-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1092840]אמממ היו עוד שפעלו פה כמו היטמן,לורד אביזי,ריטסוקה קון ועוד...תנסו לשכנע אותם איכשהו...
או שתעשו באלאגאן תפתחו נושאים תשיגו כוח בדיוק כמו שהורדתם אותי,באותה רמה,אתה תצליחו לשנות הכול...
קלאדינו לא רעיון טוב...תעשו את זה במסן אולי...או בה"פ...[/QUOTE]
לידיעתך, יש לי שם. קוראים לי יואב והציפייה שלי מאנשים זה שהם יפנו אליי בשמי הפרטי. ואת ההצבעה באמת כדאי לעשות בה"P, למרות שזה מלא עבודה לרותם
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;1092852]חפירה=השקעה =][/quote]
סלח לי, אך ההערה האחרונה שלך גרמה לי להקיא את נשמתי. תודה!
[quote=cladino;1092853]אז תכניס אותו! לפי מה ששמעתי, ארכימדס קולט מהר, לא? :)[/quote]
גם אני אכיר את המושג "השקעה" הוא לא יגיד לי כלום, היא הוא מופשט מדי מכדי שאני אוכל איכשהו למצוא מספיק מונחים בשפה הדלה מאוד שלי ("רצח", "חפירות בשכל", "התאבדות") שיתארו אותה בצורה משביעת רצון.
-
[quote=cladino;1092838]אלכס צודק! אנחנו, בתור משתמשי הפורום, צריכים להחליט מי ינהל את הפורום! אני מציע, שנקיים סקר מועמדים כשמישהו יבחר את המועמדים מתוך אלה שמשקיעים בפורום. והם לא חייבים להיות מנהלים. נעשה סקר שבו כל אחד יצביע מי מתאים לדעתו, ובסוף מי שיזכה יהיה המחליף של אלכס![/quote]
משתמשים מנהלים את הפורום זה קצת מוגזם,
בחירות ברור שאפשר לעשות, אבל לא להיות פקח או ראשי,
המתחרה הצחיק אותי עד מוות שהוא עשה בחירות לגלובאלי ובחרו משתמש רגיל להיות גלובאלי וזה לא טוב במקרה הזה.
אלכס - אני מצדיק אותך שצריך עוד באנשים מהנהלה הגבוהה אבל אין לך כל כך אנשים מתאימים לתפקידים האלה.
נקווה שמישהו יפתח נושאים על זה זה בהחלט יזרז את זה.
-
[QUOTE=sexapill;1092848]סליחה לך אני לא יודע מי זה אופיר ואני בטח שלא מדווח מה אני מלשן איכס[/QUOTE]
אופיר זה chopper המגעיל, שלא כדאי להתחבר אליו.
ואולי כדאי שתקרא חוקים ותבין שגולשים כאן ילדים קטנים?
אלכס, למה עזבת?!
היית מנהל ראשי מעולה!
מיאו מיאו מיאו...
-
אביזי תוכל להשקיע בפורום לימודים...ועוד לא הקאת כל נשמתך חחח
יואב-לא ידעתי את השם שלך,היית צריך להגיד לו אותו,אני אמור לנחש?
בכל מקרה...תתחילו להזיז פה את העיניינים לפני שיהיה מאוחר מידי כי המצב כבר מחמיר עם פתיחת הנושא הראשון על העדרות הפקחים...
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;1092867]אביזי תוכל להשקיע בפורום לימודים...ועוד לא הקאת כל נשמתך חחח
יואב-לא ידעתי את השם שלך,היית צריך להגיד לו אותו,אני אמור לנחש?
בכל מקרה...תתחילו להזיז פה את העיניינים לפני שיהיה מאוחר מידי כי המצב כבר מחמיר עם פתיחת הנושא הראשון על העדרות הפקחים...[/quote]
לא, אני אעדיף לבהות בקיר המוציא לי לשון עד סוף כל הזמנים.
-
[QUOTE=SportMan;1092862]משתמשים מנהלים את הפורום זה קצת מוגזם,
בחירות ברור שאפשר לעשות, אבל לא להיות פקח או ראשי,
המתחרה הצחיק אותי עד מוות שהוא עשה בחירות לגלובאלי ובחרו משתמש רגיל להיות גלובאלי וזה לא טוב במקרה הזה.
אלכס - אני מצדיק אותך שצריך עוד באנשים מהנהלה הגבוהה אבל אין לך כל כך אנשים מתאימים לתפקידים האלה.
נקווה שמישהו יפתח נושאים על זה זה בהחלט יזרז את זה.[/QUOTE]
כע גדול נדמה לי שמי שהם בחרו זה היה מישהו בגלובאל באתר הקודם שלהם.כנראה לפי זה בחרו בו
-
טוב אם זה מה שאתה מעדיף אז בהצלחה...אתה בוחר לא לזוז מהמקום שאתה נמצא בו ואני מצפה ממך ליותר מזה...
-
[quote=גאנחשנ''ד;1092870]כע גדול נדמה לי שמי שהם בחרו זה היה מישהו בגלובאל באתר הקודם שלהם.כנראה לפי זה בחרו בו[/quote]
בסדר,
אבל שיהיה משגיח קודם, שישקיע.
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;1092871]טוב אם זה מה שאתה מעדיף אז בהצלחה...אתה בוחר לא לזוז מהמקום שאתה נמצא בו ואני מצפה ממך ליותר מזה...[/quote]
בשביל מה לי להתאמץ, הרי יום אחד אני במילא אשתלט על העולם, ואז אני לא אצטרך בכלל להתאמץ כדי להשיג את כל הפורומים שאני רק רוצה.
-
בשביל להשתלט על העולם,צריך שכל והרבה להתאמץ,ככה לעולם לא תשתלט על העולם...
-
[quote=~DaRk_AnGeL~;1092875]בשביל להשתלט על העולם,צריך שכל והרבה להתאמץ,ככה לעולם לא תשתלט על העולם...[/quote]
אני מן הסתם מפנה את המאמצים שלי לדברים יותר מועילים.
הפורום היחידי שאני מנסה לנהל לפני שאשתלט על העולם הוא חת"ם, וזה כי הוא הכרחי לתכנית שלי.
-
-
-
[QUOTE=Druddigon man;1092877]היי כולם,מה נשמע?[/QUOTE]
סבבה,
מה איתך?