-
[QUOTE]נועם
*זה מרחק גדול מדי בשביל ללכת אותו...
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-לומיוס, קאלוס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוודא עם סיקאמור שקלטת את כל הפרטים ןמתחיל ללכת ברגל לכיוון העיר אמברט, עד שטארה עוצרת אותך ואומת:"תגדי רגע, טורי, אתה רציני? זה הליכה של 5 שעות בערך מפה לאמברט. בוא נשתגר". אתה מסכים ואתה וטארה משגרים את עצמכם לעיר אמברט. שם, אתם רואים מעבדה גדולה ולידה גשר מעבר כמו שיש תמיד בקאלוס. אתם רואים ליד הגשר שלט בצרפתית:" Monstres location position de conduite est ici". טארה מסבירה לך את פשר השלט בצרפתית:" עד לא מזמן, השפה המדוברת היחידה בקאלוס היתה צרפתית, אך לאחרונה הם מתחילים להיחשף גם לאנגלית. בכל מקרה, את זה נתרגם ותפעיל את הפוקדקס שלך, יש בו מיקרופון עם פונקציה לתרגום המלל שלך לשפות שונות אז תכוון אותו לצרפתית" טארה אומרת ובו זמנית לוקחתאת הפוקדקס שלה, לוחצת המשבצת בתוך מסך הבית של הפוקדקס שבה רואים מיקרופון עם שפות שונות. יוצאת לה גלגלת קטנה מהצד של הפוקדקס ועליה רשומות 4 שפות: עברית, אנגלית, צרפתית ויפנית. היא מסובבת את הגלגלת לצרפתית והגלגלת חוזרה חזרה. לאחר מכן היא פותחת משבצת אחרת בדף הבית שעליה רואים מלל שסורקים אותו והוא מתורגם בתךו האייקון הקטן של הפוקדקס. היא מכוונת את הפוקדקס לשלט, הוא סורק ואומר בקול מכני: "תורגם מ-צרפתית. פירוש המשפט הוא- עמדת השכרת מפלצות הרכיבה היא כאן". טארה אומרת:"הם בטח התכוונו שכאן משכירים את הרייהורהנים. היא פותחת שוב את אפליקציית תרגום המלל ואז נכנסת איתך לשער. אתה רואה בקצה מדע ן עם שלט עם תמונה של רייהורן. היא מדברת איתו:" שלום, כמה עולה להשכיר 2 רייהורנים?". המדען עונה לה משהו בצרפתית, ואתה מצלח לזהות את המילה "סיקאמור". טארה עונה לו:"מצוין. אם כך איפה נוכל לקבל אותם?". הוא עונה לה שוב משהו בצרפתית והוא מביא לכם שני ופונים עם תמונה של רייהורן. אתם יוצאים מהגשר וטארה אומרת לך:"הוא אמר שאנחנו צריכים לרדת דרך האקווריום של אמברט לחלק של אמברט שהוא על החוף, כי שם מסתובבים הרייהורנים. אנחנו צריכים לתת למדען שיושב שם את הקופנים והוא ייתן לנו את הרייהורנים". אתם נכנסים לאקווריום הימי הענקי של אמברט, שבו בולט מאוד עיצובו המהודר ופסל המג'יקרפ המוזהב הענקי. אתם יוצאים החוצה מצדו השני של האקווריום ומגיעים לחוף ים בו מתרוצצים הרבה רייהונים ושוברים סלעים עם הקרן שלהם. טארה מביאה למדען את הקופונים והוא מחזיר לפוקדורים שלהם שני רייהורנים, לוחש להם משהו ונותן אתום לכם. אתם עוברים חזרה אל הגשר ועוברים בו, ומגיעים אל דרך 9, דרך סלעית מחודדת שאי אפשר לעבור בה עם רגלי אדם. אתם מוציאים את הרייהורנים ועולים עליהם. הם קצת מחוספסים למגע, והם מתחילים ללכת על הסלעים הקוצניים. אתם מכוונים אותם על ידי קצה הראש שלהם. אתם מנווטים בדרך 9 ובשלב מסוים נתקלים בסלע ענק. הרייהורן שלך נוגח בו ושובר אותו. אתה וטארה מאוד נהנים לרכב על הרייהורנים. אתם מגיעים לבסוף לרמה סלעית קטנה אפשרית למעבר אדם. אתם רואים תיבה שדרכה מחזירים את הרייהורנים. אתם מחזירים אותם לפוקדורים שלהם, שמים אותם בתיבה, היא זוהרת ואז מופיע מסך שדרכו אתם רואים את המדען מאשר לכם להמשיך. לבסוף, אתם סופסוף נכנסים למערה המנצנת. אתם נכנסים ונתקלים במבוך מנהרות חשוך וצר. אתם עוברים אותו ולבסוף מגיעים לעוד מעבר פנימי במערה. אתם עוברים דרכו ושומעים לחשושים ברקע. אתם מתקרבים ורואים את האנשים הכי הזויים שראיתם בחיים שלכם: שני זכרים עם בלורית בצורת להבה, שיער אדום ומשקפיים אדומות, חליפה אדומה לגמרי עם חלקים כסופים מתחתיה. אחד מהם רואה אותכם ואומר:" מה זה?! מי מעז להתעסק עם צוות פלייר רמפפא"ג?". טארה לא יכולה לעצור את עצמה ומתפקעת מצחוק. היא אומרת:"רמפפא"ג? מה זה בדיחה הזו?". לצערכם, ההומור של טארה רק עצבן את החייל. הוא אמר:"בגלל שצוות פלייר הצהירו שייכות לצוות רמפא"ג, השם בקאלוס שונה לצוות פלייר רמפפא"ג ובשאר המחוזות לא כדי שלא ידעו שיש לנו איתם קשר כדי שלא ידעו שהמנהיג שלהם נמצא..." הוא מפסיק לדבר כי החייל השני סותם לו את הפה העוצמה כל כך חזקה שהוא מאדים מיד. החייל השני אומר לו:"השתגעת? אולי גם תאמר לו שסיירוס לא באמת המפקד של צוות רמאפ"ג וש"... ובאותו רגע הדיע הזמן של שני האנשים הפטפטנים לסתום אחד לשני את הפיות. במהרה מגיעות מאחוריהן שתי חיילות, אשר נראות אותו דבר רק שלבנות שי שתי בלוריות. הן אומרות:"חבורת ראשי פחם! סתמו כבר! אנחנו נטפל כבר בפרחחים הקטנים האלה. האונדור, אלקטרייק, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים כלב קטן ושחור ואריה קטנטן ירוק-צהוב.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]oops, i did it again :sorry:[/I]
"בחיי שצדקת טארה, " אומר ואשתדל שלא להתפקע מצחוק למראה החליפות המפגרות למדי של צוות פלייר. "הם באמת מטומטמים. רק הרבה יותר ממה שחשבתי. האונדור? אלקטרייק? אתם צוחקים עליי, מה אתם ילדים קטנים?" אצחק לעברם, ואשלוף פוקדור. "צחוק בצד, אתם הולכים להצטער על המפגש הזה... מגה- טיירניטאר צא! תשתמש בקבר אבן ואז בדופק אפל על האונדור ואלקטרייק!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468249][B][COLOR="#cccccc"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF8C00"]*המ"ת חזר! אם תבדקו את דפי הרשומים שלכם, תמצאו את הפרסים שלכם ע"פ המיקום בשלב שבו נפסק האיוונט.
