-
[quote=הראשון מהסוף;600174]
[B][COLOR=royalblue]אריאל-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=royalblue] ליסה באה אליך אבל נראה שהיא לא מתכוונת להצטרף. "אני לא באה." היא אומרת[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"מה?! למה?!" אשאל מופתע במיוחד.
"את מפחדת?" אשאל אותה.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]כשאתם מגיעים יש חושך. אתם עומדים בכניסה למכון אומניות לחימה, או לפחות זה מה שהשלט אומר. אין כוכבים בשמי הלילה של ניו יורק. אייס דופק על הדלת. חריץ קטן בדלת נפתח ועיניים קטנות מציצות בכם. "סתלקו" אומר קול גברי מהחריץ." "חוק ראשון של מועדון קרב," אומר אייס "הוא שלא מדברים על מועדון קרב." העיניים בוחנות אותו, ואז החריץ בדלת נסגר. "זה ייקח דקה או שתיים." אומר אייס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]האיש עם הפנס מחייך ואתה רואה שחסרות לו שלוש שיניים. "זה בשדרות ברחוב 42." הוא אומר. אתה מכיר את המקום, איפה שהייתה אמורה להיות המסעדה שאתה אוהב, איפה שעכשיו נמצאת...[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]"מאנשי התרנגולת?" היא מלגלגת עליך. "אולי. אם כן?"[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;600614][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]כשאתם מגיעים יש חושך. אתם עומדים בכניסה למכון אומניות לחימה, או לפחות זה מה שהשלט אומר. אין כוכבים בשמי הלילה של ניו יורק. אייס דופק על הדלת. חריץ קטן בדלת נפתח ועיניים קטנות מציצות בכם. "סתלקו" אומר קול גברי מהחריץ." "חוק ראשון של מועדון קרב," אומר אייס "הוא שלא מדברים על מועדון קרב." העיניים בוחנות אותו, ואז החריץ בדלת נסגר. "זה ייקח דקה או שתיים." אומר אייס.[/COLOR][/B][/spoiler]
[/spoiler][/quote]
אחכה שיקרה משהו .
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;600614][B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]כשאתם מגיעים יש חושך. אתם עומדים בכניסה למכון אומניות לחימה, או לפחות זה מה שהשלט אומר. אין כוכבים בשמי הלילה של ניו יורק. אייס דופק על הדלת. חריץ קטן בדלת נפתח ועיניים קטנות מציצות בכם. "סתלקו" אומר קול גברי מהחריץ." "חוק ראשון של מועדון קרב," אומר אייס "הוא שלא מדברים על מועדון קרב." העיניים בוחנות אותו, ואז החריץ בדלת נסגר. "זה ייקח דקה או שתיים." אומר אייס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]האיש עם הפנס מחייך ואתה רואה שחסרות לו שלוש שיניים. "זה בשדרות ברחוב 42." הוא אומר. אתה מכיר את המקום, איפה שהייתה אמורה להיות המסעדה שאתה אוהב, איפה שעכשיו נמצאת...[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]"מאנשי התרנגולת?" היא מלגלגת עליך. "אולי. אם כן?"[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"שרה הנצלנית הזאת? הייתי מת לשבור לה כמה שיניים.. דווקא נלחמתי נגדה והפסדתי עזוב לא משנה,נו מה יש במקום הזה?"[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;600174][COLOR=DimGray][B]
[B][COLOR=Green]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]"עוד לא החלטתי." אומר לך האיש. "אני אחליט אחרי שנתרחק טיפה מכאן."[/COLOR][/B][/spoiler]
[SPOILER]"מה קרה אבל ? מי אתה ולמה אתה לוקח אותי ?"
אשאל אותו בחטטנות ואנסה שוב להוציא כנפיים מכתפיי .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]לאחר כמה דקות נפתחת הדלת והבחור שדיבר אתכם, שמסתבר שהוא חתיכת גורילה, מאפשר לכם להכנס. "הבחור שאתך נראה חדש." הוא אומר לאייס. "חדשים חייבים להלחם." הוא מוסיף. "אני יודע..." אומר אייס, ומסמן לך לעקוב אחריו פנימה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אתה יודע איפה זה. אם אתה רוצה לברר, תבוא בערב. אם לא, סתלק."[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]הכנפיים שלך אפילו עוד לא צמחו, אתה לא תוכל להוציא אותן ב24 שעות הקרובות. האיש מתקרב אל עבר גג גורד שחקים ונוחת עליו. הוא שומט אותך על הרצפה ומוציא סיגריה. הוא מעשן במרץ.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;601129][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]לאחר כמה דקות נפתחת הדלת והבחור שדיבר אתכם, שמסתבר שהוא חתיכת גורילה, מאפשר לכם להכנס. "הבחור שאתך נראה חדש." הוא אומר לאייס. "חדשים חייבים להלחם." הוא מוסיף. "אני יודע..." אומר אייס, ומסמן לך לעקוב אחריו פנימה.[/COLOR][/B][/spoiler]
][/quote]
