-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 01:26 PM
[b] ארתור-
גם כאשר בלדום מתקדם לאט גרוטל אינו מנסה לזוז-זה מאוד לא אופייני לו [/b][/quote]
"טוב נשאר רק דבר אחד לעשות" אומר בגאווה ובחיוך על הרעיון שמצאתי ואז אומר "צאו כולם" ואוציא את כולם ואז אגיד להם קדימה בואו למרכז פוקימונים" ואז אחזיר את כל הפוקימונים שלי ואקח את גרוטל למנרכז פוקימונים לראות מה קרה לו
-
ארתור-
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים, אחרי 5 דקות היא חוזרת אליך. "כולם כולל גרוטל היו בסדר גמור, אולי גרוטל היה קצת עייף-יכול להיות שאימצת אותו יותר מדי, אבל הוא בסדר"
ניב-
אתה הולך לצד השני של האגם, אתה רואה שהשלישיה סיימה להכין את הצינור. הילד נכנס למים, אחרי 10 דקות והוא יוצא ובידיו הוא מחזיק דרטיני-[img]http://i44.tinypic.com/34r81i1.jpg[/img], הדרטיני לא נראת מאושרת ונראה שהוא תופס אותו מנגד לרצונה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 01:58 PM
[b] ניב-
אתה הולך לצד השני של האגם, אתה רואה שהשלישיה סיימה להכין את הצינור. הילד נכנס למים, אחרי 10 דקות והוא יוצא ובידיו הוא מחזיק דרטיני-[img]http://i44.tinypic.com/34r81i1.jpg[/img], הדרטיני לא נראת מאושרת ונראה שהוא תופס אותו מנגד לרצונה [/b][/quote]
אני רץ לכיוונו ואומר "תשחרר את הדרטיני הזאת עכשיו. היא לא רוצה היות איתך!"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 10:21 PM
[b] ארתור-
אתה מסתכל על טרטוויג. טרטוויג מתחיל להבהב, לאחר מכן לזהור, לבסוף הוא משנה צורה. טרטוויג היתפתח לגרוטל-[img]http://i41.tinypic.com/2004ewg.png[/img]
עומר-
"יש לך חכה?" שואל אחד הדייגים
מיכה-
במהירות אייס מתחמק מהאגרוף הממוקד. לאחר מכן הוא שולח לסנורלאקס חול ומעוור אותו. אייסי עומד בבלימה אבל אז הוא תוקף במהירות-אייס למד מהירות
לורן-
מי אמר שוויבייל לא יכול לעשות כלום
-------------------
ספירוו הולך לפניו של וויבייל. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, לפני שספירוו משתמש בליזר וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה. "קרן קרח" ממשיכה אנבל [/b][/quote]
"כל הכבוד!
עכשיו רוח קרה ומהירות"
-
ניב-
לא, לקחו לך את החפצים
------------------
"אז מה?" אומר האיש "יש לי דרטיני ואני לא שואל את דעתה"
מיכה-
אומרים רוח קרח, וכאשר משתמשים ברוח קרח היא נשארת עד סוף הקרב
------------------------
אייס יוצא אל סנורלאקס במהירות, "היתקשות ואז אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, אייס פוגע בסנורלאקס במהירות-אך ההיתקשות מחלישה את המכה. לאחר מכן סנורלאקס מעיף את אייס באגרוף ממוקד
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 01:58 PM
[b] ארתור-
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים, אחרי 5 דקות היא חוזרת אליך. "כולם כולל גרוטל היו בסדר גמור, אולי גרוטל היה קצת עייף-יכול להיות שאימצת אותו יותר מדי, אבל הוא בסדר" [/b][/quote]
"הוא לא רגיל לגוףהחדש שלו" אומר לה בעצב ואז אשאל אותה "יש לך אולי טיפים לתת לי איך הוא יידע להתרגל לגוף החדש שלו כי אצלי הוא לא ממש מצליח"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 03:09 PM
[b] ניב-
לא, לקחו לך את החפצים
------------------
"אז מה?" אומר האיש "יש לי דרטיני ואני לא שואל את דעתה" [/b][/quote]
"שלא תעז. כאן בסאפרי אמורים לתפוס פוקימונים בכך שמתידדים איתםף לא בכך שחפעילים עליהם כוח. זה למה אנחנו לא משתמשים בפוקימונים כאן. תן לדרטיני הזה לבחור מי הוא רוצה שיאמן אותו, כי אם תתפוס אותו ככה, גם אם הוא יכנס לפוקדור, הוא בחיים לא יקשיב לך.
