-
[quote=DButcher;604062
[B]רד[/B] -
אתה פונה לכיוון החדר עם מכונת ההחלפות וברגע שאתה פותח את הדלת נכנס בך מאמן צעיר שרץ משם במהירות,
"אני כל-כך מצטער אני כזה מגושם..." הוא אומר לך בבושה ומוסיף:"שמעת לוסיאן מהאליט פור של שינו נמצא כאן והוא מאתגר מאמנים צעירים לקרבות כדי למצוא את האחד שירש את אחד מהפוקימונים הטובים ביותר שלו!",
מה תעשה??[/quote]
תודה לך!!וארוץ לשם במהירות
-
[B]יואב[/B] -
דסקלופס מצליח לערער את החיבור שלהם עם בילבול בקלות והם חובטים זה בזה והוא מיד מכה את שניהם עם אגרוף צל אכזרי וכואב ופוצע אותם קשה,
מה תעשה?
[B]סילבר[/B] - [B]תהנה(=[/B]
אתה מגיע לחנות ורואה שהיא סגורה ומיד הולך למדריך המתקפות שמסתכל על פרגליגטור וגרצ'ומפ שלך ושואל אם אתה מעוניין שהם ילמדו תותח הידרו בשביל פרליגטור ומטאור דרקון בשביל גרצ'ומפ?
מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
אייפום מזנק על אספיאון עם אגרוף ממוקד פעם נוספת וג'סי אומר:"אספיאון זנב ברזל" ואספיאון ואייפום פעם נוספת מתנגשים ופעם נוספת אספיאון מצליח להטיח את אייפום בקרקע,
נראה שאייפום נעשה עצבני והוא לא מוכן להפסיד בשום פנים ואופן כנראה בזכות החיבור ביניכם והוא מזנק לאוויר ותוקף עם מתקפת זריזות אדירה שמפוצצת את הזירה,
נראה שאספיאון חטף נזק רב אך הוא בסדר גמור ועומד יציב, מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
מנטריק נכנס לזירה מול פיקאצ'ו ובשיא המהירות חובט בו חזק לפני שהוא בכלל מרגיש ובזמן שפיקאצ'ו מנסה להתאושש מנטריק ממהר לירות להביור אדיר,
נראה שפיקאצ'ו לא מסוגל להתחמק והוא נשרף כליל מהלהבות הלוהטות שיוצאות מפיו של מנטריק והוא לא מסוגל להלחם,
אש נכנס לזירה בריצה ואוסף אותו בידיו ומיד משליח פוקדור נוסף ואומר:"גלאלי אני בוחר בך!" ומול מנטריק מרחף לו[IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/362-m.png[/IMG]של אש,
מה תעשה?
[B]ניב[/B] -
באלבאזור תופס את אוניקס עם הגפנים שלו ומדגים פעם נוספת את כוחו הפיזי והמדהים שהוא מרים אותו ומעיף אותו גבוה,
אוניקס שעלה מעט מעל הקרקע עדיין ישן ובאלבאזור לא מבזבז אף רגע ויורה עליו פצצת זרע אדירה שפוגעת בו חזק ומחסלת אותו,
"או לא!!! אוניקס שלי תחזור" אומר האיש המוזר ומיד הבעת פניו שוב משתנה לחיוך והוא מסתכל עלייך ואומר:"מה דעתך לחבור אלי למשך המסע?",
מה תעשה?
[B]דניס[/B] -
"להלחם איתי מה, אני מניחה שקרב 1 נגד 1 לא יזיק! אובמסנאו אתה מוכן?" היא אומרת והיא ואובמסנאו נעמדים מולך,
מה תעשה?
