-
[B][COLOR=darkred]יואב-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סטארביה מתקיף עם מתקפת כנף מהירה מאוד שמורידה להאנטר קצת חיים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אבל מתקפות כמו מתקפה מהירה לא משפיעות על האנטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
"חזור סטארביה אתה ממש כישלון" אני אומר ומחזיר אותו
"קדימה בו נצא מהבית הזה" אני יוצא מהבית והולך לכיוון העיר הבאה
-
[quote=BroKeN_HearT;596335]
גרוטל נח מעט והוא משתמש במגן כדי לספוג את המתקפות המגיעות אליו
איויזור משתמש בזרע עלוקה אך ... זה לא עובד! לגרוטל יש מגן!!!
גרוטל משתמש בכדור אנרגיה ממש גדול ומתקיף את איויזור בזמן שהוא שואב עם מגה שאיבה את חייו של איויזור.
איויזור משתמש בהורדה והוא ממש תוקף בכוח את גרוטל ,שני הפוקימונים מורידים זה לזה כמויות משמעותיות של חיים.
איויזור -
23% חיים
גרוטל -
27% חיים[/quote]
'אוקיי, עכשיו זה הזמן להתגונן ולהכות באופן מפתיע, אני צריך לפתח אסטרטגיה...'אני חושב בלחץ,
"תקשיב אייויזור, תשתמש בזרע עלוקה והפעם בכל הכוח והעוצמה כדי לכרוך הזרעים מסביב לגופו של גרוטל בכל הכוח! מצידי שלא יהיה לו חור לחמצן!, לאחר שהוא כבול לגמרי ולא יכול לזוז בשום פנים ואופן תתקרב אליו בזהירות ותשתמש עליו בשאיבה הכי גדולה שלך! צא!"אני מורה לו.
-
[COLOR=darkorchid][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]פיקאצ'ו מתקיף בנשיקות מתוקות שמשפיעות על לוקסיו [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]"שינו ! תקוף עכשיו עם מבט מפחיד!" אומר ג'קי ולוקסיו יוצא לדרך עם מבט מפחיד ומתקיף את פיקאצ'ו במבט מפחיד ,לוקסיו מאוהב אך פיקאצ'ו מפוחד.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]פיקאצ'ו תוקף עם מכת זנב שלא משפיעה על לוקסיו כי הוא מפוחד.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]"אוקי עד שהפחד יפוג נשתמש במתקפות לטווח ארוך עכשיו השתמש במכת ברק ואחר כך בגל חשמלי ונסה להתחמק מהמתקפות שלו בצוות כפול כך שזה גם יעזור לך להתחמק וזה גם יעזור לך עם הפחד כי אתה לא תהיה הפיקאצ'ו היחיד בסביבה" אומר לו[/COLOR][/B]
-
[COLOR=purple]שלומי -[/COLOR]
[COLOR=purple]פיקאצ'ו תוקף במכת ברק כאשר הוא מכאיב ללוקסיו ומוריד לו חיים[/COLOR]
[COLOR=purple]לאחר מכן בגל חשמלי שגורם ללוקסיו לעוד קצת הורדת חיים .[/COLOR]
[COLOR=purple]לוקסיו לא מגיב כי הוא עדיין תחת השפעת האהבה.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkred]יואב-[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מחזיר את סטרביה וממשיך לעיר הבאה[/COLOR]
[COLOR=darkred]היציאה מן היער מולך ואתה יוצא ממנו אתה מגיע לעיר אטרנה![/COLOR]
[COLOR=darkred][IMG]http://i39.tinypic.com/b4i9mt.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[SIZE=5][U]תמיר VS ניב[/U][/SIZE]
תמיר -המגן הפסיק כי כמו שכבר הסברתי לך ,המגן לפעמים חוסם מתקפות ,לפעמים הוא חוצה אותם לחצי ואתה מקבל רק חצי מהנזק .
שני הפוקימונים יוצאים למערך מוזר של מתקפות כאשר שניהם לא ממש מאורגנים
איויזור מתחיל עם זרע עלוקה אחרי שגרוטל רץ במהירות רבה ומנסה להתקיף אך פתאום הוא כבול בזרע עלוקה שחוסם אותו ושואב ממנו חיים .
גרוטל מאבד חיים .אך הוא משתחרר מהר מן העלוקות וממשיך עם ריצה מהירה ביותר כאשר הוא מתקיף עם עלי תער ועם קליע זרעים תותחני ומהיר לכיוון איויזור כאשר איויזור מופתע ומקבל את זה באופן מהיר ומפתיע ,הוא נספג ויורד לו חיים נוספים.
