-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוציא את מאמאסווין לקרב.מאמאסווין חוסם עם ניבו את משאבת הידרו של האיש.ודא אומר לך"אוקי עזור לך.צא ולורין קרן קרח לעבר האיש"ודא מוציא מתוך הפוכדור של את ולריון.ולרין יורה קרן קרח לעבר האיש.האיש לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח.ונקפא לגוש קרח[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מוציא את מאמאסווין לקרב.מאמאסווין חוסם עם ניבו את משאבת הידרו של האיש.ודא אומר לך"אוקי עזור לך.צא ולורין קרן קרח לעבר האיש"ודא מוציא מתוך הפוכדור של את ולריון.ולרין יורה קרן קרח לעבר האיש.האיש לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח.ונקפא לגוש קרח [/quote]
אני מוציא את לוקריו ומתחיל לצחוק קצת, אני אומר ללוקריו: קפוץ למכת עצם חזקה עם תנופה שמאמאסווין יתן לך ותשבור את אמפוליון!" אני צוחק ואז אני אומר למאמאסווין: "תקפיץ את לוקריו."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוציא את לוקריו מהפוכדור שלו ומתחיל לצחוק.לוקריו קופץ למכת עצם חזק.מאמאסווין נותן ללוקריו תנופה כדי שלוקריו יקפוץ גבוה לאוויר.לוקריו משתמש במכת עצם על הגוש הקרח.גוש הקרח נשבר מהמכה ואיש אמפאוליון מת נופל על האדמה.ודא אומר"עכשיו שעזרתי לך.עלינו להמשיך את הקרב בינינו"[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
רג'ירוק עוצר את ידו והכעס יצא לו .אוושאט יורה אקדח מים חזק לעבר רג'ירורק בזמן שרג'ירורק עוצר.רג'ירורק נפגע מהאקדח המים שלו.אתה מבחין במשהו מוזר אל רג'ירורק הוא כבר לא תוקף אותך.רג'ירורק מתהלך אל המקדש שלו וכאשר מגיע אליו נכנס למקדש שלו[/quote]
"תודה רבה שהפסקת רג'ירוק!עכשיו אושווט-כבה את האש באקדח מים!" אומר לרג'ירוק ולאושווט.
-
[quote]ניר
אתה מוציא את לוקריו מהפוכדור שלו ומתחיל לצחוק.לוקריו קופץ למכת עצם חזק.מאמאסווין נותן ללוקריו תנופה כדי שלוקריו יקפוץ גבוה לאוויר.לוקריו משתמש במכת עצם על הגוש הקרח.גוש הקרח נשבר מהמכה ואיש אמפאוליון מת נופל על האדמה.ודא אומר"עכשיו שעזרתי לך.עלינו להמשיך את הקרב בינינו" [/quote]
אני לוקח את גופתו של האיש ואני הולך לשוק השחור, אני מחפש את איש המשימות ואז אני אומר לו: "הרגתי את אמפוליון והגופה שלו פה, תן לי עכשיו אקדח ונשק מסוים של אלמנט."
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;985333][B][COLOR="Red"]איתי
אתה צועק מבצע לכול אנשי השוק.לאחר חצי דקה איש מתקרב אליך ואומר לך"שמעתי שאתה מוכר קרניביין היום.אז אני רוצה קרניביין.מה תרצה בתמורה כסף או פוקימון.יש לי את שני הדברים האלו.אם תבחר פוקימון אז יש לי 2 פוקימונים שאחד אתן לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
כשאקן שומע רעש הוא תוקף במתקפת כנף את הונדום.אקן לא פוגע בשום דבר.אקן משתמש בתקפה מהירה כדי לצאת מהערפיח.אקן יוצא מהערפיח.ותוך דקה ארי שהוא יוצא גם הונדום יוצא מהערפיח והערפיח נעלם מהזירה.הונדום תוקף במהירות בנשיכה את אקן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]לוק
אתה אומר לסינדקוויל שהוא חזק.ריין עוזר לך לקום.אתה מתחיל ללכת עם ריין ועם כול הפוקימונים שלך בדרך 2.אתם מגיעים לאמצע דרך 2 ונתקלים בבנין ענק שחוסם לכם את המשך הדרך בדרך 2[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני חלש מידי כדי להמשיך" אני אומר בכאב
"אם יש בפנים סכנות רוב הסיכויים שאני לא אשרוד מה נעשה?" אגיד לריין
נאי אנסה להפעיל כוח מים מבפנים שיעזור לדם שלי לעבד יותר מהר כדי לרפא אותי
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;985333][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
כשאקן שומע רעש הוא תוקף במתקפת כנף את הונדום.אקן לא פוגע בשום דבר.אקן משתמש בתקפה מהירה כדי לצאת מהערפיח.אקן יוצא מהערפיח.ותוך דקה ארי שהוא יוצא גם הונדום יוצא מהערפיח והערפיח נעלם מהזירה.הונדום תוקף במהירות בנשיכה את אקן[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אקן מתקפה מהירה בשביל להתחמק ואז תנסה להשתמש בכנף ברזל!"אני אומר