[B]רד[/B]*-
אתה מגיע במהירות ואתה רואה את[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/503/DP316.jpg[/IMG]מולך שמצליח להקסים את כולם בקסמיו והוא אומר:"מי הבא בתור שינסה להלחם בי?",
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;604625]
[B]ג'וני[/B] -
מנטריק נכנס לזירה מול פיקאצ'ו ובשיא המהירות חובט בו חזק לפני שהוא בכלל מרגיש ובזמן שפיקאצ'ו מנסה להתאושש מנטריק ממהר לירות להביור אדיר,
נראה שפיקאצ'ו לא מסוגל להתחמק והוא נשרף כליל מהלהבות הלוהטות שיוצאות מפיו של מנטריק והוא לא מסוגל להלחם,
אש נכנס לזירה בריצה ואוסף אותו בידיו ומיד משליח פוקדור נוסף ואומר:"גלאלי אני בוחר בך!" ומול מנטריק מרחף לו[IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/362-m.png[/IMG]של אש,
מה תעשה?
[/quote]
"מנקטריק השתמש במהירות אקסטרים ושתהיה קרוב אליו תתקיף אותו במכת וולט" אומר לו
-
[quote=DButcher;604625]
[B]רד[/B]*-
אתה מגיע במהירות ואתה רואה את[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/503/DP316.jpg[/IMG]מולך שמצליח להקסים את כולם בקסמיו והוא אומר:"מי הבא בתור שינסה להלחם בי?",
מה תעשה?[/quote]
[B]מזה הכוכבית???[/B]
אני ,אני!!!אצעק בקול אל לושיאן
-
[b]חיים[/b] -
אייפום מזנק על אספיאון עם אגרוף ממוקד פעם נוספת וג'סי אומר:"אספיאון זנב ברזל" ואספיאון ואייפום פעם נוספת מתנגשים ופעם נוספת אספיאון מצליח להטיח את אייפום בקרקע,
נראה שאייפום נעשה עצבני והוא לא מוכן להפסיד בשום פנים ואופן כנראה בזכות החיבור ביניכם והוא מזנק לאוויר ותוקף עם מתקפת זריזות אדירה שמפוצצת את הזירה,
נראה שאספיאון חטף נזק רב אך הוא בסדר גמור ועומד יציב, מה תעשה?
"זה לא יכול להיות אייפום אגרוף ממוקד פעם אחת אחרונה"
-
[QUOTE=DButcher;604625][B]יואב[/B] -
דסקלופס מצליח לערער את החיבור שלהם עם בילבול בקלות והם חובטים זה בזה והוא מיד מכה את שניהם עם אגרוף צל אכזרי וכואב ופוצע אותם קשה,
מה תעשה?
"כל הכבוד עכשיו תשתמש בצוות כפול כדי להקיף אותם ואז כולכם תתקפו עם כדורי צל ללא הפסקה"
-
[quote=DButcher;604625]
[B]ניב[/B] -
באלבאזור תופס את אוניקס עם הגפנים שלו ומדגים פעם נוספת את כוחו הפיזי והמדהים שהוא מרים אותו ומעיף אותו גבוה,
אוניקס שעלה מעט מעל הקרקע עדיין ישן ובאלבאזור לא מבזבז אף רגע ויורה עליו פצצת זרע אדירה שפוגעת בו חזק ומחסלת אותו,
"או לא!!! אוניקס שלי תחזור" אומר האיש המוזר ומיד הבעת פניו שוב משתנה לחיוך והוא מסתכל עלייך ואומר:"מה דעתך לחבור אלי למשך המסע?",
מה תעשה?
[/quote]
"אמ.. לא נראה לי, מצטער, אבל אני רוצה להשיג הכל לבדי, אבל אני בטוח תהיה לך הזדמנות אחרת" אני משיב לו בחיוך מתנצל.
לאחר מכן אני ממשיך ללכת משם לכיוון דרך 302.
-
[B]ג'וני[/B] -
מנטריק מגיע מול גלאלי במהירות ומיד עוטף את גופו בחשמל וממהר לחבוט בו בחוזקה שני הפוקימונים חוטפים נזק לא קל וגלאלי מתאושש במהירות ומנטריק נשאר משותק,
"חבטת ראש, צא!" אומר אש וגלאלי טס לכיוון מנטריק ונכנס בו עם עוצמה רבה ונראה שהוא סופג נזק אדיר ומתקשה לעמוד על רגליו,
מה תעשה?
