-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 09:18 AM
[b]
תמיר
"רטיקייט, מהירות!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח במהירות מהמתקפה. [/b][/quote]
וזה לא התפוצץ על האדמה או יצר חור?
זה אמור לעשות אפקט כלשהו גם על האדמה...
------------------------------------
"נגיחה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 08:18 AM
[b] ירין
מנקי מתחמק ופוגע בנידורן עם שתי בעיטות זעם. נידורן משתמש בניקור ופוגע במנקי. [/b][/quote]
"מנקי מכת קארטה בכל הכח ותגמור אותו!" אנמי אומר
-
ניתאי
הם מתנגשים, ומגבי נראה קצת עייף, ורטיקייט מותש לחלוטין.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה ומסתכל על רטיקייט "רטיקייט לא יכול להלחם יותר, 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הסוף רחוק, כמו מהמרחק ממך עד לצד השני של העולם!" אומר פול מורפי "צאי קלפייבל!!" הוא מוציא קלפייבל.
תמיר
אני לא יודע, אף פעם לא ראיתי את המתקפה הזאת במציאות.
--
הופיפ מתנגש עם רטיקייט וההשפעה על הופיפ גדולה בהרבה.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
ירין
תחדש על קבוצת ברוק.
--
מנקי נפגע מהניקור, ופוגע בנידורן ונידורן מתחיל להתעייף. נידורן משתמש במכת קרן.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 12:13 PM
[b] ירין
תחדש על קבוצת ברוק.
--
מנקי נפגע מהניקור, ופוגע בנידורן ונידורן מתחיל להתעייף. נידורן משתמש במכת קרן. [/b][/quote]
רק עכשיו ראיתי, איזה כיף!
------
"מנקי תתחמק בקפיצה ואז תן אגרוף ממוקד-רכז את כל הכח ביד שלך ותן את האגרוף הכי חזק וטוב שלך!"מ אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 12:13 PM
[b] ניתאי
הם מתנגשים, ומגבי נראה קצת עייף, ורטיקייט מותש לחלוטין.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה ומסתכל על רטיקייט "רטיקייט לא יכול להלחם יותר, 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הסוף רחוק, כמו מהמרחק ממך עד לצד השני של העולם!" אומר פול מורפי "צאי קלפייבל!!" הוא מוציא קלפייבל. [/b][/quote]
מזתומרת 3-1?
ותעדכן בזה של הרשומים,מגבי כבר מסתדר עם פליטת אש
"מגבי,תשתמש בגלגל להבה וכשתגיע אליו תמשיך להתגלגל עליו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 01:13 PM
[b]
תמיר
אני לא יודע, אף פעם לא ראיתי את המתקפה הזאת במציאות.
--
הופיפ מתנגש עם רטיקייט וההשפעה על הופיפ גדולה בהרבה.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
אז תכנס ל[url=http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Energy_Ball]כאן[/url],ותרד למטה.
-----------------------------
"שאיבת גיגה!" אני קורא להופיפ
-
ירין
מקני קופץ, ומתאמץ, אבל האגרוף שלו לא יוצא יותר מדי חזק ביחס לאגרוף רגיל, אבל הוא פוגע בנידורן. נידורן משתמש בניקור ופוגע במנקי.
ניתאי
לך 3 פוקימונים, לפול מורפי 1.
--
"קלפייבל, תעצרי אותו עם מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מניעה את האצבעות, ומשתמש במטרונום בזמן שמגבי מתקרב, ולאחר מכן המטרונום הופך לאקדח מים, שעוצר את מגבי ופוגע בו. מגבי מתעייף קצת יותר.
תמיר
התאמצעתי ויגעתי, אך לא מצאתי איזכור לזה שזה משנה משהו באדמה.
--
הופיפ משתמש בשאיבה ופוגע מעט ברטיקייט, אבל הוא ממשיך להתקדם, והופיפ מנסה לברוח אבל רטיקייט בסוף פוגע בו.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 01:30 PM
[b] ירין
מקני קופץ, ומתאמץ, אבל האגרוף שלו לא יוצא יותר מדי חזק ביחס לאגרוף רגיל, אבל הוא פוגע בנידורן. נידורן משתמש בניקור ופוגע במנקי.
[/b][/quote]
"אדרופי זעם בכל הכח!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 01:30 PM
[b] ירין
ניתאי
לך 3 פוקימונים, לפול מורפי 1.
--
"קלפייבל, תעצרי אותו עם מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מניעה את האצבעות, ומשתמש במטרונום בזמן שמגבי מתקרב, ולאחר מכן המטרונום הופך לאקדח מים, שעוצר את מגבי ופוגע בו. מגבי מתעייף קצת יותר.
תמיר
--
הופיפ משתמש בשאיבה ופוגע מעט ברטיקייט, אבל הוא ממשיך להתקדם, והופיפ מנסה לברוח אבל רטיקייט בסוף פוגע בו.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
'אוי לא,וויזמיר לא שולט בהצלפה הכפולה וען וורמפל בכלל לא התאמנתי,מגבי חייב לגמור את זה!' אני חושב ואז אומר למגבי "מגבי,תנסה להפיל אותה עם להביור ואז לפגוע בה עם גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 08:18 AM
[b]
מקס
"רטיקייט, התבונן בו היטב, וכשהוא עומד לתקוף, רק אז השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. בזמן שספירו עף קרוב לאדמה רטיקייט מסתכל עליו, וכשהוא ממריא כדי לתקוף אותו רטיקייט קופץ ונושך את ספירו.