פוקימונים בסאפרי אמורים לבחור את המאמן, לא המאמן אותם. אם אתה כל-כך בטוח שהדרטיני הזה שייך לך, אולי תתין לו להחליט בין שנינו?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 03:09 PM
[b] ניב-
לא, לקחו לך את החפצים
------------------
"אז מה?" אומר האיש "יש לי דרטיני ואני לא שואל את דעתה"
מיכה-
אומרים רוח קרח, וכאשר משתמשים ברוח קרח היא נשארת עד סוף הקרב
------------------------
אייס יוצא אל סנורלאקס במהירות, "היתקשות ואז אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, אייס פוגע בסנורלאקס במהירות-אך ההיתקשות מחלישה את המכה. לאחר מכן סנורלאקס מעיף את אייס באגרוף ממוקד [/b][/quote]
"תשתמש בעזרה מהירות ותתיש אותו בכמה בלימות"
-
[quote][b]לורן-
"אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, ספירוו משתמש בלייזר אך עיניו של סנורלאקס כמעט סגורות לגמרי כך שהוא לא שם לב לליזר. ספירוו מתקדם במתקפת זעם אך סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד-ספירוו מתחיל להיסתחרר[/b][/quote]"אל תיתן לו לנצח! השתמש בצווחה כדי להחריש אותו, ואז בא מאחוריו ותן מתקפת זעם חזקה במיוחד!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 12:27 PM
[b]
עומר-
אתה מכניס את החכה למים והיא מתנער-תפסת משהו. אתה מסובב את הידית ואז יוצא מג'יקרפ-[img]http://i39.tinypic.com/334k801.png[/img] [/b][/quote]
אני מחזיר את מג'יקארפ למים ומנסה לדוג משהו אחר.
-
ארתור-
"פוקימון ישר מתרגל לגופו, הוא עייף כי נתת לו להיתאמץ יותר מדי" אומרת האחות ג'וי
ניב-
"אני תפסתי אותו ואני לא שואל אותך" אומר האיש, הוא יוצא מהסאפרי במהירות כאשר הדרטיני עדיין אצלו
מיכה-
אייס עוזר לסנורלאקס ולאחר מכן שוב פוגע בו במהירות, לפני שסנורלאקס מספיק להתאושש אייס תוקף אותו מספר פעמים בחבטה. "לא רע" אומרת אנבל "קרן סולרית סנורלאקס", סנורלאס מתחיל לאגור אנרגיה
לורן-
"אגרוף ממוקד" שוב חוזרת על עצמה אנבל, ספירוו עומד להיתמש בצווחה אבל אז סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד. "הבא בתור" אומרת אנבל
עומר-
המג'יקרפ לא יורד מהחכה-נראה שהוא לא רוצה לחזור למים
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 03:43 PM
[b] ארתור-
"פוקימון ישר מתרגל לגופו, הוא עייף כי נתת לו להיתאמץ יותר מדי" אומרת האחות ג'וי [/b][/quote]
"רגע ועכשיו הוא כבר לא עייף?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 03:43 PM
[b]
עומר-
המג'יקרפ לא יורד מהחכה-נראה שהוא לא רוצה לחזור למים [/b][/quote]
"מג'יקרפ אתה רוצה אולי קרב קטן?" אני שואל אותו
-
ארתור-
"כן" אומרת האחות ג'וי "פשוט אל תאמץ אותו יותר מדי"
עומר-
מג'יקרפ לא מגיב, הוא פשוט נשאר תקוע בחכה בלי לעשות דבר
-
[b] ניב-
"אני תפסתי אותו ואני לא שואל אותך" אומר האיש, הוא יוצא מהסאפרי במהירות כאשר הדרטיני עדיין אצלו [/b][/quote]
אני רץ אחריו וצועק לו "תגיד הדרטיני הזה נלכד בפוקדור? דרטיני תנסה לעשות משהו, תתקוף אותו.
