יואו
אני עצוב שיש פה ילדים בכיתה ב' :האמרוםהאמ:
Printable View
יואו
אני עצוב שיש פה ילדים בכיתה ב' :האמרוםהאמ:
איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך , התעייף ונפל.
------------------------------------------------------------------------------------------------
סאפ?
משעמם
קובי פשוט עברנו עומד
אז
איך היה ואיך היא נראת?
מי ניראת?
[quote][i]Originally posted by Charizard4Ever[/i]@Jun 20 2009, 08:04 PM
[b] יואו
אני עצוב שיש פה ילדים בכיתה ב' :האמרוםהאמ: [/b][/quote]
תפסיקו להעליב אותי :(
בא לי לצעוק
[quote][i]Originally posted by trevis222[/i]@Jun 20 2009, 08:04 PM
[b] איך היה ואיך היא נראת? [/b][/quote]
האמת היא לא כזאת כוסית אש, זתומרת היא יפה,
אבל אני אוהב אותה וזה מה שחשוב D:
היה סבבה, שחינו לאיזה אי, עלינו עליו (הוא בערך בהיקף 30 מטרים) והייתה שם איזה אבן חדה שדרכתי עליה, נחתכתי ברגל בשריטה עמוקה, והדם לא הפסיק לרדת איזה חצי שעה...
וואי זה היה כ"כ כואב, כי הייתי צריך לשחות מהאי בחזרה לים, ועם כל המלח שבמים, ואני צריך את הרגליים במים בשביל לשחות... תחשוב לבד.
יש עכשיו פצע דיי מכוער לצערי, וניראה לי שתהיה צלקת :/
חוץ מזה הכל סבבה והיה כיף בהתחלה ^^
[quote][i]Originally posted by New Goblin[/i]@Jun 20 2009, 09:06 PM
[b] תפסיקו להעליב אותי :( [/b][/quote]
אני לא מעליב
אני פשוט חושב שזה מוזר זה הכל..
חחח רום אשכרה, אתה לא מתאים לכאן XD
[quote][i]Originally posted by New Goblin[/i]@Jun 20 2009, 08:06 PM
[b] תפסיקו להעליב אותי :( [/b][/quote]
האמת, גם אותי הפתיע שאתה בכיתה ב'...
אבל לא משנה, גם אני הייתי פעם באיזה פורום (כשהייתי בכיתה ב')...
[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 20 2009, 09:08 PM
[b] חחח רום אשכרה, אתה לא מתאים לכאן XD [/b][/quote]
סוף סוף אדם עם שפם הגיוני
מהקורהכולם?
[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 20 2009, 07:07 PM
[b] האמת היא לא כזאת כוסית אש, זתומרת היא יפה,
אבל אני אוהב אותה וזה מה שחשוב D:
היה סבבה, שחינו לאיזה אי, עלינו עליו (הוא בערך בהיקף 30 מטרים) והייתה שם איזה אבן חדה שדרכתי עליה, נחתכתי ברגל בשריטה עמוקה, והדם לא הפסיק לרדת איזה חצי שעה...
וואי זה היה כ"כ כואב, כי הייתי צריך לשחות מהאי בחזרה לים, ועם כל המלח שבמים, ואני צריך את הרגליים במים בשביל לשחות... תחשוב לבד.
יש עכשיו פצע דיי מכוער לצערי, וניראה לי שתהיה צלקת :/
חוץ מזה הכל סבבה והיה כיף בהתחלה ^^ [/b][/quote]
כן זה מה שחשוב
וזה נשמע כואב רצח
באיזה ים הייתם?
רום אתה באמת בכיתה ב' ?