אלון ערכתי
גם נמחקה לי התגובה כי התנתק לי האינטרנט בשניה ששלחתי אז צילמתי מסך זריז ושחזרתי
הwifi כאן טרולר ברמות אחרות, מתנתק רק אחרי שאני לוחץ ״שלח תגובה״ שאני לא יכול לעשות העתק באייפון וזה נמחק במקום להשלח
Printable View
אלון ערכתי
הwifi כאן טרולר ברמות אחרות, מתנתק רק אחרי שאני לוחץ ״שלח תגובה״ שאני לא יכול לעשות העתק באייפון וזה נמחק במקום להשלח
[QUOTE=itayQT;1494391]איכס. אנשים חלאות.
כל כלב, גם פיטבול יש לו אופי של פודל אם אתה מחנך אותו כמו שצריך.
נגיד הפיקינזית שלי, שוקלת 3 קילו טהור של רוצחת, לעומת זאת הכלב של אח של אבא שלי, 50 קילו של לברדור מעורב עם האסקי טהור שלא מסוגל לפגוע בזבוב.
הכל מתחיל ונגמר בחינוך...[/QUOTE]
מה לעשות שהוא חינך לעצמו כלב שמירה במלוא משמעות המילה.
[QUOTE=דניס זה אני;1494392]אלון ערכתי
הwifi כאן טרולר ברמות אחרות, מתנתק רק אחרי שאני לוחץ ״שלח תגובה״ שאני לא יכול לעשות העתק באייפון וזה נמחק במקום להשלח[/QUOTE]
וויפי טרולר לילד מוטרל
[QUOTE=TheHeliolisk;1494393]מה לעשות שהוא חינך לעצמו כלב שמירה במלוא משמעות המילה.[/QUOTE]
צריך לכלוא אנשים כאלה.
[QUOTE=Will O' Wisp;1494395]וויפי טרולר לילד מוטרל[/QUOTE]
הצלחת להחזיק מעמד או שיצאו כמה דמעות?
[QUOTE=דניס זה אני;1494399]הצלחת להחזיק מעמד או שיצאו כמה דמעות?[/QUOTE]
מה
[QUOTE=itayQT;1494397]צריך לכלוא אנשים כאלה.[/QUOTE]
תאמת שלא בטוח..
זה כלב רועים, מה שאומר שגזע זה, כאשר תרבת מזאבים, הפך לשומר ומגן על עדרי צאן. לכן, הוא פשוט עודד את האופי הדפנסיבי הפראי שלו, במקום להפוך אותו לכלב מחונך ופליטיקלי קורקט (למרות שאני אישית מעדיף את הסוג השני).
[QUOTE=Will O' Wisp;1494401]מה[/QUOTE]
לא ריגשתי אותך?
נו אבל תכלס איך הם יכולים לפגוע בליטוויק בכלל
חוץ מנשיכה אני לא רואה שום התקפה שלהם שיכולה לפגוע בו
[QUOTE=TheHeliolisk;1494402]תאמת שלא בטוח..
זה כלב רועים, מה שאומר שגזע זה, כאשר תרבת מזאבים, הפך לשומר ומגן על עדרי צאן. לכן, הוא פשוט עודד את האופי הדפנסיבי הפראי שלו, במקום להפוך אותו לכלב מחונך ופליטיקלי קורקט (למרות שאני אישית מעדיף את הסוג השני).[/QUOTE]
זה מתחיל מחינוך, כלב לא נועד להיות שמירה או כלב קרבות, בני אדם יצרו אותם להיות כאלה בגלל הגודל שלהם, וחלקם בגלל האופי האלים והכוחני שלהם, ובני אדם כמו שלבני אדם הם פשוט ניצלו את היכולת לשלוט בבעלי החיים, כגון כלבים לשימושם הפרטי.. כלב שחיי בגינה לא צריך להיות רוצח אלא אם כן הוא משרת בעוקץ.
תהיה בטוח שגנב יבוא ויהיה לו אופציה שני בתים:
1. בית עם כלב מתוק מתוק מתוק אבל רועה גרמני גדול ומאיים.
2. בית בלי כלב
הוא ילך על אופציה מס' 2 בלי לחשוב בכלל... רק עצם הנוכחות של הכלב מרתיעה אנשים מהסוג שתיארתי.. למרות שאני חושב שכלב לא צריך לחיות בגינה/מרפסת, מקומו בבית! :)
[QUOTE=itayQT;1494407]זה מתחיל מחינוך, כלב לא נועד להיות שמירה או כלב קרבות, בני אדם יצרו אותם להיות כאלה בגלל הגודל שלהם, וחלקם בגלל האופי האלים והכוחני שלהם, ובני אדם כמו שלבני אדם הם פשוט ניצלו את היכולת לשלוט בבעלי החיים, כגון כלבים לשימושם הפרטי.. כלב שחיי בגינה לא צריך להיות רוצח אלא אם כן הוא משרת בעוקץ.
