוס
אתה זורק את הפוכדור של לוקריו שלך החוצה לקרב.לוקראיו יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא מוכן להילחם נגד הפוקימון שתוציא לינה.לינה אומרת לך"אוקי נעים הכיר אותך ברוס.צא הוגייה לקרב".לינה זורקת פוכדור החוצה ומנו יוצא זוהר.לינה אומרת להוגייה"גילגול על לוקאריו שלו".הוגייה מתחיל להתגלגל לעבר לוקראיו כשהוא משתמש במתקפת גילגול על לוקאריו.[/quote]
"לוקאריו-תשתמש בכדור הילה על הולגייה לפני שהוא מגיע אליך ואז בציפורן צל!" אומר ללוקאריו.
-
[quote=שלושה מחוזות;1034845][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה מחליט להילחם ראשון נגד טריס.אתה מוציא את שלגון שלך לקרב.טריס אומר לך"אז אתה נלחם עם שלגון שלך.אוקי אני אלחם עם הונדום שלי.אבל תזכור תפסיד לי שניכם תמות תנצח אותי אתם רשאים לעזוב את הביס הזה.צא הונדום שלי לקרב.".טריס זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/229.png[/IMG]הונדום של טריס.טריס מוסיף"תסער על שלגון בלהביור".הונדום מסתער על שלגון ותוקף אותו בלהביור[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"שלגון! תתחמק ותשתמש על הונדום בזעם דרקון!"[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034845][COLOR=Green][B]אייס
גראודון אומר לך"אני לא ממש זוכר איזה אגדיים נמצאים במחוז העשב אך בטח כשהיית בסופות המוות פגשת אגדי אחד".אתה וסאלי יוצאים ממקדש גראודון והולכים למכון העיר.תוך דקה אתם מגיעים למכון העיר.שניכם נכנסים למכון העיר.מולכם נמצאת זירת קרבות ענקית ומלפניה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]שאומר לכם"שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה של העיר קלרק.אז מי מכם נלחם נגדי?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][B]בר
אתה מחפש יציאה מן העולם של גיראטינה אך אתה לא מוצא יציאה מן העולם שלו.גיראטינה מדבר איתך בשפת בני האנוש"הי אל תפחד מימני.לא באתי להרוג אותך.זימנתי אותך לעולם שלי כדי שאני אתן לך כוחות שיעזרו לך להמשך המסע.אחרי זה תוכל לחזור לעולם שלך.אבל קודם לפני שאתן לך כוחות חדשים שמעת את הסיפור על שלושת מחוזות האופל?.תרצה שאספר לך אותו?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחליט להילחם ראשון נגד טריס.אתה מוציא את שלגון שלך לקרב.טריס אומר לך"אז אתה נלחם עם שלגון שלך.אוקי אני אלחם עם הונדום שלי.אבל תזכור תפסיד לי שניכם תמות תנצח אותי אתם רשאים לעזוב את הביס הזה.צא הונדום שלי לקרב.".טריס זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/229.png[/IMG]הונדום של טריס.טריס מוסיף"תסער על שלגון בלהביור".הונדום מסתער על שלגון ותוקף אותו בלהביור[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Navy]
ברוס
אתה זורק את הפוכדור של לוקריו שלך החוצה לקרב.לוקראיו יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא מוכן להילחם נגד הפוקימון שתוציא לינה.לינה אומרת לך"אוקי נעים הכיר אותך ברוס.צא הוגייה לקרב".לינה זורקת פוכדור החוצה ומנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/544.png[/IMG]זוהר.לינה אומרת להוגייה"גילגול על לוקאריו שלו".הוגייה מתחיל להתגלגל לעבר לוקראיו כשהוא משתמש במתקפת גילגול על לוקאריו.[/COLOR][/B]
[COLOR=Blue][B]איתי
פרינפלאפ זז במהירות והוא מתחמק מהגחלת של מרובה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף את מרובה בבועות.הוא משגר בועות חזקות לעבר מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מן הבועות של פרינפפלאפ ונפגע מכולם.אתה לוקח את הפוכדור שזרקת על מרובה.אתה זורק אותו שוב על מרובה.מרובה הפעם לא מצליח להתחמק מהפוכדור.הפוכדור מכניס אליו את מרובה.הפוכדור זז וזז עד שנעצר.לכדת מרובה.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
לוק
גנגר משתמש במהירות בכדור צל על התותח של מגמרוטאר.כדור הצל חוסם את התותח של מגמרוטאר ווחסם את הקרן הסולארית שלו.קרן הסולארית של מגמרוטאר מתפוצצת בתוך גופו.עשן סמיך מכסה את מגמרוטאר ואז נעלם.אתה רואה שמגמרוטאר נפצע קשה מהפיצוץ וחצי מהגוף שלו מכוסה בדם.טריס אומר לך"מה זה נסית להרוג לי את מגמרוטאר שלי.תשלם על זה יוקר.להביור"מגמרוטאר יורה להביור על גנגר[/B][/COLOR].