[B][COLOR="#0000FF"]שחר[/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*במהלך משימה
*שעה-בוקר
*כסף-7,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-ווילסטון, סינו: במחסן של צוות אקווה-רמפא''ג.
אתה אומר ללאקסריי להשתמש ביהירות ואז להתקיף. לאקסריי מהלך מול קרובאט וקרוודאנט, משתחצן מולם עד שהם מתבלבלים מרוב כעס. לאחר מכן הוא פורק על שניהם אנרגיה חשמלית ופוגע בהם קשה. לאחר מכן, מאט אומר:"קרוודאנט תשתמש בדופק אפל! קרובאט,תשתמש בשיסוע אווירי!". קרוודאנט שולח מצבתותיו טבעות אפלות שפוגעות בלאקסריי ארגיל. לאחר מכן קרובאט מזנק גבוה מאוד לאוויר,גורם לכנפיו לזרוח בכחול וצונח בחזרה אל לאקסריי, פוגע בו רגיל.
מצב חיים שלך:
לאקסריי- 6/10 (קרוודאנט וקרובאט אותו דבר)
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"לאקסריי עוד לא סיימנו איתם" אני מחייך ואומר לו בביטחון. "עכשיו קפוץ עליהם בניב קרח ואז תשתמש בפריקה עם כל הכוח שנותר לך,אתה תצליח." אני אומר בגאווה.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468603][B][COLOR="#800000"]
[B][COLOR="#FF0000"]נדב[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]*שעה-???
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
אתה מוציא את טוקסיקרוק. ברנדון אומר:"אלאקזאם, תקל עליו בתור התחלה! חבטה!". אלאקזאם גורם לכפית שלו לזהור ופוגע בך איתה, גורם לך נזק קל.
מצב חיים שלך:
טוקסיקרוק- 9/10 (אלקאזאם קצת יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני לא צריך ממך הקלות ברנדון. טוקסיקרוק, תשתמש במהירות שלך כדי להתחמק ממתקפות ותתקוף בעזרת המהירות שלך את אלאקזאם בדופק אפל!"
-
[B][COLOR="#0000CD"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
[COLOR="#0000CD"]*במהלך משימה
*שעה-צהריים
*כסף-5,800 פ''ד
*מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לנועה שאתה לא מאמין שסיימתם סוף סוף את המשימה הראשונה שלכם ואתם משתגרים לעיר נימסאבה הגדולה ורווית הפעילויות. אתם נכנסים לתוך תחנת הגער, תחנת הרכבת התחתית הגדולה של נימבאסה, ופוגשים איש מלא עם מכנס קרוע וחגורה שחורה, בנוסף עם זקן מחודד מעט. הוא רואה אתכם ואומר:"ג'ייק, נועה, לכאן!". אתם באים לכיוון האיש והוא אומר:"שלום לכם. אני מגנו, ואני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. במידה ואתם לא יודעים, טירונים הם הסוכנים שרק התקבלו לצוות והם נשארים בדרגה זו עד שהם עושים מספיק עבודה כדי לעלות דרגה. עכשיו, בואו איתי" הוא אומר ואתם הולכים איתו לעבר אחת הכניסות הפנימיות לפסי הרכבת התחתית. אתם נכנסים לפס רכבת שרשום לידו anville town. מגנו מסביר לכם:"אני עכשיו רוצה לקבל מכם דו"ח מפורט על המשימה שלכם, אבל יש לי מיקום מיוחד מאוד שאני רוצה לקבל מכם בו את הדו"ח. קוראים לו העיירה אנוולי וזו עיירה שבה יש צומת רכבות מאוד מפורסמת ולצוות שלנו יש בסיס פעולה קטן שאפשר לצאת ממנו למשימות אימונים ביער, אז בגלל שאני רוצה שתדעו על המקום הזה למשימות אימונים עתידיות שאולי יקרו אני לוקח אתכם לשם". אתם עולים על הרכבת התחתית שמסומנת בפס החום, נוסעים וכעבור כחצי שעה מגיעים לרציף הרכבת של העיירה אנוויל. אתם רואים גשר לבנים ענקי שמתחיו עוברות הרכבות, ומעברו השני של הגשר יש רמה גבוהה שלעיה העייה עצמה. מגונ לוקח אתכם במנהרה שמתחת לגשר הלבנים, ושם אתם נכנסים לתוך הגשר. אתם מתחילים לרדת בגרם מדרגות ארוך נמול מתחת לאדמה ואז מגיעים למין בונקר תת-קרקעי עם מפות של העיירה אנוויל והאזור שלה. מגנו מדליק את מפסק החשמל ואתם רואים המון צגים ומכשירי מעקב, ובנוסף שקירות הבונקר עשויים מלבנים. מגנו אומר:"הבונקר הזה ממוגן מפני כל סוג, לוחמת נשק חם או קר וגם מתקפות של פוקימונים. יש כמה מקומות שאנו חושדים שיש בהם בסיסים של פלוגת רמפא"ג שעובדת ביונובה, שהיא פלוגת מגמה-רמפא"ג, ואחד מהמקומות האלה ממוקם ביערות המבודדים סביב העיירה אנוויל. לכן בנינו בסיס פעולה תת-קרקעי ממוגן שכזה, כדי שנוכל לעקוב אחרי הפעולות שלהם ואולי למצוא את הבסיס שלהם שבאזור, וגם לצאת מפה למשימות באזור יונובה. בכל מקרה, איך עברה המשימה שלכם, והאם אני יכול לשמוע על עוד הצלחה?". נועה מספרת למגנו על כל המאורעות: המקדח של סגן סרג', חפירת המנהרה שהיתה פשוטה והקרב מול חיילי רוקט-רמפא"ג ופרוטון. מגנו אומר:" לפני הכל, כל הכבוד על חפירת המנהרה, שהיתה המשימה העיקרית שלכם והיא הצלחה מסחררת. בנוסף, אני משתף אתכם בדאגות שלי בכך שצוות רוקט-רמפא"ג פועלים באקטיביות גבוהה מאוד לעומת פלוגות אחרות של צוות רמפא"ג. יכול להיות שזה בגלל שבתחילת השנה אנחנו הכנסנו את ג'ובאני, מפקד המחוז קנטו בצוות רמפא"ג, לתוך סלע מגמה קרוש ענקי באי סיניבאר, וגם אסרנו את אריאנה, הסגנית השנייה בדרגה של ג'ובאני. מאז אנו חוששים מניסיון לשחרור ג'ובאני או ניסיון פריצה לכלא כדי לשחרר את אריאנה. אחרי הכל, יכול להיות שכל הפעולות האלה הן... אוי לא! חשבתי הרגע על סיכון בעייתי מאוד! הנה, קחו 500 פ"ד כמשכורת על המשימה. יש לכם עכשיו שלושה ימים חופשיים, בלי משיממות, עד שתקבלו את המשימה הבאה. אתם יכולים להשתגר מפה ישר לגולדנרוד ועכשיו, אני חייב לטוס לבסיס נימבאסה, שם אני עובד ביומיום דרך אגב, אם תרצו לדבר איתי מתישהו. להתראות!" הוא אומר ומשתגר במהירות. נועה אומרת:"טוב, אז ג'ייק, מה בא לך לעשות עכשיו?"