איויזור משתמש בשאיבה על גרוטל אך היא לא ממש פועלת כי ברגע האחרון גרוטל נכנס לתוך השריון וזורק את עצמו על איויזור בצורה חזקה.
הקרב הזה כמעט ונגמר.
איויזור -10% חיים
גרוטל -12% חיים
-
[quote=BroKeN_HearT;596531][COLOR=purple]שלומי -[/COLOR]
[COLOR=purple]פיקאצ'ו תוקף במכת ברק כאשר הוא מכאיב ללוקסיו ומוריד לו חיים[/COLOR]
[COLOR=purple]לאחר מכן בגל חשמלי שגורם ללוקסיו לעוד קצת הורדת חיים .[/COLOR]
[COLOR=purple]לוקסיו לא מגיב כי הוא עדיין תחת השפעת האהבה.[/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"יפה פיקאצ'ו אתה משתפר מרגע לגרע עכשיו אנחנו צריכים לגמור אותו אז אני רוצה שתרוץ אליו ותוך כדי השתמש במכת ברק ואחר כך שאתה קרוב אליו תשתמש במכת זנב אבל תנסה לשלב בה את הכוח של גל חשמלי" אומר לו[/COLOR]
-
[COLOR=darkred]יואב-[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מחזיר את סטרביה וממשיך לעיר הבאה[/COLOR]
[COLOR=darkred]היציאה מן היער מולך ואתה יוצא ממנו אתה מגיע לעיר אטרנה![/COLOR]
[COLOR=darkred][IMG]http://i39.tinypic.com/b4i9mt.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
אני רץ לכיוון המכון
-
[QUOTE=BroKeN_HearT;596335][COLOR=red]אופיר -[/COLOR]
[COLOR=gray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]אתה נכנס למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי פונה אלייך ואומרת לך[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]"ילד מה אתה צריך כי אני ממהרת מהר מאוד!" אומרת לך[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#808080][/COLOR][/B]
"אני צריך מהר שתרפאי את הפוקימונים שלי"
אגיד לה ואגיש לה במהירות את ששת הפוקדורים שלי .
-
[quote=BroKeN_HearT;596531]
תמיר -המגן הפסיק כי כמו שכבר הסברתי לך ,המגן לפעמים חוסם מתקפות ,לפעמים הוא חוצה אותם לחצי ואתה מקבל רק חצי מהנזק .
איויזור מתחיל עם זרע עלוקה אחרי שגרוטל רץ במהירות רבה ומנסה להתקיף אך פתאום הוא כבול בזרע עלוקה שחוסם אותו ושואב ממנו חיים .
גרוטל מאבד חיים .אך הוא משתחרר מהר מן העלוקות וממשיך עם ריצה מהירה ביותר כאשר הוא מתקיף עם עלי תער ועם קליע זרעים תותחני ומהיר לכיוון איויזור כאשר איויזור מופתע ומקבל את זה באופן מהיר ומפתיע ,הוא נספג ויורד לו חיים נוספים.
איויזור משתמש בשאיבה על גרוטל אך היא לא ממש פועלת כי ברגע האחרון גרוטל נכנס לתוך השריון וזורק את עצמו על איויזור בצורה חזקה.
הקרב הזה כמעט ונגמר.
איויזור -10% חיים
גרוטל -12% חיים[/quote]
"כל הכבוד גרוטל, אני מניח שעכשיו תהיה ההתקפה האחרונה של הקרב, אז בוא ניתן את כל מה שביכולתנו! קפוץ אחורנית ותקיף את עצמך במגן, רכז את כל האנרגיה לך ושלח כדור אנרגיה עם עלי תער בתנועה סיבובית לעברו, כמו בומרנג! קדימה!" אני קורא לעברו.
-
[quote=BroKeN_HearT;596531]
הקרב הזה כמעט ונגמר.
איויזור -10% חיים
גרוטל -12% חיים[/quote]
"אוקיי אייויזור!, שתי מהלכים אחרונים!, בוא וניתן את הטוב ביותר שלנו!"אני קורא אליו,
"אז ככה, קודם כל, מעכשיו תרוץ בזיגזג מצד לצד מכיוון שכך יהיה לגרוטל יותר קשה לפגוע בנו!, באותו הזמן תשלח עליו עלי טער בכמות עצומה ובכל העוצמה!, כך שמגנו ייחלש, ואולי אפילו יתן לנו לפגוע בגרטל אם הוא יתשתמש באחד! צא!"אני מורה לו.