[B]רד[/B] - [B]הכוכבית זה סתם טעות אל תתייחס[/B]
"מה אתה אומר מאמן צעיר אתה באמת חושב שאתה מוכן לקרב אחד נגד אחד איתי? אז קדימה אלאקזם" הוא אומר ושולח מולך את[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/065-m.png[/IMG]שלו,
הוא מביט בך ומוסיף לומר:"ידעתי שזיהיתי אותך אתה ניצחת את טאקר בבימת הקרב לפני כמה שבועות! זה הולך להיות קרב מעניין ואם תנצח אני יעניק לך את הבעלות על אלקאזם שלי!",
מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
נראה שאייפום מגלה נחישות אדירה לנצח והוא מזנק לאוויר עם אגרוף ממוקד וג'סי אומר:"זנב ברזל פעם נוספת" ואספיאון והוא מתנגשים פעם נוספת,
שני הפוקימונים נאבקים זה בזה עד שלפתע אייפום מזיז את הזנב במהירות ופוגע באספיאון בחוזקה פעמיים ומטיח אותו באדמה,
אספיאון נאבק בפצעים ובכאבים שלו ומנסה לקום עד שלפתע הוא נופל ומתעלף ואייפום מתחיל לקפץ מולך ומראה לך שוב את המהלך שעשה ואתה מבין שהוא למד פגיעה כפולה,
מה תעשה? [B]אייפום למד פגיעה כפולה![/B]
[B]יואב[/B] -
דסקלופס מקיף את פלוסל ומינון הפצועים ולפני שהם מבינים מה קורה דסקלופס שולח עליהם מתקפת כדורי צל אדירה שיוצרת פיצוץ ושהעשן מתבהר נראה שהם שוכבים בתוכו מעולפים,
"תחזרו!" אומרת סם ומתקרבת אלייך ואומרת:"מה דעתך להיות שותף שלי למסע, זה יכול להועיל לשנינו",
מה תעשה?
[B]ניב[/B] -
אתה צועד בתוך שביל 302 ואתה רואה[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/499/DP40.jpg[/IMG]כבולה בין ענפי העץ,
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;604792][B]ג'וני[/B] -
מנטריק מגיע מול גלאלי במהירות ומיד עוטף את גופו בחשמל וממהר לחבוט בו בחוזקה שני הפוקימונים חוטפים נזק לא קל וגלאלי מתאושש במהירות ומנטריק נשאר משותק,
"חבטת ראש, צא!" אומר אש וגלאלי טס לכיוון מנטריק ונכנס בו עם עוצמה רבה ונראה שהוא סופג נזק אדיר ומתקשה לעמוד על רגליו,
מה תעשה?
[/quote]
"מנקטריק לנוח על המקום ותשלח לגללי גל הלם ואם הוא מתקיף אותך תשמש במהירות אקסטרים בשביל להתחמק" אומר לו
-
[quote=DButcher;604792]
[B]רד[/B] - [B]הכוכבית זה סתם טעות אל תתייחס[/B]
"מה אתה אומר מאמן צעיר אתה באמת חושב שאתה מוכן לקרב אחד נגד אחד איתי? אז קדימה אלאקזם" הוא אומר ושולח מולך את[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/065-m.png[/IMG]שלו,
הוא מביט בך ומוסיף לומר:"ידעתי שזיהיתי אותך אתה ניצחת את טאקר בבימת הקרב לפני כמה שבועות! זה הולך להיות קרב מעניין ואם תנצח אני יעניק לך את הבעלות על אלקאזם שלי!",
מה תעשה?
