-
שם בפורום: barfon2
שם השחקן: בר
תיאור/ספרייט: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/675401051fd0d97632e43a3b60cb2286.png[/IMG][/URL]
רקע אישי: בר נולד בעיירה טווניליף וכמה ימים לאחר שנולד הוריו החליטו לנטוש את בר ורק אחיו הגדול סרב להם ונישאר עם בר, ולבסוף נמצאה להם משפחה מאמוצת. בר אהב מאוד פוקימונים מכיוון שבצעירותו הציל אותו פוקימון אגדי שעד היום לא יודע את שמו ורוצה לחקור זאת ולדעת מיהו וכמובן להתחיל את המסע. בר שהיה צעיר תמיד רצה להיות מאמן כמו אחיו הגדול שהיה מאוד טוב ועם הרבה פוקימונים חזקים. בר אהב פוקימונים מעופפים ופוקימונים מסוג דרקון. ותמיד חלם להיות אלוף ההאלופים של הליגה עם פוקימונים חזקים. וגם קבע לעצמו אתגר שבר יתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול שיפגשו.
פוקימונים: התחלתי אני רוצה את טרטוויג זה מי שנשאר ואני אוהב.
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
כסף: 600$
הערות/בקשות מיוחדות: לתפוס מורקרו ונשמע משחק כיף מאוד מקווה להרשם.
לבקשתך לרשום שוב.
-
[quote=barfon2;884491]שם בפורום: barfon2
שם השחקן: בר
תיאור/ספרייט:
רקע אישי: בר נולד בעיירה טווניליף שבסינו והאהב מאוד פוקימונים. שהיה צעיר תמיד רצה להיות מאמן כמו אחיו הגדול שהיה מאוד טוב ועם הרבה פוקימונים חזקים. בר אהב פוקימונים מעופפים ופוקימונים מסוג דרקון. ותמיד חלם להיות אלוף ההאלופים של הליגה עם פוקימונים חזקים. וגם קבע לעצמו אתגר שבר יתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול שיפגשו.
פוקימונים: התחלתי אני רוצה את טרטוויג זה מי שנשאר ואני אוהב.
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
כסף: 600$
הערות/בקשות מיוחדות: לתפוס מורקרו ונשמע משחק כיף מאוד מקווה להרשם.
לבקשתך לרשום שוב.[/quote]
תאריך קצת את הרקע תפרט עוד.. איזה מקרא מיוחד בגללו התחיל להתחבר לפוקימונים.. משהוא מסויים בביתה.. תחבר את זה לאלילה גם, כי הריי אתה לא מתחיל בסינו אלה במחוז חדש לגמריי!
לגביי התיאור והספרייט.. בגלל שלא שמת לא זה ולא זה... אני שם לך תמונה..
יאללה רק הרקע ואתה רשום.
-
ערכתי מצטער לא שמתי לב לספרייט
-
[QUOTE=nivX10;884312][COLOR=Teal][U][B]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
תוסיף יותר תיאור, תדמיין את המצב שבוא שמתי אותך בראש ותחשוב מה ההית עושה ממש. מנסה להבריח אותם עם הידיים מכה ודוחף אותם ומנסה לברוח.. לא ככה? תוסיף את זה לכתיבה!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה צועק לטוד שיבוא לעזרתך, לפתע אתה רואה את טוד מגיע עם לפיד של אס והדוטריו שלו.
הוא מבריח אותם ושואל עם אתה בסדר.. אתה עונה לו שכן.. לפתע אתה מרגיש משהוא שממשיך לנקר לך בראש!
