אולי אכתוב קטע קצר כדוגמא לקרב פוקימון ברמה גבוהה\מעניינת בפורום סיפורים בימים הקרובים ם:
Printable View
אולי אכתוב קטע קצר כדוגמא לקרב פוקימון ברמה גבוהה\מעניינת בפורום סיפורים בימים הקרובים ם:
חזרתי..
[QUOTE=~Donphan~;1313805]עומר הדיינו מן לשעבר, לא רק אזהרות רעות, אלא גם כאלה שאומרות לך שהתבלבלת בין Xxר לxxב אהמ אהמ..
חח ההודעה הזו יצאה באיחור[/QUOTE]
מה..? לא הבנתי כלום חחח..
[quote=The Charmander;1313833]תציע אותי לניהול ספרות ותקבל משתרוצה. חח[/quote]
איזה שוחד..
בדרך אלון תציע אותי להיות מנהל ראשי כדי לתת לך באן
אתה לא תצליח, עד אז אני ואבי נממש את התוכניות שלנו להשמדת המשתמשים בפורום וחלוקת באן תמידי מועחעחע
עומר, שהתבלבלת בין ניב לניר..
[quote=Blackbeard;1313836]אולי אכתוב קטע קצר כדוגמא לקרב פוקימון ברמה גבוהה\מעניינת בפורום סיפורים בימים הקרובים ם:[/quote]
פוקימון?
[quote=Prince;1313838]איזה שוחד..
בדרך אלון תציע אותי להיות מנהל ראשי כדי לתת לך באן[/quote]
[B][SIZE=3]שחר לראשי![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]ארווין לא פה!ניצן בקושי פה!רק שחר יביא את השינוי![/SIZE][/B]
[QUOTE=Kaiser;1313813]האקו מחסל את שאול שטיין,החוקרת,העיתונאית ומשתלט על יון,עמית מתגלה שהיא גם סוג של האקו והיא מחסלת אותו ומביאה את יון מעולם המתים לעולם החיים,אומרים שהיא "חצויה" בין עולם החיים למתים ובסופו של דבר יון הופך להיות ערפד[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]FAIL[/B][/COLOR] אחד גדול! איזה עונה מעפנה! פשוט עלוב!
היה עדיף אם היו ממשיכים מסוף העונה השנייה, בסוף אחרי הכתוביות רואים שדה-ערפדית שכאילו התחמקה מכולם..
[quote=הנואש לווינר;1313841][COLOR=red][B]FAIL[/B][/COLOR] אחד גדול! איזה עונה מעפנה! פשוט עלוב!
היה עדיף אם היו ממשיכים מסוף העונה השנייה, בסוף אחרי הכתוביות רואים שדה-ערפדית שכאילו התחמקה מכולם..[/quote]
מאוד,חבל שבמקום עונה 3 הביאו את "הדבר האמיתי"
כן, יש כמה דברים יפים להראות לקרב פוקימונים שהם קצת מעבר להשתמש בלהביור וכו'
[quote=Blackbeard;1313844]כן, יש כמה דברים יפים להראות לקרב פוקימונים שהם קצת מעבר להשתמש בלהביור וכו'[/quote]
אוקיי,חשבתי שהתבלבלת XP
אם כבר אנחנו מדברים,מה עם עוד סרטונים! "העם דורש עוד סרטונים!העם דורש עוד סרטונים!" XP ומה קורה עם ואנגארד?
[B][size="4"]עומר למצחיק![/size][/B]
[B][SIZE="4"]אסי וגורי לא פה!אורי חזקיה לא פה!רק עומר יביא את השינוי![/SIZE][/B]
[quote=Blackbeard;1313844]כן, יש כמה דברים יפים להראות לקרב פוקימונים שהם קצת מעבר להשתמש בלהביור וכו'[/quote]
נכון... אתה יודע איזה יופי לראות את ההמחשה כאילו פוקימון קופץ לאוויר מחזה נדיר , ברגע שהוא ינחת אני יתן ציון :D
[quote=Kaiser;1313840]פוקימון?
[B][SIZE=3]שחר לראשי![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]ארווין לא פה!ניצן בקושי פה!רק שחר יביא את השינוי![/SIZE][/B][/quote]
:embarrassed: אני נרגש
אלכס אתה פה, או סתם צופה בנוד?
[quote=הנואש לווינר;1313846][B][SIZE=4]עומר למצחיק![/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]אסי וגורי לא פה!אורי חזקיה לא פה!רק עומר יביא את השינוי![/SIZE][/B][/quote]
זה בצחוק או שאתה רציני? למה מי שאומר לי "מצחיק" לא באמת מתכוון לזה :(
ואני עוד 25 יום אפתח את המשחק שלי, כשהטריק השיווקי שלי היא הטענה ש"בלתי אפשרי לשחק בו".
[QUOTE=~Donphan~;1313839]אתה לא תצליח, עד אז אני ואבי נממש את התוכניות שלנו להשמדת המשתמשים בפורום וחלוקת באן תמידי מועחע
[/QUOTE]
אה וואללה, טוב אז תמחק תהודעה לפני שיקלטו את זה LOL
פאדיחות חחחחח.. גם אני מחקתי מהציטוט מה שרשמת.