[quote][i]Originally posted by פיפלף[/i]@Jul 5 2009, 10:26 PM
[b]מה המצב עוד פחות מ4 דקות ביס יש יס סאטרס רילאיזה כיףףףףףףףףףףףףףף[/b][/quote]
למה כיף? :huh:
לי יש יס ואני לא מתרגש... -_-
Printable View
[quote][i]Originally posted by פיפלף[/i]@Jul 5 2009, 10:26 PM
[b]מה המצב עוד פחות מ4 דקות ביס יש יס סאטרס רילאיזה כיףףףףףףףףףףףףףף[/b][/quote]
למה כיף? :huh:
לי יש יס ואני לא מתרגש... -_-
אולי אני יעשה מדריך על צ'אק נוריס!!!
עליתי לרמה 5! ויש לי פחות מ-1000 הודעות עד 2500! :lol:
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 5 2009, 10:29 PM
[b]צ'אק נוריס הוא כל-יכול וכל-יודע![/b][/quote]
Chuck Norris does not hunt because the word hunting infers the probability of failure. Chuck Norris goes killing.
אין לי כוח לתרגם.. :XD:
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Jul 5 2009, 10:33 PM
[b] Chuck Norris does not hunt because the word hunting infers the probability of failure. Chuck Norris goes killing.
אין לי כוח לתרגם.. :XD: [/b][/quote]
צ'אק נוריס לא הולך לצוד, המילה "לצוד" כוללת הסתברות של כישלון, צ'אק נוריס הולך להרוג.
עוד פחות מ-740 הודעות עד היעד! :)
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 5 2009, 10:38 PM
[b] צ'אק נוריס לא הולך לצוד, המילה "לצוד" כוללת הסתברות של כישלון, צ'אק נוריס הולך להרוג.
עוד פחות מ-740 הודעות עד היעד! :) [/b][/quote]
If you can see Chuck Norris, he can see you. If you can't see Chuck Norris you may be only seconds away from death.
אם אתה יכול לראות את צ'אק נוריס, הוא יכול לראות אותך. אם אתה לא יכול לראות את צ'אק נוריס אתה עלול להיות רחוק מהמוות בכמה שניות.
מי פה?
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 10:43 PM
[b] מי פה? [/b][/quote]
אני.
אז דבר איתי תום
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 5 2009, 10:45 PM
[b] אז דבר איתי תום [/b][/quote]
סבעבע.
When the Boogeyman goes to sleep every night he checks his closet for Chuck Norris.
מתי שאיש הבוגי הולך לישון בכל ערב הוא בודק את הארון שלו מפני צ'אק נוריס.
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Jul 5 2009, 10:47 PM
[b] When the Boogeyman goes to sleep every night he checks his closet for Chuck Norris.
מתי שאיש הבוגי הולך לישון בכל ערב הוא בודק את הארון שלו מפני צ'אק נוריס. [/b][/quote]
כבר כתבתי את זה בחצי הראשון של הנו"ד <_<
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Jul 5 2009, 11:47 PM
[b] When the Boogeyman goes to sleep every night he checks his closet for Chuck Norris.
מתי שאיש הבוגי הולך לישון בכל ערב הוא בודק את הארון שלו מפני צ'אק נוריס. [/b][/quote]
לא איש הבוגי, בוגימן.
ובוגימן זאת מפלצת במתחבאת בארון אז:לפני השניה הבוגימן בודק אם יש צ'אק נוריס בארון
אני הולך לאסוף מידע על צ'אק אנני מחין עליו מדריך וכול מה שהוא עשה בחייו
Chuck Norris has already been to Mars; that's why there are no signs of life there.
צ'אק נוריס כבר היה במאדים, זה למה אין שם שום סימנים לחיים.
תום- זה דומה אבל לא אותו הדבר... חוץ מזה אני רק מביא את זה לפה ומתרגם.. אני לא כתבתי את זה...