זה זובט והוא רוצה לערוך אתך קרב, הוא נחוש לעשות זאת.. לפתע הוא מתחיל לצעוק ולשלוח כל מיני קולות.. אתה מוציא את הפוקדע ובוחר בתרגום "זובאט אומר שהוא יערוך אתך קרב, הוא מאוד רוצה להפוך לפוקימון של מאמן ולהשתתף בקרבות!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לזובאט"בשמחה תכל להפוך לפוקימון שלי" אני מנסה לעשות 3 צעדים אחרוה ואז מוציא לקרב את ארון ואומר לו"הפלה על זובאט"
-
[QUOTE=nivX10;884312][COLOR=Teal][U][B]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
לא, מהרגע בוא קווגסייר הפסיד הגשם פסק... אבל עם תרצה להשתמש.. אז יש פה ושם שלוליות מגשם.
- - - - - - - - - - - -
אתה מתחיל טיפה לדאוג, לחשוב על רעיון שיוציא אותך מהבוץ.. אתה פוקד על טריקו לזנק גבוה ככל שיוכל ולהשתמש בסינטזה.
מדיטייט קופץ עם אגרוף השאיבה לעברך אך לא מגיע ונופל עם אחוריו על הרצפה.. הוא משפשף אותם ומראה סימנים של כאב קל...
טריקו מרגיש שהוא מספיק מוכן והוא צולל בכל המהירות.. מדיטייט רואה את זה ומנסה להתחמק.. הוא זז הצידה אך לא מספיק לגמריי וטריקו חובט בוא חבטה אדירה היישר בבטן!
יכולתם לשמוע ממש את עצמה במכה, מדיטייט מתפטל מכאבים אך קם ומשתמש בכפת כוח דיי חלשה שמצליחה להריק את טריקו קצת..
הוא יושב ישיבה מזרחית ומנסה להשכיח את הכאב.. הוא משתמש במדיטציה, אתה בודק בפוקדע ורואה שלמדיטציה יש את אותה השפעה כמו לסינטזה!
ואז לפתע מדיטייט פוקח את עיניו, נראה רענן מתמיד.. הוא רץ בכל המהירות וחובט בכפת כוח את טריקו, הוא מסתחרר באוויר במהירות היישר עליך.. אתה מצליח לתפוס אותו ונופל!
הוא לא מוותר טריקו ופץ בחזרה לזירה..
מדיטייט וטריקו עמודים דרוכים ומסתכלים זה בזה.. הקרב מאוד מטוח.. כל מכה יכולה להכריע את הקרב.
[/COLOR] [B][COLOR=Black]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/B]
[COLOR=Navy][U][B][/B][/COLOR][/QUOTE]
שוב לא קראת את ההמשך שלי עד הסוף! רשמתי שאיך שהוא חובט בו שישתמש בקליע זרעים!
"טריקו! קדימה עוד קצת ומנצחים!" אומר לו "אוקיי,תנסה לירות עליו קליע זרעים תוך כדי שאתה משתמש במהירות,תנוע תוך כדי שלא יוכל לפגוע בך, אחר כך שאתה מספיק קרוב תשתמש בחבטה!" אומר לו
-
[QUOTE=nivX10;727407][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Sienna][U][B]התחלה:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT]
אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?", "כמה רחוק אגיע?", "מה אראה במסע?"
משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא.. את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
שם מחכה לכם אמא שלכם:[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=53482195.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/53482195.png[/IMG][/URL]
עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"..
לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/1wmm3yhonzjy.png[/IMG][/URL]
אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: "תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?"
אתם מחזירים: "כן ואתה?"
ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
אתם צועקים לו: " בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..|
אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: "בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה..."
ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו: [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=75781931.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/75781931.png[/IMG]
[/URL]ואז הוא פונה עליכם ואומר: "שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?"
ואתם משיבים: "שמי הוא XXX!" (שמכם)
ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
[SIZE=2][B]מה תעשו?[/B][/SIZE][/QUOTE]
אגיד בקול: "מגניב קיבלתי את הפוקימון הראשון שלי!!".
לאחר מכן הכיר לטרטויג: שלום אני המאמן שלך נעים להכיר אנחנו ניהיה החברים הכי טובים!, קדימה שנצא למסע?"
והלך להמשך דרך 1
-
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אתה מסכים עם רוני והולך איתו לעבר המרכז, כל הדרך אתה חושב לאן נעלמו האופנוענים הלאה..