[COLOR=Red][B]תומר
צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל על הוריקן שבא אליכם.אגרוף חשמל מצליח להעיף את ההוריקן בחזרה אל החילים.ההוריקן פוגעב חיילים אך לא הורג אותם.סאלאמנס עף לעבר החיילים ותוקף אותם בזעם דרקון.החילים לא מצליחים להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס ונהרגים במקום.כול החיילים מתו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''יש'' ורץ לעיר ושאני מגיע למרכז פוקימונים אני אומר לאחות ג'וי להחליף לי את טורצ'יק בפוקימון חרק אש בבקשה
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034845]
[COLOR=DarkGreen][B]בר
[/QUOTE]
"יוו אני לא מאמין אני מדבר עם גיראטינה, מחוזות האופל?( רשום על זה בדף הראשון קראתי כבר אבל שיהיה) , שמעתי ממשהו אבל לא כולכך בברור אתה יכול לספר לי אדוני בבקשה" אגיד בנימוס לגיראטינה
-
[quote=שלושה מחוזות;1034311][B][COLOR=darkorange]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה שמח שהשגת את הפוקימון שרצית.אתה מודה לטאפיג שלך על העזרה הרבה שהוא נתן לך בקרב.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וממשיך ללכת בדרך 1.ללאחר כמה דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ואתה מרגיש קור רציני.מולך אתה רואה מערת קרח ענקית.מולך שלט שכתוב עליו"מערת הקרח אלסק.זהוי מערת קרח שניצן בה למצא פוקימוני קרח רבים.לאחר שתעברו את מערת הקרח אלסק תגיעו לעיר סנוי"[/COLOR][/B][B][COLOR=darkred]"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "יופי אולי נמצא פה פוקימון מעניין ואם לא נמצא, תתאמן ונלך ישר למכון הראשון, כדי לנצח את מנהיג המכון".
-
[quote=שלושה מחוזות;1034324]
[B][COLOR=darkred]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא את סניזל לקרב הצללים.צלי מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/94.png[/IMG] גנגר שלו לקרב ואומר"קרב הצללים התחיל ברגע זה אין יציאה מן קרב הצללים הזה עד שמישהו יפסיד או ימות".להבות גדולות מתחילות מקפיות ותכם בצורת עיגול.צלי אומר לך"אני לא היה צלי צלוי אתה עומד למות אז תקוף ראשון אם תרצה"[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה סניזל! בגלל שהוא סוג רוח בא נשתמש בציפורן צל כי זו מתקפת חושך!" אחייך אליו ואפקוד עליו להשתמש בזה,לבנתיים אהפוך גם לסניזל ואעשה את זה כדי ליראות מה קורה דרך גופי
-
[quote]לוק
גנגר משתמש במהירות בכדור צל על התותח של מגמרוטאר.כדור הצל חוסם את התותח של מגמרוטאר ווחסם את הקרן הסולארית שלו.קרן הסולארית של מגמרוטאר מתפוצצת בתוך גופו.עשן סמיך מכסה את מגמרוטאר ואז נעלם.אתה רואה שמגמרוטאר נפצע קשה מהפיצוץ וחצי מהגוף שלו מכוסה בדם.טריס אומר לך"מה זה נסית להרוג לי את מגמרוטאר שלי.תשלם על זה יוקר.להביור"מגמרוטאר יורה להביור על גנגר.[/quote]
'חחח זה עבד טוב משחשבתי' אחשוב לעצמי "גנגר תעלם מאחוריו ואז תגמור איתו בקרן על חושית!"
-
[COLOR=Blue][B][COLOR=Green][U]רקע לאיונט[/U][/COLOR]
לפני כ5 שנים אנשים מכול 3 המחוזות אומרים שראו פוקימונים מוזרים שאף פעם הם לא ראו במהלך חייהם.לאחר פרק זמן קצר שלושת הפרופסורים התחילו לחקור את זה והם גילו תגליות מדהימות.יוצרים שדומים לפוקימונים וקראו להם יצורים מיוחדים.אנשים רבים ניסו לתפוס את היצורים המיוחדים אך מיעוט הצליח לתפוס אותם.לון גם רצה לתפוס את היצורים המיוחדים ושיעזרו לו בתכונתיו.המדענים של צוות ניוטק גילו עוד תגלית מדהימה.מסתבר שיש אי שבו גרים כול היצורים המיוחדים אך קשה להגיע אליו.לון ואור הצליחו להגיע לאי ושם הם השתלטו על כול האי.כיום צי מהיצורים המיחדים בשליט לון ואנשין.במשך השנים הוקם מכון על האיש.מס' ימים לפני שאתם התחלתם את מסעכם ירח בצבע סגול הופיע מעל האי ואומרים שהוא הקפיא לאבן כול מי שהסתכל בו.
