[QUOTE=Sans;1497829]להגיד לבחורה "כוסית" בעיניי נחשב להטרדה מינית, החפצה וזלזול באישה אבל החלק השני מאוד רומנטי[/QUOTE]
אומר מי שמדבר איתנו כל היום על הברביגירלס שלך
Printable View
[QUOTE=Sans;1497829]להגיד לבחורה "כוסית" בעיניי נחשב להטרדה מינית, החפצה וזלזול באישה אבל החלק השני מאוד רומנטי[/QUOTE]
אומר מי שמדבר איתנו כל היום על הברביגירלס שלך
[QUOTE=אח של Sans;1497830]אומר מי שמדבר איתנו כל היום על הברביגירלס שלך[/QUOTE]
???(:???
[QUOTE=Sans;1497831]???(:???[/QUOTE]
אתה גרוע
עשיתי קודם סולו קרעתי את כולם ועוד קיבלתי טימוורק
אממ
טוב?
[QUOTE=Sans;1497833]אממ
טוב?[/QUOTE]
משהו לגביך גורם לי להרגיש כאישה מסוכנת
האמת שכבר לא איכפת לי מה יקרה איתי. אם יעיפו אותי, אז אמצא עבודה אחרת, אפטר מכל המטלות שהפילו עלינו בשבוע האחרון ואטוס קצת ליפן. אולי שם כשאתחיל עם מישהי, היא תרצה בחברתי, ולא תגיד שזו הטרדה מינית. אולי אני צריך בכלל אישה עם מנטליות של חו"ל. ישראליות תופסות מעצמן יותר מדי.
[QUOTE=שי חי;1497838]האמת שכבר לא איכפת לי מה יקרה איתי. אם יעיפו אותי, אז אמצא עבודה אחרת, אפטר מכל המטלות שהפילו עלינו בשבוע האחרון ואטוס קצת ליפן. אולי שם כשאתחיל עם מישהי, היא תרצה בחברתי, ולא תגיד שזו הטרדה מינית. אולי אני צריך בכלל אישה עם מנטליות של חו"ל. ישראליות תופסות מעצמן יותר מדי.[/QUOTE]
אם באמת אמרת לה "את כוסית ואני אעשה בשבילך הכל" זה בהחלט מטריד. אין לי מושג אם היית ציני.
אז יש דרך לשים לינק ליוטיוב כדי שיהיה לינק ולא סרטון, או לחילופין לשים לינק לסרטון אבל שיהיה החל מהזמן שאני רוצה? כי כששמתי לינק לסרטון החל מהזמן שאני רוצה אז זה מנגן אותו החל מ-0. (ראו תגובה שלי במשחק)
מטריד מבחינת המימדים שזה התנפח אליהם? או מטריד מבחינת המלל שאמרתי לבחורה?
[QUOTE=שי חי;1497841]מטריד מבחינת המימדים שזה התנפח אליהם? או מטריד מבחינת המלל שאמרתי לבחורה?[/QUOTE]
המלל שאמרת. זה אולי נראה מתאים בכל מיני סרטונים ביוטיוב אבל בישראל זה נחשב הטרדה. לפחות איך שאני רואה את זה.
סבבה. בעולם החילוני שאני חי בו כוסית זו מילת מחמאה. או ככה לפחות חשבתי עד היום.
[QUOTE=שי חי;1497843]סבבה. בעולם החילוני שאני חי בו כוסית זו מילת מחמאה. או ככה לפחות חשבתי עד היום.[/QUOTE]
בלי שום קשר להיותי דתי, אני מאמין שאני בעמדת רוב. לשמוע מישהו אומר למישהי שהוא לא מכיר "כוסית" ישר אני חושב על ערס שיושב על ספסל עם פיצוחים ושריקות. ה"אני אעשה הכל בשבילך" גם נשמע מוזר למדיי. אבל אולי זה רק אני.
יש בינינו הכרות מוקדמת של סמסטר שלם ולפני התקרית היינו בקשר רציף.
[QUOTE=שי חי;1497845]יש בינינו הכרות מוקדמת של סמסטר שלם ולפני התקרית היינו בקשר רציף.[/QUOTE]
אוקיי, יותר הגיוני אם כי היית אמור לדעת עם ההיכרות המוקדמת הזאת איפה המגבלות שלה או מה פחות או יותר היא חושבת עליך.
הייתי מציע לך לראות את הסצינה בפנתר הורוד 2 שבה דנים בנושא הזה:
"Inspector! You must NEVER refer to a woman as sexy!"
"But it's a compliment!"
"Still, you shouldn't be making comments about the woman's body!"
"Ah I see, I keep it for myself.."
"Yeah"
"While I'm thinking about woof!"
"*Sigh* inspector..."
ואני לא כל כך זוכר איך זה ממשיך.