לאחר זמן קצר אתם מגיעים למרכז, רוני ניגש ראשון מעביר לה את הפוקימונים שלו ושואל באיזו שעה מתחיל תחרות הסרט.
"התחרות מתחילה ב-14:35 בדיוק!" אתה והוא מסתכלים על השעון ושעה היא 12:30 יש לכם שעתיים פחות או יותר.
אתה ניגש ומעביר לה את הפוקימונים שלך ושואל על הדרך לגבי המכון והיא אומר שהמכון נסגר היום בשעה 18:00 בדיוק!
אתם מנופפים לה לשלום ואתה ורוני פונים לקניון.. אתם נחנסים ורואים מקום הענק עם המון חנויות ודוכנים!
צבעוני ססגוני ומלא אנשים..
רוני מסביר לך: "אוקיי כומה ראשונה אלו שיקויים ופוקימונים, קומה שנייה אלו אבני פיתוח, קומה שלישית מדריכים ללמידת מתקפות.. כמו רביעית זה ציוד וחפצים כמו: אופניים, ציוד מחנאות, אוכל לפוקימונים ולנו, חבלי טיפוס וכו'.. כל שאר הקומות הן משרדים.."
"אוקיי ניפגש פה בעוד חצי שעה פה בכניסה אוקיי?!" אומר רוני..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[SPOILER]תגיד אתה חושב שבשלב כזה מוקדם של המשחק אתה יכול להעמיס על טריקו כל-כך הרבה פקודות והכל יבוצע?!?!?!?
אתה כולה מכון ראשון.. לא אחריי מכון שלישי! תפסיק להעמיס אלף ואחד פקודות.. גם עכשיו 4 פקודות בוא זמנית שם לב לזה! יש פעמים שאני שוכח נכון אבל היו פעמים כמו עכשיו (היה עוד שתיים) שעשיתי את זה בגלל שאתה מגזים![/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה שולח את טריקו לירות עליו קליע זרעים ולהתקדם לעברו במהירות, "מדיטייט תתעלם מהכאב עד כמה שתוכל, ותשתמש בקריאת מחשוב!" צועקת לעברו ג'ייד.
מדיטייט נחמבא מקליע הזרעים ללא רחמים.. אך הוא עומד איתן מול ההתקפה! טריקו כבר ממש קרוב ואתה קורא לו לצאת בחבטה!
לפתע מדיטייט מתקפוף בצורה ממש גמישה מתחת לחבטה (כמו במטריקס) ואז הוא קופץ לטריקו על הכתף ומשם קופץ למעלה..
ואז לפתע הוא יורד בסיבוב ומנחית בעיטה חזקה בדיוק בראשו של טריקו!
זו הייתה בעיטת גובה, מדיטייט נופל על הרצפה, רגלו נפגעה והוא מתקשה לעמוד.. לפתע טריקו נופל ומאבד הכרה!
"הקרב נגמר, לסם לא נשארו עוד פוקימונים, המנצחת היא ג'ייד ומדיטייט!" קורא ספייק.
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:
[/B][/U]אתה מתרגש כל-כך מהפוקימון הראשון שלך, אתה חושב שהגיע הזמן להכרות ואתה זורק את הפוקדור..
הו מסתובב כמה פעמים באוויר ואז נפתח!
משם יוצאת קרן אדומה ובוהקת שמקבלת צורה של טרטוייג.
"שלום טרטוייג, אני אהיה המאמן שלך עכשיו, נעים לי להכיר אותך, נהיה חברים הכי טובים נכון?!" אתה אומר לו בחיוך..
"טררר.. טווייג!" הוא אומר ומתחכך בך כמו חתול, אתם יוצאים לדרך ואתה מבחין בכמה חמוד ותמים הוא, הולך בצורה מצחיקה ורץ במעגלים!
לפתע אתה רואה קסקון שמתפח, נוצר ממנו אור בוהק וחזק שמסנוור אותך ואת טרטוייג קצת.. משם יוצא דסטוקס!
