-
[quote=lordabizi;1455399]במלחמות העבר הייתי רק צופה כי היו טרולים בכירים ממני שהיו יכולים לעשות את העבודה.
אבל canaan ו flupy מנהלים, חמוף לא פה, thechosenone וpowerslave לא היו בפורום ב-200000 שנים האחרונות, ולכן, מסתבר שאני הטרול הכי בכיר, ולכן אני חייב להיות קצת יותר פעיל. אבל אני די האחרון בשרשרת, ולכן אני חייב לנהוג בזהירות. זה למה אני דוגל בגישה עקיפה.
All hail britannia!!![/quote]
פלופי די פרש מהפורום
thechosenone
יא אללה העלת נשכחות
איך לעזאזל אתה זוכר את powerslave? ואו
עד היום אני בקשר איתו דווקא ):
-
[quote=canaan;1455403]פלופי די פרש מהפורום
thechosenone
יא אללה העלת נשכחות
איך לעזאזל אתה זוכר את powerslave? ואו
עד היום אני בקשר איתו דווקא ):[/quote]
זה קל: עברתי לאחרונה על נושאים עתיקים בחת"ם וראיתי שהוא התנגד לאיסור על פתיחת משחקי פוקימון.
זה מזכה אותו במקום ברשימת הטרולים.
-
הילדים הקטנים שהיטמן הביא מעצבנים
-
Ah! It has begun. The Sword of Akasha will now kill God!
-
[QUOTE=Hecarim;1455409]הילדים הקטנים שהיטמן הביא מעצבנים[/QUOTE]
hell you right
באמת שהילדים שהוא הביא מביאים תעצבים לכולם [הוא הביא את טוגפי,נסטי ואת היותר מדי NO הזה נכון?]
-
[quote=alien;1455346]הסרט של וואצ'מן הוא חפרני[/quote]
לא הקומיקס אבל,וואצ'מן נוצר להתאים רק לקומיקס או לקולנוע תוך 4 וחצי שעות. וגם אז לא יותר מדי טוב
[quote=alien;1455358][b]היטמן הסיר חלק מהחתימה שלי בלי שום סיבה!!!החתימה שלי לא עברה על שום חוק!!![/b][/quote]
הוא הסיר את כל הפאקינג חתימה!
[quote=alien;1455365][color=red][size=5][b]שיטמן החליט לאיים עליי אם אני אפרסם את החתימה שלי עוד פעם!!!עכשיו אני מסיים את זה fuck the myfourm i quit[/b][/size][/color][/quote]
לא! אל תפרוש!
[quote=lordabizi;1455399]במלחמות העבר הייתי רק צופה כי היו טרולים בכירים ממני שהיו יכולים לעשות את העבודה.
אבל canaan ו flupy מנהלים, חמוף לא פה, thechosenone וpowerslave לא היו בפורום ב-200000 שנים האחרונות, ולכן, מסתבר שאני הטרול הכי בכיר, ולכן אני חייב להיות קצת יותר פעיל. אבל אני די האחרון בשרשרת, ולכן אני חייב לנהוג בזהירות. זה למה אני דוגל בגישה עקיפה.
All hail britannia!!![/quote]
אביזי,אני אוהב אותך! תטטרל אותי!
[quote=lordabizi;1455414]ah! It has begun. The sword of akasha will now kill god![/quote]
או.קי.... תשקשק אותי או תחרב אותי תהרוגרג אותי? ואולי תבחר לנואנוע אותי או לגודגד אותי?
-
[QUOTE=Odin Borson;1455417]לא הקומיקס אבל,וואצ'מן נוצר להתאים רק לקומיקס או לקולנוע תוך 4 וחצי שעות. וגם אז לא יותר מדי טוב
הוא הסיר את כל הפאקינג חתימה!
לא! אל תפרוש!
אביזי,אני אוהב אותך! תטטרל אותי!
או.קי.... תשקשק אותי או תחרב אותי תהרוגרג אותי? ואולי תבחר לנואנוע אותי או לגודגד אותי?[/QUOTE]
0/10
Try Harder next time.
יהרגו אותי השדים, למה לעזאזל הוא משתמש בי כדוגמא...
אני מניח שהוא מדבר על מה שכתבתי על אייל גולן, כי כל השאר זה נבואות זעם / הערות עוקצניות במסווה של ציטוטים מקוד גיאס...
-
[quote=hecarim;1455409]הילדים הקטנים שהיטמן הביא מעצבנים[/quote]
תפסיק עם הסטיגמה הזאת
[quote]hell you right
באמת שהילדים שהוא הביא מביאים תעצבים לכולם [הוא הביא את טוגפי,נסטי ואת היותר מדי no הזה נכון?][/quote]
קוראים לי נונונוס קולט?!
-
Idgaf about your nickname
-
סלחו לי רבותיי, אך עליי לעזוב אתכם בשלב זה. חלקנו צריכים לקום ב-5 בבוקר כדי לבהות בתכנת matlab במחשב של התעשייה האווירית במשך 9 שעות.
למרות שכן יש לי שם מחשב אינטרנט אז אני אנטר אחר הנעשה בפורום בהפסקת הצהריים.
-
חלקנו לא מתעוררים בחמש בבוקר בגלל שהם ערים כבר בשעות האלה ):
ובחלקנו אני מדבר עלי.
-
חוזר לפורום לפעילות מלאה ;)
-
[quote=peterpan;1455431]חוזר לפורום לפעילות מלאה ;)[/quote]
אללה יא אח מהביוקר..!
-
mission fail
ה-רותם לא מאשר לי את החתימה,ובאמת לא הבנתי למה S: "אני מאשר את החתימה" 2 דקות אחרי זה "אני לא מאשר לך"
-
[quote=alien;1455433]mission fail
ה-רותם לא מאשר לי את החתימה,ובאמת לא הבנתי למה s: "אני מאשר את החתימה" 2 דקות אחרי זה "אני לא מאשר לך"[/quote]כי כשאישרתי לך משפט מסויים והתחלת לשאול שאלות, החלטתי לחסוך לעצמי כאב ראש ופשוט לא לאשר לך. :)