-
[QUOTE=~prinny;1316601]גיא, יש לטובי ריננגן מנאגאטו...
ואביזי, זה כשטובי אכל אז הוא הוריד את המסכה והזיז את הראש הצידה ^^
זה מוזר.. לכל הביג׳וים השמות שלהם זה מספר יפני+ בי חוץ מהשוקאקו..
למשל סאנבי, סאן (שלוש ביפנית) + בי
קיובי, קיוו (תשע ביפנית) + בי..[/QUOTE]
גם לשוקאקו יש מספר יפני +בי.
תרצה לדעת מה הקטע של השוקאקו לביג'וים? אומרים שיקאקו ולא תשם מס' יפני+ בי?
-
ההשערה שלי קשורה לביג'ואים באמת,אבל לא אחת שקשורה לקיובי,אלא אחת שרחוקה ממנה... וליאור, אני רואה נארוטו! אתה לא יודע?!
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1316602]נו אז? אולי טובי למד בתור מאדארה?[/QUOTE]
לא, אני מתכוון שהוא לקח לו את הריננגן.. אני חושב.. לפי מה שאמרו לי..
ואני לא ממש מכיר את מאדארה.. אני רק יודע שההוקאגה הראשון ניצח אותו והוא היה משבט אוצ׳יאה..
-
[quote=מאסטר ליאון;1316604]ההשערה שלי קשורה לביג'ואים באמת,אבל לא אחת שקשורה לקיובי,אלא אחת שרחוקה ממנה... וליאור, אני רואה נארוטו! אתה לא יודע?![/quote]
אמרת שראית רק כמה פרקים והפסקת, לא?
-
[quote=~prinny;1316601]גיא, יש לטובי ריננגן מנאגאטו...
ואביזי, זה כשטובי אכל אז הוא הוריד את המסכה והזיז את הראש הצידה ^^
זה מוזר.. לכל הביג׳וים השמות שלהם זה מספר יפני+ בי חוץ מהשוקאקו..
למשל סאנבי, סאן (שלוש ביפנית) + בי
קיובי, קיוו (תשע ביפנית) + בי..[/quote]
זכור לי גם קטע שהוא התנצל בפני דיאדרה, והציע לדיאדרה לראות מה יש מאחורי המסכה כסוג של פיוס/פיצוי כזה, אבל דיאדרה לא הסכים או משהו כזה. יכול להיות כמובן שאני הוזה.
-
[QUOTE=monster;1316606]אמרת שראית רק כמה פרקים והפסקת, לא?[/QUOTE]
אבל המשכתי.. נשארו לי עוד 100 פרקים לעדכני
-
[QUOTE=~prinny;1316605]לא, אני מתכוון שהוא לקח לו את הריננגן.. אני חושב.. לפי מה שאמרו לי..
ואני לא ממש מכיר את מאדארה.. אני רק יודע שההוקאגה הראשון ניצח אותו והוא היה משבט אוצ׳יאה..[/QUOTE]
מה שאמרו לך זה נכון, מי אמר לך ספוילירים מהפרקים האחרונים באנימה?
-
[QUOTE=monster;1316603]גם לשוקאקו יש מספר יפני +בי.
תרצה לדעת מה הקטע של השוקאקו לביג'וים? אומרים שיקאקו ולא תשם מס' יפני+ בי?[/QUOTE]
לא הבנתי ממש מה כתבת..:sorry:
תסביר חח..
-
[QUOTE=~prinny;1316610]לא הבנתי ממש מה כתבת..:sorry:
תסביר חח..[/QUOTE]
להגיד לך מה אומר "שיקאקו". להגיד זה יכול לתת קצת ספוילירים מהמנגה-לא הכי יהרוס לך
-
[QUOTE=monster;1316611]להגיד לך מה אומר "שיקאקו". להגיד זה יכול לתת קצת ספוילירים מהמנגה-לא הכי יהרוס לך[/QUOTE]
תאמר גם לי בבקשה
-
עזוב, אני אגלה לבד.. אז זה הולך ככה: שיקאקו, ניבי, סאנבי, שיבי, גובי, רוקובי, שיצ׳יבי, הצ׳יבי וקיובי..
וחבר אמר לי על הריננגן.. הוא בפרק הכי עדכני..
-
ולכל השערות הביג'ו יש בסיס נוסף: טו(זה דווקא בצורת הגייה אחרת שתיים [b]באנגלית[/b])+בי
-
השיחה שלכם על טובי וזהותו ועל זה שהוא לא מאדרה, משכה את עינייני אז הלכתי וחיפשי תשובה :
[url]http://wiki.answers.com/Q/Who_is_Tobi[/url] יש כאן כמה תאוריות הגיוניות. עוד לא קראתי עד הסוף.
-
[QUOTE=~prinny;1316588]מה?? מפתאום... יש חלק שהוא אומר לפיין ולקונן (אם ככה קוראים לה, אני שכחתי..) שהוא אומר שהוא מאדארה.. או שזה היה עם סאסקה אחרי שסאסקה ניצח את איטאצ׳י.. אבל חוץ מזה עד לפרק 200 לא הראו בוודעות מי הוא..[/QUOTE]
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/ac3e060b672b134191ed033c217598c8.gif[/IMG][/URL]
-
[quote=מאסטר ליאון;1316612]תאמר גם לי בבקשה[/quote]
טוב רק שתדע זה ספויליר מהנגה.0 הקריאה היא אחריותך הבעלדית- למה שאתה עומד להיחשף. קרא את הצהוב.
[COLOR=Yellow]אז ככה לכל ביג'ו יש שם פרטי משלו. שיקאקו זה השם הפרטי של הביג'ו עם אחד הזנבות.יש גם לשאר הביג'וים שמות פרטים.
הידעת אחד הכינוים הקודמים שלי הוא אחד השמות הפרטים של אחד הביג'וים?[/COLOR]