טרטוייג נרתע מאוד מהאור של ההתפתחות, הוא חושב שזה יכול להזיק ומנסה להגן עליך.. ושולח לעבר דסקוטקס עלי תער!
דסטוקס ושולח עוקץ רעל!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה נענה לאתגר שלו ומוציא את ארון, אתה שולח אותו להפלה. הוא מזנק על הארון והוא וזובאט נופלים בחזקה על הרצפה.. גם ארון נפגע קצת, זובט קם ומשתמש בצרחה!
התדר גורם לארון ליפול על הרצפה אזניו כואבות מאוד.. הוא לא מרוכז ואז זובאט מעיף אותו באס אווירי על קיר המערה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;881402]
[COLOR=slategray][U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה מעודד את צ'יקוריטה שאתה סומך עליה, היא מחייכת עליך חיוך של שנייה וחוזרת להתרכז בקרב..[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה פוקד עליה להשתמש בעלי תער ולכוון אותם לעצים, היא סומכת עליך ב-100% ובלי לשאול שאלות עושה זאת.[/COLOR]
[COLOR=slategray]ווספיקויין צוחקת עליה, היא חשבה שצ'יקוריטה פשוט החמיצה.. אך לפתע נופל על ווספיקווין כמה וכמה ענפים שמפילים אותה לקרקע וקוברים אותה מתחתיהם.[/COLOR]
[COLOR=slategray]היא עצבנית מנסה להתשתחרר ומשתמש בכנפיים בכל הכוח, זו הזדמנות מרשימה רומזת לך צ'יקוריטה![/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
" ווספיקווין צריכה עזרה? קדימה צ'יקוריטה תשתמשי בהצלפת גפן כדי להרים את הענפים , אבל אז תעיפי אותם חזרה על ווספיקווין " אני מגחח ומסתכל על מהלכי הקרב
-
[QUOTE=nivX10;885369]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:
[/B][/U]אתה מתרגש כל-כך מהפוקימון הראשון שלך, אתה חושב שהגיע הזמן להכרות ואתה זורק את הפוקדור..
הו מסתובב כמה פעמים באוויר ואז נפתח!
משם יוצאת קרן אדומה ובוהקת שמקבלת צורה של טרטוייג.
"שלום טרטוייג, אני אהיה המאמן שלך עכשיו, נעים לי להכיר אותך, נהיה חברים הכי טובים נכון?!" אתה אומר לו בחיוך..
"טררר.. טווייג!" הוא אומר ומתחכך בך כמו חתול, אתם יוצאים לדרך ואתה מבחין בכמה חמוד ותמים הוא, הולך בצורה מצחיקה ורץ במעגלים!
לפתע אתה רואה קסקון שמתפח, נוצר ממנו אור בוהק וחזק שמסנוור אותך ואת טרטוייג קצת.. משם יוצא דסטוקס!
טרטוייג נרתע מאוד מהאור של ההתפתחות, הוא חושב שזה יכול להזיק ומנסה להגן עליך.. ושולח לעבר דסקוטקס עלי תער!
דסטוקס ושולח עוקץ רעל!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לטרטויג: "טרטויג תודה שאתה מנסה להגן עליי כולכך אני יחזיר לך מתי שהוא".
"עכשיו טרטויג אני מקווה שאתה מהיר תפסיק להשתמש בעלי תער ותחמוק מהעוקץ רעל בזה שאתה קופף על עץ ומהעץ תשתמש בנשיכה חזקה ישירות לדאסטוקס" אגיד לטרטויג בתקווה לטוב.
-
[quote=nivX10;885369
אתה נענה לאתגר שלו ומוציא את ארון, אתה שולח אותו להפלה. הוא מזנק על הארון והוא וזובאט נופלים בחזקה על הרצפה.. גם ארון נפגע קצת, זובט קם ומשתמש בצרחה!
