[quote=ritsuka kun;1434254]לא ראיתי תגובה שלך פה אף פעם האמת חח
אז חשבתי שפרשת וחזרת חח[/quote]
כנראה שהתזמונים של שנינו לא משהו~
יש לי אלף הודעות ואף אחת מהן לא ראית ;\
Printable View
כנראה שהתזמונים של שנינו לא משהו~
יש לי אלף הודעות ואף אחת מהן לא ראית ;\
לדעתי ההסבר לכך הוא שאתה ירדת למחתרת ובדיוק חזרת...
[quote=lordabizi;1434256]לדעתי ההסבר לכך הוא שאתה ירדת למחתרת ובדיוק חזרת...[/quote]
איתי זה בהחלט אפשרי.
[quote=made of stone;1434255]כנראה שהתזמונים של שנינו לא משהו~
יש לי אלף הודעות ואף אחת מהן לא ראית ;\[/quote]
כנראה באמת התזמון שלנו לא משהו חחח.
לא נורא טעות שלי ^^
טוב אז ניצחתי את seraph, אבל עשיתי את זה עם 7% חיים ככה שכשאני מתחיל את הבריחה שלי מטריליונים של סמית'ים, אני ממשיך עם 7% חיים וזה שאומר שכמעט כל דבר הורג אותי... איך לעזאזל אני אמור לעבור ככה את הדבר הזה....
אולי התקווה שלי היא לנצח את SERAPH בצורה יעילה יותר, ככה שאני אכנס למרדף עם קצת יותר חיים ופוקוס....
[QUOTE=LordAbizi;1434275]טוב אז ניצחתי את seraph, אבל עשיתי את זה עם 7% חיים ככה שכשאני מתחיל את הבריחה שלי מטריליונים של סמית'ים, אני ממשיך עם 7% חיים וזה שאומר שכמעט כל דבר הורג אותי... איך לעזאזל אני אמור לעבור ככה את הדבר הזה....
אולי התקווה שלי היא לנצח את SERAPH בצורה יעילה יותר, ככה שאני אכנס למרדף עם קצת יותר חיים ופוקוס....[/QUOTE]
בהצלחה?
אביזי על מה אתה מדבר?
דייייעיייי זה לא הגיוני!!!!!!!!!!!!׳ הפילרים ממשיכים עד ב4 ליולי ויכול להיות שגם אחרי!!!!! זה אשכרה 4 חודשים פילרים! מה-7 למרץ! :( זה ל פייר רוצים להרוג אותנו.. והקטע המבאס יותר זה שאני יודע הרבה ספויילרים וני כבר מת שהם יהיו באנימה!!!
מישהו רוצה פרויקט פייקדע לפי רעיונות? אם כן אז תאמרו לי בהקדם האפשרי
[quote=uzumaki naruto;1434290]אביזי על מה אתה מדבר?
דייייעיייי זה לא הגיוני!!!!!!!!!!!!׳ הפילרים ממשיכים עד ב4 ליולי ויכול להיות שגם אחרי!!!!! זה אשכרה 4 חודשים פילרים! מה-7 למרץ! :( זה ל פייר רוצים להרוג אותנו.. והקטע המבאס יותר זה שאני יודע הרבה ספויילרים וני כבר מת שהם יהיו באנימה!!![/quote]
אוי לא.
אני מדבר על enter the matrix, משחק שבו אני שיחקתי אי שם ב-2004 וכעת חזרתי לשחק בו.
[QUOTE=Joltik;1434292]מישהו רוצה פרויקט פייקדע לפי רעיונות? אם כן אז תאמרו לי בהקדם האפשרי[/QUOTE]
מז"א?
אני שונא אותכם
מדוע?
no idea.
רגע הייתה לכם פגישת פורום?
לא....
זה היה בגלל אפריל חחחח
שלום (:
סיימתי את העונה הראשונה של קוד גיאס והעונה השלישית של דוקטור הו,למה אני מספר לכם את זה?
בשביל שתתקרבו עוד הודעה לסיום הנו''ד שמתרחש כבר חודש וקצת ועוד לא עבר את ה-60