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#000000"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]*במהלך משימה
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*מיקום בסיס- סנוובל, קאלוס
*gps-דרך 21, קאלוס
אתה מוציא את בוויזל, אלקיד, דרגונייר ומדקיפ ואומר להם מה לעשות. מדקיפ שולח זרנוק מים עבה בלחץ אדיר לעבר ספינדה שמאלי ביותר, גורם לו נזק בינוני. בוויז גורם לזנבותיו לזהור ושולח גל הדף על-קולי לעב ספינדה שליד השמאלי, גורם לו נזק רגיל. אלקיד גורם לאגרופו להיצפות בחשמל ונותן אגרוף חזק לפסינדה הימני ביותר, גורם לו נזק רגיל, ובאותו זמן דרגונייר הופך את זנבו לכסוף ומצליף איתו בספינדה שלידו, גורם לו נזק רגיל. אתה מוציא את מגה סיזור ואומר לו מה לעשות לספינדה המנהיג אחרי שהפרדת בין האחרים. סיזור הופך את ראשו לכסוף, ואז נוגח בחוזקה בספינדה המנהיג, גורם לו נזק בינוני ומכניס אותו להלם ובתגובה ספינדה המנהיג לא יכול לתקוף. בנוסף, גם שני הספינדות האמצעיים קיבלו הלם מהמתקפה. שני הספינדות הנותרים משתמשים באגרוף דיזי על בוויזל ודרגונייר, גורם לכל אחד מהם נזק רגיל ומבלבל את בוויזל.
מצב חיים שלך:
בוויזל- 8/10 (ספינדה 2 אותו דבר)
אלקיד- 10/10 (ספינדה 3 פחות)
דרגונייר- 8/10 *מבולבל (ספינדה 4 אותו דבר)
סיזור- 10/10 (ספינדה מנהיג פחות)
מדקיפ- 10/10 (ספינדה 1 פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#000080"]עומר[/COLOR][/B]
[COLOR="#000080"]*צבע יותר טוב? ואני אעדכן אחרי התגובה הזו
*שעה-???
*כסף-5,000 פ"ד
*GPS-???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעצבן ולא מבין איך תצליח, ואז אומר לשינקס מה לעשות. שינקס רץ לעבר בלדום, מתקיל אותו, גורם לו נזק קל ואז נושך אותו בחוזקה, גורם לו נזק בינוני בנוסף ומעלף אותו. *מזל טוב! שינקס למד [B]לעיסה[/B]!!!*. שינקס מתחיל לרוץ בחוזקה לעבר קלמפרל, אך הפעם נעטף בחשמל צהוב בוהק ומתנגש בעוצמה הרבה יותר חזקה בקלמפרל, מעלף אותו וגורם לעצמו נזק קשה.*מזל טוב! שינקס למד בנוסף [B]התקלת וולט[/B]!!!* ברנדון אומר:"בלדום, קלמפרל, חזרו! מקס, אתה עשית עבודה מדהימה! שינקס שלך כל כך אמיץ ונאמן לך, שהוא למד שתי מתקפות חזקות ועוצמתיות באותו קרב רק כדי לנצח! בכל מקרה, הגיע הזמן לחלק השני של הקרב שלך" הוא אומר וזורק אליך פוקדור ורוד-תכול. "בקרב השני, אתה תשתמש בפוקימון אחד נוסף, שהוא פוריגון 2, נגד הפוקימון שלי, שחזק עליו מבחינת סוגים. אם תצליח להתהפך על הכל אתה תתקבל לצוות אג'נטרה ותשמור את הפוקימונים שלך. אם תיכשל, אתה תשכח את מה שקרה היום ותחזיר לי את הפוקימונים שקיבלת היום. בכל מקרה, הנה הפוקימון של. היטמונצ'אן, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא פוקימון חום וגבוה דמוי אנוש עם שני אגרופים אדומים חזקים. "תוציא תא פוריגון 2 ותתחיל את הקרב אתה".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FF8C00"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF8C00"]*אתה באמת חושב שאני יעשה לך כאלה חיים קלים עם הקרב?
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-המערה המנצנצת, קאלוס
אתה מגחך על התלבושות שלהם ועל הפוקימונים ומוציא את טיירניטאר. החיילות מגחכות ואומרות:"אתה באמת חושב שאנחנו כאלה טיפשות, זורוראק, תשתנו חזרה ותשתמשו שניכם בפיצוץ ממוקד על טיירניטאר!". בבת אחת אלקטרייק והאונדור משתנים לזורוראקים ושולחים פיצוצים כתומים עוצמתיים לעבר טיירניטאר, מעלפים אותו. טארה אומרת:"טורי, הם לא נורמליות! אלקטיוויר, צא! תחפה על טורי בזמן שהוא מחליף פוקימון! מכת ברק על שניהם!" אלקיוויר יוצא, נטען ושולח מכת חשמל עוצמתית לעבר הזורוראקים, גורם לשניהם נזק בינוני.
מצב חיים שלך:
טיירניטאר- 0/10 (שני הזורוראקים הרבה הרבה יותר)
אלקטיוויר של טארה- 10/10 (שני הזורוראקים פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר ללאקסריי מה לעשות. הוא קופץ על קרובאט בניב קרח, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן הוא פורק החוצה מטען חשמל אדיר וגורם לקרוודאנט נזק קשה ולקרובאט להתעלף. מאט אומר:"קרוודאנט, דופק אפל!" וקרוודאנט שולח טבעות אפלות לעבר לאקסריי, גורם לו נזק רגיל
מצב חיים שלך:
לאקסריי- 4/10 (קרובאט התעלף וקרוודאנט פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FF0000"]נדב[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]*שעה-???
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
אתה אומר לברנדון שאתה לא צריך הקלות ואז אומר לטוקסיקרוק מה לעשות. טוקסיקרוק מקפץ במהירות ואז שולח מטווח 0 טבעתו אפלות, גורם לאלאקזאם נזק קשה מאוד. ברנדון אומר:"אלאקזאם, על חושי" ואלאקזאם שולח אנריגה וורודה-תכולה עוצמתית לעבר טוקסיקרוק, גורם לו נזק קשה מאוד.