[/b][/quote]
חח אי אפשר לתחנןS:
--
"ספירו, תעוף ותשתמש ברוח!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 02:30 PM
[b]
תמיר
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
לא רשום שם שזה אמור לשנות את האדמה,אבל תחשוב:
כדור של אנרגיה פוגע באדמה.לא קורה משהו?
המשחק אמור להיות די ראיליסטי,אפילו אם הוא רק משחק...
---------------------------------------------------------
'הופיפ לא יהיה מספיק מהר בשבילו...' אני חושב לעצמי,מתכנן אסטרטגיה במהירות שיא במוחי
'אולי לא על האדמה,אבל אם הוא יעוף!...' אני חושב לעצמי,ואסטרטגיה נרקמת במהירות בראשי
"הופיפ,תתחמק מהר לגובה שבו הוא לא יוכל לפגוע בך!ואז תשתמש בכדור אנרגיה!"
-
ירין
אתה לא אמור לטוס היום? כי אני רוצה לדעת האם נוכל לסיים את הקטע עם המשטרה או לא, כי אם לא נסיים אני אסיים אותו בשבילך, לטובת עלילת המשחק.
--
מנקי פוגע בנידורן והוא לא יכול להלחם יותר.
ניתאי
"קלפייבל התחמקי מהלהביור, והשתמשי בחבטת גוף כנגד גלגל הלהבה!" אומר פול מורפי. קלפייבל קופצת הצידה ומתחמק מהלהביור, ולאחר מכן מתנגשת עם מגבי, ושניהם נפגעים, אבל מגבי יותר.
מקס
ניתן לתכנן, אבל גם לי מותר לתכנן, ומה לעשות שמה שאני עושה קובע? אבל אם יש תכנית טובה באמת אז אני כמובן מקבל אותה.
--
ספירו משתמש ברוח, אבל רטיקייט נאחז באדמה, ולא מרפה, אם כי הפרווה שלו קצת נעדפת
תמיר
נתחיל מזה שכדור של אנרגיה זה כבר לא ריאליסטי. עכשיו נניח שכן. כל דבר מאסיבי/"אנרגטי" מספיק יגרום לנזק לאדמה אם הוא יפגע בה.
חוץ מזה ראית בעצמך שאני דואג לריאליסטיות של המשחק, לפחות עד כמה שניתן בהינתן המושג "פוקימון".
--
מכיוון והמכון נמצא בחדר סגור, אין רוח שעוזרת להופיפ, ולכן הוא נאלץ לעוף בכוחות עצמו.
הופיפ ממריא למעלה, ויורה כדור אנרגיה
"רטיקייט, התחמק, ותראה לו את הגובה הלא הגיוני שאתה יכול לקפוץ אליו!" אומר פול מורפי. רטיקייט מנסה לברוח, אבל נפגע מכדור האנרגיה, ולאחר מכן הוא קופץ למעלה, כמעט לגובה של הופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 02:13 PM
[b] ירין
אתה לא אמור לטוס היום? כי אני רוצה לדעת האם נוכל לסיים את הקטע עם המשטרה או לא, כי אם לא נסיים אני אסיים אותו בשבילך, לטובת עלילת המשחק.
--
מנקי פוגע בנידורן והוא לא יכול להלחם יותר.
[/b][/quote]
היום ב8 אני לא יהיה פה אז... בערך עד 7.
------
"יופי מנקי! פוכדור צא!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 02:13 PM
[b] ניתאי
"קלפייבל התחמקי מהלהביור, והשתמשי בחבטת גוף כנגד גלגל הלהבה!" אומר פול מורפי. קלפייבל קופצת הצידה ומתחמק מהלהביור, ולאחר מכן מתנגשת עם מגבי, ושניהם נפגעים, אבל מגבי יותר. [/b][/quote]
"תערער את איזונו של קלפייבל ואז להביור מטווח אפס!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 03:13 PM
[b]
תמיר
נתחיל מזה שכדור של אנרגיה זה כבר לא ריאליסטי. עכשיו נניח שכן. כל דבר מאסיבי/"אנרגטי" מספיק יגרום לנזק לאדמה אם הוא יפגע בה.
חוץ מזה ראית בעצמך שאני דואג לריאליסטיות של המשחק, לפחות עד כמה שניתן בהינתן המושג "פוקימון".
--
מכיוון והמכון נמצא בחדר סגור, אין רוח שעוזרת להופיפ, ולכן הוא נאלץ לעוף בכוחות עצמו.
הופיפ ממריא למעלה, ויורה כדור אנרגיה
"רטיקייט, התחמק, ותראה לו את הגובה הלא הגיוני שאתה יכול לקפוץ אליו!" אומר פול מורפי. רטיקייט מנסה לברוח, אבל נפגע מכדור האנרגיה, ולאחר מכן הוא קופץ למעלה, כמעט לגובה של הופיפ. [/b][/quote]
אז אתה בעצמך אומר שהכדור אנרגיה עשה חור נכון?
אז למה לא ציינת את זה???
ותפסיק לחשוב בהגדרות של העולם שלנו.פוקימון זה עולם שונה לגמרי,ולא כל חוקי הפיזיקה תקפים בו,וזו עובדה.אם תנסה לשלב את שתיהם ביחד-המשחק מועד להרס.
---------------------------------------------------------
"עכשיו שאיבה!" אני קורא להופיפ
אם הוא תופס אותו,אני אומר לו "תמשוך אותו למטה במהירות בעזרת החוטים של השאיבה!עד שיתנגש באדמה!"