-
[QUOTE=ttrrtte;1364926][B]קווין[/B]
אני אתן לך עוד רמז שיגרום לך אולי לנסות יותר-תביט פעם אחת על הדף של ריאלו בסרבי, מה ישר בולט לך שקשור לאהבה? [URL="http://www.serebii.net/pokedex-dp/447.shtml"]לחיץ[/URL]
השעה 4:30 בצהריים
''כן בטח'' היא אומרת ומסמיקה מעט גם
''קומבסקין אתה תהייה נגד הונדור, שניכם פוקימוני אש כך שזה יהיה אימון מעולה בשבילכם, סוובלו אתה תהיה נגד ריאלו, וצ'ואי, אתה תהיה נגדי'' אומרת ריאלו וקורצת לצ'ואי שבידיה, אתה מבין שיש לה תוכנית
''מקובל?'' היא שואלת אותך
[B]אופק[/B]
השעה 2:10 בצהריים
''כן בשמחה'' אומרת סקיטי
אתם הולכים לשדה יפייפה ומושלם לאימונים אתה מוציא את סקווירטל ואת סווינאב
[B]אריאל[/B]
השעה עכשיו 4:35
האיש מחייך חיוך מרושע ואומר ''אני מנהיג המכון..שני תגים הא? קדימה אתה פה בשביל קרב או בשביל לבכות?'' הוא שואל ברשעות
אתה נכנס אחריו למכון
הוא מחייך שוב חיוך אפל ומוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/274.png[/IMG] ''ברוכה הבא למכון האופל ילד'' הוא אומר בחיוך
[B]אנדי[/B]
השעה עכשיו 12:00
אתה מוציא את צ'יקו שמנסה שוב סופת עלים והפעם בהצלחה!
מזל טוב צ'יקו למדה סופת עלים
אתה מוציא את סינדקוויל ואומר לו להשתמש בגחלת חזקה אך הוא לא מצליח להפיק להביור
לבסוף אתה מוציא את מאריפ, היא מנסה ליצר מכל וולט אך היא עדיין לא למדה אפילו מכת ברק כך שזה בלתי אפשרי בשבילה
[B]ריי[/B]
נשעה עכשיו 7:38 בערב
אתה מוציא את צ'יקוריטה ואומר לה להשתמש בעלי תער, צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער ומיילוטיק נפגע אך לא נראה מושפע יותר מידי ותוקף במשאבת מים חזרה! צ'יקוריטה נפגעת אך משתמשת בתנופ בכדי לחזק את ההתקלה שלה ומנצלת את הקרבה אל מיילוטיק בצרחה חזקה.
מיילוטיק הזועם תוקף במערבולת![/QUOTE]
"סקווירטל תילחם תשתמש בבעות נגד סווינאב, סווינאב תראה לי מה אתה יודע" אומר להם 'טוב אני יוכל ללכוד פוקימון בתחרות אבל אני צריך כבד' מאד כבד' אחשוב "סקיטי סבואי לכאן רגע" אומר לה ברגע שהיא תבוא אני יומר לה"תתשלטי על העיינים אני הולך שנייה אומר לה ואלך לחדר
-
[quote=ttrrtte;1365208][B]קווין[/B]
השעה 5:35 בצהריים
ריאלו מחלקת הוראות לפוקימוים שמיד מתחלקים לצוותים ומתחילים להילחם
ריאלו מתכופפת ומבקשת מפיצ'ו לתקוף אותה בהתקלה, פיצ'ו מתחיל בהתלהבות להתקיל את ריאלו, לא נראה שזה מכאיב לה אך אט אט אתה שם לב שפיצ'ו משתדל יותר ויותר, ריאלו מתחילה לחייך מהחיזוק המשמעותי בפיצ'ו
ניצחונות בקרבות:
קומבסקיןvsהונדור- המנצח קומבסקין
סוובלוvsריאלו- המנצח סוובלו[/quote]
"כל הכבוד לכם!" אני מעודד את סוואבלו וקומבסקן "עכשיו תלחמו אחד נגד השני!" אני מורה להם ואז אני אומר לריאלו "תודה שאת עוזרת לי ומאמנת אותו! בגלל שהוא תינוק אני לא ידעתי כ"כ מה לעשות..." אני מסיים בחיוך מבויש
-
[QUOTE=ttrrtte;1365208][B]
[B]ריי[/B]
השעה 7:40 בערב
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער, הך הם משתלבים עם המערבולת ויוצים איתה סוג של מערבולת עלים חזקה!
צ'יקוריטה נפגעת בעוצמה ועפה לאחור מעולפת!
