-
[quote=cladino;1132116]בשבילת קלאדין קבנוס החמישי... סתם, אני יואב.
בגלל שאני מוזיקאי, אני מקשיב לכמה שיותר סגנונות. אני מעדיף רוק וג'אז.ברוק את אירוסמית' ובג'אז אני הכי אוהב את הרבי הנקוק[/quote]
אני מקשיב לכל הסגנונות P:
וגם אני אוהב את אירוסמית' חחח
ג'אז אצלי ברשימה במקום נמוך יותר מרוק.
-
-
[QUOTE=Naruto;1132119]אני מקשיב לכל הסגנונות P:
וגם אני אוהב את אירוסמית' חחח
ג'אז אצלי ברשימה במקום נמוך יותר מרוק.[/QUOTE]
אצלי ג'אז ורוק הם בערך אותו דבר. אבל בתחתית הרשימה- מוזיקה קלאסית. זה הדבר הכי משעמם שנכתב.
-
[quote=cladino;1132121]אצלי ג'אז ורוק הם בערך אותו דבר. אבל בתחתית הרשימה- מוזיקה קלאסית. זה הדבר הכי משעמם שנכתב.[/quote]
חח אצלי בתחתית זה מזרחית ופופ בולשיט.
אני מחלק את הפופ לשתי סגנונות, פופ בולשיט ופופ נחמד P:
-
[quote=Real Spartan;1132115]נארוטו זה שקד, קלאדינו זה יואב[/quote]
חח תודה. עכשיו רק ראיתי שזה רשום להם בחתימה... :sorry:
[quote=cladino;1132116]בשבילך קלאדין קבנוס החמישי... סתם, אני יואב.
בגלל שאני מוזיקאי, אני מקשיב לכמה שיותר סגנונות. אני מעדיף רוק וג'אז.ברוק את אירוסמית' ובג'אז אני הכי אוהב את הרבי הנקוק[/quote]
"מוסיקאי" זה שם תואר גדול ומפואר מאוד. השאלה היא מה אתה עושה בתור מוסיקאי עם הידע שלך בנגינה.
-
-
-
[QUOTE=נדודי שינה;1132124]חח תודה. עכשיו רק ראיתי שזה רשום להם בחתימה... :sorry:
"מוסיקאי" זה שם תואר גדול ומפואר מאוד. השאלה היא מה אתה עושה בתור מוסיקאי עם הידע שלך בנגינה.[/QUOTE]
מוזיקאי זה לא שם גדול, מוסיקאי כן. למשל, סטיבן טיילור הוא מוסיקאי, ומשה פרץ למשל הוא מוזיקאי. אני עדיין מוזיקאי :)
[QUOTE=Naruto;1132123]חח אצלי בתחתית זה מזרחית ופופ בולשיט.
אני מחלק את הפופ לשתי סגנונות, פופ בולשיט ופופ נחמד P:[/QUOTE]
אני מחלק את הפופ לסגנון אחד- פופ בולשיט :)
ומה שאתה מכיר כשמזרחית זה בעצם פופ ים תיכוני.
-
-
-
[quote=cladino;1132130]מוזיקאי זה לא שם גדול, מוסיקאי כן. למשל, סטיבן טיילור הוא מוסיקאי, ומשה פרץ למשל הוא מוזיקאי. אני עדיין מוזיקאי :)[/quote]
אפשר לכתוב גם עם ס' וגם עם ז', כיוון שזו מילה השאולה מלעז. ובכל זאת לא ענית לי על השאלה...
ניסית לכתוב מנגינות \ טקסטים ולהלחין אותם או משהו כזה? השאלה גם מופנית אל שקד כמובן :)
-
ברגע שהשיר נגמר אני הולך לאיזה חצי שעה או יותר
-
איזה אחרוחה טובה..גם שקשוקה חריפה משהו משהו וגם חזה עוף צלוי היטב ברוטב לימונים כבושים
-
[quote=נדודי שינה;1132133]אפשר לכתוב גם עם ס' וגם עם ז', כיוון שזו מילה השאולה מלעז. ובכל זאת לא ענית לי על השאלה...