-
[COLOR=purple][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו מתחיל במערך מתקפות חדש שיכול לסיים את הקרב[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא מתחיל עם מכת ברק עוצמתית ואז ישר בצוות כפול וגליל קטו שנורה שהוא גל חשמלי והוא מגיע אל לוקסיו ומוריד אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]השפעת האהבה פועלת ולוקסיו מוחלש.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לוקסיו מתעלף והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שיט " אומר ג'קי ומוציא את שוב טיילו שלו כאשר החזיר בקרב ה-1.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i40.tinypic.com/mb35zn.png[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=gray][B]אתה מגיש לאחות ג'וי את כל הפוכדורים שלך ואתה מחכה קצת זמן[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]לאחר מכן היא מגישה לך אותם במהירות ורצה ויוצאת מן המרכז.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]בטח קרה משהו...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]יואב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רץ לכיוון המכון אבל פתאום אתה רואה ילד שעוצר אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i42.tinypic.com/8xuhz8.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"לאן אתה חושב שאתה הולך?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[U][SIZE=7][COLOR=seagreen]תמיר VS ניב[/COLOR][/SIZE][/U]
קורה משהו מוזר
גרוטל מתחיל ליצור סביבו מגן אך איויזור שולח לפני כן כמות של עלי תער מהירים שחלק פוגעים וחלק נעדפים על ידי המגן שנוצר .
גרוטל מתחיל עם המגן ורץ לכיוון איויזור אחרי שלגרוטל ירדו מעט חיים
גרוטל מכיןן כדור אנרגיה סופני ועלי תער ביחד כאשר איויזור רץ בזיג זג ומקשה על גרוטל לפגוע
אך הוא נפגע מעט ושני הפוקימונים עדיין עומדים.
איויזור -5% חיים
גרוטל -6% חיים
-
[COLOR=darkred][B]אתה רץ לכיוון המכון אבל פתאום אתה רואה ילד שעוצר אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i42.tinypic.com/8xuhz8.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"לאן אתה חושב שאתה הולך?" שואל אותך[/B][/COLOR]
"אני בדרכי למכון העיר למה יש בעיות?" אני שואל אותו
-
[quote=BroKeN_HearT;597363][COLOR=purple][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו מתחיל במערך מתקפות חדש שיכול לסיים את הקרב[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא מתחיל עם מכת ברק עוצמתית ואז ישר בצוות כפול וגליל קטו שנורה שהוא גל חשמלי והוא מגיע אל לוקסיו ומוריד אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]השפעת האהבה פועלת ולוקסיו מוחלש.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לוקסיו מתעלף והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שיט " אומר ג'קי ומוציא את שוב טיילו שלו כאשר החזיר בקרב ה-1.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i40.tinypic.com/mb35zn.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/quote]
"פיקאצ'ו כל הכבוד על הקרב הנהדר הזה" אומר לו ואשבח אותו "עכשיו יש לנו יתרון אבל לא צריך להיות פזיזים בגללו השתמש בצוות כפול ואחר כך מכת ברק" אומר לו
-
[SIZE=3][COLOR=darkred][B]יואב-[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred][B]הילד נוגע במשקפיו ואומר לך[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred][B]"יש בעיה חמורה מאוד " אומר לך ברצינות רבה[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred][B]"אתה מצוות סינו החדש.. אנו זקוקים בעיר לעזרה שלך בדחיפות!" אומר לך[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]שלומי-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]פיקאצ'ו משתמש בצוות כפול ואז במכת ברק [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]אך טיילו גם חכם הוא משתמש בצוות כפול ומכת הברק לא פוגעת כלל בטיילו[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]פיקאצ'ו מפסיק את הצוות הכפול וטיילו מנצל את ההזדמנות וג'קי מורה לו "השתמש עליו באס אווירי במהירות!" אומר לו[/COLOR][/SIZE][/B]
-
[quote=BroKeN_HearT;597503]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]שלומי-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]פיקאצ'ו משתמש בצוות כפול ואז במכת ברק [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]אך טיילו גם חכם הוא משתמש בצוות כפול ומכת הברק לא פוגעת כלל בטיילו[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]פיקאצ'ו מפסיק את הצוות הכפול וטיילו מנצל את ההזדמנות וג'קי מורה לו "השתמש עליו באס אווירי במהירות!" אומר לו[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
"השתמש בצוות כפול מהר ואחר כך תשתמש במכת ברק ואחר כך מכת זנב בשילוב של גל חשמלי" אומר לו
-
[QUOTE=BroKeN_HearT;597363][COLOR=purple][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]אתה מגיש לאחות ג'וי את כל הפוכדורים שלך ואתה מחכה קצת זמן[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]לאחר מכן היא מגישה לך אותם במהירות ורצה ויוצאת מן המרכז.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]בטח קרה משהו...[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אצא החוצה בריצה איתה לראות מה בידיוק קרה .
