[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
המאסטר שואל ''טוב, אז יש לך לבחור אימון להיום, אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".
Printable View
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
המאסטר שואל ''טוב, אז יש לך לבחור אימון להיום, אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".
[quote=Tigraro;1244603][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
המאסטר שואל ''טוב, אז יש לך לבחור אימון להיום, אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".[/quote]
"אני לא יודע להלחם. קודם כדי שאלמד את העקרונות, לא? נראה לי שאלך לשיעור'לחימה תיאורטית'! איפה השיעור נלמד?"אני אומר לו והולך למקום אליו הוא מפנה אותי.
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''זה לא היסודות'' המאסטר אומר ''לצערי, השיעור כבר התחיל ולכן יפריע אם תצטרף באמצע''.
''האם תעדיף לבחור אימון אחר?''
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
אתה עולה בזהירות מהמדרגות, אתה מתכופף מאחורי מה שנראה כמו ערימת קש כסופה ומתכתית.
על אותה ערימה מונח נבוט מתכתי גדול, לידו סכין.
סאלי מתכופפת לידך, אתם שומעים קולות של יצור זולל,...[/quote]
"מה זה הקול הזה?" אשאל את סאלי בלחש ואוציא בזהירות את הפגיון והמגן למקרה שיתקפו אותי ואת סאלי.
[b]עמית~קיבה ג'ונסון-[/b]
''ששש! אסור שהם יישמעו אותנו.. שומרים'' סאלי לוחשת, ואז אתה מפיל את הנשק המתכתי.
הוא נופל לקול *קלאנג* והשומר עם הקול השמן שואל ''מי זה? מי שם?'' ומתחיל להתקרב אליכם באיטיות ובכבדות.
[quote=Tigraro;1244621][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''זה לא היסודות'' המאסטר אומר ''לצערי, השיעור כבר התחיל ולכן יפריע אם תצטרף באמצע''.
''האם תעדיף לבחור אימון אחר?''[/quote]
"מה?!, אני מתפלא 'אולי זה הטיאוריה של הלחימה., טקטיקה.' אני חושב ועונה לו "אהה... טוב אני מוכן לשיעור, אני טוב בטקטיקה. מה נלמד היום מאסטר?"
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''לחימה תיאורטית זה שונה'' המאסטר עונה ומסביר.
"נותנים לך סיטואציה ואתה פשוט עונה מה אתה תעשה, מתקנים אותך מה צריך לעשות אם אתה טועה וככה לומדים".
''אז באיזה אימון תבחר? לחימה תיאורטית תהיה לא נוחה כעת''.
[quote=Tigraro;1244641][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''לחימה תיאורטית זה שונה'' המאסטר עונה ומסביר.
"נותנים לך סיטואציה ואתה פשוט עונה מה אתה תעשה, מתקנים אותך מה צריך לעשות אם אתה טועה וככה לומדים".
''אז באיזה אימון תבחר? לחימה תיאורטית תהיה לא נוחה כעת''.[/quote]
"כן זה מה שנקרא טקטיקה אצלי. כן זה באמת לא יהיה נוח. אני חושב שאבחר לחימה בנשק." אני עונה לו.
'לחימה תאורטית זה רק אחרי שאני יודע להשתמש בנשק ולהלחם. כל עוד לא אדע את אלה השיעור לא משתלם' אני חושב.
[QUOTE=Tigraro;1244629][b]עמית~קיבה ג'ונסון-[/b]
''ששש! אסור שהם יישמעו אותנו.. שומרים'' סאלי לוחשת, ואז אתה מפיל את הנשק המתכתי.
הוא נופל לקול *קלאנג* והשומר עם הקול השמן שואל ''מי זה? מי שם?'' ומתחיל להתקרב אליכם באיטיות ובכבדות.[/QUOTE]
"אוקיי.מה אני אעשה עכשיו?" אחשוב לעצמי ולאחר מכן אקח את הפיגיון, אקפוץ גבוה לעבר חזהו של השומר ואדקור אותו עם הפגיון שלי בלב.
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
"אם כך, תבחר נשק ואני אשגר אותך למקום האימון''.
"אז תבחר את הנשק שלך" הוא אומר ופותח מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.
אתה רואה שם:
-חנית קצרה
-חנית ארוכה
-חרב סייף
-חרב סמוראים
-פגיון
-סכין
מה תעשה?
[b]עמית~קיבה ג'ונסון-[/b]
אתה מזנק על השומר, לצערך, יכולת הזינוק של זאבים היא לא טובה במיוחד, אך מספיקה בשביל לדקור ולהרוג את השומר.