מטרכם פה היא להגיע לאי.לגלות את התעלמה של הירח הסגול ולהעיף את צוות ניוטק מהאי.
האיונט יתחיל מחר
[COLOR=Red]לוק
תענה לה.פ
גנגר נעלם באורך פלא וכך הוא מצליח להתחמק מהלהביור של מגמרוטאר.לאחר מכן גנגר מופיע אל מאוחרי מגמרוטאר.מגמרוטאר לא שם לב שגנגר מאוחרי.גנגר יורה קרן על חושית לעבר מגמרוטאר.הקרן העל חושית פוגעת במגמרוטאר.מגמרוטאר נופל על הזירה ומתעלף.טריס מחזיר את מגמרוטאר לפוכדור שלו ואומר לך"מה זה?.אתה הראשון הצליח להביס את מגמרוטאר שלי בזמן הכי קצר.נראה שאתה יריב קשוח [COLOR=DarkOrange]מאוד.אבל תצליח להסתדר עם הפוקימון האחרון שלי."
לוקאס
אתה פוקד על סניזל לתקוף בציפורן צל את גנגר.הילה שחורה מקיפה את היד של סניזל.סניזל רץ במהירות לעבר גנגר בציפורן צל שלו.גנגר לא מצליח להתחמק מציפורן הצל של סניזל ונפגע קשה.אתה שם לב שצלי חוטף אותו נזקק כמו שחטף גנגר.צלי אומר לגנגר שלו"גנגר תשתמש ביפנוזה על סניזל שתרדים אותו".גנגר משתמש בהיפנוזה על סניזל.הוא שולח לולאות שעומדות לפגוע בסניזל שלך.
[COLOR=SandyBrown][COLOR=Sienna]
ג'ון
תענה לה.פ
אתה מחליט להיכנס למערת הקרח אלסק כדי למצוא פוקימון חדש לצוות ולאמן את הפוקימונים שלך לקרב המכון ה1 שלך.אתה נכנס למערת הקרח אלסק ואז אתה מרגיש קור איימים שוור במערת הקקרח .אתה ממשיך ללכת במערה למרות הקור הכבד שתוקף אותך.לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/215.png[/IMG]סניזל במערת הקרח אלסק שמתאמן בשיסוע לילה על נטיפי הקרח שבמערה.
[COLOR=Green]בר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][COLOR=Blue]תענה לה.פ[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B][COLOR=Red][COLOR=DarkOrange][COLOR=SandyBrown][COLOR=Sienna][COLOR=Green]גיראטינה אומר לך"אם כך אספר לך תסיפור על שלושת מחוזות האופל.הסיפור מתחיל כך:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Green][B]הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך[/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][COLOR=DarkOrange][COLOR=SandyBrown][COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue]איתי
[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][COLOR=Blue]תענה לה.פ[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B][COLOR=Red][COLOR=Blue]אתה שמח על תפיסת מרובה.אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר בג עם מיל.אחרי כמה שניות אתם מצליחים להגיע לעירבג.אתם משיכים לרוץ בעיר בג עד למרכז לפוקימונים.אתם באים למרכז לפוקימונים ונכנסים אליו.אתה מבקש מהאחות ג'וי להחליף לך את טורצ'יק במרובה.האחות ג'וי מחליפה לך את טורצ'יק במרובה.ואומרת לך"הרשמה לתחרות החרקים נסגרת בעוד 20 דקות"
[COLOR=DarkRed]טל
תענה לה.פ
שלגון רץ במהירות ומצליח להתחמק מן הלהביור שהונדום יורה לעברו.לאחר מכן שלגון פותח את הפה שלו ותוקף בזעם דרקון את הונדום.הונדום מנסה להתחמק מזעם הדרקון של שלגון אך הוא לא מצליח.הונדום נפגע קשה מזעם הדרקון של שלגון.טוני אומר לך"כול הכבוד לך טל תמשיך כך". טריס אומר"הונדום תירה כדור צל על שלגון"הונדום מכין כדור צל ואז יורה אותו על שלגון שלך.