-
[quote=BroKeN_HearT;597363]
קורה משהו מוזר
גרוטל מתחיל ליצור סביבו מגן אך איויזור שולח לפני כן כמות של עלי תער מהירים שחלק פוגעים וחלק נעדפים על ידי המגן שנוצר .
גרוטל מכיןן כדור אנרגיה סופני ועלי תער ביחד כאשר איויזור רץ בזיג זג ומקשה על גרוטל לפגוע
איויזור -5% חיים
גרוטל -6% חיים[/quote]
"אוקיי גרוטל, הגיע הזמן לגמור עם זה! צא אליו במהירות ותארגן את כל האנרגיה שלך בפה, ואז תשתמש עליו במגה שאיבה יחד עם כדורי זרע! קדימה! אתה יכול לעשות זאת!" אני קורא לעברו.
-
[quote=ErWiN;59736]
קורה משהו מוזר
איויזור -5% חיים
גרוטל -6% חיים[/quote]
'אני לא יכול לתת לגרוטל זמן להתארגן עם המתקפות החזקות שלו...אני צריך להכריח אותו להפסיד לפני שיצליח להתארגן...'אני חושב בלחץ,
"אוקיי אייויזור!, אסור לתת לגרוטל זמן להתרכז ולהכין אחת מהמתקפות המיוחדות שלו! לכן תשתמש עליו בעלי טער בלי הפסקה! יש?, ככה הוא לא יוכל לארגן אנרגיה בשביל אחת המתקפות ואנחנו נפגע בו באותו הזמן!. לאחר כמה שניות תוסיף לעלי הטער גם מעט אבקת רעל עליהם! צא!"אני מורה לו את הפקודה החשובה ביותר שנתתי לו עד כה.
-
[QUOTE=ErWiN;597503][SIZE=3][COLOR=darkred][B]יואב-[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred][B]הילד נוגע במשקפיו ואומר לך[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred][B]"יש בעיה חמורה מאוד " אומר לך ברצינות רבה[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred][B]"אתה מצוות סינו החדש.. אנו זקוקים בעיר לעזרה שלך בדחיפות!" אומר לך[/B][/COLOR][/SIZE]
"קדימה אז בוא נרוץ לשם לראות מה קורה"
-
[COLOR=darkred][B]אתה רץ עם הילד ואתה מגיע איתו ביחד למין שני עצים וביניהם יש דירה קטנה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בית של מישהו ,לא ידוע אבל מי זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה נכנס ואתה רואה שם את [IMG]http://i50.tinypic.com/ofbx3.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"זה פאניין ,מנהיג מכון אטרנה " אומר לך הילד.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=gray]סטיב-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]אתה רואה בחוץ מהומה ורעש ,ילדים רצים אחרי בחור אלמוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]אתה לפתע רואה מישהו הוא נראה [IMG]http://i50.tinypic.com/ofbx3.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]"פאניין ,..איך זה להיות מנהיג מכון אטרנה החדש שמשרת את צוות בלו בכוחותיו?" שואלת כתבת טלוויזיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]שלומי-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה יכול לעשות כולה שני מהלכים בתור :P[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]טיילו עף במהירות והוא משתמש באס אווירי ,הוא פוגע בפיקאצ'ו במדויק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פיקאצ'ו עף אחורנית ונותרו לו מעט חיים ,גם מהקרב הקודם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פיקאצ'ו מתקיף בצוות כפול ואז מכת ברק ,והמתקפה הזאת גורמת לטיילו להיפצע ,אך הוא ממשיך.[/COLOR][/B]
[COLOR=seagreen][U][B][I]תמיר VS ניב[/I][/B][/U][/COLOR]
[B][I][U][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/U][/I][/B]
[COLOR=black]שני הפוקימונים לא מחכים זמן רב ושניהם מתקיפים במהירות האפשרית כדי לגמור את היריב כמה שיותר מהר.[/COLOR]
איויזור מתקיף בעלי תער בלי הפסקה ומשלב אבקת רעל ,גרוטל מתקיף במגה ניקוז ושואב את כל החיים שהוא יכול ,ומשלב עם זה קליע זרעים
שני הפוקימונים מתקיפים .
נוצר עשן ,שמכסה את הפוקימונים .לא ניתן לראות כלום.
הדבר הייחיד שנותר לראות הוא שגרוטל עומד כאשר איויזור המובס שוכב על הרצפה .
"המנצח בפסטיבל העשב לשנת 2010 הוא תמיר!" צועק השופט
"אני חייב להגיד שהפוקימונים שלכם חזקים מאוד!" אומר השופט.