2. בית בלי כלב
הוא ילך על אופציה מס' 2 בלי לחשוב בכלל... רק עצם הנוכחות של הכלב מרתיעה אנשים מהסוג שתיארתי.. למרות שאני חושב שכלב לא צריך לחיות בגינה/מרפסת, מקומו בבית! :)[/QUOTE]
ברור. אבל מספיק לראות שלט ומלונה בחצר כדי להירתע. למרות שעם כל הכבוד, רוטווילר/דוברמן זה הכלב הכי חמוד שראיתי. הוא גם גדול וגם חביב, והוא גם לא פסיכי כמו שחושבים שהוא.
[QUOTE=itayQT;1494407]זה מתחיל מחינוך, כלב לא נועד להיות שמירה או כלב קרבות, בני אדם יצרו אותם להיות כאלה בגלל הגודל שלהם, וחלקם בגלל האופי האלים והכוחני שלהם, ובני אדם כמו שלבני אדם הם פשוט ניצלו את היכולת לשלוט בבעלי החיים, כגון כלבים לשימושם הפרטי.. כלב שחיי בגינה לא צריך להיות רוצח אלא אם כן הוא משרת בעוקץ.
2. בית בלי כלב
הוא ילך על אופציה מס' 2 בלי לחשוב בכלל... רק עצם הנוכחות של הכלב מרתיעה אנשים מהסוג שתיארתי.. למרות שאני חושב שכלב לא צריך לחיות בגינה/מרפסת, מקומו בבית! :)[/QUOTE]
כלבי עוקץ ממש לא רוצחים
ובני אדם יצרו את הכלבים מלכתחילה, ותהיה בטוח שזה היה חיית שמירה הרבה לפני שזה היה חיית מחמד
[QUOTE=TheHeliolisk;1494411]ברור. אבל מספיק לראות שלט ומלונה בחצר כדי להירתע. למרות שעם כל הכבוד, רוטווילר/דוברמן זה הכלב הכי חמוד שראיתי. הוא גם גדול וגם חביב, והוא גם לא פסיכי כמו שחושבים שהוא.[/QUOTE]
בסה"כ, כלבים זה פשוט הדבר הכי מתוק וטהור שקיים על האדמה.
[QUOTE=דניס זה אני;1494414]כלבי עוקץ ממש לא רוצחים
ובני אדם יצרו את הכלבים מלכתחילה, ותהיה בטוח שזה היה חיית שמירה הרבה לפני שזה היה חיית מחמד[/QUOTE]
לא אמרתי שכלבי עוקץ רוצחים, אמרתי שמאמנים אותם להיות כלבי תקיפה וכד' למטרות שאכן הם נדרשים.
ובני האדם יצרו את המושג "קרבות כלבים", לא משנה אם זה היה לפני או אחרי חיית מחמד..
[QUOTE=itayQT;1494416]בסה"כ, כלבים זה פשוט הדבר הכי מתוק וטהור שקיים על האדמה.
לא אמרתי שכלבי עוקץ רוצחים, אמרתי שמאמנים אותם להיות כלבי תקיפה וכד' למטרות שאכן הם נדרשים.
ובני האדם יצרו את המושג "קרבות כלבים", לא משנה אם זה היה לפני או אחרי חיית מחמד..[/QUOTE]
קרבות כלבים זה מושג שרחוק שנות אור מרוב הכלבים שמשמשים ככלבי שמירה בעולם
[QUOTE=דניס זה אני;1494417]קרבות כלבים זה מושג שרחוק שנות אור מרוב הכלבים שמשמשים ככלבי שמירה בעולם[/QUOTE]
שורה תחתונה, כלב לא צריך להילחם.
שכחתי שלא היית כאן שפתחתי את פורום ירוק, אז חשבתי שהדעה שלי מובנת מאליה. אני לא מצדיק קרבות כלבים, ממש לא
רק אמרתי שאתם הופכים בלי לשים לב כלבי שמירה לכלבים שמתעללים בהם בדיון הזה. כלבי שמירה ממוצעים (לא אלו שתמצא אצל משפחות פשע, סבבה?) מאומנים לנבוח ולהתריע מפני פולשים ולא לרצוח אותם או להיות מכונות הריגה
ולפי מה שידוע לי כלבי עוקץ הם לא כלבי תקיפה, ואם הם כן היו אני רואה סתירה בדעה שלך שמצד אחד אתה מצדיק את זה בשימוש של הצבא אבל מוחה על זה בכללי