אתה רואה יד דקיקה וצורמנית נעה בכיוונך עם בלוק מתכתי, אתה נפגע בראש ומתעלף.
אתה מתעורר תלוי מהידיים במעין כלא, אתה דורך על הרצפה, ידייך באוויר ורגליך קשורות גם הן בשלשלאות לקיר המתכתי.
סאלי לידך, באותו מצב כמוך, מעולפת.
מה תעשה?
[quote=Tigraro;1244649][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
"אם כך, תבחר נשק ואני אשגר אותך למקום האימון''.
"אז תבחר את הנשק שלך" הוא אומר ופותח מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.
אתה רואה שם:
-חנית קצרה
-חנית ארוכה
-חרב סייף
-חרב סמוראים
-פגיון
-סכין
מה תעשה?
[/quote]
האמת שאני מעדיף כלי נשק ממרחק, כמו קשת או רובה. אבל אם אי-אפשר אני אבחר בחרב סייף." אני עונה לו ומדמיין איך אלחם עם חרב הסייף שלי.
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''באמת?'' המאסטר שואל ''מבחינה חיצונית נראה כי מתאימה לך יותר לחימה מטווח קרוב''.
''בכל מקרה בקרוב תצטרף לחימה עם נשק רחוק לרשימה''.
''יש לך הזדמנות אחרונה להבהיר דברים לפני שאשגר אותך, יש שאלות שעדיין מטרידות אותך?''
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
אתה מזנק על השומר, לצערך, יכולת הזינוק של זאבים היא לא טובה במיוחד, אך מספיקה בשביל לדקור ולהרוג את השומר.
אתה רואה יד דקיקה וצורמנית נעה בכיוונך עם בלוק מתכתי, אתה נפגע בראש ומתעלף.
אתה מתעורר תלוי מהידיים במעין כלא, אתה דורך על הרצפה, ידייך באוויר ורגליך קשורות גם הן בשלשלאות לקיר המתכתי.
סאלי לידך, באותו מצב כמוך, מעולפת.
מה תעשה?[/quote]
"סאלי!סאלי!תתעוררי!" אצעק לסאלי ואנסה להעיר אותה.בו בזמן אנסה למצוא את הפגיון שלי,נשק כלשהו או כל דרך אחרת לצאת מהשלשלאות.
[quote=Tigraro;1244655][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''באמת?'' המאסטר שואל ''מבחינה חיצונית נראה כי מתאימה לך יותר לחימה מטווח קרוב''.
''בכל מקרה בקרוב תצטרף לחימה עם נשק רחוק לרשימה''.
''יש לך הזדמנות אחרונה להבהיר דברים לפני שאשגר אותך, יש שאלות שעדיין מטרידות אותך?''[/quote]
"כן. מי הוא דרקאס? איך הגעתי לעולמכם? וכיצד הוכל לחזור הביתה?" אני שואל אותו בעניין ואני בנתיים מכין את עצמי לשיעור הראשון.
[quote=Tigraro;1244528]
[B]עומר~טום רידל-[/B]
8, מחקתי בטעות כנראה כי מיהרתי.
---
''אלו המצבים שיצאו!'' הוא קורא בהתלהבות ומקריא.
''לקבוצה שבחרה ב1 יש הפתעה של יער, יער עם עצים צפופים, דשא גבוה ואופל ששורר עקב העצים המסתירים את אור היום.
לכם מצפה מפגש לא נעים עם שדונים שלא שמחו שפלשתם ליער שלהם.
בלהבלהבלהלא עדכוני למספרים שבחרתם...
לקבוצה שבחרה ב3 יש הפתעה של מדבר, בשעת לילה, הרוח המקפיאה, המון בעלי החיים המשוטטים, החול הקפוא והמציק ברגליים.
לכם מצפה מפגש עם להקת אנשי זאב, נפלתם על אתגר קשה.
בלהבלהבלהבלהבלהבלהבלההנה שמונה!
לכם מצפה מפגש עם רוצחים שכירים בביצה, הרוצחים מהמין המוכר לכם בתור 'בני האדם', לא אתגר קשה במיוחד, אילולא הוא היה מתרחש בעמק הביצות הנשכחות, בצורה תיאורטית כמובן''.[/quote]
אחשוב לעצמי:'יער,מדבר וביצה,נשמע מעניין,אני מתחיל לא לחבב את היצור המוזר הזה,בני אדם לא אתגר קשה,עד לא מזמן אני הייתי כזה!' אסתכל על אדמונד ועל הולי ואומר להם:"טוב זה רק אנחנו מול מדבר וזאבים,יהיה כיף!".