ארוין מצוות סינו ניגש אל ניב ואש קאטשאם ניגש אל תמיר.
[B][COLOR=green][U]תמיר[/U][/COLOR][/B]
אש ניגש אליך נרגש כולו והוא אומר לך
"עכשיו תורך לבחור מישהו מצוות סינו ואתה רשאי להילחם נגדו קרב 1 על 1 ממש כאן!" אומר לך ארוין ולוחץ את ידך.
[COLOR=sandybrown][B][U]ניב[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=black]"שלום לך ניב!" אומר לך ארוין כאשר ניגש אליך בלבביות.[/COLOR]
"לא נורא.. אבל היית טוב " אומר לך
"לאיויזור שלך יש פונציאל גדול!" אומר ארוין .
"רק שתדע... נורא רציתי לקום ולהילחם בך ,אתה נראה בחור מאתגר!" אומר לך.
-
[quote=ErWiN;598696]
[COLOR=black]שני הפוקימונים לא מחכים זמן רב ושניהם מתקיפים במהירות האפשרית כדי לגמור את היריב כמה שיותר מהר.[/COLOR]
איויזור מתקיף בעלי תער בלי הפסקה ומשלב אבקת רעל ,גרוטל מתקיף במגה ניקוז ושואב את כל החיים שהוא יכול ,ומשלב עם זה קליע זרעים
שני הפוקימונים מתקיפים .
[COLOR=sandybrown][B][U]ניב[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=black]"שלום לך ניב!" אומר לך ארוין כאשר ניגש אליך בלבביות.[/COLOR]
"לא נורא.. אבל היית טוב " אומר לך
"לאיויזור שלך יש פונציאל גדול!" אומר ארוין .
"רק שתדע... נורא רציתי לקום ולהילחם בך ,אתה נראה בחור מאתגר!" אומר לך.[/quote]
"תודה ארווין, אבל תמיר ניצח, ולו מגיע להילחם מול מישהו מצוות סינו שלך, אולי בפעם אחרת..."אני אומר לו בקול שלו. לאחר מכן אני מסתכל כמה שניות על אייוזור ומתכופף אליו, "היי אייויזור, אני רק רוצה שתדע, שבשבילי אתה היית המנצח, כי אחרי הכל...מי שנלחם זה אתה ולא אני, ואני רוצה שתבין שהניצחון היחיד שקיבלנו ויכולנו לקבל זה האימון שלך, אני מקווה שהבנת..."אני לוחש לו בקול שקט, בלי שאף אחד ישמע ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אחר כך אני קם מהאדמה, מנער את האבק שהצטבר על חולצתי ומתקדם מהזירה לעבר מרכז הפוקימונים באיטיות.
-
[quote=ErWiN;598696]
שני הפוקימונים מתקיפים .
[B][COLOR=green][U]תמיר[/U][/COLOR][/B]
אש ניגש אליך נרגש כולו והוא אומר לך
"עכשיו תורך לבחור מישהו מצוות סינו ואתה רשאי להילחם נגדו קרב 1 על 1 ממש כאן!" אומר לך ארוין ולוחץ את ידך.
.[/quote]
"תודה רבה אש" אני אומר לו בחיוך "אני חושב שאבחר להילחם בך, אש!" אני קורא בהתלהבות. אני ניגש לעבר גרוטל ומתכופף לעברו "גרוטל, נתת קרב ענק, אתה פוקימון העשב הכי טוב שיש" אני אומר לו בחיוך ומחבק אותו "עכשיו חזור לנוח" אני מוסיף ומחזיר אותו לנוח בפוכדור שלו.
-
[quote=ErWiN;598696]
[B][COLOR=purple]שלומי-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה יכול לעשות כולה שני מהלכים בתור :P[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]טיילו עף במהירות והוא משתמש באס אווירי ,הוא פוגע בפיקאצ'ו במדויק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פיקאצ'ו עף אחורנית ונותרו לו מעט חיים ,גם מהקרב הקודם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פיקאצ'ו מתקיף בצוות כפול ואז מכת ברק ,והמתקפה הזאת גורמת לטיילו להיפצע ,אך הוא ממשיך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"יפה פיקאצ'ו תמשיך ככה וננצח עכשיו רוץ לטיילו וקפוץ אליו והשתמש בצוות כפול באוויר ואחר כך השתמש במכת ברק" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;598696][COLOR=darkred][B][/B][/COLOR]
[B][COLOR=gray]סטיב-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]אתה רואה בחוץ מהומה ורעש ,ילדים רצים אחרי בחור אלמוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]אתה לפתע רואה מישהו הוא נראה [IMG]http://i50.tinypic.com/ofbx3.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]"פאניין ,..איך זה להיות מנהיג מכון אטרנה החדש שמשרת את צוות בלו בכוחותיו?" שואלת כתבת טלוויזיה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'לא מעניין' אחשוב לעצמי ואלך לחפש זוג פוקימונים
'אף פעם לא התחרתי בקרב זוגות' אחשוב לעצמי .