מצב חיים שלך:
טוקסיקרוק- 4/10 (אלאקזאם קצת יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468638][B][COLOR="#0000CD"]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר ללאקסריי מה לעשות. הוא קופץ על קרובאט בניב קרח, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן הוא פורק החוצה מטען חשמל אדיר וגורם לקרוודאנט נזק קשה ולקרובאט להתעלף. מאט אומר:"קרוודאנט, דופק אפל!" וקרוודאנט שולח טבעות אפלות לעבר לאקסריי, גורם לו נזק רגיל
מצב חיים שלך:
לאקסריי- 4/10 (קרובאט התעלף וקרוודאנט פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
צוחק, "אתה חושב באמת שתוכל לנצח אותנו,אני מאמין בלאקסריי,אני והוא הולכים להביס אותך." אני צועק אליו. "צא עכשיו לאקסריי תראה לו מה זה פריקה בכל הכוח." צועק אל לאקסריי.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468603][B][COLOR=#800000]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]*אתה יודע שכל מאמן משתמש ב2 פוקימונים כן?
*מהירות זה הכוכבים
*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-צהריים
*כסף-6,800 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps- לומיוס, קאלוס
אתה אומר לסילבאון מה לעשות. הוא שולח כוכבים זוהרים לעבר אמפרוס, והם ממוקדים על המטרה, פוגעים בו וגורמים לו נזק רגיל. לאחר מכן סילבאון שולח רוח וורודה נוצצת לעבר שניהם, גורם נזק רגיל לאמפרוס ונזק קל למגנטון. אתה אומר ללין את האסטרטגיה שלך, והיא אומרת לבייטר:" בייטר, נסה לפוצץ את האדמה מתחת למגנטון!". בייטר מתאמץ, ומצליח לגרום לפרץ אוויר חם ולבה מהאדמה שמתחת למגנטון, מעלף אותו. קלמונט אומר:"מהלך מחוכם, אך צפוי. אמולגה, תפתיע אותם!" קלמונט אומר ומוציא מהפוקדור שלו את אמולגה, עכבר צהוב-שחור חשמלי מעופף. קלמונט אומר:" אמולגה, אס אווירי על סילבאון!" הוא אומר ואמולגה עושה לופ באוויר, ממשיך לדאות קרוב לאדמה, ממוקד למטרה כמו חץ, ופוגע בסילבאון רגיל. אתה רואה שסילבאון נהיה מוקף בזרמים חשמליים קטנים. קלמונט אומר:"היכולת המיוחדת של אמולגה היא 'סטטי', שמשמעות היכולת הזו היא שלכל סוג של מגע פיזי מאחד הצדדים של הפוקימונים גורם לכ-30% ליריב של אמולגה להפוך למשותק". מייר אומר:"אמפרוס, שוב! אגרוף קרח על ויבראבה!". אמפרוס ממקד את אגרופו ומקפיא אותו ובא לפגוע איתו בבייטר, אך עיניו של בייטר זוהרות בכחול והוא מקדים את אמרפוס, מתחמק ממנו. מייר אומר:"מדהים! איך זה בכלל אפשרי?". קלמונט מסביר:"המתקפה שהרגע השתמש בה ויבראבה היא איתור, שגורמת לאתור מראש של המתקפ והתחמקות מרוב סוגי המתקפות של 100% הצלחה. הבעיה היא שלויבראבה לא אמורה להיות היכולת ללמוד איתור. נראה שויבראבה זיהה את הרצון שלך לנצח ואת הסיכויים שלו לשרוד עוד אגרוף קרח והצליח להתחמק".
מצב חיים שלך-
סילבאון *משותק- 5/10 (אמפרוס קצת יותר, אמולגה הרבה יותר, מגנטון התעלף)
בייטר- 5/10 (אמפרוס קצת יותר, מגנטון התעלף)
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
*אני יכול להחליף פוקימונים בקרב נכון?
------------------------------------------------
"סילביאון, תשתמש ברוח פיה בלי הפסקה."אמרתי, חיפשת בתיק שלי נוגד שיתוקים.
-
[QUOTE]נועם
*אתה באמת חושב שאני יעשה לך כאלה חיים קלים עם הקרב?
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה מגחך על התלבושות שלהם ועל הפוקימונים ומוציא את טיירניטאר. החיילות מגחכות ואומרות:"אתה באמת חושב שאנחנו כאלה טיפשות, זורוראק, תשתנו חזרה ותשתמשו שניכם בפיצוץ ממוקד על טיירניטאר!". בבת אחת אלקטרייק והאונדור משתנים לזורוראקים ושולחים פיצוצים כתומים עוצמתיים לעבר טיירניטאר, מעלפים אותו. טארה אומרת:"טורי, הם לא נורמליות! אלקטיוויר, צא! תחפה על טורי בזמן שהוא מחליף פוקימון! מכת ברק על שניהם!" אלקיוויר יוצא, נטען ושולח מכת חשמל עוצמתית לעבר הזורוראקים, גורם לשניהם נזק בינוני.
מצב חיים שלך:
טיירניטאר- 0/10 (שני הזורוראקים הרבה הרבה יותר)
אלקטיוויר של טארה- 10/10 (שני הזורוראקים פחות)
מה תעשה?[/QUOTE]
[I][B]פה חשדתי... :wink:[/B][/I]
[I]פליז תעשה שהמערה תקרוס תוך כדי מה שאני הולך לעשות עכשיו, אני חייב לצאת קצת הירואי...[/I]
" אוקיי, מה קורה פה?" אחטט במחסנית הפוקדורים שלי כדי למצוא משהו יעיל ותוך כדי אנסה לחפש מידע על הזורוראקים. "אני מכיר אותם, אלו זורוראקים. חזקים כמה שהם, הם לא אמורים לנתח את טיירניטאר המאומן בטח שלא את צורת המגה שלו! טוב, זמן להוציא את התותחים הכבדים ולסיים את זה מהר, ותזכרו שאתם התחלתם!" אצעק לעברם ואוציא צרור פוקדורים. "למזלי, סוכן מצטיין של אג'נטרה לעולם לא יסתפק במגה אחד... גאב, פריז, לוקאריו, מון ודאסקנואר צאו!" אומר ואזרוק את כל חמשת הפוקדורים. "גאב ודאסקנואר, תפסו!" אומר ואזרוק לעברם שניים משלושת אבני המגה שלי. "אתם תשלמו על מה שעשיתם לטיירניטאר!" אצעק פגוע לעברם. " זה בשביל, סטיל..." אלחש לפוקדור של סטיל כשדמעה זולגת בעיניי. "גאב, תשתמש באגרוף אש, להביור, וחימום יתר! פריז תשתמש בקרן קרח ותותח חשמל! לוקאריו, כדור הילה, תותח הבזק וקרב צמוד! מון, על חושי ושסע- לילי! דאסקנואר, תשתמש באגרוף אש, קרח, חשמל וצל!"