צ'יקוריטה קמה באיטיות ובאה אלייך בפרצוף מתנצל ומאוכזב וגם מבוייש
[/QUOTE]
"איך זה קרה?!" אומר בכעס , "צ'יקוריטה , היית טובה , תחזרי." אומר , "יאנמה , צא עכשיו , תשתמש ברוח ולאחר מכן במתקפות מהירות , ולאחר שתפגע במיילוטיק תשתמש בנשיכת חרק , ועם הוא תוקף אותך תשתמש בהגנה." אומר , "יאנמה לא יפסיד!" אומר , "יאנמה , אני מאמין בך." אומר ליאנמה .
-
[size="6"]כולם לומר לי מה לעדכן להם Lol הדבקתי קצב בפיירי טייל ראיתי היום את הפרק האחרון שיצא עכשיו אני צריכה לחכות עוד שבוע לבא[/size]
[b]אנדי[/b]
השעה עכשיו 1:35 בצהריים
אתה אומר למנהיג המכון שיש לך כבר תג אחד, אתה נכנס
מנהיג המכון מחייך ומוציא פוקימון שאתה מזהה מיד כמיילוטיק!!!
[b]אריאל[/b]
טנקס
השעה עכשיו 4:45
גרוליט מתחמק בדקה האחרונה מחבטת הראש, גרוליט תוקף בגחלת על הריצפה מסביב לנאזילף, נאזליף מתחיל לקפץ מהחום אך מנהיג המכון אומר ''נאזילף תשתמש בעלי תער שיעברו דרך הגחלת אל גרוליט
גרוליט נפגע מעלי תער בוערים!
[b]אופק[/b]
השעה עכשיו 2:20 בצהרים
סקווירטל תוקפת בבועות וסווינאב מתחמק ותוקף בניב קרח!
סקווירטל עומדת באומץ בעוצמת ההתקפה ולא נרתעת
סקיטי באה אלייך ואומרת ''מה רצית? ואתה יכול לקרא לי וונדי'' היא אומרת בחיוך כובש
[b]קווין[/b]
נו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השעה עכשיו 5:55 אחר הצהריים
ריאלו מחייכת אלייך ואומרת ''בשמחה, ודרך אגב אתה יכול לקרא לי לוסי'' מוסרת ריאלו פיסת מידע חדשה לגבי שמה.
קומסקין וסוובלו מתמקמים לקרב, אתה וריאלו יושבים בצד ומדברים כך שאתם לא מביטים כל כך בקרב
קובסקין וסוובלו מתקרבים אלייכם שניהם נראים מותשים
קומבסקיןvsסוובלו-מנצח סוובלו
[b]ריי[/b]
השעה עכשיו 7:45 בערב
יאנמה יוצאת מהפוקדור בשמחה ותוקפת ברוח ובמתקפת מהירות, מתקפת המהירות מחותכת את הרוח ומתעטפת סביב יאנמה דבר המחזק את המתקפה ומיילוטיק עף לאחור, יאנמה לא מסיימת בזה ותוקפת בנשיכת חרק בראשו של מיילוטיק שצועק בכאב ''מיילוטיק אקדח מים!'' צועק מנהיג המכון בלחץ אך יאנמה חוסמת את המתקפה בהגנה!
-
[QUOTE=ttrrtte;1365432][size="6"]כולם לומר לי מה לעדכן להם Lol הדבקתי קצב בפיירי טייל ראיתי היום את הפרק האחרון שיצא עכשיו אני צריכה לחכות עוד שבוע לבא[/size]
[b]אנדי[/b]
[/QUOTE]
תעדכני את סופת העלים של צ'יקו
[b]אנדי[/b]
[b]אריאל[/b]
טנקס
גרוליט מתחמק בדקה האחרונה מחבטת הראש, גרוליט תוקף בגחלת על הריצפה מסביב לנאזילף, נאזליף מתחיל לקפץ מהחום אך מנהיג המכון אומר ''נאזילף תשתמש בעלי תער שיעברו דרך הגחלת אל גרוליט
[b]אופק[/b]
סקיטי באה אלייך ואומרת ''מה רצית? ואתה יכול לקרא לי וונדי'' היא אומרת בחיוך כובש
[b]קווין[/b]
נו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ריאלו מחייכת אלייך ואומרת ''בשמחה, ודרך אגב אתה יכול לקרא לי לוסי'' מוסרת ריאלו פיסת מידע חדשה לגבי שמה.
