[QUOTE=pokedex;788887]מגניב, לא נראלי שאני אראה... איפה יש שידור בכ"מ?
ליאור תקשיב כיתה ח' זה כלום אין סיבה לעשות ... בגלל זה, באמת שלא צפויות לך בעיות.[/QUOTE]
אבל אני רואה שיש לי עומס
Printable View
[QUOTE=pokedex;788887]מגניב, לא נראלי שאני אראה... איפה יש שידור בכ"מ?
ליאור תקשיב כיתה ח' זה כלום אין סיבה לעשות ... בגלל זה, באמת שלא צפויות לך בעיות.[/QUOTE]
אבל אני רואה שיש לי עומס
[quote=HaWkEyE;788886]היום זה?![/quote]
כן, בערוץ 10 בשעה תשע ורבע יש משחק של הנבחרת.
תשובה גם לאיתי.
[quote=Akainu;788890]אבל אני רואה שיש לי עומס[/quote]
אני אומר לך שאני עברתי השנה את ח' בלי בעיות והבצפר שלי הוא יחסית ברמה גבוהה.
להכין קצת שיעורים (בכיתה ואם זה רציני אז בבית), להעתיק את רובם, להתכונן למחבחים וזהו.
הדבר היחיד שחשוב בכיתה ח' זה ההקבצות שיהיו לך בכיתה ט' (חשוב הקבצה א' במתמטיקה ואנגלית, השאר זניח) וכמובן לעלות לכיתה ט'...
[QUOTE=pokedex;788895]אני אומר לך שאני עברתי השנה את ח' בלי בעיות והבצפר שלי הוא יחסית ברמה גבוהה.
להכין קצת שיעורים (בכיתה ואם זה רציני אז בבית), להעתיק את רובם, להתכונן למחבחים וזהו.
הדבר היחיד שחשוב בכיתה ח' זה ההקבצות שיהיו לך בכיתה ט' (חשוב הקבצה א' במתמטיקה ואנגלית, השאר זניח) וכמובן לעלות לכיתה ט'...[/QUOTE]
אני מהילדים שנותן להעתיק לאחרים
והקבצות אני בהקבוצות אלו חוץ בחשבון מצוינות
ליאור תגיב במשחק
[quote=Akainu;788897]אני מהילדים שנותן להעתיק לאחרים
והקבצות אני בהקבוצות אלו חוץ בחשבון מצוינות[/quote]
אז אין צורך להשקיע יותר מדי - כמו שאמרתי, רק להכין/להעתיק פה ושם שיעורים, להתכונן קצת למבחנים והכי חשוב - לעלות לכיתה ט' ולהשאר בהקבצות המובחרות במתמטיקה באנגלית (תשקיע רק באלה ותשים זין על השאר, זה הרי ממש לא משמעותי לך אלא אם תרצה להרחיב את זה בתיכון).
[quote=יגאל;788898]ליאור תגיב במשחק[/quote]
אני לא יגיב במשחק
[QUOTE=Akainu;788900]אני לא יגיב במשחק[/QUOTE]
למה?
[QUOTE=pokedex;788899]אז אין צורך להשקיע יותר מדי - כמו שאמרתי, רק להכין/להעתיק פה ושם שיעורים, להתכונן קצת למבחנים והכי חשוב - לעלות לכיתה ט' ולהשאר בהקבצות המובחרות במתמטיקה באנגלית (תשקיע רק באלה ותשים זין על השאר, זה הרי ממש לא משמעותי לך אלא אם תרצה להרחיב את זה בתיכון).[/QUOTE]
יופי שאתה מנסה לשכנע
אני אחכה לאלכס
[quote=Akainu;788902]יופי שאתה מנסה לשכנע
אני אחכה לאלכס[/quote]
טוב... החלטה שלך סכ"ה.
אתה עדיין תשאר בפורום?
[QUOTE=pokedex;788905]טוב... החלטה שלך סכ"ה.
אתה עדיין תשאר בפורום?[/QUOTE]
ברור
אם אתה לא מבין אני בכיתה עם ילדים עם ציונים טובים אז אני צריך בכל המקצועות ציונים טובים ולא רק חשבון ואנגלית
[quote=Akainu;788907]ברור
אם אתה לא מבין אני בכיתה עם ילדים עם ציונים טובים אז אני צריך בכל המקצועות ציונים טובים ולא רק חשבון ואנגלית[/quote]
בסדר... אני רק אומר לך מה חשוב יותר ומה חשוב פחות.
למרות שאם תרצה קריירה בתחום הביולוגיה נגיד או בתחום התיאטרון, מקצועות כמו מתמטיקה ואנגלית (דווקא אנגלית אולי פחות) יכולים להיות יותר שוליים.
מי עוזר לי לעקוף את דן היום?
חזרתי!
מי פה?
אני כאן, עמית, מה קורה?.