"מה להילחם ?לא באנו לפה בשביל להילחם !"אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray] "באנו לפה בשביל שרה, והיא לא תדבר איתנו אם נהיה בחוץ." אומר לך אייס. [/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;601135][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray] "באנו לפה בשביל שרה, והיא לא תדבר איתנו אם נהיה בחוץ." אומר לך אייס. [/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"אוקיי ,אז נגד מי אני אצטרך להילחם "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]אתם מתחילים להכנס פנימה. בפנים החדר ריק לחלוטין מריהוט, מלבד הנורה שמאירה אותו וחדר שקוף קטן בו יש ציוד משרדי. בתוך החדר הגדול יש התקהלות גדולה מאוד של גברים שעומדים במעין מעגל מול בחורה אחת עם שיער חום כהה, גופייה קטנה וכפפות אגרוף. "ברוכים הבאים למועדון הקרב." היא אומרת ובוחנת את הנוכחים. "היא מושפעת מסרטים של דיוויד פינצ'ר." לוחש לך אייס. "החוק הראשון של מועדון קרב, אומרת שרה, "הוא שלא מדברים על מועדון קרב. החוק השני של מועדון קרב, הוא ש[SIZE=3]לא מדברים על מועדון קרב! [SIZE=2]חוק שלישי, [/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=DimGray]אם אחד המתאגרפים אומר "עצור" או מתעלף, אפילו אם הוא רק מזייף, הקרב נגמר. חוק רביעי, בכל קרב מתמודדים שני גברים. חוק חמישי, קרב אחד בכל פעם, חוק שישי, נלחמים ללא נעליים וללא חולצה. הקרבות ימשכו ככל שיימשכו. וחוק אחרון." היא מביטה לכיוון שלך. "אם זאת הפעם הראשונה שלך, אתה חייב להלחם."[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=DimGray]
[/COLOR][/B]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;601158][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אתם מתחילים להכנס פנימה. בפנים החדר ריק לחלוטין מריהוט, מלבד הנורה שמאירה אותו וחדר שקוף קטן בו יש ציוד משרדי. בתוך החדר הגדול יש התקהלות גדולה מאוד של גברים שעומדים במעין מעגל מול בחורה אחת עם שיער חום כהה, גופייה קטנה וכפפות אגרוף. "ברוכים הבאים למועדון הקרב." היא אומרת ובוחנת את הנוכחים. "היא מושפעת מסרטים של דיוויד פינצ'ר." לוחש לך אייס. "החוק הראשון של מועדון קרב, אומרת שרה, "הוא שלא מדברים על מועדון קרב. החוק השני של מועדון קרב, הוא ש[SIZE=3]לא מדברים על מועדון קרב! [SIZE=2]חוק שלישי, [/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=dimgray]אם אחד המתאגרפים אומר "עצור" או מתעלף, אפילו אם הוא רק מזייף, הקרב נגמר. חוק רביעי, בכל קרב מתמודדים שני גברים. חוק חמישי, קרב אחד בכל פעם, חוק שישי, נלחמים ללא נעליים וללא חולצה. הקרבות ימשכו ככל שיימשכו. וחוק אחרון." היא מביטה לכיוון שלך. "אם זאת הפעם הראשונה שלך, אתה חייב להלחם."[/COLOR][/B][/spoiler]
[/quote]
"אוקיי"אומר ואז הוסיף"אז נגד מי אני אצטרך להילחם ?".
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;601129][B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]לאחר כמה דקות נפתחת הדלת והבחור שדיבר אתכם, שמסתבר שהוא חתיכת גורילה, מאפשר לכם להכנס. "הבחור שאתך נראה חדש." הוא אומר לאייס. "חדשים חייבים להלחם." הוא מוסיף. "אני יודע..." אומר אייס, ומסמן לך לעקוב אחריו פנימה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אתה יודע איפה זה. אם אתה רוצה לברר, תבוא בערב. אם לא, סתלק."[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]הכנפיים שלך אפילו עוד לא צמחו, אתה לא תוכל להוציא אותן ב24 שעות הקרובות. האיש מתקרב אל עבר גג גורד שחקים ונוחת עליו. הוא שומט אותך על הרצפה ומוציא סיגריה. הוא מעשן במרץ.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אתה עוד תשלם על האמירה הזו,לא עכשיו אבל אחר כך." אגיד לו ואלך. אלך אל הבית שלי ואחכה שם עד הערב.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;601129]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]הכנפיים שלך אפילו עוד לא צמחו, אתה לא תוכל להוציא אותן ב24 שעות הקרובות. האיש מתקרב אל עבר גג גורד שחקים ונוחת עליו. הוא שומט אותך על הרצפה ומוציא סיגריה. הוא מעשן במרץ.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"עכשיו תסביר לי מה קורה , אני מבין .. שאתה כמוני
אבל מה אנחנו בכלל , בבקשה תעדכן אותי או שאפיל אותך מהבניין הזה !"
אצעק עליו ואתפוס אותו בחולצתו .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"זה לא ממש משנה." היא אומרת. היא מצביעה על אייס. "תילחמו אתם שניכם." אייס מסתכל עליך, ואתה מסתכל עליו. אתה לא יכול לראות, אבל שניכם נראים מופתעים.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]הגיע הערב. אתה הולך למועדון של ליסה?[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב הסרסור שלנו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]אתה מתקרב אליו כדי לתפוס בחולצתו אבל כוח בלתי נראה מעיף אותך אחורה ומטיח אותך בכוח ברצפה. אתה נופל על הגב, בדיוק איפה שהפצע ממנו יוצאות הכנפיים שלך, והדבר גורם לך לכאבי תופת. אתה מרגיש כאילו מאות סכינים מלובנות חודרות לך לגב ופוצעות אותך. "שב בשקט." האיש אומר לך. "אני צריך לדעת מה המתנה שלך לפני שאני אחליט מה לעשות איתך."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;601883][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"זה לא ממש משנה." היא אומרת. היא מצביעה על אייס. "תילחמו אתם שניכם." אייס מסתכל עליך, ואתה מסתכל עליו. אתה לא יכול לראות, אבל שניכם נראים מופתעים.[/COLOR][/B][/spoiler]
][/quote]
"אוקיי"אומר בזמן שאני מוריד חולצה וחולץ נעליים .
'זה הולך להיות קשה פעם קודמת אפילו לא הצלחתי לגעת בו 'אחשוב לעצמי
[/SPOILER]