-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 10 2009, 01:38 PM
[b] [color=green]ארתור-[/color]
אתה מסתכל על הביצה כשהיא בוקעת ממש בתוך הידיים שלך. ומהביצה בוקע צ'רמנדר [url=http://www.dragonflycave.com/dpsprites/004charmander.png]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/004charmander.png[/url] מזל טוב! [/b][/quote]
"יש צ'רמנדר" אומר בחיטוך ואז ארים אותו על הידיים ואומר ו "צ'רמנדר מהיום אתה בצוות שלי ואנחנו הולכים לגלות את כל הפוקימונים הזוהרים שיש בעולם ואתה וכל הצוות תוכלו לעזור לי לגלות אותם" אומר לו ואז אתחיל ללכת לכיוון תחרות הקרבות
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 10 2009, 10:32 AM
[b]
[color=red]ג'יי-[/color]
אם אתה מתכוון שהם חלשים בגלל שהם נלחמו בקרבות אז אל תדאג הם בסדר. אי אגיד לך כשהם ממש עייפים
-----------------------------------
אני ממשיך ללכת
-
[color=blue]עומר-[/color]
גרסלר משתמש בחפירה ומאק בזמן הזה מתרפא בשלולית, גרבלר יוצא עם חבטת גוף ופוגע במאק חזק. מאק נפגע מאוד. מאק משתמש בכדור צל.
[color=darkred]ירין-[/color]
:rolleyes: התכוונתי להרקרוס
יש טיפה בעיה לנגוח עם זנב, או שלא הבנתי בדיוק מה רצית.
אוניקס משתמש בחפירה ונוגח בהיטמונלי, הרקרוס רוצה להשתמש במכת קרן אבל טדיאורסה פוגע בו קודם עם חבטת גוף וליקוק. אוניקס ממשיך ומשתמש בזנב ברזל על היטמונלי, היטמונלי מנסה לחסום את זה עם בעיטת על אבל לא מצליח. היטמונלי נראה חלש. הרקרוס עומד להשתמש במכת קרן על טדיאורסה.
[color=green]ארתור-[/color]
לא פוקימונים זוהרים אלא פוקימוני זהב :P
[color=red]ג'יי-[/color]
אתה ממשיך בדרך הסלולה ופוגש אלקיד [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/239elekid.png[/img]
-
[b] איקי-
נראה שהקיובון הרגיל לא מוכן לשחרר את העצם הזהובה. קיובון הרגיל מתחיל לברוח. [/b][/quote]
"קיובון! חכה!" אני צועק לעברו.
"קרבי תפוס אותו מהר עם הצבט שלך!סטריו עזור לקרבי לתפוס אותו!"
-
איקי-
תפסתם את הקיובון הרגיל והוא נכנע ומחזיר את העצם. קיובון הזהוב רוצה להלחם נגדך.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 10 2009, 02:39 PM
[b]
:rolleyes: התכוונתי להרקרוס
יש טיפה בעיה לנגוח עם זנב, או שלא הבנתי בדיוק מה רצית.
אוניקס משתמש בחפירה ונוגח בהיטמונלי, הרקרוס רוצה להשתמש במכת קרן אבל טדיאורסה פוגע בו קודם עם חבטת גוף וליקוק. אוניקס ממשיך ומשתמש בזנב ברזל על היטמונלי, היטמונלי מנסה לחסום את זה עם בעיטת על אבל לא מצליח. היטמונלי נראה חלש. הרקרוס עומד להשתמש במכת קרן על טדיאורסה.
[/b][/quote]
לא משנה...
------
אוניק מהר תחפור ותנגח מהר בהרקרוס לפני שהוא פוגע בטדי! וטדי כנס לאחד החורים ותפתיע את היטמונליי עם אגרוף על משולב בדחיפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 10 2009, 02:41 PM
[b] איקי-
תפסתם את הקיובון הרגיל והוא נכנע ומחזיר את העצם. קיובון הזהוב רוצה להלחם נגדך. [/b][/quote]
אלחם עם קרבי.
"קרבי אני בוחר בך! השתמש בצבט ברזל!"