אל תתין לו ללכת איתך!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 03:47 PM
[b]
עומר-
מג'יקרפ לא מגיב, הוא פשוט נשאר תקוע בחכה בלי לעשות דבר [/b][/quote]
אני מנסה להוציא אותו בעדינות מהחכה 'בטח הוו תקוע לו בפה או משהו' אני חושב לעצמי.
-
[quote][b]לורן-
"אגרוף ממוקד" שוב חוזרת על עצמה אנבל, ספירוו עומד להשתמש בצווחה אבל אז סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד. "הבא בתור" אומרת אנבל[/b][/quote]"צא סקורפי!" אני מוציא את סקורפי, "תותח סיכות מרחוק שלא יפגע בך!"
---------------------------------------
הוא למד תותח סיכות, אני בטוח
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 03:47 PM
[b] ארתור-
"כן" אומרת האחות ג'וי "פשוט אל תאמץ אותו יותר מדי" [/b][/quote]
"טוב תודה" אומר לה בחיוך ואתחיל ללכת למערת הירח
_________________________________-
גרוטל לא אמור ללמוד מתקפות חדשות?
-
[b] ארתור-
"פוקימון ישר מתרגל לגופו, הוא עייף כי נתת לו להיתאמץ יותר מדי" אומרת האחות ג'וי
ניב-
"אני תפסתי אותו ואני לא שואל אותך" אומר האיש, הוא יוצא מהסאפרי במהירות כאשר הדרטיני עדיין אצלו
מיכה-
אייס עוזר לסנורלאקס ולאחר מכן שוב פוגע בו במהירות, לפני שסנורלאקס מספיק להתאושש אייס תוקף אותו מספר פעמים בחבטה. "לא רע" אומרת אנבל "קרן סולרית סנורלאקס", סנורלאס מתחיל לאגור אנרגיה
לורן-
"אגרוף ממוקד" שוב חוזרת על עצמה אנבל, ספירוו עומד להיתמש בצווחה אבל אז סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד. "הבא בתור" אומרת אנבל
עומר-
המג'יקרפ לא יורד מהחכה-נראה שהוא לא רוצה לחזור למים [/b][/quote]
"תרוץ מסביבו במהירות כך שיתבלבל וכדי שלא יצליח לפגוע בך"
-
ארתור-
לא בזמן הקרוב
------------------
אתה יוצא אל מערת הירח ורואה ילד, "מי רוצה להיות בקרב החשוב בחיי?" שואל הילד והולך במעגלים
עומר-
אתה מסתכל טוב ורואה ששום דבר לו תקוע לו, כאשר אתה מנסה להוציא אותו הוא מתנער כדי לסמן שאינו רוצה להישתחרר מהחכה
ניב-
אתה רץ אחרי הילד. הוא עובר את הכניסה ויוצא מהסאפרי, כאשר אתה עובר ליד הדלפק תופסת אותך האישה, "חכה שנייה" היא אומרת
מיכה-
סנורלאקס מסיים לאגור אנרגיה הוא משחרר אותו לכיוון אייס אבל אייס מתחמק. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
לורן-
אני יודע שהוא למד, פשוט שחכתי לרשום
--------------------------
סקורפי תוקף מהמרחק בטיל סיכות-סנורלאקס נפגע. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 04:25 PM
[b]
עומר-
אתה מסתכל טוב ורואה ששום דבר לו תקוע לו, כאשר אתה מנסה להוציא אותו הוא מתנער כדי לסמן שאינו רוצה להישתחרר מהחכה [/b][/quote]
אני מיאש ומוציא את גסטלי "גסטלי מבטח מפחיד ואז היפנוזה" אני אומר לו מקווה שזה יעזור.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 04:25 PM
[b] ארתור-
לא בזמן הקרוב
------------------
אתה יוצא אל מערת הירח ורואה ילד, "מי רוצה להיות בקרב החשוב בחיי?" שואל הילד והולך במעגלים
עומר-
אתה מסתכל טוב ורואה ששום דבר לו תקוע לו, כאשר אתה מנסה להוציא אותו הוא מתנער כדי לסמן שאינו רוצה להישתחרר מהחכה
ניב-
אתה רץ אחרי הילד. הוא עובר את הכניסה ויוצא מהסאפרי, כאשר אתה עובר ליד הדלפק תופסת אותך האישה, "חכה שנייה" היא אומרת