ניסית לכתוב מנגינות \ טקסטים ולהלחין אותם או משהו כזה? השאלה גם מופנית אל שקד כמובן :)[/quote]
אני מנגן על תופים, אני מלחין שירים לפעמים, מנסה לפחות, אני קורא מילים ומנסה להתאים משהו על התופים, אבל אני לא כזה רציני בזה.
ויש לי כמה סולואים טובים שלי על התופים, חלק מהם אפילו כתבתי לי בצד.
-
-
פשש נדודי שינה בנוד..זה משהו נדיר..(:
מה קורה אחי?
-
[quote=נדודי שינה;1132133]אפשר לכתוב גם עם ס' וגם עם ז', כיוון שזו מילה השאולה מלעז. ובכל זאת לא ענית לי על השאלה...
ניסית לכתוב מנגינות \ טקסטים ולהלחין אותם או משהו כזה? השאלה גם מופנית אל שקד כמובן :)[/quote]
ניסיתי? חצי ממה שאני מנגן זה יצירות שלי, ואני מנגן על כמה כלים. וכן יש הבדל לבין מוזיקאי עם ז' ומוזיקאי עם ס'- מוסיקאי זה מישהו שעוסק במוזיקה ויזכרו את פועלו לעוד הרבה שנים. מוזיקאי זה סתם אחד שעוסק במוזיקה.
דוגמה למוסיקאי- פרדי מרקיורי
דוגמה למוזיקאי- רגב הוד.
אגב, אתה מנגן על משהו?
-
-
ליאור אני נשאר כאן, רק עושה משהו באותו הזמן..
-
[quote=cladino;1132141]ניסיתי? חצי ממה שאני מנגן זה יצירות שלי, ואני מנגן על כמה כלים. וכן יש הבדל לבין מוזיקאי עם ז' ומוזיקאי עם ס'- מוסיקאי זה מישהו שעוסק במוזיקה ויזכרו את פועלו לעוד הרבה שנים. מוזיקאי זה סתם אחד שעוסק במוזיקה.
אגב, אתה מנגן על משהו?[/quote]
אמרו לי שאם אתה לומד פסנתר ויודע טוב אתה יכול לנגן על כל כלי אחר שבא לך עליו, זה נכון?
-
[QUOTE=Real Spartan;1132143]ליאור אני נשאר כאן, רק עושה משהו באותו הזמן..[/QUOTE]
אוקי הרגע כבתי לך המשך
-
[QUOTE=Naruto;1132144]אמרו לי שאם אתה לומד פסנתר ויודע טוב אתה יכול לנגן על כל כלי אחר שבא לך עליו, זה נכון?[/QUOTE]
לא ממש. תראה, יש כמה כלי בסיס:
אם אתה רוצה כלי מיתר- תנסה ללמוד קודם גיטרה.
אם אתה רוצה ללמוד כלי הקשה- תלך על דרבוקה
כל השאר- לך על פסנתר.
אם אתה מנגן על פסנתר טוב, זה אומר שיהיה לך קצת יותר קל אם תלך ללמוד כלי אחר, כמו כינור למשל
-
-
-
[quote=cladino;1132146]לא ממש. תראה, יש כמה כלי בסיס:
אם אתה רוצה כלי מיתר\קשת- תנסה ללמוד קודם גיטרה.
אם אתה רוצה ללמוד כלי הקשה- תלך על דרבוקה
כל השאר- לך על פסנתר[/quote]
חבר שלי מנגן אורגן כבר שנתיים והוא מצליח גם גיטרה.
וחבר אחר שלי אמר לי שאח שלו למד פסנתר ואחר כך אחרים.
-
[quote=white_angel;1132147]היי כולם מה קורה?[/quote]
היי משה
-
[QUOTE=Naruto;1132149]חבר שלי מנגן אורגן כבר שנתיים והוא מצליח גם גיטרה.