-
[b] [color=green]ארתור-[/color]
לא פוקימונים זוהרים אלא פוקימוני זהב :P
מתקפות
___________-
אותו חרא:P
[b]
[color=orange]כריס-[/color]
פגיעה ישירה! אקנס מרפה מנידורן.
[/b][/quote]
"אוקיי נידורינה, עכשיו השתמשי בעוקץ רעל ואז בהתקפת קרן!"
-
[b]
[color=red]ג'יי-[/color]
אתה ממשיך בדרך הסלולה ופוגש אלקיד [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/239elekid.png[/img] [/b][/quote]
"צא טרפינצ' סופת חול ואז דחיפה!"
-
[b] [color=blue]עומר-[/color]
גרסלר משתמש בחפירה ומאק בזמן הזה מתרפא בשלולית, גרבלר יוצא עם חבטת גוף ופוגע במאק חזק. מאק נפגע מאוד. מאק משתמש בכדור צל.
[/b][/quote]
"גרבלר תישתמש בריקת אבנים על השלוליות כדי שהוא לא יוכל להיתרפא ואז תישתמש בחבטת גוף וגילגול ביחד!"
-
עד שאוניקס חופר טדיאורסה כבר נפגע. אוניקס פוגע בהרקרוס והרקרוסמשתמש בחבטת גוף על אוניקס. טדיאורסה נכנס לאחד הבורות של אוניקס ומפתיע את היטמונלי עם אגרוף על ודחיפה. היטמונלי מעולף.
איקי-
קיובון מתליח להתחמק ומשתמש בזריקת עצם. קרבי מתחמק אבל העצם חוזר כמו בומרנג ופוגע בקרבי בדרך חזרה. העצם נראית משנה סוג, היא הפכה לעצם חשמלית וקיובון עומד לתקוף את קרבי איתה.
[color=green]ארתור-[/color]
היריב מוציא ווינגל [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/278wingull.png[/img].
[color=orange]כריס-[/color]
עוקץ הרעל של נידורן לא משפיע כל כך על אקנס. אקנס משתמש בחפירה וכשהוא יוצא נידורן מצליחה לתקוף אותו עם התקפת קרן. אקנס נראה חלש.
[color=red]ג'יי-[/color]
סופת החול של טרפינץ' מחלישה את התקפות החשמל של אלקיד. טרפינץ' משתמש בדחיפה ואלקיד מתחמק עם זריזות ופוגע בטרפינץ' עם דחיפה.
[color=blue]עומר-[/color]
גרבלר נפגע מכדור הצל. הוא מתאושש מהר ומשתמש בזריקת אבנים כדי לחסום את השלוליות. גרבלר משתמש בגלגול בשילוב עם חבטת גוף, מאק מנסה לרכך את המכה ע"י שימוש בחבטת גוף. מאק נפגע שוב, מאק נראה חלש.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 10 2009, 11:08 PM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
גרבלר נפגע מכדור הצל. הוא מתאושש מהר ומשתמש בזריקת אבנים כדי לחסום את השלוליות. גרבלר משתמש בגלגול בשילוב עם חבטת גוף, מאק מנסה לרכך את המכה ע"י שימוש בחבטת גוף. מאק נפגע שוב, מאק נראה חלש. [/b][/quote]
"קדימה גרבלר זאיקת אבנים ואז גילגול!"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 10 2009, 11:08 PM
[b] [color=darkred]ירין-[/color]
עד שאוניקס חופר טדיאורסה כבר נפגע. אוניקס פוגע בהרקרוס והרקרוסמשתמש בחבטת גוף על אוניקס. טדיאורסה נכנס לאחד הבורות של אוניקס ומפתיע את היטמונלי עם אגרוף על ודחיפה. היטמונלי מעולף.
[/b][/quote]
"אוניק זנב ברזל בכל הכח! ואז טדי התקפה בלתי נראית ושוב אגרוף על משולב בדחיפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 8 2009, 02:56 PM
[b] [color=gray]לני-[/color]
ספירו נתפס! אתה מגיע לנחל בסוף היער ורואה מאמן. הוא מזמין אותך לקרב. [/b][/quote]
"חכה שנייה ואני חוזר!" אני אומר לו ורץ לרפא את הפוקימונים שלי.
אחרי שריפיתי את הפוקימונים שלי אני חוזר למקום בו היה המאמן.