מיכה-
סנורלאקס מסיים לאגור אנרגיה הוא משחרר אותו לכיוון אייס אבל אייס מתחמק. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
לורן-
סקורפי תוקף מהמרחק בטיל סיכות-סנורלאקס נפגע. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל [/b][/quote]
תשתמש במהירות כמיתקפת נגד ואז בלימה מטווח אפס
-
[quote][b]לורן-
סקורפי תוקף מהמרחק בטיל סיכות-סנורלאקס נפגע. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל [/b][/quote]"התחמק והשתמש בתותח סיכות מרחוק שוב! ואז השתמש בעוקץ רעל מרחוק כדי להרעיל אותו!"
-
[b] ניב
אתה רץ אחרי הילד. הוא עובר את הכניסה ויוצא מהסאפרי, כאשר אתה עובר ליד הדלפק תופסת אותך האישה, "חכה שנייה" היא אומרת [/b][/quote]
"אין לי זמן, אני אחזור בעוד שנייה!"
-
[b] ארתור-
לא בזמן הקרוב
------------------
אתה יוצא אל מערת הירח ורואה ילד, "מי רוצה להיות בקרב החשוב בחיי?" שואל הילד והולך במעגלים [/b][/quote]
"אני" אומר לו ואז אשאל "כמה כעל כמה?"
-
ארתור-
"קרב אחד על אחד" אומר הילד "וזה קרב ממש חשוב"
עומר-
גסטלי מנסה להפחיד את מג'יקרפ-אך מג'יקרפ לא מגיב. גסטלי מרדים את מג'יקרפ בהיפנוזה, אתה מנסה לשחרר אותו אבל הוא לא זז
מיכה-
סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אך אייס משתמש במהירות כמתקפת נגד, לאחר מכן אייס שולח חבטה, "תעיף אותו באגרוף ממוקד" אומרת אנבל, לפני שאייס תוקף בחבטה סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד
ניב-
"אבל הפוקימונים שלך אדוני" אומרת הגברת "משהו מאוד חשוב קרה לאחד מהם"
לורן-
סקורפי מנסה להיתחמק, אך אינו מליח וסנורלאקס פוגע באגרוף ממוקד. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סקורפי נפגע חזק וטיפה מסוחרר ותכף סנורלאקס ייפגע בו בקרן סולרי
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 04:39 PM
[b] ארתור-
"קרב אחד על אחד" אומר הילד "וזה קרב ממש חשוב"
עומר-
גסטלי מנסה להפחיד את מג'יקרפ-אך מג'יקרפ לא מגיב. גסטלי מרדים את מג'יקרפ בהיפנוזה, אתה מנסה לשחרר אותו אבל הוא לא זז
מיכה-
סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אך אייס משתמש במהירות כמתקפת נגד, לאחר מכן אייס שולח חבטה, "תעיף אותו באגרוף ממוקד" אומרת אנבל, לפני שאייס תוקף בחבטה סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד
ניב-
"אבל הפוקימונים שלך אדוני" אומרת הגברת "משהו מאוד חשוב קרה לאחד מהם"
לורן-
סקורפי מנסה להיתחמק, אך אינו מליח וסנורלאקס פוגע באגרוף ממוקד. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סקורפי נפגע חזק וטיפה מסוחרר ותכף סנורלאקס ייפגע בו בקרן סולרי [/b][/quote]
מתקפת חול, עזרה ואז מהירות
-
[quote][b]לורן-
סקורפי מנסה להיתחמק, אך אינו מליח וסנורלאקס פוגע באגרוף ממוקד. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סקורפי נפגע חזק וטיפה מסוחרר ותכף סנורלאקס ייפגע בו בקרן סולרי [/b][/quote]"אל תתיאש! נסה להתחמק ולהשתמש בעוקץ רעל ותותח סיכות מרחוק!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 04:39 PM
[b] ניב-
"אבל הפוקימונים שלך אדוני" אומרת הגברת "משהו מאוד חשוב קרה לאחד מהם" [/b][/quote]
"מה קרה, את לא רואה שאני באמצע מרדף?"
