משעמם לי..
Printable View
משעמם לי..
[quote=עולה אושאוט;1336661]אף אחד חוץ ממך ומחבר שלי.[/quote]
אז תראה גם
וחזרתי
אביב- אני אעשה עם העולם החדש אבל כמו שאמרתי לך בפרטי זה לא השרשרת איים של כובעי הקש בגראנד ליין, אני ממציא את כל האיים והמשותפים הם רק סקייפיה, רפטל (האי האחרון בעולם החדש) ופישמן איילנד
אופיר- לא אל תוותר על המשחק! באלי גם לשחק במשחק של וואן פיס ]=
אני אראה מה אני צריך, תודה על ההצעה (יש כמה דברים שאני מעדיף לכתוב לבד, אבל יש דברים שיוכלו לעזור)
עמית- אממ אני לא ממש יודע.. אני לא מתכנן הרבה שחקנים ואני מעדיף כאלו שרואים או קוראים וואן פיס, גם אני לא רוצה לספיילר לכאלו שלא רואים כי זה חבל.. אם תרצה אחר כך להתחיל לראות זה יכול להרוס לך.. אבל שמע יש לך בערך חודש כי יש שבועיים לחופש שלי ואז אני נעדר 10 ימים.. בזמן הזה אתה יכול להתחיל.. אני פשוט לא רוצה לספיילר לאף אחד..
[QUOTE=Amitlv;1336663]אז תראה גם[/QUOTE]
לא תודה. אני לא אוהב מדע בידיוני...
חבל אתה מפסיד
שלום.
היי יואב
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336669]היי יואב[/QUOTE]
היי דניס,מה שלומך?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336665]עמית- אממ אני לא ממש יודע.. אני לא מתכנן הרבה שחקנים ואני מעדיף כאלו שרואים או קוראים וואן פיס, גם אני לא רוצה לספיילר לכאלו שלא רואים כי זה חבל.. אם תרצה אחר כך להתחיל לראות זה יכול להרוס לך.. אבל שמע יש לך בערך חודש כי יש שבועיים לחופש שלי ואז אני נעדר 10 ימים.. בזמן הזה אתה יכול להתחיל.. אני פשוט לא רוצה לספיילר לאף אחד..[/QUOTE]
אחי אני בתיכון, יש לי עוד 10 ימים חופש, וגם זה קצת יותר כי יש לי בגרות בפיזיקה ב-3.7 אז זה מתארך לי..
[QUOTE=Amitlv;1336667]חבל אתה מפסיד[/QUOTE]
חבר שלי אמר לי ( תקן אותי אם זו טעות ) שהעונה האחרונה של דוקטור הו הייתה לפני 15 שנה....
אבל שמע אתה תוכל להרשם אבל זה יכול להרוס לך..
המשחק הזה נבנה לאנשים שרואים או קוראים וואן פיס ולא לאנשים שלא ראו אפילו פרק..
בכל מקרה, יהיה לך את החופש, ההרשמה גם לא תסגר מהר כל כך
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336665]וחזרתי
אביב- אני אעשה עם העולם החדש אבל כמו שאמרתי לך בפרטי זה לא השרשרת איים של כובעי הקש בגראנד ליין, אני ממציא את כל האיים והמשותפים הם רק סקייפיה, רפטל (האי האחרון בעולם החדש) ופישמן איילנד
אני אראה מה אני צריך, תודה על ההצעה (יש כמה דברים שאני מעדיף לכתוב לבד, אבל יש דברים שיוכלו לעזור)
עמית- אממ אני לא ממש יודע.. אני לא מתכנן הרבה שחקנים ואני מעדיף כאלו שרואים או קוראים וואן פיס, גם אני לא רוצה לספיילר לכאלו שלא רואים כי זה חבל.. אם תרצה אחר כך להתחיל לראות זה יכול להרוס לך.. אבל שמע יש לך בערך חודש כי יש שבועיים לחופש שלי ואז אני נעדר 10 ימים.. בזמן הזה אתה יכול להתחיל.. אני פשוט לא רוצה לספיילר לאף אחד..[/QUOTE]
קרא אבל תהצעה שלי בפרטי
מקום שמור+הפרי שאני מת שיהיה לי שנים מתישהו=התנהגות כמו שצריך בכל הפורום לכל טווח המשחק
ואתה גם מרוויח שחקן משקיען רצח במשחקים שהוא אוהב
אז יוצא לך ווין ווין!
איזה פרי, אופיר?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336665]וחזרתי
עמית- אממ אני לא ממש יודע.. אני לא מתכנן הרבה שחקנים ואני מעדיף כאלו שרואים או קוראים וואן פיס, גם אני לא רוצה לספיילר לכאלו שלא רואים כי זה חבל.. אם תרצה אחר כך להתחיל לראות זה יכול להרוס לך.. אבל שמע יש לך בערך חודש כי יש שבועיים לחופש שלי ואז אני נעדר 10 ימים.. בזמן הזה אתה יכול להתחיל.. אני פשוט לא רוצה לספיילר לאף אחד..[/QUOTE]
פשוט אל תקבל מי שלא ראה וואן פיס.. O:
אני לא חושב שאביזי יסכים לסינון כזה..
אבל ברור שאני אתן עדיפות לצופי וקוראי וואן פיס