-
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה צוחר ואומר למאט אם הוא באמת חושב שהוא יוכל להביס אותך אתה רואה שהוא ממש ממש מתעצבן עליך. אתה אומר ללאקסריי להשתמש בפריקה. לאקסריי טוען חשמל ופורק החוצה כמעט את כל האנרגיה שלו, מעלף מיידית את קרוודאנט. במהלך הקרב שלך, ג'ייק ואייזיק עילפו את שאר הפוקימונים של מאט. הוא מתעצבן, מחזיר את כולם וצועק:"אני עוד אנקום בכם על זה!" ואז הוא ברוח. אייזיק אומר:"בוא נמשיך להתקדם ולחפש את כדור הירקן". אתם מתקדמים הלאה, ולבסוף מגיעים לגרם מדרגות. אייזיק אומר:"תנו לי להוביל". איזיק הולך קדימה, ואתם שומעים קול פיצוץ. אתם עולים במהירות למעלה ורואים שהגעתם לאזור חדש יותר, שיש בו דלפק קבלה ריק ומעליו רשום בענק"ברוכים הבאים לבניין צוות" ואז יש מילה לא ברורה שציפו אותה בדף שרשום עליו "אקווה-רמפא"ג". לעומת זאת, על הרצפה אתם רואים מראה מדאיג יותר:"את אייזיק, שוכב ומדמם כמויות מדאיגות. אתם רואים מול אייזיק פיראט מזוקן ולידו שארפידו עם מעט דם על שיניו. מיד שני הפוקימונים של אייזיק שכבר ראיתם, אלקטרוס ולוקאריו, יוצאםי החוצה. אלקטרוס יוצר סביב עצמו, לוקאריו ואייזיק חומת מגן בזמן בלוקאריו מנסה לרפא את אייזיק. אתה רואה על הפנים של אלקטרוס שהוא מתאפק לא להרוג במקום את הפיראט ואת השארפידו. פתאום, הפיראט מתחיל לדבר אליכם, בקול עמוק ומחוספס:"אז אני רואה שהמטורף עם הכובע הביא עוד כמה חברים קטנים איתו. מי הוא בכלל שיש לו את החוצפה לפרוץ אליי לבניין דרך המרתף ואז עוד להתלונן שאמרתי לשארפידו שלי לקרוע אותו לגזרים?". ג'ייק מתחיל לאבד את העשתונות, ואלאקזאם שלו יוצא מהפוקדור, עוצר אותו במקום בעזרת כוחות על-חושיים ואז סוגר אותו בתוך בועה. אתה יכול לראות את ג'ייק אומר לא מעט מילים שנראות לך לא הכי נעימות. הפיראט אומר:"אוי, מה קרה לנימוסים שלי? איך שכחתי להציג את עצמי? אני ארצ'י. מפקד מחוז סינו מזרח. בוס של צוות אקווה לשעבר, צוות אקווה רמפא"ג כיום. בגלל שאתם לא נראים לי כל כך כמו מישהו משלנו, אני חושש שאני איאלץ לנטרל אתכם. קרובאט, פרליגייטר, סוואמפרט, וויבייל, תגמרו את חסרי הנימוסים האלה! שארפידו, תצטרף אליהם!". אתה מגיע למצב שמולך יש 5 פוקימונים, ג'ייק לכוד בתוך בועת טלקינזיס מעליך ואייזיק לא בדיוק מצב להילחם. אתה מבין שנשארת אתה לבד מול ארצ'י.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#800000"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="#800000"]*אתה יכול להחליף אבל נגיד אתה מחליף את סילבאון ומת לך מי שהחלפת אליו אתה חייב להחזיר את סילבאון
*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-צהריים
*כסף-6,800 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps- לומיוס, קאלוס
אתה אומר לסילבאון מה לעשות, בנתיים מחפש כאחוז טירוף משהו נגד שיתוק כדי לרפא את סילבאון מהשיתוק. קלמונט אומר:"אמולגה, זנב ברזל אל סילבאון!". אמולגה גורם לזנבו להיות מתכתי ובמהירות שיא חובט איתו בסילבאון, גורם לו נזק קשה וכמעט מעלף אותו. לין אומרת:"אייס! כשהייתי בפארק קסטליה מצאתי את זה. זה נראה לי יעזור לסילבאון" היא אומרת ומביאה לך פרי אדום קטן עם גבעול מסולסל. אתה זורק אותו לסילבאון, הא אוכל ונרפא מיד מהשיתוק. קלמונט אומר:"חכם מאוד.. גרגר צ'רי לריפוי השיתוק... מיד אחרי שפוקימן עם יכולת סטטי תוקף אותו... מהלך מחוכם מצדכם!". לין לא כל כך מבינה את הדיונים בקול של קלמונט עם עצמו, אבל ממשיכה:"בייטר, נסה להתקיף את אמפרוס באותה מתקפה שעשית מקודם על מגנטון!". ויבראבה מתאמץ, אך מצליח ליצור פיצוץ של חום ואדמה מתחת לאמפרוס, לגרום לו נזק קשה ולהשאיר אותו תשוש.*מזל טוב! בייטר של לין למד [B]כוח אדמה[/B]!* לאחר מכן סילבאון שולח רצפים אדירים של רוח פיה וורודה, חונק את אמולגה ואמפרוס ברוח הפיה, גורם לאמולגה נזק בינוני ומעלף את אמפרוס. מייר חושק שיניים ואומר:"חזור אמפרוס! צא בלייזיקן!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא מין פוקימון תרנגול לוחם ענקי בגובהו.
מצב חיים שלך:
סילבאון- 1/10 (אמולגה הרבה הרבה יותר, אמפרוס התעלף)
בייטר- 5/10 (אמפרוס התעלף)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF8C00"]*לא נראה לך שקצת הגזמת עם המתקפות והפוקימונים בהתחשב בזה שמולך עומדים שני פוקימונים עם חיים לא מלאים?
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה מוציא החוצה את גאב, פריז, לוקאריו מון ודאסקנואר. טארה אומרת לך:"טורי? מה אתה מתכנן הפעם? בכל מקרה, אלקטיוויר, חזור! אני אעמוד כמה מטרים אחורה ליתר ביטחון...". אתה רואה פרצופים מודאגים מאוד גם על פניהן של החיילות, בינתיים החיילים המדליפים מאחוריהם ברחו. אתה אומר לכל הפוקימונים שלך מה לעשות, ומזיל דמעה מול הפוקדור של סטיל. לפני הכל, אתה זורק לדאסקנואר, גאב ופריז אבני, מגה, לוחץ על צמיד קישור ואתה רואה את דאסקנואר פעם ראשונה בצורה המגה שלו:"העין שלו ירוקה, האנטנה שלו מתארכת והבטן שלו נפתחת כמו פה, מולה יש מערבולת אפלה". כשהחיילות רואות את המערבולת מהבטן של דאסקנואר, הן רק יותר נלחצות. בו זמנית, גאב שולח להביור עוצמתי, מעלה את עצמו באש רותחת ומאגרף את יריביו עם אגרוף האש שלו, פריז שולח קרן קפואה וכדור חשמל, כאילו נורה מתותח, לוקאריו שולח מיד אחת כדור הילה מלא אנרגיה, ומהיד השניה תותח הבזק מתכתי ובוהק, ואז רץ לעבר הזורוראקים, מכה אותם קשות, מון גורם לעיניו לזהור, מטיח את הזורוראקים בתקרה, מפורר אותה, ואז משסע אותם עם טפרים שחורים, ולבסוף דאסקנואר מוציא מבטנו הפתוחה ארבעה אגרופים: אחד בוער, אחד מחושמל, אחד קפוא ואחד צליתי ואפלולי, פוגע בהם בזורוראקים ובחיילות ומעיף אותם לעבר התקרה. אתה רואה שהזורוראקים התעלפו ולא רואה כל כך סימני חיים או תזוזה מהחיילות. טארה רואה סדקים בתקרה וצועקת:"טורי, תברח! המערה עומדת לקרוס!"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*לא נראה לך שקצת הגזמת עם המתקפות והפוקימונים בהתחשב בזה שמולך עומדים שני פוקימונים עם חיים לא מלאים?