קומסקין וסוובלו מתמקמים לקרב, אתה וריאלו יושבים בצד ומדברים כך שאתם לא מביטים כל כך בקרב
[b]ריי[/b]
יאנמה יוצאת מהפוקדור בשמחה ותוקפת ברוח ובמתקפת מהירות, מתקפת המהירות מחותכת את הרוח ומתעטפת סביב יאנמה דבר המחזק את המתקפה ומיילוטיק עף לאחור, יאנמה לא מסיימת בזה ותוקפת בנשיכת חרק בראשו של מיילוטיק שצועק בכאב ''מיילוטיק אקדח מים!'' צועק מנהיג המכון בלחץ אך יאנמה חוסמת את המתקפה בהגנה![/QUOTE]
את צריכה לעדכן לי את סווינאב
[B]אנדי[/B]
[B]אריאל[/B]
טנקס
[B]אופק[/B]
[B]קווין[/B]
נו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[B]ריי[/B]
יאנמה יוצאת מהפוקדור בשמחה ותוקפת ברוח ובמתקפת מהירות, מתקפת המהירות מחותכת את הרוח ומתעטפת סביב יאנמה דבר המחזק את המתקפה ומיילוטיק עף לאחור, יאנמה לא מסיימת בזה ותוקפת בנשיכת חרק בראשו של מיילוטיק שצועק בכאב ''מיילוטיק אקדח מים!'' צועק מנהיג המכון בלחץ אך יאנמה חוסמת את המתקפה בהגנה![/quote]
אני מנסה! את רוצה שאני אגיד את זה ישירות?!
כל הכבוד! סופסופ גמרת עם זה ד"א תחדשי על החתימה :)
את צריכה לעדכן לקומבסקן את הבעיטה כפולה ולהפגיש אותי עם הווילמר שברח...
"לוסי זה שם יפה! זה נחמד עכשיו לקרוא לך בשם ולא סתם ריאלו חחח וחוצמזה עכשיו כבר לא נתבלבל אם אנחנו מדברים אליך או אל ריאלו שלי חחח" אני מחייך אליה ואז פונה לפוקימונים "כל הכבוד לכם! עכשיו נלך למרכז הפוקימונים ואז חזרה לבית מלון"
-
[B]אנדי[/B]
1:40
צ'יקו תוקף בצווחה ומיד אחר כך בסופת עלים, מיילוטיק צועק בזעם כאשר הוא נפגע משתי המתקפות
מיילוטיק בהוראות מנהיג המכון תוקף במשאבת מים את צ'יקו שלא מספיק להתחמק ועף לאחור אך מתאושש במהירות
[B]אופק[/B]
4:20 בצהריים
סקיטי נראת מעט עצובה מכך שאתה לא קורא לה בשמחה האמיתי, וונדי אך מהנהנת
אתה הולך להסתובב בעיר בשעמום אך לא רואה משהו מיוחד באזור (עיר ראשונה למה ציפית פסטיגל? P: )
אתה חוזר לסקיטי ורואה שסקווירטל ניצח בקרב
[B]קווין[/B]
כן! רק תגמור עם זהXDD
הפרק הכי עצוב ever לא משנה כמה פעמים אני רואה אותו אני בוכה [URL="http://www.fairytail.tv/1/watch/fairy-tail-episode-68/"]לחיץ[/URL]
_______________-
השעה עכשיו 7:00 בערב
לוסי מחייכת אלייך, אתה חושב שהשם הזה הולם אותה מאוד
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את כל הפוקימונים שלך כולל את צ'ואי הקטן והמותש
אתם הולכים חזרה לחדר שלכם, ''זה היה יום ארוך-_-'' אומרת טליה בפיהוק והולכת לישון
לוסי מחייכת והולכת הצידה להביט בנוף דרך החלון
-
[quote=ttrrtte;1365463][B]אנדי[/B]
1:40
צ'יקו תוקף בצווחה ומיד אחר כך בסופת עלים, מיילוטיק צועק בזעם כאשר הוא נפגע משתי המתקפות
מיילוטיק בהוראות מנהיג המכון תוקף במשאבת מים את צ'יקו שלא מספיק להתחמק ועף לאחור אך מתאושש במהירות
[B]אופק[/B]
4:20 בצהריים
סקיטי נראת מעט עצובה מכך שאתה לא קורא לה בשמחה האמיתי, וונדי אך מהנהנת
אתה הולך להסתובב בעיר בשעמום אך לא רואה משהו מיוחד באזור (עיר ראשונה למה ציפית פסטיגל? P: )
אתה חוזר לסקיטי ורואה שסקווירטל ניצח בקרב
[B]קווין[/B]
כן! רק תגמור עם זהXDD
הפרק הכי עצוב ever לא משנה כמה פעמים אני רואה אותו אני בוכה [URL="http://www.fairytail.tv/1/watch/fairy-tail-episode-68/"]לחיץ[/URL]
_______________-
השעה עכשיו 7:00 בערב
לוסי מחייכת אלייך, אתה חושב שהשם הזה הולם אותה מאוד
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את כל הפוקימונים שלך כולל את צ'ואי הקטן והמותש
אתם הולכים חזרה לחדר שלכם, ''זה היה יום ארוך-_-'' אומרת טליה בפיהוק והולכת לישון
לוסי מחייכת והולכת הצידה להביט בנוף דרך החלון[/quote]
סורי אני לא רואה פיירי טייל:sorry: למה הוא עצוב?
