-
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*עוד קצת חוסר השקעה ואתה מקבל כוכב אדום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רץ לכיוון דרך מספר אחד ואתה מרגיש את הפוכדור של צ'רמנדר שלך נופל לך על הרצפה,אתה רואה את הצ'רמנדר הזוהר מתקרב אליך ואתה רואה שאיתו עוד שני צ'רמנדרים רגילים כועסים. [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868136][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*עוד קצת חוסר השקעה ואתה מקבל כוכב אדום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רץ לכיוון דרך מספר אחד ואתה מרגיש את הפוכדור של צ'רמנדר שלך נופל לך על הרצפה,אתה רואה את הצ'רמנדר הזוהר מתקרב אליך ואתה רואה שאיתו עוד שני צ'רמנדרים רגילים כועסים. [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ אל הצ'רמנדר שלי מוציא אותו החוצה ואומר לו "צ'רמנדר הישתמש בחבטה עכשיו על הצ'רמנדר הזורהר"
-
כינוי:פיקא'צו
שם במשחק:איתי
תמונה:[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/yw5ynktjwwuu.jpg[/IMG]
פוקימון התחלתי:טסוטג'ה
פוקימונים:לא לגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:אם אתם רוצים לתפוס פוקימון מסוים.
-
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת הצ'רמנדרים הפראיים משתמשים בשריון אש הם רצים אליך,אתה רואה את העצים שהשלישייה הצ'רמנדרים עוברים לידם נשרפים כמו אש בשדה קוצים,אתה רואה שאתה נמצא בשדה אש עם ארבעה צ'רמנדרים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]ההתחלה שלך נמצאת בסוף העמוד הראשון,נא לצטט אותי ולכתוב [B]יותר[/B] מחצי שורה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את טסוטג'ה ואומר לו לתקוף את הפוקימון הפראי בצעקה ואחר כך בחבטה ובזמן שטסוטג'ה מתקיף את הפוקימון הפראי אני הולך לילד ומרחיק אותו משם
-
[quote=מאסטר אספיון;868090][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*מתקפה חזקה מסוג מתכת[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את גייר שלך מתבלבל והוא משתמש בכדור ג'ירו חזק מאוד שפוגע בעץ שלידך והוא מעיף אותו וממנו יוצא מטפוד ועוד מטפוד,אתה רואה את טורקול משתמש בפיצוץ להבה שפוגע בגייר שלך ומביס אותו,אתה שומע את אלקטבז שלך מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך הפסיד,2-1 לצ'רלס.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"צרלס תיזהר,אלקיד כועס כי פגעת בחברים שלו,קדימה בטרי צא לקרב!" אומר לו והראה אותו נכנס לזירה "עכשיו תשתמש בטעינה על ידי מכת ברק, ואז בחשמל שנאסף תשתמש ברעם!" אחייך אליו והוציא את גייר ובאבל ליראות את הקרב
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אלקטבז לא אלקיד[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את אלקטבז שלך רץ לכיוונו של טורקול שמשתמש בלהביור חזק מאוד,אתה רואה את אלקטבז משתמש במכת ברק חזקה מאוד,אתה רואה ששתי המתקפות מתפוצצות,אתה רואה את אלקטבז עומד ואת טורקול מובס,צ'רלס מחזיר את הטורקול שלו והוא מוציא את הרנפורה הוא אומר לך:"זהו רנפורה שלי,הפוקימון הכי חזק שיש לי!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]לצ'רלס יש רנפורה,רנפורה הוא האס של צ'רלס,הקרב הוא 2-2.[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי,אתה רואה את הפוקימון הפראי משתמש בגלגל להבה שפוגע שוב ושוב בטסוטג'ה שלך הנחלש לאט,אך אתה רואה את הילד שמח מאוד שזה קורה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;868247][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את אלקטבז שלך רץ לכיוונו של טורקול שמשתמש בלהביור חזק מאוד,אתה רואה את אלקטבז משתמש במכת ברק חזקה מאוד,אתה רואה ששתי המתקפות מתפוצצות,אתה רואה את אלקטבז עומד ואת טורקול מובס,צ'רלס מחזיר את הטורקול שלו והוא מוציא את הרנפורה הוא אומר לך:"זהו רנפורה שלי,הפוקימון הכי חזק שיש לי!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]לצ'רלס יש רנפורה,רנפורה הוא האס של צ'רלס,הקרב הוא 2-2.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אלקטבז הוא הפוקימון הכי חזק שלי,ואני בוטח בו,הוא ינצח!,בטרי תטען את עצמך ותחכה לרגע שאומר לך" אומר לבטרי בשמחה והסתכל על רנפורה בבחינה ואחשוב לעצמי 'רנפורה נראה חזק,אבל יש לי סיכוי אם נוכל לתאם'
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868247][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]לצ'רלס יש רנפורה,רנפורה הוא האס של צ'רלס,הקרב הוא 2-2.[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי,אתה רואה את הפוקימון הפראי משתמש בגלגל להבה שפוגע שוב ושוב בטסוטג'ה שלך הנחלש לאט,אך אתה רואה את הילד שמח מאוד שזה קורה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את הילד למה הוא שמח שהפוקימון שלי נפגע?
ואחר כך אני אומר לטסוטג'ה לנסות לתקוף את הפוקימון בחבטה בכל הכוח
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868090]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של גליסקור הופך לקרח,אתה רואה את פיקאצ'ו טוען את הברקים בדיוק כמו בקרב שלך נגד אש,אתה רואה את שרשרת הברקים משתחררת שוב אתה רואה מאמן בעל כובע כחול וחליפה כחולה משגר מין אנרגיה כחולה שלוכדת את הברקים ומעלימה אותם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר מצאמן"תגיד אתה לה במקרה ריילי.?ועוד דבר למה הכנסת את המתקפות לכדור הילה.למה עשית את זה."
