-
[QUOTE=YoRt3m;1467953]הם ממש לא נסגרו בגלל תביעה. אחרי ה'פניה' להחזרת הדומיין הם נשארו בדומיין אחר ואז עברו לכתובת אנימקס.
הסיבות לסגירה כמה חודשים אחרי זה לא ברורות לי...[/QUOTE]
מה?!
כל חיי הייתי בשקר!
אני זוכר שתבעו אותם על הדומיין ואז הם נסגרו... ):
חבל שלא אמרו לי שהם עברו לכתובות אחרת ))):
-
היית רוצה לחזור לפורום שהיית בו קודם אם הוא עדיין היה קיים
-
*לא הצלחתי לצוטט את שיקאמרו כראוי לא מבין איך מצטטים פה*
אביב אנוכי? מה שמך הפרטי או כינויי עבר?
-
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1467951]יש לו 3 הודעות... אז אף פעם הוא לא באמת היה בפורום.
ופרק די טוב של נארוטו. הרבה דברים מהעתיד שהסקתי שיהיו בקרוב מהפתיח והסיום החדשים. גם היה יפה שהם זכרו את הeternal genin מהפילר ההוא. שקקשי חזר למדובב הנורמלי שלו. ונראה לי שהם בקרוב כבר צריכים לסיים עם ההיסטוריה![/QUOTE]
מה חשבת שיהיה? אני אגיד לך אם זה יהיה נכון..
-
[QUOTE=Okarin;1467962]מה חשבת שיהיה? אני אגיד לך אם זה יהיה נכון..[/QUOTE]
[SPOILER]
ההוקאגאים יחזרו לחיים, נארוטו ססקה וסאקורה יאחדו כוחות, כל החיות המזונבות ייתנו את הכח שלהן לנארוטו, נראה לי שמאדארה ינסה להפוך לג'ינצ'וריקי של עשר-זנבות, קקשי יילחם בטובי.
[/SPOILER]
עוד משהו בפתיח / סיום שמרמז על העתיד ולא רשמתי כאן?
-
[QUOTE=LordAbizi;1467963][SPOILER]
ההוקאגאים יחזרו לחיים, נארוטו ססקה וסאקורה יאחדו כוחות, כל החיות המזונבות ייתנו את הכח שלהן לנארוטו, נראה לי שמאדארה ינסה להפוך לג'ינצ'וריקי של עשר-זנבות, קקשי יילחם בטובי.
[/SPOILER]
עוד משהו בפתיח / סיום שמרמז על העתיד ולא רשמתי כאן?[/QUOTE]
[SPOILER]תכל'ס זה בערך מה שיהיה, רק שגם אוביטו יהיה הג'ינצ'וריקי של הג'ובי קודם ואז מאדרה.[/SPOILER]
-
[QUOTE=D.Teach;1467958]*לא הצלחתי לצוטט את שיקאמרו כראוי לא מבין איך מצטטים פה*
אביב אנוכי? מה שמך הפרטי או כינויי עבר?[/QUOTE]
Yust
-
-
-
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/56067-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%91%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%AA-quot-%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%91%D7%94[/url]
-
-
ראיתי היום את הסרט ״המבול״.
חייב להגיד שהספר היה יותר טוב.
-