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה מוציא החוצה את גאב, פריז, לוקאריו מון ודאסקנואר. טארה אומרת לך:"טורי? מה אתה מתכנן הפעם? בכל מקרה, אלקטיוויר, חזור! אני אעמוד כמה מטרים אחורה ליתר ביטחון...". אתה רואה פרצופים מודאגים מאוד גם על פניהן של החיילות, בינתיים החיילים המדליפים מאחוריהם ברחו. אתה אומר לכל הפוקימונים שלך מה לעשות, ומזיל דמעה מול הפוקדור של סטיל. לפני הכל, אתה זורק לדאסקנואר, גאב ופריז אבני, מגה, לוחץ על צמיד קישור ואתה רואה את דאסקנואר פעם ראשונה בצורה המגה שלו:"העין שלו ירוקה, האנטנה שלו מתארכת והבטן שלו נפתחת כמו פה, מולה יש מערבולת אפלה". כשהחיילות רואות את המערבולת מהבטן של דאסקנואר, הן רק יותר נלחצות. בו זמנית, גאב שולח להביור עוצמתי, מעלה את עצמו באש רותחת ומאגרף את יריביו עם אגרוף האש שלו, פריז שולח קרן קפואה וכדור חשמל, כאילו נורה מתותח, לוקאריו שולח מיד אחת כדור הילה מלא אנרגיה, ומהיד השניה תותח הבזק מתכתי ובוהק, ואז רץ לעבר הזורוראקים, מכה אותם קשות, מון גורם לעיניו לזהור, מטיח את הזורוראקים בתקרה, מפורר אותה, ואז משסע אותם עם טפרים שחורים, ולבסוף דאסקנואר מוציא מבטנו הפתוחה ארבעה אגרופים: אחד בוער, אחד מחושמל, אחד קפוא ואחד צליתי ואפלולי, פוגע בהם בזורוראקים ובחיילות ומעיף אותם לעבר התקרה. אתה רואה שהזורוראקים התעלפו ולא רואה כל כך סימני חיים או תזוזה מהחיילות. טארה רואה סדקים בתקרה וצועקת:"טורי, תברח! המערה עומדת לקרוס!"
מה תעשה?[/QUOTE]
[B]Noop...[/B]
"לא! אני חייב להישאר פה ולוודא שאני משמיד כל חלק מהבסיס של ראמפ"ג!" אצעק לעבר טארה. "פריז, דאסק ומון תחזרו!" אחזיר את שלושתם במהירות. "גאב! רוץ לעבר טארה. תתפוס אותה ותשתמש בהגנה! תוודא ששניכם יוצאים מפה בשלום, ואל תסתכל אחורה!" אומר לגאב ואשלח אותו. "לוקאריו, אתה בא איתי. " אומר לו ואסמן לו לרוץ איתי עד שנגיע למקום מבטחים. "אני מקווה שזה עדיין עובד..." אקווה לעצמי. "לוקאריו? אתה שומע אותי?" אכוון את מחשבותיי בזהירות אל לוקאריו. "אתה זוכר איך יכולת לדבר בשפה שלי בטירת הקרח? אני צריך שתהייה מסוגל לעשות את זה גם עכשיו..." אומר לו ואקווה לתשובה חיובית.
-
[COLOR="#FF8C00"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה אומר לטארה שאתה חייב להישאר להשמיד הלכ. היא אומרת לך:"אם תוך 10 דקות אתה לא יוצא אני נכנסת!" אתה מחזיר את כל פוקימוניך ואומר לגאב לצאת איתך החוצה. אתה הולך עם לוקאריו פנימה, ומבקש ממנו לדבר בשפתך. אתה שומע כאילו קול מהדהד בתוך ראשך:"טורי.... המקום הזה שורץ ארגיות רעות.... אני יכול להשמיד את האנרגיות הרעות ולבנות את המקום מחדש, אך סביר להניח שאני לא אשרוד את התהליך. רק אם תצליח למצוא פוקימון אגדי חזק מאוד שיעזור לי במשימה אני אצליח. כשחושבים על זה, היחידים שיכולים לעזור לי במצב הזה הם מיו, ג'ירצ'י או מלואטה".
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468638][B][COLOR="#0000CD"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
[COLOR="#0000CD"]*במהלך משימה
*שעה-צהריים
*כסף-5,800 פ''ד
*מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לנועה שאתה לא מאמין שסיימתם סוף סוף את המשימה הראשונה שלכם ואתם משתגרים לעיר נימסאבה הגדולה ורווית הפעילויות. אתם נכנסים לתוך תחנת הגער, תחנת הרכבת התחתית הגדולה של נימבאסה, ופוגשים איש מלא עם מכנס קרוע וחגורה שחורה, בנוסף עם זקן מחודד מעט. הוא רואה אתכם ואומר:"ג'ייק, נועה, לכאן!". אתם באים לכיוון האיש והוא אומר:"שלום לכם. אני מגנו, ואני האחראי על הטירונים בצוות אג'נטרה. במידה ואתם לא יודעים, טירונים הם הסוכנים שרק התקבלו לצוות והם נשארים בדרגה זו עד שהם עושים מספיק עבודה כדי לעלות דרגה. עכשיו, בואו איתי" הוא אומר ואתם הולכים איתו לעבר אחת הכניסות הפנימיות לפסי הרכבת התחתית. אתם נכנסים לפס רכבת שרשום לידו anville town. מגנו מסביר לכם:"אני עכשיו רוצה לקבל מכם דו"ח מפורט על המשימה שלכם, אבל יש לי מיקום מיוחד מאוד שאני רוצה לקבל מכם בו את הדו"ח. קוראים לו העיירה אנוולי וזו עיירה שבה יש צומת רכבות מאוד מפורסמת ולצוות שלנו יש בסיס פעולה קטן שאפשר לצאת ממנו למשימות אימונים ביער, אז בגלל שאני רוצה שתדעו על המקום הזה למשימות אימונים עתידיות שאולי יקרו אני לוקח אתכם לשם". אתם עולים על הרכבת התחתית שמסומנת בפס החום, נוסעים וכעבור כחצי שעה מגיעים לרציף הרכבת של העיירה אנוויל. אתם רואים גשר לבנים ענקי שמתחיו עוברות הרכבות, ומעברו השני של הגשר יש רמה גבוהה שלעיה העייה עצמה. מגונ לוקח אתכם במנהרה שמתחת לגשר הלבנים, ושם אתם נכנסים לתוך הגשר. אתם מתחילים לרדת בגרם מדרגות ארוך נמול מתחת לאדמה ואז מגיעים למין בונקר תת-קרקעי עם מפות של העיירה אנוויל והאזור שלה. מגנו מדליק את מפסק החשמל ואתם רואים המון צגים ומכשירי מעקב, ובנוסף שקירות הבונקר עשויים מלבנים. מגנו