-
[b]
עומר-
גסטלי מנסה להפחיד את מג'יקרפ-אך מג'יקרפ לא מגיב. גסטלי מרדים את מג'יקרפ בהיפנוזה, אתה מנסה לשחרר אותו אבל הוא לא זז [/b][/quote]
אתה מתנקם בי? XD
___
אני זורק פוכדור על מג'יקארפ ככה גם אם הוא לא יתפס הוא ירד מהרשת.
-
[b] ארתור-
"קרב אחד על אחד" אומר הילד "וזה קרב ממש חשוב" [/b][/quote]
בטח אתה חושב שאני יוציא את גרוטל אה?
__________________________________-
ני אקח את הפוקדור של גרוטל ואסתכל עליו ואז אגיד לו "אני לא ממש בטוח איך אתה עדיין עדיף לעשות כמה אימונים לפני הקרב, אומר ואחזיר את הפוקדור לכיס ואקח את הפוקדור של בלדום ואגיד לו "בלדום צא" ואוציא את בלדום החוצה
-
ניב-
"אחד הפוקימונים שלך למד חיתוך" אומרת האישה "ואז היתפתח"
מיכה-
אייס מטשטש את סנורלאקס במתקפת החול, לאחר מכן אייס עוזר לסנורלאקס להיתאושש ואז מעיף אותו במהירות, "אגרוף ממוקד ואז היתקשות" אומרת אנבל
לורן-
סקורפי קם על רגליו ומצליח להיתחמק מהקרן הסולרית, לאחר מכן הוא מרעיל את סנורלאקס בעוקץ רעל. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס עומד לתקוף באגרוף ממוקד אבל אז סקורפי פוגע בטיל סיכות
ארתור-
האמת שכן, זה היה די חשוב אבל לא משנה
--------------------
"בלדום, הא?" אומר הילד בהיתפלאות "צא נידורינו" אומר הילד ומוציא נידורינו-[img]http://i41.tinypic.com/28wi1iw.png[/img], "התקפת קרן"
עומר-
אתה זורק אל מג'יקרפ פוכדור אך המג'יקרפ מעיף אותו עם הזנב. עובר לידך במים משהו גדול מאוד, אתה מסתכל טוב ורואה שזה ווילמר-[img]http://i44.tinypic.com/153y552.png[/img]
-
[quote][b]לורן-
סקורפי קם על רגליו ומצליח להיתחמק מהקרן הסולרית, לאחר מכן הוא מרעיל את סנורלאקס בעוקץ רעל. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס עומד לתקוף באגרוף ממוקד אבל אז סקורפי פוגע בטיל סיכות[/b][/quote]"טיל סיכות ועוקץ רעל עכשיו! אתה יכול סקורפי!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 05:04 PM
[b]
עומר-
אתה זורק אל מג'יקרפ פוכדור אך המג'יקרפ מעיף אותו עם הזנב. עובר לידך במים משהו גדול מאוד, אתה מסתכל טוב ורואה שזה ווילמר-[img]http://i44.tinypic.com/153y552.png[/img] [/b][/quote]
'וואו אני חייב לתפוס אותו' אני חושב לעצמי ושולח את החכה למים ומקווה שהוא יתפס
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 05:04 PM
[b] ארתור-
--------------------
"בלדום, הא?" אומר הילד בהיתפלאות "צא נידורינו" אומר הילד ומוציא נידורינו-[img]http://i41.tinypic.com/28wi1iw.png[/img], "התקפת קרן" [/b][/quote]
תהפוך את זה ל2 על 2:)
[b] ניב-
"אחד הפוקימונים שלך למד חיתוך" אומרת האישה "ואז היתפתח"