[/quote]
אוקיי צא אבסול!פעימת אופל ואז חיתוך לילה
-
[b]חיים[/b] -
נראה שאייפום מגלה נחישות אדירה לנצח והוא מזנק לאוויר עם אגרוף ממוקד וג'סי אומר:"זנב ברזל פעם נוספת" ואספיאון והוא מתנגשים פעם נוספת,
שני הפוקימונים נאבקים זה בזה עד שלפתע אייפום מזיז את הזנב במהירות ופוגע באספיאון בחוזקה פעמיים ומטיח אותו באדמה,
אספיאון נאבק בפצעים ובכאבים שלו ומנסה לקום עד שלפתע הוא נופל ומתעלף ואייפום מתחיל לקפץ מולך ומראה לך שוב את המהלך שעשה ואתה מבין שהוא למד פגיעה כפולה,
מה תעשה? [b]אייפום למד פגיעה כפולה![/b]
"כל הכבוד אייפום תחזור" אני אומר ואז אומר לג'סי:"לא מאמן עם אהבה הא???
עם כבר אתה לא זה שמאמן עם אהבה כי אם היית מאמן אם אהבה אספיאון היה קורע לאייפום את הצורה"
-
[quote=DButcher;604625][B]דניס[/B] -
"להלחם איתי מה, אני מניחה שקרב 1 נגד 1 לא יזיק! אובמסנאו אתה מוכן?" היא אומרת והיא ואובמסנאו נעמדים מולך,
מה תעשה?[/quote]
"צא פנפי!" אני זורק פוקדור "גלגול!"
-
[quote=DButcher;604792]
[B]ניב[/B] -
אתה צועד בתוך שביל 302 ואתה רואה[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/499/DP40.jpg[/IMG]כבולה בין ענפי העץ,
מה תעשה?[/quote]
"היי את!, מה קרה לך בדיוק?" אני שואל אותה, מגחך מעט.
"צא טרפינץ'!, ותשתמש בנשיכה על הענפים שכובלים אותה!" אני קורא ומשחרר את טרפינץ' מהפוכדור.
-
[b]יואב[/b] -
דסקלופס מקיף את פלוסל ומינון הפצועים ולפני שהם מבינים מה קורה דסקלופס שולח עליהם מתקפת כדורי צל אדירה שיוצרת פיצוץ ושהעשן מתבהר נראה שהם שוכבים בתוכו מעולפים,
"תחזרו!" אומרת סם ומתקרבת אלייך ואומרת:"מה דעתך להיות שותף שלי למסע, זה יכול להועיל לשנינו",
מה תעשה?
"את יודעת מה זה יכול להיות טוב אני מסכים לשותפות" אני אומר לה ונותן לה חיבוק
"אני צריך עזרה באימון של גרוויל את יכולה לעזור לי?" אני שואלא ותה
-
[B]רק שתדעו אתם יכולים לתאם ביניכם קרבות ולהגיד לי שאתה רוצים להיפגש ואני יעשה את המפגש מיד ובנוסף אתם יכולים להחליף פוקימונים אחד עם השני גם-כן בתיאום כמובן ובלי להיפגש במשחק ואתם גם יכולים לסחור בחפצים זה עם זה מבלי להיפגש[/B]
[B]ג'וני[/B] -
מנטריק שולח גל הלם חזק על גלאלי שלא מסוגל להתחמק מטווח ההתקפה ונפגע קשה "קרן קרח, עכשיו!" אומר אש וגלאלי שולח קרן קרח מדהימה על מנטריק,
מנטריק מתחמק במהירות אקסטרים אך נראה שהוא נעשה איטי והנזק שברגליו לא מניח לו וגורם לו כאב אדיר ובלתי נמנע,
"גלאלי סיים את זה בחבטת ראש!" אומר אש וגלאלי טס במהירות אל מנטריק אך נראה שלפתע לפני שהוא פוגע בו הוא נעצר ומשתתק בעקבות המטען החשמלי בגופו,
מה תעשה?
