Minato וlipion, אני מעריך את הרצון שלכם להתקבל לניהול ספרות, אבל אינכם חושבים שלהציף את הפורום בסיקורים שלא יקראו על ידי איש פוגעים בפורום יותר מאשר תורמים לו? הדבר הזה משקיע את כל שאר הנושאים למטה...
Printable View
Minato וlipion, אני מעריך את הרצון שלכם להתקבל לניהול ספרות, אבל אינכם חושבים שלהציף את הפורום בסיקורים שלא יקראו על ידי איש פוגעים בפורום יותר מאשר תורמים לו? הדבר הזה משקיע את כל שאר הנושאים למטה...
חזרתי..
תגיבו בסיקור שלי בפורום ספרות....
תגידו,בשביל להיות מנהל,צריך לשלוח טופס או משהו..?
[QUOTE=LordAbizi;1108019]Minato וlipion, אני מעריך את הרצון שלכם להתקבל לניהול ספרות, אבל אינכם חושבים שלהציף את הפורום בסיקורים שלא יקראו על ידי איש פוגעים בפורום יותר מאשר תורמים לו? הדבר הזה משקיע את כל שאר הנושאים למטה...[/QUOTE]
צודק. מה שאני עושה במוזיקה זה חדשות מעולם המוזיקה, ובכלל כל מה ששם הוא בערך מלפני חודש...
[quote=Druddigon man;1108020]חזרתי..
תגידו,בשביל להיות מנהל,צריך לשלוח טופס או משהו..?[/quote]
אם גם אתה שפכת עוד מים לבריכת הסיקורים הזאת שיוצרים בפורום ספרות, אז כדאי שתקרא את הודעתי מעליך.
@מעליי
פורום מוזיקה בכלל מת למיטב הבנתי, אז לא משנה מה אתה כותב בו זה לא יפגע באף נושא עדכני. לעומת זאת בספרות עדיין יש נושאים חיים, שכל הסקורים האלו רק פוגעים בהם!
עומר, אתה יכול להמשיך להשקיע שם אחרי שיבחר מנהל אם אתה לא רוצה כל כך להבחר?
כי זה קצת קשה להתחרות בך, אז בבקשה?
[QUOTE=LordAbizi;1108022]
פורום מוזיקה בכלל מת למיטב הבנתי, אז לא משנה מה אתה כותב בו זה לא יפגע באף נושא עדכני. לעומת זאת בספרות עדיין יש נושאים חיים, שכל הסקורים האלו רק פוגעים בהם![/QUOTE]
עדיין, אני מאוד רוצה להתמנות למנהל שם. אני בכללי חושב שזה חבל שהוא מת. אני מקווה שאולי אני אצליח להחיות אותו
[quote=cladino;1108027]עדיין, אני מאוד רוצה להתמנות למנהל שם. אני בכללי חושב שזה חבל שהוא מת. אני מקווה שאולי אני אצליח להחיות אותו[/quote]
איני מותח ביקורת על מה שאתה עושה, אם הפורום מת (דהיינו הודעות אחרונות הן מלפני חודש כפי שאתה אומר) אז כל האמצעי כשרים כדי לנסות להחיות אותו.
אבל אם פורום גוסס, לא צריך להטביע אותו בים! (וזה לא המקרה שלך)
יש לי דלקת גרון חמורה והיה בגרות במחשבים .. איזה עולם נפלא !
[QUOTE=LordAbizi;1108028]איני מותח ביקורת על מה שאתה עושה, אם הפורום מת (דהיינו הודעות אחרונות הן מלפני חודש כפי שאתה אומר) אז כל האמצעי כשרים כדי לנסות להחיות אותו.
אבל אם פורום גוסס, לא צריך להטביע אותו בים! (וזה לא המקרה שלך)[/QUOTE]
כן. אנשים אומרים שבקצב הזזה אני מנהל תוך שבוע
מתי רותם יתחבר?
הלוואי שימנה אותי, תמיד רציתי לנהל פורום 3>
אבל אםאני לא אבחר, זה יהיה בסדר, אני עדיין יכולה לפתוח סיפורים, סיקורים ופעילויות.
[QUOTE=LordAbizi;1108019]Minato וlipion, אני מעריך את הרצון שלכם להתקבל לניהול ספרות, אבל אינכם חושבים שלהציף את הפורום בסיקורים שלא יקראו על ידי איש פוגעים בפורום יותר מאשר תורמים לו? הדבר הזה משקיע את כל שאר הנושאים למטה...[/QUOTE]
למה,איזה אשכולות יש שם שאנחנו משקיעים?
עוד סיקורים! אני רק מנסה להחיות שמה את הפורום...
[QUOTE=lipion;1108038]מתי רותם יתחבר?
הלוואי שימנה אותי, תמיד רציתי לנהל פורום 3>
אבל אםאני לא אבחר, זה יהיה בסדר, אני עדיין יכולה לפתוח סיפורים, סיקורים ופעילויות.[/QUOTE]
אני לא עושה את זה מתוך רצון לנהל, אלא מתוך רצון להשקיע. בגלל זה לא אכפת לי אם רותם ימנה אותי או לא. העיקר ההשקעה
עריכה: רותם מחובר... :)
טוב, מה אכפת לי 3>?
ועומר, יש בפורום משוב חוקי פורום משוב ושם יש טופס של בקשה לנהל פורום, אז אתה ממלא ושולח לרותם/דניס/עמית.
[quote=Druddigon man;1108039]למה,איזה אשכולות יש שם שאנחנו משקיעים?
עוד סיקורים! אני רק מנסה להחיות שמה את הפורום...[/quote]
בגלל הסיקורים\ספאם שלכם כל הסיפורים (שלכל הדעות הם עיקר הפורום) שוקעים למטה...
זה לא נקרא להחיות פורום! הפורום התייבש קצת, ובמקום לתת לשתות לו קצת מים, אתם מחברים צינור כיבוי אש לתוך הפה שלו, מדליקים את הצינור, והולכים להסתובב לאיזו שעה.
[quote=Druddigon man;1108020]חזרתי..
תגידו,בשביל להיות מנהל,צריך לשלוח טופס או משהו..?[/quote]
אפשר,אבל לא חייב.