[COLOR=Navy]ברוס
לוקאריו מכין במהירות כדור הילה ואזמעיף אותו לעבר הוגייה שמתגלגל לעברו.הוגייה מנסה להתחמק מכדור הילה אך הוא לא מצליח בזה ונפגע.לוקאריו רץ במהירות לעבר הוגייה בציפורן הצל שלו.הוגייה מנסה להתחמק אך הוא שוב נפגע מציפורן הצל של לוקאריו.לינה אומרת להוגייה"זנב רעל על לוקראיו".הוגייה זז במהירות לעבר לטקראיו בזנב הרעל שלו.
[COLOR=Green]
אייס
אתה זורק בביטחון את הפוכדור של צ'יקו החוצה.צ'יקו יוצא החוצה לקרב והוא מוכן להילחם נגד הפוקימון של תום.תום גם הוא זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG]דיגלט.תום אומר לך"תרצה להתחיל בקרכלומר שצ'יקו יתקוף ראשון או שדיגלט שלי יתחיל בקרב?.אני נותן לך תענוג לבחור"
[COLOR=Red]תומר
אתה שמח שצ'איזארד וסאלאמנס הצלחיו להביס את כול החיילים.אתה אומר כמה מילות עידוד לצ'איזארד ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה רוכב על סאלאמנס לעבר העיר ג'קס.סאלאמנסעף לעבר העיר ג'קס הוא יוצא משחט מדינת האוויר ועף לעבר העיר ג'קס.כעבור כמה דקותת אתם עפים מעל דרך 5 ששם נמצא מלמד התקפות.סאלאמנס ממשיך לעוף ואז נוחת בעיר ג'קס.אתה שם לב שמעל העיר יש ירח.
ניר
אתה מוציא את סאלאמנס החוצה.סאלאמנסיוצא החוצה ואתה רוכב עליו.סאלאמנס עף לעבר העיר דרקוניה שנמצאת אחרי דרך 5.כעבור כמה דקות סאלאמנס מגיע לעיר דרקרוניה הוא נוחת בפתח העיר דרקוניה.מולך אתה רואה הרבה מבנים גדולים שנמצאים בעיר וכמה פוקימוני דרקון מעופיים מעל העיר.
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR]
[/COLOR]
[/COLOR] [/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1035503][COLOR=Blue][B][COLOR=Green][U]רקע לאיונט[/U][/COLOR]
לפני כ5 שנים אנשים מכול 3 המחוזות אומרים שראו פוקימונים מוזרים שאף פעם הם לא ראו במהלך חייהם.לאחר פרק זמן קצר שלושת הפרופסורים התחילו לחקור את זה והם גילו תגליות מדהימות.יוצרים שדומים לפוקימונים וקראו להם יצורים מיוחדים.אנשים רבים ניסו לתפוס את היצורים המיוחדים אך מיעוט הצליח לתפוס אותם.לון גם רצה לתפוס את היצורים המיוחדים ושיעזרו לו בתכונתיו.המדענים של צוות ניוטק גילו עוד תגלית מדהימה.מסתבר שיש אי שבו גרים כול היצורים המיוחדים אך קשה להגיע אליו.לון ואור הצליחו להגיע לאי ושם הם השתלטו על כול האי.כיום צי מהיצורים המיחדים בשליט לון ואנשין.במשך השנים הוקם מכון על האיש.מס' ימים לפני שאתם התחלתם את מסעכם ירח בצבע סגול הופיע מעל האי ואומרים שהוא הקפיא לאבן כול מי שהסתכל בו.
מטרכם פה היא להגיע לאי.לגלות את התעלמה של הירח הסגול ולהעיף את צוות ניוטק מהאי.
האיונט יתחיל מחר
[COLOR=Red]תומר
אתה שמח שצ'איזארד וסאלאמנס הצלחיו להביס את כול החיילים.אתה אומר כמה מילות עידוד לצ'איזארד ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה רוכב על סאלאמנס לעבר העיר ג'קס.סאלאמנסעף לעבר העיר ג'קס הוא יוצא משחט מדינת האוויר ועף לעבר העיר ג'קס.כעבור כמה דקותת אתם עפים מעל דרך 5 ששם נמצא מלמד התקפות.סאלאמנס ממשיך לעוף ואז נוחת בעיר ג'קס.אתה שם לב שמעל העיר יש ירח.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR]
[/COLOR] [/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אחזיר את סלאמנס לפוקדור שלו, אכנס למרכז הפוקימונים, אחליף את ראיצ'ו במאנצ'לאקס, ארפא את הפוקימונים שלי ואז אלך למכון.