התדר גורם לארון ליפול על הרצפה אזניו כואבות מאוד.. הוא לא מרוכז ואז זובאט מעיף אותו באס אווירי על קיר המערה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אני מנסה לגשת אל ארון ואז אומר לו"תגיד אתה יכול להמשיך בקרב הזה?או שאני יחליף אותך"
-
[QUOTE=nivX10;885369][COLOR=Teal][U][B]
[SPOILER]תגיד אתה חושב שבשלב כזה מוקדם של המשחק אתה יכול להעמיס על טריקו כל-כך הרבה פקודות והכל יבוצע?!?!?!?
אתה כולה מכון ראשון.. לא אחריי מכון שלישי! תפסיק להעמיס אלף ואחד פקודות.. גם עכשיו 4 פקודות בוא זמנית שם לב לזה! יש פעמים שאני שוכח נכון אבל היו פעמים כמו עכשיו (היה עוד שתיים) שעשיתי את זה בגלל שאתה מגזים![/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה שולח את טריקו לירות עליו קליע זרעים ולהתקדם לעברו במהירות, "מדיטייט תתעלם מהכאב עד כמה שתוכל, ותשתמש בקריאת מחשוב!" צועקת לעברו ג'ייד.
מדיטייט נחמבא מקליע הזרעים ללא רחמים.. אך הוא עומד איתן מול ההתקפה! טריקו כבר ממש קרוב ואתה קורא לו לצאת בחבטה!
לפתע מדיטייט מתקפוף בצורה ממש גמישה מתחת לחבטה (כמו במטריקס) ואז הוא קופץ לטריקו על הכתף ומשם קופץ למעלה..
ואז לפתע הוא יורד בסיבוב ומנחית בעיטה חזקה בדיוק בראשו של טריקו!
זו הייתה בעיטת גובה, מדיטייט נופל על הרצפה, רגלו נפגעה והוא מתקשה לעמוד.. לפתע טריקו נופל ומאבד הכרה!
"הקרב נגמר, לסם לא נשארו עוד פוקימונים, המנצחת היא ג'ייד ומדיטייט!" קורא ספייק.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"הפסדתי" אמלמל לעצמי ואגש לטריקו "טריקו היית מעולה,תנוח" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ואגש לג'ייד
"כל הכבוד,רואים שאת מאמנת חזקה" אחמיא לה בחיוך
-
[quote=nivX10;885369][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסכים עם רוני והולך איתו לעבר המרכז, כל הדרך אתה חושב לאן נעלמו האופנוענים הלאה..[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר זמן קצר אתם מגיעים למרכז, רוני ניגש ראשון מעביר לה את הפוקימונים שלו ושואל באיזו שעה מתחיל תחרות הסרט.[/COLOR]
[COLOR=teal]"התחרות מתחילה ב-14:35 בדיוק!" אתה והוא מסתכלים על השעון ושעה היא 12:30 יש לכם שעתיים פחות או יותר.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה ניגש ומעביר לה את הפוקימונים שלך ושואל על הדרך לגבי המכון והיא אומר שהמכון נסגר היום בשעה 18:00 בדיוק![/COLOR]
[COLOR=teal]אתם מנופפים לה לשלום ואתה ורוני פונים לקניון.. אתם נחנסים ורואים מקום הענק עם המון חנויות ודוכנים![/COLOR]
[COLOR=teal]צבעוני ססגוני ומלא אנשים..[/COLOR]
[COLOR=teal]רוני מסביר לך: "אוקיי כומה ראשונה אלו שיקויים ופוקימונים, קומה שנייה אלו אבני פיתוח, קומה שלישית מדריכים ללמידת מתקפות.. כמו רביעית זה ציוד וחפצים כמו: אופניים, ציוד מחנאות, אוכל לפוקימונים ולנו, חבלי טיפוס וכו'.. כל שאר הקומות הן משרדים.."[/COLOR]
[COLOR=teal]"אוקיי ניפגש פה בעוד חצי שעה פה בכניסה אוקיי?!" אומר רוני..[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אין בעיה" אגיד בחיוך בזמן שאני הולך לדוכן פוקימונים
'וואו הקניון הזה ענק! אפשר לקנות בוא כל דבר...אני חושב שאחרי החנות של הפוקימונים אני אלך לראות איזה מתקפות יש בחנות' אחשוב בשמחה
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]טוטודייל סופג עוד מכה ועוד מכה נשרט ללא רחמים.. לפתע הוא מתחמק, מתקופף וידו של צ'ימצ'אר עוברת מעליו.