ואז אוסיף:"אם לא תצליח תשתמש במתקפת כנף!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;984999]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פוולויאג מן הפוכדור שלו שיצפה בקרב שלך נגד ציר.פולויאג קצת מתעצב מזה.אתה מוציא את טרטויג שילחם נגד הפוקימון של ציר.ציר זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/234.png[/IMG]סנטלר.סנטלר יוצא מהפוכדור שלו ומיד רץ אל טרטויג ומשתמש בדריכה עליו[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טרטוייג קדימה סטנלר קטן עליך אתה יותר מהיר ממנו עכשיו תחמוק ותקפוץ על הגב שלו בנשיכה ועל תעזוב" אגיד לטרטוייג
-
[QUOTE][quote=שלושה מחוזות;984999][B][COLOR=Red]
לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בכדור קרח עם גחלת ומנפץ אותו עם אגרוף אש.כדור הקרח המנופץ מגן על צ'ימצ'אר מקרן הקרח של סוינב.צ'ימצ'אר מנסה להשתמש באגרוף מך אך לא מצליח.סוינב מחליק על הקרח שוב לעבר צ'ימצ'אר ויורה רסיסי קרח לעברו[/COLOR][/B]
[quote/][/QUOTE]
"נמאס לי!,צימצאר תשתמש על זה באגרוף אש בשביל להמיס את זה ואז בגחלת בשביל להישתמש במים רותחים (boiling water) מהר!" אומר בכעס ועקשנות בשביל לנצח בקרב ואחכה בקוצר רוח להתפתחות
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;985333][B][COLOR="Red"]איתי
אתה צועק מבצע לכול אנשי השוק.לאחר חצי דקה איש מתקרב אליך ואומר לך"שמעתי שאתה מוכר קרניביין היום.אז אני רוצה קרניביין.מה תרצה בתמורה כסף או פוקימון.יש לי את שני הדברים האלו.אם תבחר פוקימון אז יש לי 2 פוקימונים שאחד אתן לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
[B][COLOR="DarkOrange"]לוק
אתה אומר לסינדקוויל שהוא חזק.ריין עוזר לך לקום.אתה מתחיל ללכת עם ריין ועם כול הפוקימונים שלך בדרך 2.אתם מגיעים לאמצע דרך 2 ונתקלים בבנין ענק שחוסם לכם את המשך הדרך בדרך 2[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''אני רוצה פוקימון איזה יש לך?''
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על רסיסי הקרח.רסיסי הקרח נמסים ואז צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על המים שנוצרו מהמסת ריסי הקרח.המים הופכים למית רותחים.סוינב מצליח להתחמק מהים הרותחים שעפים לעברו.סוינב יורה מס' פצצות בוץ לעבר צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג מתחמק ממכת הדריכה של סנטלר.לאחר שטרטויג מתחמק מהתקפה של סנטלר הוא קופץ על גבו של סנטלר ונושך אותו.סנטלר מנסה להעיף את טרטויג מגבו אך טרטויג נושך חזק ולא מוותר להפסיק.סנטלר מנסה בכול כוחו להעיף את טרטויג מגבו.לאחר מאמאצים רבים הוא מצליח להעיף את טרטויג מגבו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אקן משתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ממתקפת הנשיכה של הונדום.אקן מנסה להשתמש במתקפת כנף ברזל אך לא מצליח.אקן עובר להשתמש במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של אקן ונפגע.אתה שם לב שלאקן ולהונדום לא נשארו הרבה כוחות להילחם.הונדום יורה כדור צל לעבר אקן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה משתמש בכוחות המים שלך כדי לרפא את עצמך.המים מרפאים קצת את הכאב שלך אך עדין אתה פצוע.ריין אומר לך"יש לי מכשיר בתיק שיכול לרפא את הפצעים שלך תוך שניות.רק צריך להתיז על חלקי הגוף שלך ואז הם נהיים בראים.תרצה שאשתמש בזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוקח את הגופה של איש האמפולואיון.מולך נפתחת דלת השוק השחור ואתה נכנכס לשוק השחור.שם אתה פוגש את כאוס.כאוס אומר לך"או יופי עברת תמשימה.הנה קח אקדח ונשק בידיוק מה שרצית.בקשר לאלמנט.פשוט עליך להרגיש את האלמנט שיש בגופך ואז היה לנשק שלך את האלמנט שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט יורה אקדח מים על האש שנוצרה מהתקפי הזעם של רג'ירורק.האיש שביקש ממך עזרה בא אליך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת להרגיע את רג'ירורק.אתה גדול.אז אני אתן לך פוכדור שבו נמצא פוקימון שאתן לך.תוציא את הפוקימון מהפוכדור שאתן לך ותגלה איזה פוקימון קיבלת"האיש מגיש לך פוכדור עם פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
איתי