אומר:"הבונקר הזה ממוגן מפני כל סוג, לוחמת נשק חם או קר וגם מתקפות של פוקימונים. יש כמה מקומות שאנו חושדים שיש בהם בסיסים של פלוגת רמפא"ג שעובדת ביונובה, שהיא פלוגת מגמה-רמפא"ג, ואחד מהמקומות האלה ממוקם ביערות המבודדים סביב העיירה אנוויל. לכן בנינו בסיס פעולה תת-קרקעי ממוגן שכזה, כדי שנוכל לעקוב אחרי הפעולות שלהם ואולי למצוא את הבסיס שלהם שבאזור, וגם לצאת מפה למשימות באזור יונובה. בכל מקרה, איך עברה המשימה שלכם, והאם אני יכול לשמוע על עוד הצלחה?". נועה מספרת למגנו על כל המאורעות: המקדח של סגן סרג', חפירת המנהרה שהיתה פשוטה והקרב מול חיילי רוקט-רמפא"ג ופרוטון. מגנו אומר:" לפני הכל, כל הכבוד על חפירת המנהרה, שהיתה המשימה העיקרית שלכם והיא הצלחה מסחררת. בנוסף, אני משתף אתכם בדאגות שלי בכך שצוות רוקט-רמפא"ג פועלים באקטיביות גבוהה מאוד לעומת פלוגות אחרות של צוות רמפא"ג. יכול להיות שזה בגלל שבתחילת השנה אנחנו הכנסנו את ג'ובאני, מפקד המחוז קנטו בצוות רמפא"ג, לתוך סלע מגמה קרוש ענקי באי סיניבאר, וגם אסרנו את אריאנה, הסגנית השנייה בדרגה של ג'ובאני. מאז אנו חוששים מניסיון לשחרור ג'ובאני או ניסיון פריצה לכלא כדי לשחרר את אריאנה. אחרי הכל, יכול להיות שכל הפעולות האלה הן... אוי לא! חשבתי הרגע על סיכון בעייתי מאוד! הנה, קחו 500 פ"ד כמשכורת על המשימה. יש לכם עכשיו שלושה ימים חופשיים, בלי משיממות, עד שתקבלו את המשימה הבאה. אתם יכולים להשתגר מפה ישר לגולדנרוד ועכשיו, אני חייב לטוס לבסיס נימבאסה, שם אני עובד ביומיום דרך אגב, אם תרצו לדבר איתי מתישהו. להתראות!" הוא אומר ומשתגר במהירות. נועה אומרת:"טוב, אז ג'ייק, מה בא לך לעשות עכשיו?"
מה תעשה?[/COLOR]
"לא יודע , אולי נתפוס כמה פוקימונים חדשים?" אשאל.
"בעצם יודעת מה , יש לנו מספיק פוקימונים בינתיים , בוא נאמן אותם קצת.
אולי יש מקום באחד הבסיסים של הצוות שנוכל להתאמן שם?" אשאל. אם אין מקום כזה אציע לנועה להלחם נגדי בקרב 2 על 2
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468652][B][COLOR="#0000FF"]שחר[/COLOR][/B]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה צוחר ואומר למאט אם הוא באמת חושב שהוא יוכל להביס אותך אתה רואה שהוא ממש ממש מתעצבן עליך. אתה אומר ללאקסריי להשתמש בפריקה. לאקסריי טוען חשמל ופורק החוצה כמעט את כל האנרגיה שלו, מעלף מיידית את קרוודאנט. במהלך הקרב שלך, ג'ייק ואייזיק עילפו את שאר הפוקימונים של מאט. הוא מתעצבן, מחזיר את כולם וצועק:"אני עוד אנקום בכם על זה!" ואז הוא ברוח. אייזיק אומר:"בוא נמשיך להתקדם ולחפש את כדור הירקן". אתם מתקדמים הלאה, ולבסוף מגיעים לגרם מדרגות. אייזיק אומר:"תנו לי להוביל". איזיק הולך קדימה, ואתם שומעים קול פיצוץ. אתם עולים במהירות למעלה ורואים שהגעתם לאזור חדש יותר, שיש בו דלפק קבלה ריק ומעליו רשום בענק"ברוכים הבאים לבניין צוות" ואז יש מילה לא ברורה שציפו אותה בדף שרשום עליו "אקווה-רמפא"ג". לעומת זאת, על הרצפה אתם רואים מראה מדאיג יותר:"את אייזיק, שוכב ומדמם כמויות מדאיגות. אתם רואים מול אייזיק פיראט מזוקן ולידו שארפידו עם מעט דם על שיניו. מיד שני הפוקימונים של אייזיק שכבר ראיתם, אלקטרוס ולוקאריו, יוצאםי החוצה. אלקטרוס יוצר סביב עצמו, לוקאריו ואייזיק חומת מגן בזמן בלוקאריו מנסה לרפא את אייזיק. אתה רואה על הפנים של אלקטרוס שהוא מתאפק לא להרוג במקום את הפיראט ואת השארפידו. פתאום, הפיראט מתחיל לדבר אליכם, בקול עמוק ומחוספס:"אז אני רואה שהמטורף עם הכובע הביא עוד כמה חברים קטנים איתו. מי הוא בכלל שיש לו את החוצפה לפרוץ אליי לבניין דרך המרתף ואז עוד להתלונן שאמרתי לשארפידו שלי לקרוע אותו לגזרים?". ג'ייק מתחיל לאבד את העשתונות, ואלאקזאם שלו יוצא מהפוקדור, עוצר אותו במקום בעזרת כוחות על-חושיים ואז סוגר אותו בתוך בועה. אתה יכול לראות את ג'ייק אומר לא מעט מילים שנראות לך לא הכי נעימות. הפיראט אומר:"אוי, מה קרה לנימוסים שלי? איך שכחתי להציג את עצמי? אני ארצ'י. מפקד מחוז סינו מזרח. בוס של צוות אקווה לשעבר, צוות אקווה רמפא"ג כיום. בגלל שאתם לא נראים לי כל כך כמו מישהו משלנו, אני חושש שאני איאלץ לנטרל אתכם. קרובאט, פרליגייטר, סוואמפרט, וויבייל, תגמרו את חסרי הנימוסים האלה! שארפידו, תצטרף אליהם!". אתה מגיע למצב שמולך יש 5 פוקימונים, ג'ייק לכוד בתוך בועת טלקינזיס מעליך ואייזיק לא בדיוק מצב להילחם. אתה מבין שנשארת אתה לבד מול ארצ'י.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי צאו צ'רמנדר,גראצ'ומפ,אלאקזם,לאקסריי וטוקסיטרוק." אני מוציא את החמישה ומתחיל לחלק פקודות. "לאקסריי תשתמש בפריקה על קרובאט." אני מסתכל עליו ומחייך. "צ'רמנדר פרץ להבה על וויבל, לאירון זנב ברזל על פרליגייטר." אני צועק לשניהם. "טוקסיטרוק קרב צמוד מול שרפידו ותיזהר מהניבים שלו, אלאקזאם על חושי על סוומפראט." "עכשיו צאו כולם ביחד." אני מפקד על כולם.