-
[QUOTE=ErWiN;598696][COLOR=darkred][B]יואב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רץ עם הילד ואתה מגיע איתו ביחד למין שני עצים וביניהם יש דירה קטנה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בית של מישהו ,לא ידוע אבל מי זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה נכנס ואתה רואה שם את [IMG]http://i50.tinypic.com/ofbx3.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"זה פאניין ,מנהיג מכון אטרנה " אומר לך הילד.[/B][/COLOR]
"שלום לך אני מעוניין לאתגר אותך לקרב מכון" אני אומר לו בנחישות
-
[COLOR=darkred][B]"קרב מכון ?" חוזר פאניין ושואל אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עוד לא ,אני עסוק" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הילד מסתכל עלייך ואומר "גנבו לו פוקימון " אומר לך ומסביר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מגיע לחורשה קטנה באמצע העיר ואתה מוצא שם שני פוקימונים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i42.tinypic.com/210j489.png[/IMG] וגם אחד אחר [IMG]http://i40.tinypic.com/ojee5x.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צוות כפול עוזר לפיקאצ'ו ומכת הברק הסופית מחסלת את טיילו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טיילו לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שיט !" צועק ג'קי כאשר נותר לו עוד פוקימון 1.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"טוב אני מוציא עכשיו את הפוקימון שהשארתי לסוף ! הפוקימון הכי ממוקד וחזק שלי!" אומר לך הוא מוציא פוכדור וזורק אותו [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i39.tinypic.com/34qs1nn.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תמיר -[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אש מביט בך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"וואו הכבוד הוא כולו שלי !" אומר לך אש ומכין את הזירה הענקית ביותר .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הקהל מחכה לראות את הקרב האחרון שהוא בינך לבין אש.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"קדימה קהל !! אתם רוצים לראות קרב! אש נגד תמיר!" צועק השופט.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]ניב-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים וילד אחד ניגש אליך ביחד עם עוד חברים שלו והוא אומר לך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"היית מדהים !" צועק לך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"אפשר חתימה?" שואל אותך בחיוך ,כאשר אתה נכנס למרכז הפוקימונים [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"במה אוכל לעזור?" שואלת האחות ג'וי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=ErWiN;599751][COLOR=darkred][B]יואב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"קרב מכון ?" חוזר פאניין ושואל אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עוד לא ,אני עסוק" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הילד מסתכל עלייך ואומר "גנבו לו פוקימון " אומר לך ומסביר לך[/B][/COLOR]
"וואי איזה באסה אני יעזור לך לחפש אותו" אני מסתכל ברצפה ומחפש אחר רמזים לגניבה
-
[quote=ErWiN;599751]
[COLOR=purple][B]צוות כפול עוזר לפיקאצ'ו ומכת הברק הסופית מחסלת את טיילו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טיילו לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שיט !" צועק ג'קי כאשר נותר לו עוד פוקימון 1.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"טוב אני מוציא עכשיו את הפוקימון שהשארתי לסוף ! הפוקימון הכי ממוקד וחזק שלי!" אומר לך הוא מוציא פוכדור וזורק אותו [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i39.tinypic.com/34qs1nn.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/quote]
"פיקאצ'ו פשוט פוקימון לזק" אמלמל לעצמי בגאווה "יפה פיקאצ'ו הראת כאן מדהים כל הכבוד" אומר לו ואגיד לצ'ימצ'אר שלידי "אתה רואה,אם פיקאצ'ו יפסיד לקורוקנאו כי הוא עייף הוא ניצח שלושה פוקימונים אתה תילחם נגדו אז כדי שתסתכל טוב על הטכניקות שלו" אומר לו ואלטף את ראשו "פיקאצ'ו תהיה רחוק ממנו ואחר כך צוות כפול ואחר כך תרוץ עם כל הכפילים שלך ותתקיפו במכת ברק את קרוקונאו" אומר לו ואגיד לג'קי "אני רואה שיש לך שני פוקימוני מים,לא יזיק לך פוקימון עשב" אומר לו
-
[quote=ErWiN;599751]
[COLOR=blue][B]תמיר -[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אש מביט בך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"וואו הכבוד הוא כולו שלי !" אומר לך אש ומכין את הזירה הענקית ביותר .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הקהל מחכה לראות את הקרב האחרון שהוא בינך לבין אש.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"קדימה קהל !! אתם רוצים לראות קרב! אש נגד תמיר!" צועק השופט.[/B][/COLOR]
[/quote]
"קדימה, אני מוכן!" אני קורא וניגש לתפוס את מקומי בזירה, מחזיק את הפוכדור של פרינפראפ בידי.
