[quote=LordAbizi;1020916]טוב, הגיע הזמן להוכיח שכל חבורת 2-סילו של S4 איזומורפית ל-d4.[/quote]
נו, מה הבעיה בזה?
Printable View
[quote=LordAbizi;1020916]טוב, הגיע הזמן להוכיח שכל חבורת 2-סילו של S4 איזומורפית ל-d4.[/quote]
נו, מה הבעיה בזה?
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1020914]אני יודע שיצא לי גרוע >:[/quote]
יצא לך בסדר
הגבתי לך
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1020921]נו, מה הבעיה בזה?[/quote]
אין קושי עקרוני.
ההוכחה הולכת בערך כך:
אני מתאים לכל איבר ב-D4 את התמורה על הקדקדים שהוא מבצע, וככה מתקבל שיכון של D4 לתוך S4. תמונת שיכון זה היא חבורת 2-סילו, כלומר, D4 איזומופרית לחבורת 2-סילו אחת של S4, וכל שתי חבורות כאלה הן איזומורפיות, וסיימנו.
הבעיה היא, שלהוכיח שהדרעק הזה הוא הומומורפיזם זה מייגע מעט.
[quote=LordAbizi;1020927]אין קושי עקרוני.
ההוכחה הולכת בערך כך:
אני מתאים לכל איבר ב-D4 את התמורה על הקדקדים שהוא מבצע, וככה מתקבל שיכון של D4 לתוך S4. תמונת שיכון זה היא חבורת 2-סילו, כלומר, D4 איזומופרית לחבורת 2-סילו אחת של S4, וכל שתי חבורות כאלה הן איזומורפיות, וסיימנו.
הבעיה היא, שלהוכיח שהדרעק הזה הוא הומומורפיזם זה מייגע מעט.[/quote]
איזה כיף, אני לא צריך להוכיחו שהעתקה היא הומומורפיזם בתואר שני. אני פשוט רושם "ברור" D:
היי..
תגיבו בחידון המילים..
הי דניס
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1020928]איזה כיף, אני לא צריך להוכיחו שהעתקה היא הומומורפיזם בתואר שני. אני פשוט רושם "ברור" D:[/quote]
כמו שודים היה נוהג לאמור:
"אף אחד לא טרח להוכיח את הלמה של קנטור על לקנטור, כי הם היו פשוט רושמים It's a common knowledge that..."
[quote=LordAbizi;1020932]כמו שודים היה נוהג לאמור:
"אף אחד לא טרח להוכיח את הלמה של קנטור על לקנטור, כי הם היו פשוט רושמים It's a common knowledge that..."[/quote]
XD
זה לא כואב להגיב בסיקור שהכנתי >:
היי ליאור
חזרתי, שיחקתי קצת, היי :).
Wb אבי..
מה קורה דניס?.
אהלן אבי
בסדר.. קצת משועמם..
היי ליאור, מה קורה?.
גם אני דניס, מנסה להעביר את הזמן.