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868090][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*מתקפה חזקה מסוג מתכת[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את גייר שלך מתבלבל והוא משתמש בכדור ג'ירו חזק מאוד שפוגע בעץ שלידך והוא מעיף אותו וממנו יוצא מטפוד ועוד מטפוד,אתה רואה את טורקול משתמש בפיצוץ להבה שפוגע בגייר שלך ומביס אותו,אתה שומע את אלקטבז שלך מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך הפסיד,2-1 לצ'רלס.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של גליסקור הופך לקרח,אתה רואה את פיקאצ'ו טוען את הברקים בדיוק כמו בקרב שלך נגד אש,אתה רואה את שרשרת הברקים משתחררת שוב אתה רואה מאמן בעל כובע כחול וחליפה כחולה משגר מין אנרגיה כחולה שלוכדת את הברקים ומעלימה אותם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי שוב משחק עם המחשב שלו בזריזות רבה מאוד ואתה רואה את גוביטו משתמש בכדור צל חזק מאוד שמשוגר לכיוונה של טורצ'יק שלך,כדור הצל של גוביטו מתקרב מאוד לטורצ'יק ואתה רואה אותה נפגשת אך היא יכולה עוד להילחם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לטורצ'יק: "כל הכבוד לך על הלחימה את ממש מעולה, עכשיו תנסי למקד את האנרגיה שלך במקור וצאי למתקפת ניקור אבל הפעם עם הגוביטו שולח מתקפות תתחמקי מהם או שתקפצי או שתתקופפי"
ואגיד לג'פרי: "אני רואה שאצלך ואצל הגוביטו שלך אין משחק ילדים".
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר:"רנפורה,אני סומך אליך שתנצח את האלקטבז הזה במתקפה אחת!",אתה רואה את רנפורה משתמש במכת ברק חזקה מאוד שמפספסת את אלקטבז אך פוגעת לך בכתף,אתה מבין את הטקטיקה של צ'רלס עכשיו,לפגוע ביריב שלו ואז לנצח.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"אכן,שמי הוא ריילי אך אני לא משתמש בכדור הילה אני משתמש בסגר הילה על ההדף הזה,זוכר אש,בדיוק כמו באי איירון שבסינו,אני הצלתי לך את החיים",אתה שומע את אש אומר:"פיקאצ'ו תמשיך להשתמש בפיצוצי חשמל!".[/FONT][/COLOR]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בריילי![/FONT][/COLOR][/B]
[/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך בקול זריז:"מתקפות מעופף כמו ניקור לא מי יודע כמה חזקות על גוביטו שלי",אתה רואה אותו שוב משחק במחשב הכחול והמוזר שלו ואת גוביטו משתמש בעל-חושי שלא נותן לטורצ'יק אפשרות בריחה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*בבקשה תשתמש ב " וב '.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני הוא אומן המלכודות,אני גורם לאנשים להאמין שפוקימון פראי מסוכן תוקף אותי ואז אני תוקף אותם ואת הפוקימונים שלהם,אז מה דעתך אלי?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;868463][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר:"רנפורה,אני סומך אליך שתנצח את האלקטבז הזה במתקפה אחת!",אתה רואה את רנפורה משתמש במכת ברק חזקה מאוד שמפספסת את אלקטבז אך פוגעת לך בכתף,אתה מבין את הטקטיקה של צ'רלס עכשיו,לפגוע ביריב שלו ואז לנצח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה משוגע?" אצעק עליו ואכעס "בטרי אל תרחם עליו עכשיו תשתמש בסופת ברקים הכי חזקה שתוכל ואז אגרוף רעם!" אומר לו בכעס ואחייך אל באבל וגייר ואומר להם:"קדימה בואו נעודד אותו"
-
[quote=מאסטר אספיון;868463]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"אכן,שמי הוא ריילי אך אני לא משתמש בכדור הילה אני משתמש בסגר הילה על ההדף הזה,זוכר אש,בדיוק כמו באי איירון שבסינו,אני הצלתי לך את החיים",אתה שומע את אש אומר:"פיקאצ'ו תמשיך להשתמש בפיצוצי חשמל!".[/FONT][/COLOR]
[/B][/quote]
אני טאומר לרילךי"אה אוקי אז תגיד מה זה בדיוק סגר הילה?זה כמו מתקפת כדור הילה שלך.או מה?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868463][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך בקול זריז:"מתקפות מעופף כמו ניקור לא מי יודע כמה חזקות על גוביטו שלי",אתה רואה אותו שוב משחק במחשב הכחול והמוזר שלו ואת גוביטו משתמש בעל-חושי שלא נותן לטורצ'יק אפשרות בריחה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*בבקשה תשתמש ב " וב '.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני הוא אומן המלכודות,אני גורם לאנשים להאמין שפוקימון פראי מסוכן תוקף אותי ואז אני תוקף אותם ואת הפוקימונים שלהם,אז מה דעתך אלי?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לטורצ'יק תנסי למקד את האנרגיה שלך בפה וליצור אש בפה וביחד יצא גחלת על הגוביטו קדימה את יכולה לעשות את זה אני מאמין בך!!!"
"וג'פרי אני רואה שאתה שולט בגוביטו מהמחשב שלך, כל הכבוד על השיטוף פעולה שלכם אבל אני וטורצ'יק עוד ננצח אותך".