מיכה-
אייס מטשטש את סנורלאקס במתקפת החול, לאחר מכן אייס עוזר לסנורלאקס להיתאושש ואז מעיף אותו במהירות, "אגרוף ממוקד ואז היתקשות" אומרת אנבל
לורן-
סקורפי קם על רגליו ומצליח להיתחמק מהקרן הסולרית, לאחר מכן הוא מרעיל את סנורלאקס בעוקץ רעל. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס עומד לתקוף באגרוף ממוקד אבל אז סקורפי פוגע בטיל סיכות
ארתור-
--------------------
"בלדום, הא?" אומר הילד בהיתפלאות "צא נידורינו" אומר הילד ומוציא נידורינו-[img]http://i41.tinypic.com/28wi1iw.png[/img], "התקפת קרן"
עומר-
אתה זורק אל מג'יקרפ פוכדור אך המג'יקרפ מעיף אותו עם הזנב. עובר לידך במים משהו גדול מאוד, אתה מסתכל טוב ורואה שזה ווילמר-[img]http://i44.tinypic.com/153y552.png[/img] [/b][/quote]
תתחמק עם מהירות ומתקפת חול מתי שיתקשה
-
[b] ניב-
"אחד הפוקימונים שלך למד חיתוך" אומרת האישה "ואז היתפתח" [/b][/quote]
"איפה הם עכשיו? אני ממש ממהר, הוא בורח ביחד עם דרטיני!"
-
לורן-
"אגרוף ממוקד שוב" אומרת אנבל, סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד אבל אז הרעל פוגע בו והוא נופל לרצפה וסקורפי מנצל את ההיזדמנות ופוגע בו עם טיל סיכות. לאחר מכן סקורפי פוגע בסנורלאקס עם עוקץ רעל-מה שמגביר עוד יותר את השפעת הרעל. סנורלאקס כבר די מסוחרר
עומר-
אתה זורק את החכה למים אבל אז רואה שמג'יקרפ עדיין שם
ארתור-
נידורינו מתנגש בבלדום כאשר בלדום משתמש בהנחתה ונידורינו במתקפת קרן. "שוב מתקפת קרן ואז ניקור" אומר הילד, בלדום נסוג לאחור וכך גם נידורינו, ואז השניים שוב מתנגשים זה בזה בהתקות שוות כוחות אבל אז נידורינו מעיף אותו עם ניקור
ניב-
אתה פתאום שומע את קולו של האיש שגנב את דרטיני, "תעזוב אותי" הוא צורח
מיכה-
סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אך בזריזות אייס מתחמק, לאחר שסנורלאקס משתמש בהיתקשות אייס תוקף אותו בחול-וזה לא ממש משפיע
-
[quote][b]לורן-
"אגרוף ממוקד שוב" אומרת אנבל, סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד אבל אז הרעל פוגע בו והוא נופל לרצפה וסקורפי מנצל את ההיזדמנות ופוגע בו עם טיל סיכות. לאחר מכן סקורפי פוגע בסנורלאקס עם עוקץ רעל-מה שמגביר עוד יותר את השפעת הרעל. סנורלאקס כבר די מסוחרר[/b][/quote]"קדימה! רק עוד קצת! טיל סיכות ואז עוקץ רעל!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 05:24 PM
[b]
עומר-
אתה זורק את החכה למים אבל אז רואה שמג'יקרפ עדיין שם [/b][/quote]
"נו תעוף כבר ממני!" אני צועק גסטלי תשתמש בקללה ואז ליקוק עליו!" >>
___
מג'יקארפ לא יכול לשמש כפיתיון? XD