טוב נו...
אני במטבח מכין 2 שוקו וכשאני מסיים אני ניגש ללוסי ונותן לה כוס "אכפת לך אם אני אשב לידך קצת?" ומן הסתם היא מסכימה אז אני יושב לידה "מחר זה יום גדול - צריך ללכת למכון, איזה נוף יפה יש כאן!" אני מציץ עליה ואז פתאום אני מתקשה לדבר "אכפת לך אם אני אגלה לך משהו?"
-
[b]קויון[/b]
לונג סטורי אבל עצוב
השעה עכשיו 8:00
אתה מכין שני שוקו גדולים כאלה עם קצפת מעל(יאמי!) ומביא אחד ללוסי
לוסי מחייכת אלייך ושותה את השוקו לאיטה ''כן בטח'' היא אומרת ואתה מתיישב לידה
''אומ..ברור אנחנו חברים לא? אני לא יגלה'' אומרת לך לוסי למשמע השאלה ומחייכת
-
[quote=Wendy;1365476][B]קויון[/B]
לונג סטורי אבל עצוב
השעה עכשיו 8:00
אתה מכין שני שוקו גדולים כאלה עם קצפת מעל(יאמי!) ומביא אחד ללוסי
לוסי מחייכת אלייך ושותה את השוקו לאיטה ''כן בטח'' היא אומרת ואתה מתיישב לידה
''אומ..ברור אנחנו חברים לא? אני לא יגלה'' אומרת לך לוסי למשמע השאלה ומחייכת[/quote]
שיהיה...תתכונני אבל להזכיר לך שריאלו מתפתח רק ביום!
lol אז קלטת ולילה זה 12+ 9 זה עדיין יום D:
השעה עכשיו8:06
לוסי מביטה בך מנסה לפענח במוחה מה פשר המילה ''אניאוהבאותכ''
לאחר כמה דקות של שתיקה מביכה מסמיקה לפתע לוסי, נראה כי היא פיענחה מה פשר המילה ''אניאוהבתאותכ''
שלפתע היא מתחילה לזהור!
שהיא מפסיקה, אוזני וזנב הריאלו שלה מתחלפים בשל לוקאריו! וצבע עייניה נעשה כחול מעט כהה ועמוק יותר(אך גם יפה יותר LOL)
-
[quote=Wendy;1365478][B]קווין[/B]
lol אז קלטת ולילה זה 12+ 9 זה עדיין יום D:
השעה עכשיו8:06
לוסי מביטה בך מנסה לפענח במוחה מה פשר המילה ''אניאוהבאותכ''
לאחר כמה דקות של שתיקה מביכה מסמיקה לפתע לוסי, נראה כי היא פיענחה מה פשר המילה ''אניאוהבתאותכ''
שלפתע היא מתחילה לזהור!
שהיא מפסיקה, אוזני וזנב הריאלו שלה מתחלפים בשל לוקאריו! וצבע עייניה נעשה כחול מעט כהה ועמוק יותר(אך גם יפה יותר LOL)[/quote]
קלטתי אחרי שהבאת את הקישור בפעם השניה...:embarrassed:
השעה עכשיו 8:10
''אוי'' אומרת לוסי ומסמיקה
''אני משערת שדי חשפתי את הרגשות שלי לא?'' היא אומרת בחיוך מבוייש
''אה?'' אומרת לוסי בחיוך, לפתע היא מוקפת בזוהר אפלולי כחול בנראה כמו להבה, העיינים שלה זוהרות בכחול, כל המחזה נמשך רק לרגע ואז היא נוחתת חזרה על הכיסא ''זה מוזר..אני מרגישה..חזקה'' היא אומרת בבלבול עדיין מובכת
-
[quote=Wendy;1365482][B]קווין[/B]
השעה עכשיו 8:10
''אוי'' אומרת לוסי ומסמיקה
''אני משערת שדי חשפתי את הרגשות שלי לא?'' היא אומרת בחיוך מבוייש
''אה?'' אומרת לוסי בחיוך, לפתע היא מוקפת בזוהר אפלולי כחול בנראה כמו להבה, העיינים שלה זוהרות בכחול, כל המחזה נמשך רק לרגע ואז היא נוחתת חזרה על הכיסא ''זה מוזר..אני מרגישה..חזקה'' היא אומרת בבלבול עדיין מובכת[/quote]
"את בסדר? מה קרה לך עכשיו?" אני שואל מודאג