-
[B][COLOR="#000000"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]*במהלך משימה
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*מיקום בסיס- סנוובל, קאלוס
*gps-דרך 21, קאלוס
אתה מוציא את בוויזל, אלקיד, דרגונייר ומדקיפ ואומר להם מה לעשות. מדקיפ שולח זרנוק מים עבה בלחץ אדיר לעבר ספינדה שמאלי ביותר, גורם לו נזק בינוני. בוויז גורם לזנבותיו לזהור ושולח גל הדף על-קולי לעב ספינדה שליד השמאלי, גורם לו נזק רגיל. אלקיד גורם לאגרופו להיצפות בחשמל ונותן אגרוף חזק לפסינדה הימני ביותר, גורם לו נזק רגיל, ובאותו זמן דרגונייר הופך את זנבו לכסוף ומצליף איתו בספינדה שלידו, גורם לו נזק רגיל. אתה מוציא את מגה סיזור ואומר לו מה לעשות לספינדה המנהיג אחרי שהפרדת בין האחרים. סיזור הופך את ראשו לכסוף, ואז נוגח בחוזקה בספינדה המנהיג, גורם לו נזק בינוני ומכניס אותו להלם ובתגובה ספינדה המנהיג לא יכול לתקוף. בנוסף, גם שני הספינדות האמצעיים קיבלו הלם מהמתקפה. שני הספינדות הנותרים משתמשים באגרוף דיזי על בוויזל ודרגונייר, גורם לכל אחד מהם נזק רגיל ומבלבל את בוויזל.
מצב חיים שלך:
בוויזל- 8/10 (ספינדה 2 אותו דבר)
אלקיד- 10/10 (ספינדה 3 פחות)
דרגונייר- 8/10 *מבולבל (ספינדה 4 אותו דבר)
סיזור- 10/10 (ספינדה מנהיג פחות)
מדקיפ- 10/10 (ספינדה 1 פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
"דרגונייר חזרי. סיזור תשתמש בריקוד חרבות כדי להסתחרר אל המנהיג ואז מטווח אפס תשתמש במספרי X, אלקיד גל הלם על שני הספינדות הלא משותקות, בוויזל אגרוף קרח על הספינדה האמצעית הימנית ומדקיפ סופת עלים על שני הספינדות השמאליות."
-
[QUOTE]נועם
*שעה-צהריים
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה אומר לטארה שאתה חייב להישאר להשמיד הלכ. היא אומרת לך:"אם תוך 10 דקות אתה לא יוצא אני נכנסת!" אתה מחזיר את כל פוקימוניך ואומר לגאב לצאת איתך החוצה. אתה הולך עם לוקאריו פנימה, ומבקש ממנו לדבר בשפתך. אתה שומע כאילו קול מהדהד בתוך ראשך:"טורי.... המקום הזה שורץ ארגיות רעות.... אני יכול להשמיד את האנרגיות הרעות ולבנות את המקום מחדש, אך סביר להניח שאני לא אשרוד את התהליך. רק אם תצליח למצוא פוקימון אגדי חזק מאוד שיעזור לי במשימה אני אצליח. כשחושבים על זה, היחידים שיכולים לעזור לי במצב הזה הם מיו, ג'ירצ'י או מלואטה".
מה תעשה?[/QUOTE]
"מיו? מלואטה? ג'יראצ'י?" אחשוב לעצמי. "הם אגדיים! איך אמצא אותם? ואם אמצא אותם, איך אתפוס אותם? היה לי מזל גדול עם פריז..." אקום ואתחיל ללכת. "בוא אחריי." אסמן ללוקאריו.
"בוא ננסה למצוא את אחד מהם..."
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468638]
[B][COLOR=#000080]עומר[/COLOR][/B]
[COLOR=#000080]*צבע יותר טוב? ואני אעדכן אחרי התגובה הזו
*שעה-???
*כסף-5,000 פ"ד
*GPS-???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעצבן ולא מבין איך תצליח, ואז אומר לשינקס מה לעשות. שינקס רץ לעבר בלדום, מתקיל אותו, גורם לו נזק קל ואז נושך אותו בחוזקה, גורם לו נזק בינוני בנוסף ומעלף אותו. *מזל טוב! שינקס למד [B]לעיסה[/B]!!!*. שינקס מתחיל לרוץ בחוזקה לעבר קלמפרל, אך הפעם נעטף בחשמל צהוב בוהק ומתנגש בעוצמה הרבה יותר חזקה בקלמפרל, מעלף אותו וגורם לעצמו נזק קשה.*מזל טוב! שינקס למד בנוסף [B]התקלת וולט[/B]!!!* ברנדון אומר:"בלדום, קלמפרל, חזרו! מקס, אתה עשית עבודה מדהימה! שינקס שלך כל כך אמיץ ונאמן לך, שהוא למד שתי מתקפות חזקות ועוצמתיות באותו קרב רק כדי לנצח! בכל מקרה, הגיע הזמן לחלק השני של הקרב שלך" הוא אומר וזורק אליך פוקדור ורוד-תכול. "בקרב השני, אתה תשתמש בפוקימון אחד נוסף, שהוא פוריגון 2, נגד הפוקימון שלי, שחזק עליו מבחינת סוגים. אם תצליח להתהפך על הכל אתה תתקבל לצוות אג'נטרה ותשמור את הפוקימונים שלך. אם תיכשל, אתה תשכח את מה שקרה היום ותחזיר לי את הפוקימונים שקיבלת היום. בכל מקרה, הנה הפוקימון של. היטמונצ'אן, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא פוקימון חום וגבוה דמוי אנוש עם שני אגרופים אדומים חזקים. "תוציא תא פוריגון 2 ותתחיל את הקרב אתה".
מה תעשה?
[QUOTE][/COLOR]
הצבע טוב תודה :)
וואו זה היה לא צפוי O:
--------------------
"וואו שינקס זה היה מדהים!" אני אגיד לו בשמחה ואחזיר אותו לפוקדור.
אני אזרוק את הפוקדור שקיבלתי מברנדון ואחשוב לעצמי 'הלוואי שאני אנצח אותו הפעם! זה יהיה קשה אבל אפשרי'
"פוריגון 2, תשתמש בקרן על לכיוון של היטמונצ'אן ואז תזוז במהירות כדי לנסות להתחמק מהמתקפה שלו!" אצעק לפוריגון ואקווה שהוא יצליח במהלך הזה.