-
[COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מחזיק את הפוכדור של פרינפראפ ומוכן לקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אש מוציא את הפוקימון שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i41.tinypic.com/10nurzp.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"קדימה אינפרנייפ!" אומר ומריע.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]אתה מורה לפיקאצ'ו להשתמש בצוות כפול מרחוק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]הכפילים משתמשים כולם במכת ברק אך קרוקאנו קופץ ממש גבוה ומתחמק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]הוא נוחת ונושך את פיקאצ'ו באכזריות .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]פיקאצ'ו נופל והוא לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]"גדול!" אומר ג'קי מאושר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]אתה מחפש על הרצפה סימנים והכל אבל פאניין צוחק והוא אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אם זאת היית גנבה כה פשוטה הייתי עולה על זה מזמן " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פתאום אתה רואה את קרלי מצוות בלו![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i39.tinypic.com/28annyd.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]עומדת בכניסה לבית[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;599835]
[COLOR=darkorchid][B]אתה מורה לפיקאצ'ו להשתמש בצוות כפול מרחוק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]הכפילים משתמשים כולם במכת ברק אך קרוקאנו קופץ ממש גבוה ומתחמק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]הוא נוחת ונושך את פיקאצ'ו באכזריות .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]פיקאצ'ו נופל והוא לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]"גדול!" אומר ג'קי מאושר.[/B][/COLOR]
[/quote]
אפשר שפיקאצ'ו לא יהיה בפוכדור<?
"כל הכבוד חבר" אומר לו ואקח אותו ואתן לו לנוח לידי ואחשוב 'וואו הקרוקאו הזה חזק אני לא יודע אם צ'ימ'צאר יוכל להתמודד איתו' אחשוב ואתכופף לצ'ימצ'אר ואומר לו "אוקי נשאר לי אותך ואת צ'יקוריטה אתה רוצה להילחם?יהיה לך חיסרון כאן אבל אתה יכול להילחם נגדו?" אשאל אותו
-
[COLOR=darkred][B]אתה מחפש על הרצפה סימנים והכל אבל פאניין צוחק והוא אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אם זאת היית גנבה כה פשוטה הייתי עולה על זה מזמן " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פתאום אתה רואה את קרלי מצוות בלו![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i39.tinypic.com/28annyd.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]עומדת בכניסה לבית[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תגידי את קשורה לגנבת פוקימון שלו?" אני צועק אליה
-
[quote=ErWiN;599835][COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מחזיק את הפוכדור של פרינפראפ ומוכן לקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אש מוציא את הפוקימון שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i41.tinypic.com/10nurzp.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"קדימה אינפרנייפ!" אומר ומריע.[/B][/COLOR][/quote]
"בסדר פרינפלאפ, אני בוחר בך!" אני קורא ומשחרר החוצה את פרינפלאפ "בסדר, בוא נעשה את זה! השתמש בקרן בועות, ולאחר מכן עבור למי מלח!" אני מצווה עליו.
-
[quote=ErWiN;599751]
[B][COLOR=sandybrown]ניב-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים וילד אחד ניגש אליך ביחד עם עוד חברים שלו והוא אומר לך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"היית מדהים !" צועק לך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"אפשר חתימה?" שואל אותך בחיוך ,כאשר אתה נכנס למרכז הפוקימונים [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"במה אוכל לעזור?" שואלת האחות ג'וי[/COLOR][/B][/quote]
"לרפא אותו בבקשה"אני עונה לה בנימוס ומגיש לה את הפוכדור של אייויזור.
לאחר מכן אני פונה אל אותו הילד וחותם לו, מוחנף לגמרי.