האיש אומר לך"אז בחרת בפוקימון מה.אוקי צאו שינקס ווג'יודוד בהחוצה"האיש זורק 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/403.png[/IMG] שינקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74.png[/IMG] וג'יודוד.האיש מוסיף"ג'יודוד כבר ממש קרוב להתפתח לגרבלר ואותו דבר שינקס"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה לוקח את הגופה של איש האמפולואיון.מולך נפתחת דלת השוק השחור ואתה נכנכס לשוק השחור.שם אתה פוגש את כאוס.כאוס אומר לך"או יופי עברת תמשימה.הנה קח אקדח ונשק בידיוק מה שרצית.בקשר לאלמנט.פשוט עליך להרגיש את האלמנט שיש בגופך ואז היה לנשק שלך את האלמנט שלך"[/quote]
אני לוקח בשמחה את הנשק ואז אני הולך בחזרה לדרך 2, הפעם אני בורח מהבניין ואם אני לא מצליח אני חוזר לבפנים להלחם מול ודא
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;985985][B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על רסיסי הקרח.רסיסי הקרח נמסים ואז צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על המים שנוצרו מהמסת ריסי הקרח.המים הופכים למית רותחים.סוינב מצליח להתחמק מהים הרותחים שעפים לעברו.סוינב יורה מס' פצצות בוץ לעבר צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג מתחמק ממכת הדריכה של סנטלר.לאחר שטרטויג מתחמק מהתקפה של סנטלר הוא קופץ על גבו של סנטלר ונושך אותו.סנטלר מנסה להעיף את טרטויג מגבו אך טרטויג נושך חזק ולא מוותר להפסיק.סנטלר מנסה בכול כוחו להעיף את טרטויג מגבו.לאחר מאמאצים רבים הוא מצליח להעיף את טרטויג מגבו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אקן משתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ממתקפת הנשיכה של הונדום.אקן מנסה להשתמש במתקפת כנף ברזל אך לא מצליח.אקן עובר להשתמש במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של אקן ונפגע.אתה שם לב שלאקן ולהונדום לא נשארו הרבה כוחות להילחם.הונדום יורה כדור צל לעבר אקן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה משתמש בכוחות המים שלך כדי לרפא את עצמך.המים מרפאים קצת את הכאב שלך אך עדין אתה פצוע.ריין אומר לך"יש לי מכשיר בתיק שיכול לרפא את הפצעים שלך תוך שניות.רק צריך להתיז על חלקי הגוף שלך ואז הם נהיים בראים.תרצה שאשתמש בזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוקח את הגופה של איש האמפולואיון.מולך נפתחת דלת השוק השחור ואתה נכנכס לשוק השחור.שם אתה פוגש את כאוס.כאוס אומר לך"או יופי עברת תמשימה.הנה קח אקדח ונשק בידיוק מה שרצית.בקשר לאלמנט.פשוט עליך להרגיש את האלמנט שיש בגופך ואז היה לנשק שלך את האלמנט שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט יורה אקדח מים על האש שנוצרה מהתקפי הזעם של רג'ירורק.האיש שביקש ממך עזרה בא אליך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת להרגיע את רג'ירורק.אתה גדול.אז אני אתן לך פוכדור שבו נמצא פוקימון שאתן לך.תוציא את הפוקימון מהפוכדור שאתן לך ותגלה איזה פוקימון קיבלת"האיש מגיש לך פוכדור עם פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
איתי
האיש אומר לך"אז בחרת בפוקימון מה.אוקי צאו שינקס ווג'יודוד בהחוצה"האיש זורק 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/403.png[/IMG] שינקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74.png[/IMG] וג'יודוד.האיש מוסיף"ג'יודוד כבר ממש קרוב להתפתח לגרבלר ואותו דבר שינקס"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''אני רוצה את שינקס בבקשה'' ואני מביא לו את קרניביין
-
[quote]ברוס
אוושאט יורה אקדח מים על האש שנוצרה מהתקפי הזעם של רג'ירורק.האיש שביקש ממך עזרה בא אליך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת להרגיע את רג'ירורק.אתה גדול.אז אני אתן לך פוכדור שבו נמצא פוקימון שאתן לך.תוציא את הפוקימון מהפוכדור שאתן לך ותגלה איזה פוקימון קיבלת"האיש מגיש לך פוכדור עם פוקימון[/quote]
"אושווט!תחזור!" אומר לאושווט "תודה רבה!" אומר לאיש "פוכדור צא!" אומר ואזרוק את הפוכדור שניתן לי באוויר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;985985]
[B][COLOR="Green"]בר
[/QUOTE]
"קדימה טרטוייג אל תוותר עכשיו תאחז בוא תוך כדי שאתה באוויר בשוטי גפן תלפף את הבטן שלו ותחזור אל גבו בנשיכה" אגיד לטרטוייג