וחבר אחר שלי אמר לי שאח שלו למד פסנתר ואחר כך אחרים.[/QUOTE]
אז באמת יש לו כישרון על גיטרה. הוא אמור להצליח טיפה על גיטרה,אם תאמר לו מה לעושת.
-
[quote=cladino;1132151]אז באמת יש לו כישרון על גיטרה. הוא אמור להצליח טיפה על גיטרה,אם תאמר לו מה לעושת.[/quote]
חח הוא לא התאמן על גיטרה הרבה אז הוא מצליח רק אם הוא משכיב אותה כמו אורגן XD
-
-
ליאור אתה כבר יכול לראות שינויים
-
[quote=Woodpecker;1132131]נדודי שינה מה שמך?[/quote]
סליחה על הדילאיי. שמי יובל. מה שמך? :)
[quote=The Little Elbaz;1132140]פשש נדודי שינה בנוד..זה משהו נדיר..(:
מה קורה אחי?[/quote]
אהא. לכבוד המאורע אמרתי שאצטרף לנו"ד :P
הכל רגיל. מה אצלך?
[quote=cladino;1132141]ניסיתי? חצי ממה שאני מנגן זה יצירות שלי, ואני מנגן על כמה כלים. וכן יש הבדל לבין מוזיקאי עם ז' ומוזיקאי עם ס'- מוסיקאי זה מישהו שעוסק במוזיקה ויזכרו את פועלו לעוד הרבה שנים. מוזיקאי זה סתם אחד שעוסק במוזיקה.
דוגמה למוסיקאי- פרדי מרקיורי
דוגמה למוזיקאי- רגב הוד.
אגב, אתה מנגן על משהו?[/quote]
חח. זו נשמעת כמו פרשנות שאתה המצאת :O
באיזה סגנונות אתה מלחין - ג'אז ורוק? מי ההשפעות העיקריות שלך?
כמובן שאני מנגן. אחרת לא הייתי מפתח ת'דיון הזה :P
אני מנגן על גיטרה.
-
שכחת להגיב לי, אני עצוב ):
-
[QUOTE=Woodpecker;1132153]הי משה רואה אליפם?[/QUOTE]
כן,מחכה שיתחיל XD
-
[QUOTE=Real Spartan;1132154]ליאור אתה כבר יכול לראות שינויים[/QUOTE]
במה שינוים?
-
[QUOTE=נדודי שינה;1132155]סליחה על הדילאיי. שמי יובל. מה שמך? :)
אהא. לכבוד המאורע אמרתי שאצטרף לנו"ד :P
הכל רגיל. מה אצלך?
חח. זו נשמעת כמו פרשנות שאתה המצאת :O
באיזה סגנונות אתה מלחין - ג'אז ורוק? מי ההשפעות העיקריות שלך?
כמובן שאני מנגן. אחרת לא הייתי מפתח ת'דיון הזה :P
אני מנגן על גיטרה.[/QUOTE]
אני מלחין בעיקר שירי רוק, למרות שפעם אחת הלחנתי קטע ג'אז, קוראים לו "mambo latin number 1".
אתה רוצה להצטרף לקבוצה שלנו? אתה רק צריך להעתיק את חוקי הקבוצה ואת החברים, ואתה בפנים. אה, ולכתוב שאתה מוזיקאי בחתימה שלך.
וזה לא פרשנות שאני המצאתי, שמעתי את זה מזמן באיזה תוכנית מוזיקה ברדיו. ואיןם לי מישהו אחד שהש]יע עליי. אבל יש כמה שממש השפיעו עליי: פרדי מרקיורי, הרבי הנקוק, דין מרטין, וסטיבן טיילור, ולואי פרימה
-
-
עוד המשך 1 נותר לכתוב לי משחק
-
[quote=Woodpecker;1132159]במה שינוים?[/quote]
תסתכל בהודעות אחרונות, אתה רואה משהו שלא ראית קודם?
-
הגבתי במשחק שלי
דניס לא רואה שום שינוי
-
סתם נדמה לי, או שהסוסאנו של סאסקה שונה משל איטאצ'י (ז"ל)?