[B]רד[/B] - [B]זכית על כתיבת הודעה 850 באבן אבולוציה שתאפשר לך לפתח כל פוקימון שתרצה מיד![/B]
אבסול קופץ לזירה ויורה פעימת אופל חזקה על אלקאזם שנפגע קשה מאוד אך מתאושש במהירות "אגרוף ממוקד" אומר לוסיאן ואלקאזם מגיע במהירות מול אבסול ומנחית עליו מכה אדירה,
נראה שאבסול מתקשה לקום בחזרה על רגליו אך הוא מתאושש לבסוף ומפתיע את אלאקזם כאשר הוא מזנק עליו במהירות וחותך אותו עם ציפורניו שעטופות הילה אפלה,
אלאקזם ואבסול פצועים ומותשים ונראה שהקרב יוכרע בכל רגע, מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
"אני מניח שכאן נפרדות דרכינו.. בפעם הבאה אני יוכיח לך את הכח שלנו!" אומר ג'סי בנימה מרושעת ואפלה והולך משם,
מה תעשה?
[B]דניס[/B] -
פנפי הקטן והחמוד נעמד מול אובמסנאו העצום והמאיים והיריבה שלך אומרת:"בחיי כמה אומץ הפנפי הזה הוא תינוק ובעמדת נחיתות מבחינת סוגים!
טוב אובמסנאו בוא נראה להם כמה מהלכים שמתאימים למנהיגת מכון סנופוינט, השם הוא קנדיס ילד!" היא מסיימת לדבר ומביטה בך בנחישות,
יש מתח באוויר ולפתע פנפי מתגלגל במהירות אל אובמסנאו "תפוס אותו בידיך והשתמש ברוח קרח" אומרת קנדיס ולפני שפנפי מספיק לחבוט באובמסנאו הוא תופס אותו בשתי ידיו,
פנפי נראה חסר אונים מול האחיזה החזקה והיציבה של אובמסנאו ולפני שהוא בכלל מבין מה קורה הוא מוצא את עצמו קפוא ופגוע,
"נראה שזה נגמר יותר מהר משציפיתי... מה דעתך שאני יאמן אותו מעט ואחזיר לך אותו בעוד כמה ימים?" היא שואלת,
מה תעשה?
[B]ניב[/B] -
טרפינץ' מחלץ אותה במהרה והיא מתקרבת אלייך ואומרת בקול שקט ומלא מבוכה:"אני כזאת מגושמת.. אני מצטערת שנאלצתי להטריח אתכם,
השם שלי הוא שריל ואני חוקרת פוקימונים שבאה במיוחד לדרך 302 לאחר ששמעתי על הפוקימונים המוזרים שמסתובבים פה למרות שזו אינה סביבתם הטבעית כמו[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/133-m.png[/IMG]הזה שעושה פה בעיות..",
היא אומרת בזמן שהיא מלטפת את ראשו הפרוותי ולפתכ היא מצביעה על אחד העצים ואומרת בביטחון:"אני מניחה שלגרגרים האלה יש איזשהו קשר לזה!",
מה תעשה?
[B]יואב[/B] -
"טוב למען האמת אני יותר מתאמת פוקימונים מאשר מאמנת ככה שאני טובה בקשרים בין פוקימון למאמן ובמהלכים מגניבים ככה שאני מניחה שלאמן אותו יהיה קל!",
היא ניגשת לגרובייל טופחת על ראשו ומוציאה מספר דברים מהתיק שלה כמו כדור ספוג וחישוקים ומתחילה ללמד אותו תנועות ומהלכים שונים,
לאחר לא מעט זמן נראה שגרובייל נעשה מהיר יותר, יפה יותר וחזק יותר והוא למד להשתמש בסיחרור כדי להתחמק ובמתקפה מהירה כתוצאה מהמהירות שרחש,
מה תעשה? [B]סמנתה שותפה שלך והפרטים אליה יוספו בקרוב מתחת לפרטים שלך! גרובייל למד סיחרור ומתקפה מהירה![/B]