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]ניב-[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]האחות חוזרת אליך ואומרת לך [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]"זהו זה ,הוא בסדר ,היית מצוין בפסטיבל " אומרת לך בחיוך והילד אומר לך [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]"תודה" ומסתלק.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]תמיר-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]פרינפלאפ מתחיל עם קרן בועות אך פתאום אינפרנייפ מזנק גבוה עד השמיים בקפיצה אחת גבוהה וטובה .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]אתה ופרינפלאפ לא רואים אותו מרוב שהוא גבוה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]הוא חוזר למטה לאדמה כאשר הוא מנחית אגרוף מאך על פרינפלאפ כאשר הוא מוחלש מאוד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]מי מלח גורמים לגירוד בעיניו של אינפרנייפ והוא לא רואה כלום .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=darkred]יואב-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=darkred]"ואם כן.. מה אתה כבר יכול לעשות ?" צוחקת קרלי ומסתובבת מתכוננת לברוח .[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]שלומי -[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]זה עדיין יחשב כאילו יש לך שישייה.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]_______[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר עונה לך עם הראש ועושה לך כן.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]הוא רוצה להילחם למרות החיסרון .[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]~~~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]צ'יקוריטה נלחמה ראשונה ,היא הפסידה כבר.[/B][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ErWiN;600675]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]שלומי -[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]זה עדיין יחשב כאילו יש לך שישייה.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]_______[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר עונה לך עם הראש ועושה לך כן.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]הוא רוצה להילחם למרות החיסרון .[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]~~~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]צ'יקוריטה נלחמה ראשונה ,היא הפסידה כבר.[/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
טוב סבבה אז מעכשיו הוא בחוץ וצ'יקוריטה לא נלחמה סוובלו נלחם ראשון והפסיד
"קדימה צ'ימצ'אר בוא נעשה את המקסימום תירה כמה שיותר גחלת לעבר קרוקונאו ואם הוא מתקיף תנסה להתחמק ואם הוא מתקרב תשתמש בבלימה כדי להרחיק אותו ממך" אומר לו
-
[B][SIZE=3][COLOR=darkred]יואב-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=darkred]"ואם כן.. מה אתה כבר יכול לעשות ?" צוחקת קרלי ומסתובבת מתכוננת לברוח .[/COLOR][/SIZE][/B]
"שלא עזי לזוז במקומך אני מציע לך קרב אם אני מנצח את מחזירה לו את הפוקימון הגנוב ואם את מנצחת את בוחרת כל פוקימון ממני ואני יתן לך אותו"
-
[quote=ErWiN;600675][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]ניב-[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]האחות חוזרת אליך ואומרת לך [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]"זהו זה ,הוא בסדר ,היית מצוין בפסטיבל " אומרת לך בחיוך והילד אומר לך [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]"תודה" ומסתלק.[/B][/COLOR][/SIZE]
[quote]
"תודה האחות..."אני מודה לה ויוצא מן המרכז.
"אוקיי, עכשיו ליער..."אני ממלמל בלחץ ומתקדם לכיוון יער אטרנה, משתדל ללכת בכל המהירות.
-
[COLOR=darkred][B]"נראלי מתאים ביותר!" אומרת לך קרלי.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]היא שולפת 2 פוכדורים ,כידוע היא וסמית' נלחמים תמיד בקרב זוגות.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר מתחיל עם גחלת שלא משפיעה על קרוקאנו העוצמתי של ג'קי .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ג'קי מחייך ואומר "הוא עומד למות מהר מאוד!" [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קרוקראנו אקדח מים ואז נשיכה!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]קרוקאנו יוצא ומתקיף באקדח מים ומרטיב את צ'ימצ'אר הקטן.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ואז בנשיכה שמורידה לו המון חיים .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר בולם את קרוקאנו בסיום והמתקפה ורק פוגע בעצמו יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ניב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מתקדם לעבר יער אטרנה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע לדרך 205 ,ועובר אותה במהירות בלי לבזבז זמן[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה בדרך שלט "ליער אטרנה צפונה ".[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;600719]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר מתחיל עם גחלת שלא משפיעה על קרוקאנו העוצמתי של ג'קי .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ג'קי מחייך ואומר "הוא עומד למות מהר מאוד!" [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קרוקראנו אקדח מים ואז נשיכה!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]קרוקאנו יוצא ומתקיף באקדח מים ומרטיב את צ'ימצ'אר הקטן.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ואז בנשיכה שמורידה לו המון חיים .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר בולם את קרוקאנו בסיום והמתקפה ורק פוגע בעצמו יותר.[/B][/COLOR][/quote]
'ההפסד בפתח...ננסה להישאר חזקים' אחשוב לעצמי בלחץ רב "קדימה צ'ימצ'אר השתמש מהר בגחלת תוך כדי שאתה רת אליו ואחר כך השתמש בשריטות מהר" אומר לו
-
[quote=ErWiN;600719]
[COLOR=darkorange][B]ניב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מתקדם לעבר יער אטרנה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע לדרך 205 ,ועובר אותה במהירות בלי לבזבז זמן[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה בדרך שלט "ליער אטרנה צפונה ".[/B][/COLOR][/quote]
אני נכנס ליער אטרנה, מתקדם במהירות ומחפש פוקימונים לאימון קליל.