אתה מנצל את זה ופוקד עליו להשתמש בנשיכה, הוא תופס את ראשו ומנענע אותו מצד לצד.. צ'ימצ'אר צוחק מכאב.
טוטודייל מרפא וצ'ימ'צאר מצליח להשתחחר קצת, אתה כבר ההית מוכן לזה "צא טוטודייל קרן בועות!" אתה אומר לו..
אתה מוסיף לעודד אותו כולו מתמלא להט וכוח!
הוא שולח את קרן הבועות בחזקה וצ'ימצ'אר להביור.. המתקפות מתנגשות זה בזה ויוצרות פיצוץ אדיר וחול שעף לכל עבר ומפריע גם לך וגם לניב לראות את הקרב...
לאחר כמה דקות אתה מביט, ואתה רואה את טוטודייל וצ'ימצ'אר מסתכלים זה בזה.. מתנשפים.. תשושים.. לפתע אתה מבחין "טוווטווו...." קורא טוטודייל ונופל על הרצפה, מתעלף.
[b]מה תעשה?[/b][/color] [/quote]"כל הכבוד טוטודייל!נלחמת מצויין!עכשיו חזור!"אוחזיר אותו בגאווה
"כל הכבוד לך1נלחמת ממש טוב!"אומר לו ואגש עם יד מונפת ללחיצה של ככבוד עם חיוך על פניי
-
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
שם לב אחי, טרטוייג לא יכול לקפוץ על עצים.. אני ינסה לתקן את זה קצת כי זו תגובה ראשונה שלך.. אבל שם לב להבא!
- - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על טרטוייג להפסיק עם עלי התער ולהתחמק, הוא עושה זאת בלי שום מאמץ אתה מבחין במהירות האדירה שיש לו ואתה מבין שזה קלי נשק לא קטן בקרב!
הוא רץ במהירות רבה אל מתחת לדאסטוקס לוקח תנופה וקופץ לעברו, הוא משתמש בנשיכה ותופס בכנף שלו!
הוא אוחז בכל הכוח, מכאיב מאוד לדאסטוקס, דאסטוקס עף במעגלים ומנופף בכנפיו בחזקה.. העיקר להעיף את טרטוייג.
ואז הוא משתמש ברוח כסופה ומעיף אותו, טרטוייג צולל לעבר הקרקע (שם לב! עוד לא הגיע.. ברקגע זה הוא נופל..)
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה אומר לטוטודייל ""כל הכבוד טוטודייל, נלחמת מצויין!" "עכשיו חזור..." ומחזיר אותו בחיוך טיפה מאוכזב לפוקדור.
אתה ניגש אל ניב מגיש את ידך ללחיצת יד ומברך אותו על הנצחון, "אני לא צריך את המחמאות שלך כדי לדעת שאני יותר טוב.." הוא אומר ולא משיב ללחיצת היד שלך..
"בוא צ'ימצ'אר נלך מכאן לא צריך להתרברב שנצחנו מאמן כזה." הוא מוסיף לומר, לאחר מכן הוא מסתובב ומתחיל ללכת!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר:[/B][/U]
אתה מרמה את ווספיקויין ושואל אותה עם היא צריכה עזרה, אתה פוקד על צ'יקוריטה להרים את הענפים ממנה..
היא מסתכלת עליך בתמיעה.. ואז את פוקד על צ'יקוריה להנחיט אותם עליה שוב בחזרה!
היא מסתכלת עליך עצבנית מתמיד, ממש רותחת.. היא מנפצת את הענפים לרסיסים קטנים קמעט נסורת בעזרת רוח כסופה..
ושולחת קרן בזק (signal beam בסרבי!) הישר אל צ'יקוריטה, זה פוגע בא ישירות ומעיף אותו ומוחץ אותה על עץ...
לאחר מכן הוא נופלת לקרקע, צ'יקוריטה חבולה ושרוטה כולה אך עומדת נחושה, אני מוכנה לוותר לווספיקויין..
ווספיקווין יוצאת במתקפת כנף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"הספדתי" אתה מלמל לעצמך ומרקין את ראשך מעט.. אתה נגש לטריקו ומחמיא לו על הביצוע השנתן.
הוא מחייך עליך, כולו מוטש "טריי!.." אתה מחזיר אותו לפוקדור וניגש לג'ייד, "כל-הכבוד לך, ההית מצויונת, רואים שאת מאמנת חזקה!"
היא מחייכת עליך ומסמיקה, לאחר מכן מחבקת אותך ואומרת "תודה רבה, גם אתה ההיתי טוב!"
"אני צריכה להמשיך מכן לעבר דודתי.. להתראות לך!" היא אומרת בעוד היא רצה ומנופפת לך לשלום.
לפתע מאחור נוגע לך בכתף ספייק, "ההית מעולה אך לא ממש מלוטש.. עם תרצה אתלווה עליך למסע, אני בטוח שנלמד אחד מהשני!" הוא אומר ומחייך חיוך שאפתן!
[/COLOR][B][COLOR=Black]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/B]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"אין בעיה" אתה אומר לרוני, מהנהן בראשך ולוחץ את ידו, "אני חושב שאבדוק את חנות המדריכי המתקפות.." אתה מלמל לעצמך.
אתה מגיע לשם ופוגש אדם זקן קצת שמנמן עם חיוך שמתנוסס על פניו[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=49145105.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/49145105.png[/IMG][/URL]שואל אותך "שלום לך נערי, יש פה מגוון של מדריכים מכשירים להפעלת ושינוע המדריכים.. אוכל אולי לעזור לך?!"
הוא שואל אותך בסקרנות, הוא נראה אדם מצחיק וחביב..
[U][B]
[COLOR=Purple]לי:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]המצב נראה רציני... אתה ניגש עליו ושואל עם הוא מסוגל להמשיך, הוא מנער את ראשו ומסמן לך כן עם הראש.
הוא רץ מסביב לזובאט במעגלית כדי שלא התקוף אותו שוב ומחכה לפקודה שלך..
הוא נחוש מאוד לנצח בקרב, אתה מבחין בכך!
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אתה אומר לטוטודייל ""כל הכבוד טוטודייל, נלחמת מצויין!" "עכשיו חזור..." ומחזיר אותו בחיוך טיפה מאוכזב לפוקדור.
אתה ניגש אל ניב מגיש את ידך ללחיצת יד ומברך אותו על הנצחון, "אני לא צריך את המחמאות שלך כדי לדעת שאני יותר טוב.." הוא אומר ולא משיב ללחיצת היד שלך..
"בוא צ'ימצ'אר נלך מכאן לא צריך להתרברב שנצחנו מאמן כזה." הוא מוסיף לומר, לאחר מכן הוא מסתובב ומתחיל ללכת!
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]"סימן שהוא לא שווה לחיצת יד של כבוד!"אומר לעצמי בלחש
"קדימה בואו נעצור לאימונים!טוטודייל אתה חייב לעבוד על החמקנות שלך!וטיילו על הסיבולת שלך!וקיובון..אותך אני רוצה לבחון בעצמי!טיילו וטוטודייל התאמנו אחד מול השני!ואתה קיובון!אני רוצה שתנסה לתקוף אותי!אבל רק עם ידיך!בלי שום מתקפות!"אומר להם ונצא לאימונים בזמן שקיובון יתקוף אותי!